Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Vi har købt vores 1. elbil hos Søren i Laursen bilsalg. Vi må bare sige at den service der følger med et køb her ikke fejler noget. Vi køber helt sikkert næste bil her og anbefaler dem varmt til venne... Näytä lisää
Jeg har for nylig købt bil gennem Laursenbilsalg. Fra første møde med Søren til sidste punkt, har det været en fornøjelse! Virkelig professionelt, med højt informationsniveau, styr på alle detaljer... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yhteystiedot
Lundvej 52, 8800, Viborg, Tanska
- jes@laursenbilsalg.dk
- laursenbilsalg.dk
On vastannut 8 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Hamrende god service.
Vi har købt vores 1. elbil hos Søren i Laursen bilsalg. Vi må bare sige at den service der følger med et køb her ikke fejler noget. Vi køber helt sikkert næste bil her og anbefaler dem varmt til venner og familie.
Jeg kan med 100% ro i sindet anbefale…
Jeg kan med 100% ro i sindet anbefale Laursen Bilsalg i Viborg til samtlige, som ønsker en framragende oplevelse i forbindelse med køb af bil! Jeg havde fornøjelsen af Sørens selskab og framragende guidens da jeg købte min første bil. Han var utrolig tålmodig, og tog sig god tid til at svare på alle mine spørgsmål, samt vise mig alt hvad jeg havde behov for at vide. Ønsker du ro i maven og ingen usagte ting under dit bilkøb, så skal du give dem et besøg!
Laursen bilsalg .snydt med 260 i timen 😵💫
Klovnebutikken 🤡blir ved og overraske mig .nu er jeg blevet ydmyget snydt og latterliggjort af både Laursen bilsalg og 👮♀️ uden grund længe ,og det blir ved ,sidste nyt er at jeg ikke ka få et svar ang kommende garanti på bilen hvis når der sku opstå noget der under garanti ,har forgæves i 3 uger skrevet 2 gange om de ikke ville sende kontakt oplysninger,til mig eller gennem advokat eller politi hvis de ikke vil skrive til mig .de iskolde de venter kun på jeg mister tålmodigheden og ringer til dem ogbrokker mig for så står 👮♀️ garanter klar med 26 tilhold 🙌det til grin
Min advokat har sagt jeg ikke skal skrive unødigt og det holder jeg mig også til ,nå jo har også prøvet rykke Viborg politi med hende der har sagen ,ringede d14 og fik besked på hun ville ringe mig op d17 februar ,det skete selvfølgelig ikke ,amatør 👮♀️der kun gider lette bagdelen hvis det kommer Laursen bilsalg tilgode , så nu har jeg givet op så hvis uheld er ude så ryger den på bmw eller lign ,og hvis det under garanti så ved jeg fra tidligere de ringer til Laursen bilsalg og vil ha grønt lys ,og så har vi igen balladen .nå men heldigvis så stopper det med garanti hovedpine jo i 2027
Udover det er det ikke noget videre nyt ,er ikke blevet anholdt endu fra det påståede Sten angreb på kosmetisk butik på Koldingvej ,som jo ALDRIG er sket ,overvejer melde dem til bilankenævn igen i løbet af året ,pga det med garanti .det står i købeloven så let bagdelen og gi mig en adresse ,det sku da ikke min skyld jeres andet værksted smed håndklædet i ringen pga af ejer af Laursen bilsalg var så urimelig
så må vi se hvor længe det nye værksted holder ,folk i by siger han ikke finder sig i noget 👋så held og Lykke 😵💫
,har selvfølgelig navn adresse osv men igen jeg ka ikke handle uden Laursen bilsalg gir grønt lys så derfor jeg prøver få et svar fra dem men jo umuligt,
Nå men plan fremover er som den plejer ,ud med budskabet til så mange som muligt,streamere i biler og flyers når humør er til det og overskud ,helt lovligt siger advokat,,,og bare rolig Laursen bilsalg har ikke glemt det var i dag vi sku mødes ved Rema og hygge med fede kager og bil snak ,men det udsat på grund af vejret ,det skal jo også være hyggeligt og sjovt ,så bare kig ud i rundkørslen når fuglene synger så ser i måske noget spændende køre forbi der kl 15 i myldre trafik og kø 😃 det da også meget sjovt minde jer om i nogle kæmpe klovne og husk I har også snydt mig så jeg må helt lovligt også kalde jer værre ting .
og jeg ved det gør ondt eller er meget træls blive mindet om bmw sagen og koster tid når I blir ringet op /kontaktet af folk der siger de har set der kører en klovne bil rundt i Viborg med alle jeres kontakt oplysninger i ruden og lign plus diverse gloser 👣🗣️😃 det konsekvenser af i er så smalsporede alle sammen ,dette her skal ikke glemmes eller fejes ind under gulvtæppet 🤤
Og jeg absolut ikke for fin til få /be om hjælp til minde jer om hvor utilfreds jeg er så alt hjælp er godt så sidder du læser dette her så hjælp den lille mand og spred budskabet 🗣️tak på forhånd ,
så jeg også så småt i gang med undersøge om svinderjagten og lign grupper ka bidrage med hjælp ,der hverfald en det sjove mennesker i de grupper 😂 og alle har fjollede øgenavne som beton Bente .grumme Gry .sorte Per .Nighthawk .kongen .gylle kim .punnisher osv osv osv og der mange medlemmer og sjove grupper ,og jeg slet ikke nærig når det gælder fortælle om Laursen bilsalg lundvej 52 8800 Viborg (45) 32247676/21778268 og hvor meget de har snydt og smadret mit liv ,
Skriver hvis noget nyt i sag for slut er den ikke om så de lukkede om 2 uger skal budskabet stadig ud 🎊
go lørdag vi kommer til Viborg når fuglene synger og solen skinner det hedder YTRINGSFRIHED så tag jer nu sammen 👶🏻👶🏻👶🏻🍼🍼🍼 til Viborg 👮♀️Laursen bilsalg /ejer /ansatte ,julemanden osv har aldrig på noget tidspunkt sagt skrevet eller givet udtryk for mine henvendelser skal stoppe eller på anden måde vist de er uønskede .så indeni i truer med bøder tilhold og i retten så undersøg dog reglerne jeg udmærket bekendt med loven ,og godt råd ,undersøg tingene inden i bruger tid på genere mig .og nej jeg skal ikke varsle jer hvis jeg eller andre kommer til Viborg og spiller på trommer med streamere i ruder og flyers og fede kager foran Bilka ,brug jeres kostbare tid på noget fornuftigt og husk nu der YTRINGSFRIHED jeg må brokke mig til jeg falder død om hvis jeg vil ,det også den lille mand der med til betale jeres løn og OVERARBEJDE.så ta og hjælp jeres borgere med det der betyder noget ,men nej uha 🫣det så synd for Laursen. Bilsalg ,så pyt med en ældre dame på 77 brækker armen fordi nogen stjæler hendes taske 😵💫,de ting blir ned prioriteret
denne sag er helt til grin og kun opstået pga en meget forfinet arrogant bilforhandler 👶🏻🍼
DROP LAURSEN BILSALG ,tingene er ikke som de ser ud til ,han er typen der måske gerne gir 10 bilvask for gode anmeldelser vil jeg tror VEND OM ,det budskab skal jeg nok få ud
Seriøse
Fair, hurtig, seriøs og holder sit ord. Dette er blot nogle af ordene jeg kan sætte på den gode behandling. Jeg har fået. Søren var ihærdig til det hele var i orden.
Kommer gerne igen.
Rene
Lige købt en mercedes eqa 250+
Lige købt en mercedes eqa 250+
Super dejlig oplevelse at handle med båden Jes og Søren!
Ikke så meget fis, de ting jeg godt ku tænke mig var intet problem enten at få monteret eller blive leveret senere til den aftale pris! De tog gamle bil i byt, og heller intet rod der!
Super oplevelse
Jeg har for nylig købt bil gennem…
Jeg har for nylig købt bil gennem Laursenbilsalg.
Fra første møde med Søren til sidste punkt, har det været en fornøjelse!
Virkelig professionelt, med højt informationsniveau, styr på alle detaljer, og særligt en behagelig og høflig betjening.
Vi takker for god behandling, og anbefaler hermed Laursenbilsalg.dk.
Kia e Soul
Har ligt købt en Kia e Soul, som blev udstyret med vinterhjul til alt i alt en god pris. Min gamle bil indgik i handlen og jeg fik en top pris for den.
Ser frem til at gå fra fossilbil til elbil - godt for tegnebogen og godt for miljøet.
Tak for en god handel
Vi købte en Jeep fra laurensenbilsalg i december. Alt gik utroligt glat. Alle medarbejdere var venlige og hjælpsomme. Salgssamtalen med Søren var meget behagelig. Alt var meget fair og ærligt. Vi kunne stille alle vores spørgsmål om Jeepen, tage en prøvetur og fik fremragende rådgivning. Oplysningerne om bilen på bilbasen stemte 100% . Den eksisterende stenslag i forruden blev repareret med det samme og gratis. Søren fandt endda et værksted i vores område til at udføre reparationerne. Jeg ville helt sikkert købe en bil der igen. Virkelig topklasse!
Har lige trillet hjem med vores nye…
Har lige trillet hjem med vores nye brugte og ganske specielle Cupra Formentor. Tak til Søren fra Laursenbilsalg for at tage tlf. efter lukketid en fredag, da bilen lige var kommet på og endda love os at holde på den til om søndagen. Hertil for at lade os komme tidligt om søndagen for at besigtige, prøve og endelig købe. En helt igennem god oplevelse nu med en feeed bil hjemme i garagen.
Vældig fin velkomst
Vældig fin velkomst. Hjælpsomme. Flinke til at guide os igennem det hele. Alt i alt en rigtig fin oplevelse.
Helt igennem fantastisk
Helt igennem fantastisk. Lige fra første prøve tur og til slutseddel var skrevet under og bilen blev hentet Kan kun varmt anbefale at handle hos Laursenbilsalg
Virkelig god service
Virkelig god service
Har lige afsluttet en handel på en Marco Polo, og har fået en virkelig god service. Vi har følt os trygge hele vejen igennem købet. Tak for det. Vi er sikre på vi bliver virkelig glade for bilen.
Bytte VW golf med Audi a6
En fantastisk kundeservice og en meget behjælpelig sælger. I det hele taget en god oplevelse hvor man kommer derfra med en god mavefornemmelse fordi alle ens spørgsmål bliver besvaret. Det er klart en af de bedste steder jeg har handlet bil.
Køb af Audi Etron 50
Søren+team gjorde mit køb til en super oplevelse. Alt spillede og alle aftaler blev overholdt. Bilen stod klar da jeg kom og og vi sagde pænt farvel til min gamle som indgik i handlen. Jeg kan varmt anbefale Søren+team. Bilbranchen kan have et blakket ry - men ikke hos Laursenbilsalg ! En stor anbefaling her fra.
Jeg har haft min Fiat ducato på Viborg…
Jeg har haft min Fiat ducato på Viborg værksted.
Har kun gode at sige om dem. Holder hvad de lover.
Kan kun varmt anbefales.
En utrolig god oplevelse
Sælgeren var ærlig og meget hjælpsom med spørgsmål omkring købet. Vi fik en kanon pris og service var i top. Ikke sidste gang vi handler hos laursens.
Troværdigt bilsalg
Troværdigt bilsalg.
Vi købte en elbil til en fornuftig pris af smilende og imødekommende sælgere.
Vi købte et sæt brugte vinterdæk med til en rigtig fornuftig pris, som vi bare kunne hente, når det passede os.
Bilen kan pludselig ikke lade, hvilket bliver fixet på deres værksted på sælgers regning uden brok.
Generelt en rigtig fin oplevelse.
Fantastisk service og tryghed – Søren og Fragus-garanti kan varmt anbefales
Jeg købte en Tesla Model 3 hos Laursen Bilsalg, hvor Søren stod for salget. Hele salgsprocessen var let, overskuelig og meget professionelt håndteret. Søren anbefalede mig at tage en Fragus-garanti, og det er jeg i dag rigtig glad for, at jeg gjorde.
Efter cirka seks måneder opstod der problemer med bærearmen – men takket være garantien blev det løst hurtigt, enkelt og helt uden bøvl. Serviceniveauet var i top, og jeg følte mig tryg og godt behandlet hele vejen igennem.
Når Søren siger: “Tag garantien fra Fragus”, så kan jeg kun bakke op – det virker!
Alt i alt en fantastisk oplevelse både ved købet og i supporten bagefter. Jeg giver 5/5 stjerner og kan varmt anbefale Laursen Bilsalg og Søren som sælger.
God kommunikation og venlige mennesker
God kommunikation og venlige mennesker. Købte en Volvo XC60 jeg har været rigtig glad for. Fandt nogle få fejl, men da bilen nærmest ikke nåede at være i deres varetægt synes jeg bestemt ikke de kan klandres for de fejl. Og de har været ganske hjælpsomme til at løse fejlene. Varme anbefalinger og køber der gerne igen.
Anden gang jeg handler bil med Jes
Anden gang jeg handler bil med Jes.
Og jeg kan kun anbefale det.
Bor på Sjælland og kører gerne til Viborg for at handle bil hos Laursen.
Til at snakke med.
Fair priser.
Og det går begge veje.
Er der det mindste med bilen, så tages der ansvar og hånd om det.
Så 5 af 5 stjerner til Laursen Bilsalg
Dbh. Christian fra "Djævleøen"
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.