Carpal Arvostelua 344

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Capal i forbindelse med salget af min bil. Fra første kontakt har de været suveræne. De fandt hurtigt en køber til bilen, og holdt mig løbende orienteret un... Näytä lisää

Vi fik desværre ikke solgt vores bil gennem Carpal, men det skyldes udelukkende, at vi selv var lidt utålmodige og kun havde bilen til salg i omkring 10 dage. Til gengæld var kommunikationen me... Näytä lisää

1. Autoliike

Hos CarPal mødes dem, der vil sælge en bil, med dem, der vil købe en bil. Derfor er der ingen omkostninger til imponerende glashuse, loungeområder med baristakaffe eller sælgere med tilbud om gratis måtter, hvis du "skriver under nu".Det betyder, at der både er mere til dig, når du sælger, og nok den mest trygge bilhandel i landet når du køber.

4,4

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

On vastannut 60 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Bil solgt gennem Carpal

Jeg har haft min bil til salg gennem Carpal siden årsskiftet, hvilket nu har ført til, at jeg har fået solgt min bil. Gennem hele forløbet er jeg blevet mødt professionelt, og jeg har alt i alt været meget tilfreds med hele processen.
Mathilde hos Carpal har været en rigtig god sparringspartner og har været super god til at formidle mine ønsker til køber samt den anden vej rundt, er den følelse, jeg bl.a. sidder tilbage med. Herfra er der kun varme anbefalinger. :)

14. huhtikuuta 2026

Hej Jonas

Tusind tak for din fine anmeldelse og for at dele din oplevelse 😊 Det betyder meget!

Jeg er så glad for at høre, at du har været tilfreds med forløbet fra start til slut, og at processen har været god og professionel hele vejen igennem.

Tak for både ros de varme anbefalinger, og held og lykke fremover! 🚗

Matilde / CarPal

CarPal henvender sig til en hvor man…

CarPal henvender sig til en hvor man starter med at rose sig selv med en fantastisk salgstale 😳 men når det så er besluttet en pris på køretøjet som carpal selv har foreslået ja så vil man ikke alligevel sælge ens bil. Det er da nok noget af det værste jeg har oplevet længe. Useriøst firma hold jer langt væk!!!!

6. huhtikuuta 2026

Et svindel firma opkræver penge for…

Et svindel firma opkræver penge for ekstra ''forsikring'' som de ikke overholder, sender til obskure tjenester, hvor de er fuldstændig uvidende om, at lokalerne er beklagelige, ikke engang designet til det, bilen har et problem, men de vil ikke indrømme det,

Du skal selv betale regningerne, skal likvideres hurtigst muligt for ikke at bedrage andre mennesker, jeg vil råde dig til at holde dig væk fra dem så meget som muligt

Mens salgsprocessen står på, virker alt fint, men når de modtager pengene, ændrer deres tonefald sig, og de beder dig om at forlade dem hurtigst muligt.possible

17. lokakuuta 2025

God service og pris for bilen

Bilen blev solgt til 60.000 kr. mere end hvad de fleste forhandlere ville give mig, så det kan sagtens betale sig!. Det var rart de stod for alle henvendelser med eventuelle købere, og da de havde fundet en, var det meget nemt derfra. Bilen blev også solgt meget hurtigt igennem dem.

27. maaliskuuta 2026

Hej Jonathan

Tusind tak for din anmeldelse!
Det glæder os virkelig at høre, at du både fik en god pris og en nem oplevelse med salget. Vi sætter stor pris på din tillid 🙌

Super god oplevelse!

De fandt hurtigt en køber til bilen, og holdt mig løbende orienteret under hele forløbet. De fulgte op, som aftalt, hver gang.
Jeg giver Thomas og Co. de bedste anbefalinger herfra.

31. maaliskuuta 2026

Hej Tommy

Mange tak for din flotte og uddybende anmeldelse.😊

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem forløbet, og at du har følt dig godt informeret undervejs. Vi lægger stor vægt på løbende dialog og opfølgning, så det er skønt at høre, at det har gjort en forskel.

Rigtig god dag.

Matilde / CarPal

Hvis det var muligt at give mere end 5 stjerner, havde de fået det!

Til gengæld var kommunikationen mellem os og Carpal helt problemfri og utrolig venlig hele vejen igennem. Vi følte os godt informeret og i trygge hænder fra start til slut.

Selvom salget ikke nåede at blive gennemført i vores tilfælde, har vi kun positive ting at sige om oplevelsen. Jeg vil helt klart anbefale Carpal, hvis du skal sælge din bil.

Hvis det var muligt at give mere end 5 stjerner, havde de fået det!

6. maaliskuuta 2026

Hej Jacob.
Mange tak for at dele din oplevelse her. Vi er selvfølgelig virkeligt glade for, at du har haft en god oplevelse omend vi desværre ikke kunne nå at hjælpe dig til et godt salg.
Vi ønsker dig held og lykke over i den nye bil - og så er du naturligvis altid velkommen tilbage en anden god gang.
Dbh Team CarPal

God og professionel service

God og professionel service. Nem at få fat på. Med seriøs sparring som sælger.

2. maaliskuuta 2026

Hej Kenneth.
Du skal have mange tak for den flotte anmeldelse. Det sætter vi virkelig stor pris på.
Dbh Team CarPal

God service, nemt bilsalg af en ellers stor bil. Thomas + teamet gjorde det til en fornøjelse at sælge bilen. Kan varmt anbefales.

1. maaliskuuta 2026

Hej Linda.
Mange tak for den fine anmeldelse. Og ikke mindst tak for besøget. Vi håber, I finder en ny bil snart :-)

Solgte min Volvo XC40 +50.000 mere!

Fik solgt min Volvo XC40 til 50.000 mere end det bedste tilbuid jeg havde fået af forhandlere og private. Super nemt og god service. Kan helt klart anbefale! Tak for hjælpen Carpal! :)

19. tammikuuta 2026

Hej Jonas

Tak for den flotte anmeldelse og hvor er det fedt at høre, du har fået mere for bilen igennem os end du ellers er blevet tilbudt - sådan er det, når køber for tryghed :-)

Du skal være velkommen retur når/hvis du skal købe eller sælge bil.

Rigtig god dag

Matilde / CarPal

Super professionelle og virkelig søde

Super professionelle og virkelig søde. Hvis man ikke selv gider bøvle med salget, så er det helt sikkert dem man skal vælge.

Jeg endte med at sælge min bil selv, men der var absolut ingen sure miner over det.
Vil helt sikkert vælge dem næste gang jeg skal sælge bil.. Eller købe brugt..

15. tammikuuta 2026

Hej Morten

Tak for den fine anmeldelse. Hvor er det rart at høre, du har været glad for forløbet, selvom du endte med at sælge den selv :-)

Du er altid velkommen retur - både ved køb og salg.

Matilde / CarPal

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med at købe bil her. Thomas var professionel, imødekommende og tog sig god tid til at svare på alle mine spørgsmål. Hele processen var tryg og gennemskuelig fra start til slut, og jeg følte mig godt rådgivet uden pres. Bilen lever fuldt op til forventningerne, og servicen var i top. Kan klart anbefale både forhandleren og Thomas, hvis man er på udkig efter en god bilhandel.

29. joulukuuta 2025

Hej Malaika

Tusind tak for din fine anmeldelse og hvor er det dejligt at høre, at du har følt dig tryg hele vejen igennem :-)

Tillykke med din nye bil og godt nytår!

Matilde, CarPal

Carpal havde virkelig både service og…

Carpal havde virkelig både service og kvalitet i top klasse!

Tak for nu!

5. joulukuuta 2025

Hej Sander

Mange tak for din fine anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, du har været glad for vores service :-)

Rigtig god jul

Matilde / CarPal

Langsommeligt og dårligt forløb på køb…

Langsommeligt og lidt "kedeligt" forløb på køb af bil, vender knap tilbage på henvendelser, alting tager meget lang tid. Lidt svært at anbefale ovenpå oplevelsen. God stil at vende tilbage fra ny direktør

25. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Carpal

Først og fremmest tusinde tak for at give dig tid til at give udtryk for din forståelige utilfredshed.

Jeg er netop tiltrådt som ny direktør for virksomheden, og vil meget gerne høre mere om din oplevelse.

Jeg håber derfor, at du vil give mig et kald på min mobil, som er 21420049.

På forhånd tak for hjælpen.

Thomas Mørk

Jeg var kommet i den kedelig situation…

Jeg var kommet i den kedelig situation at jeg skulle skilles og skulle af med min Honda crv.
Så prøvet jeg at kontakte Carpal og det var en virkelig positiv oplevelse jeg fik.
De er virkelig professionale og fik det hele til at gå som smurt, takket være Jacob Dalgaard som udøvet et meget hjælpsom og professional stykke arbejde,kan kun varmt anbefale dem.

6. marraskuuta 2025

Halløj

Hvor er det fedt at høre, det var en god process for dig og at du kun har positivt at sige :-)

Vi ønsker dig en rigtig god jul!

Fantastisk oplevelse

Jeg vil gerne give Carpal de varmeste anbefalinger! Hele forløbet har været utrolig professionelt, og jeg har haft en rigtig god mavefornemmelse fra start til slut.
Der er en helt særlig tryghed i måden de håndterer handlen på – alt er gennemsigtigt, ærligt og let at forstå.

Et stort tak til Betina og Mathilde, som har været helt fantastiske gennem hele processen. De har holdt mig godt opdateret, svaret hurtigt og sørget for, at alt gik som det skulle.

Det er sjældent, man oplever så god kommunikation og service, når man handler brugt bil – men hos Carpal fungerer det bare!
Kan kun sige: fem stjerner herfra og en kæmpe anbefaling

18. lokakuuta 2025

Hej Kristoffer

Hold nu op en fin anmeldelse - hvor er det dejligt at læse! Vi er meget glade for, at du har haft så godt et forløb og har følt dig opdateret og fået en god service :-)

Rigtig god jul herfra!

Team CarPal

Vi har haft den absolut bedste…

Vi har haft den absolut bedste oplevelse med Carpal! Fra start til slut har alt været præget af tryghed, god kommunikation og en fantastisk mavefornemmelse.

Betina og Mathilde har virkelig været stjerner igennem hele processen – professionelle, imødekommende og super hjælpsomme. De skabte en ro og sikkerhed i en handel, som ellers kan føles lidt utryg, når det handler om køb og salg af brugt bil.

Vi følte os i gode hænder hele vejen igennem, og alt forløb præcis som aftalt.
Kan kun give vores varmeste anbefaling til Carpal – vi ville helt klart handle her igen!

20. lokakuuta 2025

Kære Mie

Sikke en dejlig anmeldelse og hvor er det dejligt, at du har haft en god oplevelse. Noget af det vigtigste er, at man har en god mavefornemmelse, når man skal ud og købe en bil :-)

Og tak for blomsterne, det var en kæmpe gestus. Rigtig godt nytår!

Mine bedste anbefalinger

Fra start af var fornemmelsen, at jeg var i utrolig trygge hænder. Og det levede op til forventningen.
Jeg havde fået anbefalet CarPal fra en ven som havde haft en virkelig god oplevelse. Jeg kan kun bekræfte. Alting gik som smurt, syn blev bestilt da køber var fundet.
Betaling på min konto samme dag som køber modtog bilen. Alt i alt en virkelig god oplevelse. Mine bedste anbefalinger.

5. syyskuuta 2025

Kære Rolf

Tak for de rosende ord - hvor er det dejligt at høre, du har følt dig i trygge hænder og været glad for forløbet :-)

Rigtig god nytår!

Jeg kan varmt anbefale Carpal

Jeg kan varmt anbefale Carpal. Vi havde en virkelig god oplevelse i forbindelse med salget af vores bil. Jacob fra Carpal var enormt opfølgende, omhyggelig og hjælpsom på alle måder. Vores bil blev solgt til prisen og det værdsætter vi meget. Vi kommer uden tvivl igen næste gang behovet opstår.

10. syyskuuta 2025

Hej Susanne

Hvor er det skønt at høre, at salget af din bil har været en god oplevelse. I skal være velkomne retur, når det bliver aktuelt :-)

Dbh

Fremragende service

Super gode mennesker hos Carpal. Fik bedste bud på min byttebil og fik en ny Audi. Efter levering var der lidt issues med bremserne, men det fik Carpal fixet uden beregning

Virkelig god købs oplevelse

1. syyskuuta 2025

Hej Oliver

Tillykke med din nye bil :-) Vi er glade for din fine anmeldelse og at du har været glad for hele oplevelsen.

Rigtig god nytår!

Matilde, CarPal

Meget hjælpsomme piger og alt lover

Meget hjælpsomme piger og alt lovet, blev overholdt. Varmt anbefales fra vores handel.

5. syyskuuta 2025

Hej Jack

Det er altid skønt med feedback og hvor er det rart, at du har følt dig hjulpet og at alt er blevet overholdt, som det skal :-)