Autohero België Arvostelua

2 690
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Très bonne expérience global. J'ai été reçu par Ayman à Herstal. Personne très sympathique, explications claires et avec le sourire. Que demander de plus... ;) J'ai juste eu un soucis pour la l... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Ze beloven wagens die grondig gecontroleerd zijn. Echter heb je kort na aankoop al zoveel problemen met de wagen. Ondanks de premium garantie die ze zo graag verkopen weigeren ze herstellingen die moe... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

L entreprise est très professionnel tout est bien expliqué si besoin de réponse à des questions le numéro à dispo ou l email sont très bien. Le livreur Mr. Ayman et génial il explique très bien,... Näytä lisää

1. Autoliike

Tietoja yrityksestä Autohero België

Yrityksen kirjoittama

Jouw voordelen bij Autohero: Inclusief 12 maanden garantie | Getest & rijklaar gemaakt | 21 dagen geld-terug-garantie Hier kun je bij Autohero naar uitkijken: geteste tweedehands auto's, levering aan huis, 21 dagen geld-terug-garantie, 12 maanden garantie op elke auto en betaling pas bij de levering. Optioneel bieden we je graag een verlenging van de garantie , financieringsmogelijkheden en inruil van je oude auto. Wil je meer weten? We helpen je graag! Ga naar autohero.com voor alle info en meer.

Autohero - Auto kopen: Eindelijk makkelijk / Acheter une voiture : Enfin facile !

Yrityksen kirjoittama

Ben je op zoek naar je volgende auto? Bekijk dan onze Autohero Centers of bezoek autohero.com.
Ongeacht het merk, ongeacht het model: meer dan 500 gebruikte auto's tegen top prijzen wachten op je. Elk met een transparante onderhoudsgeschiedenis, geïnspecteerd door Autohero, professioneel gereconditioneerd en met een gratis garantie van 1 jaar. Heb je vragen? Ons team staat klaar om je telefonisch, via e-mail of persoonlijk in een van onze Autohero Centers te adviseren. Vind nu je auto bij Autohero.
Vous cherchez votre prochaine voiture ? Alors, découvrez nos Autohero Centers ou visitez autohero.com.
Peu importe la marque, peu importe le modèle : plus de 500 voitures d'occasion à des prix imbattables vous attendent. Chacune a un historique de service transparent, est inspectée par Autohero, reconditionnée professionnellement et est livrée avec une garantie gratuite d'un an. Vous avez des questions ? Notre équipe sera ravie de vous conseiller par téléphone, par e-mail ou en personne dans l'un de nos Autohero Centers. Trouvez dès maintenant votre voiture chez Autohero.

Jouw voordelen bij Autohero:

(2 690)

688 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Ik zal mét véél plezier mijn recensie…

Ik zal mét véél plezier mijn recensie hier aanpassen indien ik eindelijk mijn eerlijke tegemoetkoming krijg…….. maar ondertussen zal mijn ervaring met autohero hier blijven te lezen staan…….( ook heb ik deze brief naar het consumentenprogramma van VRT geschreven, zodat dit nationaal ook verteld kan worden)—>Ik kwam mijn auto ophalen, na nazicht van de gebreken samen met de filiaalmanager en alvorens de betaling, merkte we op dat de voorbumper gescheurd was ( je zag duidelijk dat dit met het transport gebeurd was en stond uiteraard niet vermeld bij de gecommuniceerde gebreken, daar dit na de verkoop on-line gebeurt is) …. De manager merkte dit ik ook op en melde dit direct aan zijn bevoegde, noteerde dit ook met naam en handtekening , datum, met de nodige uitleg als bewijsstuk op mijn aanvraag….. volgens de bevoegde en de manager moest ik wél de auto eerst betalen omdat het factuur reeds gemaakt was…..en moest ik mij verder geen zorgen maken over financiële compensatie… bij schriftelijke bevestiging en 3 getuigen van het verborgen gebrek, besluit ik de auto te betalen…… nooit is er een compensatie gekomen, ook is de auto duurder op factuur verkocht dan hij on-line geprijsd was…. Ook hier gingen ze me een compensatie voorzien voor het prijsverschil in ruil voor tankkaarten…. Ook deze heb ik nooit ontvangen!!!

12. helmikuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

Rapidité pour l'achat

Rapidité pour l'achat, véhicule fidèle aux photos.
Manque un peu de clarté dans les informations concernant le financement par rapport au financement (signature électronique par les 2 emprunteur, sms,...)

29. kesäkuuta 2026
Saanut 3/5 tähteä

Pour récupérer la voiture c’était bien…

Pour récupérer la voiture c’était bien passer avec l’agent de autohero Samir à Herstal mais l’état de propreté de la voiture n’était pas comme attendue ils ont négliger beaucoup des détails c’était un nettoyage très basique pas à l’ajusteur d’une grande enseigne comme autohero malheureusement

18. kesäkuuta 2026

LEES ZEER AANDACHTIG

LEES ZEER AANDACHTIG! 8 maanden geleden een auto gekocht bij hun een audi,
Alles ging zeer vlot tot het overhandigen van de sleutels, merkte ik al condens in de voorlichten. De man zei mij toen van dien een claim in want dit zou inderdaad niet mogen, zogezegd zo gedaan, 2 min later krijg ik al terug reactie, dat dit niet aan hun is. ( auto stond nog in het depot van autohero zelf) ik had zo iets van achja maakt ni. Na een 4 tal weken klapte mijn spiegel (bestuurderskant) de helft van de tijd niet meer toe, ik had zoiets van allee gecontroleerd door hun specialisten pochen ze dan gans fier (prutsers) na 5 maanden rijden en hopaaa, storing in de versnellingsbak, auto kon nog verder rijden maar kreeg hier en daar deze storing, neemt ge contact op met autohero, wat een rampzalig gebeuren is, 10 x gebelt, claims ingedient, gebelt voor te horen enkel erkende garages, gebelt en gemaild voor door tegeven ik heb die datum en afspraak bij audi garage en waarin zei zeggen gemoet op die mail dat sturen en sturen zei u een goedkeuringsmail. Zogezegd zo gedaan, een week voor ik naar de garage mocht, jaja nu komt het, claim gemaakt maar nooit hebben zei van mij ne mail gekregen van dat ik die datum een afspraak had bij audi, ik ga naar mijn garage, leg die mannen alles uit, we hebben samen gekeken naar mijn garantie van de wagen, niks garantie ging ik krijgen op dat probleem, waar die mannen ogen van trokken van howje, da kan gewoon ofw ? Uiteindelijk auto dringend nodig werk en kind gerelateerd, 1400 ballen gewoon weg, 3 maand later, hopaaa het volgende naar de maan, autohero beweerd uw auto na te kijken op wa ist 181 punten ? Wa da die eigenlijk doen is nakijken, dat er net geen 181 krassen op die bak staat, voor derest verwijderen zei alle foutmeldingen die in de auto staan, zodat het lijkt dat ge een goede 2dehandswagen krijgt, ma eigenlijk mee vodde naar huis rijdt. Autohero beweerd elektronische defecten vakkundig worden nagelopen enzovoort, waarom heeft mijn auto dan niks anders als ellende op elektronisch vlak ? Gelle eikels wist gewoon dat dat daar belachelijk veel kosten aan waren, endat eenmaal de auto verkocht was da dat de nieuwe eigenaar zen probleem was. Nooit meer koop ik bij jullie specialisten men kl*te nog nen auto.

3. heinäkuuta 2026

Beste Steve,

Bedankt dat je je ervaring met ons hebt gedeeld. We vinden het erg jammer om te lezen dat je aankoop niet aan je verwachtingen heeft voldaan en dat je meerdere problemen met je auto hebt ervaren. Ook je opmerkingen over de communicatie en de garantie nemen we serieus. Feedback zoals die van jou helpt ons om onze dienstverlening en processen kritisch te blijven evalueren.

Team Autohero 🚗

Saanut 5/5 tähteä

Très bonne expérience global.

Très bonne expérience global.
J'ai été reçu par Ayman à Herstal.
J'ai juste eu un soucis pour la livraison à domicile, mauvaise communication. Finalement, je suis allé chercher la voiture moi même.
N'hésitez pas à appeler le service clients, ils sont réactifs.
Concernant la voiture, rien à dire, conforme à la description.
Bonne continuation. :)

2. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Autohero België

Merci beaucoup pour votre retour positif !

Nous sommes ravis d'apprendre que vous avez eu une très bonne expérience avec Autohero et que l'accueil d'Ayman à Herstal a été à la hauteur de vos attentes. Nous ne manquerons pas de lui transmettre vos compliments.

Nous vous remercions également pour votre retour concernant la livraison à domicile. Vos remarques sont précieuses et nous aideront à améliorer notre communication afin d'offrir une expérience encore plus fluide.

Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir au volant de votre nouvelle voiture et restons à votre disposition si vous avez la moindre question.

L'équipe Autohero

Ford et Autohero

Franchement la livraison c'est super bien passée, jai achète un ford toutes les infos disponibles sur leur site correspondaient et j'ai pris la garantie premium. Au moment de prendre la route même pas 5 minutes après (vrai 5 minutes), le témoin des pneus s'est allumé à cause des capteur tpms du coup j'ai fait une réclamation et autohero m'as vite répondu en me disant que je peu ramener a n'importe quel garage Ford et qu'ils prendront en charge. Le problème c'est que plus aucun garage Ford de ma région ( Liège et 30km à la ronde) ne veut travailler avec eux car autohero leur font des problèmes de paiement et leur font trop de chipotage, du coup j'ai demandé a autohero une solution ils mont vite proposer un rendez vous chez un garagiste partenaire chez eux à 40km de chez moi qui ne parle que flamand... Donc vasy pour expliquer le problème. Et ils ont réussi a lui faire du chipotage à lui aussi alors que c'est leur partenaire... du coup là par mail ca tourne en rond car ils me reproposent à nouveau de trouver un garage ford sauf que aucun garage ne veut travailler avec eux et je l'ai dans l'os, car le problème depuis l'achat de mon véhicule n'est pas réglé et la garantie me fait rendre compte qu'elle ne sers a rien, car si pour un défaut comme ca, ca chipote .... j'imagine même pas si c'est une grosse panne

30. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Autohero België

Merci d'avoir pris le temps de partager votre expérience.

Nous sommes ravis d'apprendre que la livraison de votre véhicule s'est bien déroulée et que celui-ci était conforme à sa description. En revanche, nous sommes sincèrement désolés des difficultés rencontrées concernant la prise en charge du problème de capteur TPMS et de la frustration que cette situation a engendrée.

Nous comprenons parfaitement votre déception, notamment après avoir souscrit à la garantie Premium. Ce n'est pas l'expérience que nous souhaitons offrir à nos clients.

Afin de pouvoir réexaminer votre dossier et trouver une solution adaptée, nous vous invitons à nous transmettre votre numéro de commande ou les références de votre dossier. Nous ferons le nécessaire avec les équipes concernées pour étudier votre situation et vous accompagner au mieux.

Nous vous remercions pour votre retour, qui nous permet d'améliorer continuellement nos services.

Saanut 5/5 tähteä

Entreprise très sérieuse et à l'écoute

Entreprise très sérieuse et à l'écoute. Rendez-vous pile a l'heure. Les coups ou griffes sur les photos faut les chercher mais surprise sur la voiture aussi lol. Honnêtement pour une première ce sera sûrement la dernière sauf si imprévu d'ici la je vous tiendrai au courant.

29. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Autohero België

Merci d'avoir pris le temps de partager votre expérience.

Nous sommes ravis d’apprendre que vous avez trouvé notre service sérieux et à l’écoute, ainsi que le respect des horaires lors de votre rendez-vous.

Nous prenons également bonne note de votre remarque concernant l’état du véhicule à la livraison. Vos retours sont importants et nous aident à améliorer la transparence de nos annonces et l’expérience globale.

Nous espérons malgré tout que votre véhicule vous apportera satisfaction et restons à votre disposition si vous avez besoin d’assistance.

Top service

Snel procces, betrouwbaar, top auto’s

28. kesäkuuta 2026

Beste Firas,

Bedankt voor je mooie review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent over het snelle proces, onze betrouwbaarheid en de kwaliteit van onze auto's. We wensen je veel veilige en plezierige kilometers!

Team Autohero🚘

Saanut 5/5 tähteä

The delivery it was ok with the guys in…

The delivery it was ok with the guys in Ath,friendly people. Only one advice with the personal at the call centre (they need to have more responsibility)
Otherwise everything ok!

Greetings

26. kesäkuuta 2026

Dear Mihai,

Thank you for your review and valuable feedback! We're glad to hear that the delivery went well and that you were happy with our team in Athens. We appreciate your comment about our call center and will use it to continue improving our service.

Kind regards,
Team Autohero🚘

Saanut 2/5 tähteä

Poor aftersales service and cleaning scam

Everything went smoothly until we picked up the car. The employees with whom I interacted with were nice and helped me out in what was the first second-hand car purchase in Belgium. I paid 250€ of extra fees including a "deep cleaning service". However, when I got there for the pick up, the car was in extremely bad conditions. We found cigarettes and a horrible smell of smoke within the car while the conditions were meant to be almost perfect. On top of this, the car was supposed to have the rear tow hook as well. It was there, but uninstalled and simply laid in the trunk. I opened a ticket to solve the problems and all they offered were 50€ for the cleaning and they said that the rear tow hook is a removable item so if I wanted it I had to install it myself. 50€ for such a deep cleaning are not enough because a special treatment must be done to remove the smoke smell. They replied in a passive-aggressive manner and hid behind their policy "if you don't like it you can return it" which should be a last resort resource for greater issues the car might have while they use it as an excuse to deliver a poor service. They largely proved that they care about their customers only until they pay and this is not acceptable for such an important purchase.
I opted no to return the car for private reasons, but I highly recommend not to interact with Autohero and be ready to have surprises if you do.

19. kesäkuuta 2026

Dear Filippo,

Thank you for taking the time to share your feedback. We are sorry to hear that your experience did not meet your expectations, especially regarding the vehicle's condition at pickup and our aftersales support.

Your comments are important to us, and we understand your disappointment. We will share your feedback internally so it can be reviewed and help us improve our service. We appreciate you bringing these concerns to our attention and wish you safe driving.

Kind regards,

Saanut 5/5 tähteä

Niguel verkoper heeft ons vriendelijk…

Niguel verkoper heeft ons vriendelijk ontvangen,heeft alles duidelijk uitgelegd en ons de tijd gegeven om de auto te bekijken,uitstekende en snelle service.TOPPI

26. kesäkuuta 2026

Beste Nadia,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat Niguel je vriendelijk heeft ontvangen, alles duidelijk heeft uitgelegd en je de tijd heeft gegeven om de auto rustig te bekijken. We geven je complimenten graag aan hem door. Veel rijplezier gewenst!

Saanut 5/5 tähteä

Excellent Samir merci beaucoup.

Excellent Samir merci beaucoup.

25. kesäkuuta 2026

Bonjour,
Merci beaucoup pour votre excellent avis ! Nous sommes ravis d'apprendre que vous avez eu une excellente expérience avec Samir. Nous ne manquerons pas de lui transmettre vos compliments. Merci pour votre confiance et à bientôt chez Autohero !

Beste Happygirl,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je onze service als top en snel hebt ervaren. Wij wensen je veel rijplezier toe!

Service impeccable

Service impeccable : communication, réactivité, transparence. Service de livraison par Niguel (Courtrai) : top de chez top !

22. kesäkuuta 2026

Bonjour MichkeSmiske,

Merci beaucoup pour votre retour positif ! Nous sommes ravis que notre communication, notre réactivité et notre transparence aient été à la hauteur de vos attentes. Un grand merci également pour votre mention spéciale à Niguel. Bonne route avec votre véhicule ! 🚗

L’équipe Autohero

Ssangyong van 2023.

Ssangyong van 2023.

Het liep al meteen fout bij de inschrijving met een ontbrekend document. Maar goed dat kreeg ik dan uiteindelijk toch bij de levering die op zich wel vlot verliep, vriendelijke man. Echter zaten de onderhoudsfacturen er niet bij maar hij zij dat dat normaal was, "tegenwoordig staat dat allemaal online". Dat was dus niet het geval...

Dat waren al twee waarschuwingen, eigenlijk al drie want mijn makelaar had gezegd dat het miserie zou worden op basis van dat ontbrekend document (e705, heeft iets met buitenlandse inschrijving te maken). Maar goed, gezien de hoge score hier en het ingevulde onderhoudsboekje bleef ik optimistisch.

Derde waarschuwing tijdens mijn eerste rit, de remmen maakten lawaai bij vertrek, het is een automaat dus rem loslaten om te vertrekken.

Lang verhaal kort. Na vier maanden en 2000km zit ik al aan het vierde gebrek. Eerst die remmen, dan een motorstoring, de koffer die niet meer open ging en nu de ventilatiestand die niet meer verandert en een tikkend geluid maakt. Als kers op de taart is de "premium" garantie van 999 euro enorm omslachtig en niet bepaald klantvriendelijk.

Ik werd trouwens ook niet doorverwezen naar een partner garage, dat moest ik allemaal zelf regelen en die garage stond uiteraard niet te springen om aan die kafkaiaanse procedure te beginnen.

Uiteraard raad ik dit bedrijf bijgevolg ten zeerste af. 👎🏻👎🏻👎🏻

21. kesäkuuta 2026

Beste Benson,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het spijt ons te horen dat u na de aankoop meerdere problemen heeft ervaren en dat zowel de documentatie als het garantieproces niet aan uw verwachtingen hebben voldaan.

Wij begrijpen uw teleurstelling en nemen uw feedback serieus. We gebruiken dergelijke ervaringen om onze dienstverlening verder te verbeteren. Mocht er nog een openstaand dossier zijn, dan kijken wij graag samen naar de situatie.

Fijn!

Snel, gemakkelijk, duidelijk, fijne garantie. Auto goed nagekeken en wat vervangen moest worden reeds vervangen. Fijn!

19. kesäkuuta 2026

Beste Roselien,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u het proces als snel, gemakkelijk en duidelijk heeft ervaren. Ook zijn we blij dat u tevreden bent over de uitgevoerde controle en de vervangen onderdelen.

Wij wensen u veel veilige en plezierige kilometers toe met uw auto!

Team Autohero 🚗

Zeer vlotte aankoop

Ik had Karim als verkoper. Hele behulpzame persoon. Aangezien ik Nederlands sprak en hij Frans en beide een beetje moeite deden verliep de verkoop zeer vlot. Niets op aan te merken.
Zeer gelukkige met de nieuwe auto.

9. kesäkuuta 2026

Bedankt voor je mooie review, Kiali! 🚗

Fijn om te horen dat Karim je zo goed heeft kunnen helpen en dat alles vlot is verlopen. We wensen je veel veilige kilometers en rijplezier met je nieuwe auto!

Team Autohero 🚘

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin