Mijn eerste aankoop ( matras, geleverd in december) was minder. Matras zakte binnen een half jaar in. Vlgs monteurs was een matras niet om op te zitten ( ??!? Serieus? ) Dit werd in de winkel... Näytä lisää
We werden goed, kundig en snel geholpen. Eind augustus een bezoek gedaan bij Auping in Amstelveen voor een nieuw bed. We werden snel geholpen en kregen nog de zomerkorting. Het duurt uiteraard even... Näytä lisää
Drie maanden geleden een matras gekocht. Destijds dezelfde aanbieding als nu: tweede voor de helft van de prijs. Blijkt nu dat er toch nog een matras nodig is. Maar hier valt niet over te onderhand... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Mooie winkel. Genoeg keuze om alle matrassen te testen. Verkoper was vriendelijk. Er werd een volledige body scan gemaakt als hulpmiddel voor het kiezen van het juiste matras.
Yrityksen kirjoittama
Al meer dan 135 jaar werkt Auping aan de beste manieren om uit te rusten. Wij geloven dat een uitgeruste wereld, een betere wereld is. Daarom is alles wat we doen gericht op het brengen van rust. Een Auping is maatwerk, handwerk, vakwerk. Elk bed wordt gemaakt met aandacht voor detail, voor het milieu en voor de toekomst. We maken bedden en matrassen op maat, voor een zo goed mogelijke nachtrust. Betrouwbaar, duurzaam en persoonlijk. Dat maakt een Auping zo bijzonder. Een Auping is dus niet zomaar een bed. Of een matras. Het is onze overtuiging: een uitgeruste wereld is een mooiere wereld.
Deventer, Hollanti
- 0570681820
- klantenservice@auping.nl
- auping.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
De topper lijkt top; bezorgdienst waardeloos
De kwaliteit van de topper lijkt zo op het eerste gezicht prima; al moet dat in de tijd zich natuurlijk nog gaan uitwijzen.
Het brengen van de topper ging zeer onpersoonlijk; norse mannen. Toen ik vroeg om uitleg voor onderhoud werd er eerst niets gezegd en toen dat ze het niet wisten. Verder moest ik tekenen voor een onbeschadigd en schoon artikel maar het lag al op het bed, dus dat was moeilijk te zien.

Vastaus yritykseltä Koninklijke Auping
Eerlijk advies zoals je het wil!
Het is een mooie winkel waar je alle soorten matrassen kan testen. Eline brengt echt goed in kaart wat het beste matras voor je is. Je merkt echt dat ze je niet iets wil verkopen maar dat ze je echt alleen wil adviseren. Wat een geweldige service!
mooie zaak goed gesprek en advies
Prima service en heel goed geholpen
Prima service en heel goed geholpen. Vakkundig personeel die weten waar ze het over hebben.
Vakkennis en goed advies
Vakkennis en goed advies, tevens ontspannen gesprek met een kop koffie.
Gehoord worden
Zeer prettig geholpen alle wensen serieus genomen geen haastige verkoop
Fysiotherapeutische kennis bij aanschaf matras en kussen
Wij zijn geholpen door een voormalig fysiotherapeut, die na zijn loopbaan hierin, nu kopers helpt bij slaapproblemen. Op basis hiervan hebben we een mooie keuze van matras en kussen kunnen doen.
We zijn prima geholpen bij het kiezen van nieuw bed.
We zijn prima geholpen bij het uitkiezen van een nieuw bed. De medewerkers van Auping namen alle tijd voor je.
Auping matrassen: miskoop
We hebben een Auping bed en matrassen gekocht minder dan twee jaar geleden. We hebben altijd Auping matrassen gehad die gekeerd moesten worden. Bij dit model mocht dat niet waardoor er vocht en schimmel is ontstaan tussen de matrassen.
We zijn erg geschrokken, hebben de matrassen exact gebruikt volgens de adviezen en nooit eerder schimmelvorming in ons huis gehad.
Auping meteen gemaild. Na 2 weken eindelijk reactie dat het onze eigen verantwoordelijkheid was en we nieuwe matrassen konden kopen. Teleurstellend en niet serieus genomen blijven aandringen. Ze blijven afschuiven en het onze verantwoordelijkheid maken.
We hadden echt nooit deze matassen moeten kopen en toch moeten overstappen op een ander merk.

Vastaus yritykseltä Koninklijke Auping
Goed voorgelicht in de winkel…
We zijn goed voorgelicht in de winkel en nadat we alles op papier hadden meegekregen, werden we wederom prettig geholpen.
Prima!
Goede prijs/kwaliteitsverhouding, snelle levering en mooi product.
Rugpijn over
Ik stond altijd op met pijn in mijn rug. Met het nieuwe matras was dat binnen een paar dagen over. En even niet vergeten ik ben niet meer de jongste......
Blij dat ik nu een Auping heb. Het is het wachten na de bestelling echt waard.
fijn geholpen
We werden geholpen door een aardige mw, ze keek goed wat voor slaper onze zoon is en gaf daar tips bij die we opgevolgd hebben.
Zo lekker om in te slapen
Vriendelijk en deskundig personeel
Vriendelijk en deskundig personeel
Met vertrouwen onze keuze gemaakt
We hebben een erg prettig gevoel overgehouden aan ons bezoek aan de winkel. Vanaf het moment dat we binnenkwamen, werden we vriendelijk en deskundig geholpen, zonder dat het opdringerig aanvoelde.
We waren al een tijd op zoek naar een nieuw bed en matras (of boxspring), maar vonden het lastig om de juiste keuze te maken. Dankzij het eerlijke advies van het personeel hebben we uiteindelijk een beslissing kunnen nemen.
Wat vooral opviel, is dat er echt werd meegedacht vanuit onze wensen, in plaats van dat er geprobeerd werd om ons simpelweg het duurste product te verkopen.
We zijn dan ook ontzettend tevreden met onze aankoop en kijken met een goed gevoel terug op onze ervaring in de winkel.
Fijn geholpen
Fijn geholpen. De verwachting dat de levering na 6 weken zou plaatsvinden was niet het geval, maar na 1 telefoontje na 8 weken was het binnen een week geleverd en keurig binnen de tijd. Vriendelijke mensen, zowel de verkoop als de bezorgers.
Prima service!
Bij auping keurig geholpen. Er werd geluisterd naar onze wensen en we gingen tevreden de deur uit. Ook de levering was keurig volgens afspraak en alles stond binnen afzienbare tijd op zijn plek. Al het restmateriaal werd keurig meegenomen en naderhand werd er nog tekst en uitleg gegeven over het geleverde.
Er werd goed geluisterd en meegedacht…
Er werd goed geluisterd en meegedacht en ook goed geadviseerd