Koninklijke Auping Arvostelua

1 204
TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Mijn eerste aankoop ( matras, geleverd in december) was minder. Matras zakte binnen een half jaar in. Vlgs monteurs was een matras niet om op te zitten ( ??!? Serieus? ) Dit werd in de winkel... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

We werden goed, kundig en snel geholpen. Eind augustus een bezoek gedaan bij Auping in Amstelveen voor een nieuw bed. We werden snel geholpen en kregen nog de zomerkorting. Het duurt uiteraard even... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Drie maanden geleden een matras gekocht. Destijds dezelfde aanbieding als nu: tweede voor de helft van de prijs. Blijkt nu dat er toch nog een matras nodig is. Maar hier valt niet over te onderhand... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Mooie winkel. Genoeg keuze om alle matrassen te testen. Verkoper was vriendelijk. Er werd een volledige body scan gemaakt als hulpmiddel voor het kiezen van het juiste matras.

1. Sängyt
  2. ja myös
  3. Liinavaatemyymälä
  4. Makuuhuoneen sisustus
  5. Patjamyymälä

Yrityksen kirjoittama

Al meer dan 135 jaar werkt Auping aan de beste manieren om uit te rusten. Wij geloven dat een uitgeruste wereld, een betere wereld is. Daarom is alles wat we doen gericht op het brengen van rust. Een Auping is maatwerk, handwerk, vakwerk. Elk bed wordt gemaakt met aandacht voor detail, voor het milieu en voor de toekomst. We maken bedden en matrassen op maat, voor een zo goed mogelijke nachtrust. Betrouwbaar, duurzaam en persoonlijk. Dat maakt een Auping zo bijzonder. Een Auping is dus niet zomaar een bed. Of een matras. Het is onze overtuiging: een uitgeruste wereld is een mooiere wereld.

Hyvä

(1 204)

336 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Auping neemt geen verantwoordelijkheid

Auping neemt geen verantwoordelijkheid.
Meten doorgezakt matras met een waterpas en laten niets meer horen dan alleen “geen garantie”

15. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Koninklijke Auping

Bedankt voor je feedback. Iedere klacht wordt bij Auping beoordeeld volgens onze garantievoorwaarden. Mocht een klacht niet gegrond zijn, betekent dat niet dat er geen comfortproblemen kunnen zijn.

Wij adviseren je om contact op te nemen met het verkooppunt waar je de aankoop hebt gedaan om samen te kijken naar mogelijke oplossingen. Bij webshopbestellingen kun je ons mailen via klantenservice@auping.nl

Verkeerde delen geleverd

Verkeerde delen geleverd. Eerste afspraak waren de delen er nog niet, tweede afspraak verkeerde delen geleverd. Delen voor een bed van 180 cm en het moest zijn voor een bed van 200cm.

26. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Koninklijke Auping

Bedankt voor je beoordeling en het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat de juiste onderdelen nog niet geleverd zijn en dat er bij de tweede afspraak opnieuw verkeerde delen zijn geleverd. Dit is uiteraard niet hoe wij willen dat een levering verloopt.

Voor het oplossen van dit probleem adviseren we je contact op te nemen met het verkooppunt waar je de bestelling hebt geplaatst, zodat zij samen met jou de juiste onderdelen kunnen leveren en alles in orde kan worden gemaakt.

Uitstekende service

Bed gekocht bij Auping aan de Haaksbergerstraat in Enschede. Uitstekende service, fijn meegedacht en top geregeld met levering en montage.

21. helmikuuta 2026
Saanut 3/5 tähteä

Een prijzige en goede matras waar je lang op moet wachten

Ik verwacht en krijg bij Auping een prima matras. Ik verwacht alleen dat de levertijd niet 6,5 week moet zijn. Tevens met de pretentie van circulair verwacht ik dat de oude matras meegenomen wordt

18. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Koninklijke Auping

Bedankt voor je beoordeling en het delen van je ervaring. We begrijpen dat een levertijd van 6,5 week lang kan aanvoelen. Omdat wij alle matrassen op bestelling produceren, kan het soms even duren voordat je matras geleverd wordt.

Wat betreft het meenemen van de oude matras: dit is vrijwel altijd mogelijk en wordt normaal gesproken tijdens het adviesgesprek in de winkel besproken, zodat we samen een passende oplossing kunnen bieden. We adviseren je om bij vragen of voor het inplannen van de oude matras retour contact op te nemen met het verkooppunt waar je je aankoop hebt gedaan.

Auping matrassen

Op een prettige manier te woord gestaan en kregen voldoende de gelegenheid om het matras uit te proberen wat bij ons het beste past qua gevoel. Wat best moeilijk is . De levering is ook keurig verlopen en zijn er inmiddels achter dat we de goede keuze hebben gemaakt qua hardheid van de beide matrassen.

25. helmikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Misplaatste arrogantie en een waardeloze prijs kwaliteit verhouding

Nu 8 weken een Criade verstelbare bedbodem in bezit.

Allereerst de Auping arrogantie: De marketing onzin van Auping is echt stuitend zodra de koop gesloten is.
Designed for van alles en nog wat en 135 jaar vakmanschap. Eerlijk, wij hebben er maar weinig van gemerkt.
- De aankoop: Het verkoopteam deed niet meer dan ordinair de prijs opdrijven met de daarbij behorende Auping arrogantie. Kritische vragen bleven vooral onbeantwoord of gesust met opnieuw het verhaal hoe geweldig het allemaal is.
- Levering: De levering en montage besteed Auping uit aan een andere partij. Dat is naar mijn mening ongepast voor een bedrijf dat zichzelf zo geweldig vind. De jongens hebben hun best gedaan, maar voor een bedbodem van €4200,- verwacht je meer service en toewijding.
- De bedbodem: 135 jaar vakmanschap? 1. De dure luxe stof is overgoten met impregneermiddel waardoor het een gele viezige gloed heeft gekregen. 2. Piept en kraakt bij verstellen. 3. Afstandsbediening hapert en geheugenfunctie werkt dan weer wel dan weer niet. 4. Synchroon functie waarbij beide beddelen tegelijk omhoog moeten komen werkt soms niet. 5. De app is om te huilen.
- After sales: Bij de vestiging aangegeven dat we niet tevreden zijn, maar geen passende oplossing geboden. Auping stuurde me nog een mail ivm het geven van mijn mening. Om even aan te geven hoe arrogant Auping is, je krijgt 2 opties in de mail, ik slaap heerlijk of het kan beter. Je drukt op kan beter. Dan krijg je het bericht: jammer dat je niet helemaal tevreden bent. Niet helemaal tevreden, beste Auping wat dacht je van NIET TEVREDEN!
- Conclusie: Auping is een succesnummer uit het verleden. Voor een derde van de prijs krijg je elders hetzelfde. Daarnaast wekt de Auping marketing na aankoop alleen maar irritatie op. Bij Auping doen we er alles aan om jouw nachtrust zo goed mogelijk te maken. Alles? Iets minder arrogant en veel meer kwaliteit, dat is goed voor ieders nachtrust.
- Tip: mocht u toch besluiten voor Auping te gaan, ga kijken bij een showroom en koop het online! Online kan je in veel gevallen retourneren, bij aankopen in een winkel niet.

9. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Koninklijke Auping

Bedankt voor het delen van je uitgebreide feedback. Het spijt ons te horen dat je aankoop- en gebruikservaring niet aan je verwachtingen voldoet. We vinden het belangrijk om te begrijpen wat je precies verwacht, zodat we kunnen bekijken hoe we je het beste kunnen helpen.

Je kunt ons hierover rechtstreeks mailen via klantenservice@auping.nl
of contact opnemen met het verkooppunt waar je de bedbodem hebt aangeschaft. Op die manier kunnen we samen een passende oplossing vinden.

Saanut 4/5 tähteä

Prima levering met wisselende informatievoorziening

Het dekbedovertrek was snel geleverd zoals je gewend bent van een webshop. Over de meebestelde topper was wat ruis op de lijn. De levertijd werd niet duidelijk gecommuniceerd dus ik ben er 2x zelf achteraan gegaan.

De levering zelf was netjes en goed: ik werd op de hoogte gebracht via SMS, 20 min van tevoren gebeld en hoefde niets zelf te tillen.

Nog een tip voor de webshop: maak het mogelijk om bij bestelling al aan te geven of het om een eerste aankoop of een vervanging gaat. Zo kun je de vervolgvraag stellen of er iets mee terug moet worden genomen door de bezorgdienst en dat meteen doorgeven. Dit voelde wat omslachtig en niet als onderdeel van het bestel/bezorgproces.

23. helmikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin