Nog nooit zo'n oplichtersbedrijf meegemaakt. Eenmaal een munt besteld, de rest van de munten geretourneerd omdat je opeens vastzit aan een abonnement. Die meteen opgezegd. Dreigen met deurwaarders,... Näytä lisää
Afspraken en verzending worden goed nagekomen Wordt netjes verzonden zodat je munten niet beschadigd raken. Wel vindt ik dat als er bij een advertentie staat " gratis" duidelijker aangegeven kan wor... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bestellen en gegevens invullen ging erg goed product werd goed aangeleverd en goed verpakt. Ik zal het zeker aanraden aan een muntenverzamelaar, omdat dit assortiment erg ruim is. Klein verbeterpunt z... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Mijn oprechte ervaring is, over een lengte van jaren ben ik altijd eerlijk en geheel volgens gemaakte overeenkomsten geholpen. Nooit enige klacht van mijn kant hoeven te melden. Producten altijd... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Het Amsterdams MuntKantoor is met haar meer dan 100 jaar gezamenlijke ervaring in de muntenbranche dé betrouwbare aanspreekpartner voor muntverzamelaars in Nederland.
Postbus 30339, 1303 AH, Almere, Hollanti
- klantcontact@amsterdam-munten.nl
- amsterdam-munten.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 98 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
We blijven maar munten ontvangen en nu…
We blijven maar munten ontvangen en nu vandaag een map. Niet om gevraagd!!!’ Hoe gaat iemand hier mee om??

Zelfde verhaal
Zelfde verhaal. Munt gekocht, gelijk opgezegd, uit laten schrijven van nieuwsbrief maar wordt steeds belaagd door deze lieden. Pakketje via brievenbus, "retour afzender" krijg nu weer pakket maar deze gaat naar een pakketpunt, dus daar laat ik hem mooi liggen dan gaat hij vanzelf weer retour. Is niet mijn probleem meer.

Ongevraagde munten ontvangen
Zelfde verhaal als wat ik bij de rest vam de reviews lees. 1x iets besteld en vervolgens ongevraagd munten ontvangen omdat ik mij blijkbaar heb aangemeld voor een collectie??! Er stond bij de eerste aankoop duidelijk: "dit is geen abonnement". Dus dacht wel safe te zijn, niet dus. Stopzetten is nog niet zo makkelijk.
Online portal "mijnAMK" voor het beheren van collecties, dus maar een inlog aangemaakt. Heel handig wel de optie om méér collecties aan te vragen, maar eentje stopzetten gaat hier niet... (dat kan via een brief of mail). Nu geprobeerd cia contactformulier. Laten we hopen dat het lukt.
Vrij duidelijk hun business model, oplichterij!

Shoutout naar 𝐤𝐞𝐠𝐢𝐞𝐱𝐨𝐫𝐠
Ik dacht dat ik alles kwijt was geraakt aan een louche makelaar, maar ze hebben me geholpen alles terug te krijgen. Echte makelaar!

Vastaus yritykseltä Amsterdams MuntKantoor
Ongevraagd een munt ontvangen en een…
Ongevraagd een munt ontvangen en een rekening van € 33,90. Wat te doen.
Melding gemaakt bij ACM.

Vastaus yritykseltä Amsterdams MuntKantoor
Zeer slecht 1 keer een gratis munt…
Zeer slecht 1 keer een gratis munt besteld. Nu blijven ze munten toesturen en dreigen met aanmaningen.. ik stuur de munten terug maar die ontvangen ze zogenaamd niet. Ze zijn niet bereikbaar met de telefoon en op mails reageren ze niet… wat een oplichterij dit bedrijf!

1x een munt besteld en krijg nu elke keer meer toegestuurd
1x een munt besteld, waar ik niet te vrede mee ben ook netjes betaald, blijven nu munten en rommel ongevraagd toe sturen, meerdere malen gemaild dat ik hier niet van gedient ben. Spullen gaan dan nu ook direct de prullenbak in en er word ook zeer zeker niet betaald.

Vastaus yritykseltä Amsterdams MuntKantoor
Ik krijg ongevraagd munten en spullen…
Ik krijg ongevraagd munten en spullen toegestuurd. Dat wil ik niet.

Waardeloos bedrijf
Bestelling niet ontvangen. Het bedrijf is ook niet te bereiken. Niet via het contact formulier en telefonisch eveneens niet. Wegens vakantie niet bereikbaar al meer dan een maand. Lachertje natuurlijk. Hoop dat ze snel van de markt af worden gehaald.

oplichters
Ik had twee munten besteld, alles goed afgeleverd goede staat ect. Ik kreeg van de week nog een munt afgeleverd met een open staand factuur. ZONDER HEM TE BESTELLEN. pas op het zijn een stelletje oplichters

Vastaus yritykseltä Amsterdams MuntKantoor
Eenmalig 2 munten besteld en vervolgens…
Eenmalig 2 munten besteld en vervolgens krijg ik ook ongevraagd nieuwe munten toegezonden met het verzoek om te betalen. Gezien het feit dat ze niet bereikbaar zijn, is de oplossing simpel: Niks betalen en niks terugsturen.
Volgens artikel 7:7 lid 2 BW (Burgerlijk Wetboek) geldt:
“Bij de toezending van ongevraagde zaken door een handelaar aan een consument is de consument niet verplicht de zaken te betalen of terug te zenden.”
Dit betekent dus dat als jij ongevraagd iets ontvangt waarvoor je niet expliciet een bestelling hebt geplaatst, je geen betalings- of retourplicht hebt. Je mag de munt zelfs houden.
Hoe meer mensen dat doen, hoe sneller ze stoppen met deze tactiek.

Niet duidelijk
Éen keer iets gekocht, krijg nu troep toe gestuurd met een faccuur erbij. Ik heb me helemaal niet aangemeld voor dit.
Edit: ik had me aangemeld voor een collectie, een soort abbonement. Dat was niet duidelijk en mag beter, maar ik ben snel geholpen door de klantenservice en het retourneren is een makkelijk proces.

Onbetrouwbaar
Ze beantwoorden geen email. Ze hebben het telefoonnummer niet meer op google staan, je kunt dus geen contact meer met ze opnemen per telefoon. Dit hebben juni/juli verwijderd. Ze sturen toch munten op terwijl je ze per mail hebt laten weten geen interesse meer te hebben. Ze geven PostNL de schuld dat de bezorger het niet heeft bezorgd. Als duidelijk is dat het niet is aangekomen, sturen ze na lang vragen om je het nogmaals te sturen omdat het al betaald is, willen ze dat je nogmaals betaald. Terwijl er aangegeven wordt dat het verzekerd is op moment dat ze het sturen. Geeft mij de indruk dat ze niet hun beloftes nakomen en wel je geld willen maar niet de producten willen sturen.

Munt 750 jr Amsterdam
Heb de munt ontvangen van Amsterdam 750 jaar, was gratis, alleen verzendkosten. Munt kwam binnen 1.5 week en is heel erg mooi. Dank!

Geen reactie
Probeer al diverse keren een factuur te krijgen van mijn betaalde munten. Ook wil ik de bijbehorende certificaten nabestellen ook hierop geen reactie terwijl ze nog iets aan mij kunnen verdienen. Krijg gewoon nergens een reactie op. Telefonisch niet bereikbaar. Mail geen antwoord. Contact formulier ingevuld, niks gehoord. Inloggegevens krijg ik ook niet. Onvoorstelbaar slechte service

Zeer slechte klantenservice
Zeer slechte klantenservice, ook lang moeten wachten op een bestelling en daarna ongevraagd een bestelling binnengekregen.Telefoonnr niet te vinden wat al genoeg zegt over het stiekem handelen van dit bedrijf, ben gewoon bereikbaar en neem je verantwoordelijkheid.

AMK chaos
Sinds enkele maanden is het daar een complete chaos, reageren nergens meer op telefonisch onbereikbaar, e-mails niet beantwoord.
Sturen dubbele munten, maken collecties niet af en de service is zwaar onder de maat.
Schandalig dat dit bedrijf niet tot de orde word geroepen door de staat.

1 ster is eigenlijk nog teveel
1 ster is eigenlijk nog teveel! Je vraagt eenmalig een munt aan waar je vervolgens heel erg lang op moet wachten.
Daarna krijg je ongevraagd munten toegestuurd inclusief rekeningen!?
Belachelijk dat ineens blijkt dat je een zogenaamd abonnement hebt....??? Nu maar hopen dat het opzeggen wel goed gaat.

Scammers
They keep sending different type of unsolicited coins orders and the bills details toward it, Let me know if there is any process to stop this, contacting them is not working out.