Overall positief. Vooral het voorstel om eerst een Picnic-set op zicht af te leveren is enorm gewaardeerd. Bij aflevering van de daarop volgende bestelling is vooraf niet gewaarschuwd dat de levering... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Zeer tevreden, twee dug outs gekocht voor onze voetbal vereniging, mooi op tijd geleverd en prijs / kwaliteit verhouding is goed! Op een door ons aangegeven kleine afwijking is adequaat gereageerd en... Näytä lisää
Bij de SKWshop houden van hun vak en dit stralen ze dan ook uit! Ze hebben alles in huis om kwaliteit op maat te leveren, een uitgebreid assortiment Alles voor buiten: uw overkapping, parkbank, f... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Alles voor buiten: uw fiets- en rook overkapping, parkbank, tribune, voetbaldoel, dug-out, ballenvanger en hekwerk leveren wij op maat. Van offerte-aanvraag tot montage, alles volledig voor u geregeld. SKWshop - buiten de sterkste!
Heresingel 28A, 9711EV, Groningen, Hollanti
- 050-2806970
- info@skwshop.nl
- www.skwshop.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Goede en snelle communicatie.
Goede en snelle communicatie.
Bank en tafel konden zelfs een week eerder geleverd worden.

Vastaus yritykseltä SKWshop.nl
Mooie picknicksets voor het schoolplein
Goed contact met de verkoop. Alles netjes geleverd. 3 mooie picknicksets geleverd voor het schoolplein
Goede en snelle service
Verkeerde net geleverd, maar dit werd heel snel opgelost. Klantvriendelijk en snelle reactie.
Bedankt en tot de volgende bestelling!

Vastaus yritykseltä SKWshop.nl
heel fijn bankje van jullie voor in de…
heel fijn bankje van jullie voor in de tuin voor als de oppaskinderen komen, veel dank!

Grote voetbalkooi met kunstgras
Grote voetbalkooi met kunstgras laten aanleggen door SKW bij onze voetbal vereniging.
Kwaliteit is goed en degelijk ook hebben ze zich netjes aan de afgesproken opleverdatum gehouden.

Vastaus yritykseltä SKWshop.nl
Als werkgever mag U trots zijn op deze…
Als werkgever mag U trots zijn op deze twee Kanjers. Ze waren uren uitgelopen op de vorige klus. Maar gingen fluitend door ( tot 6 uur) tot de zware klus geklaard was.

Vastaus yritykseltä SKWshop.nl
Perfecte communicatie en levering.

Vastaus yritykseltä SKWshop.nl
Op naar de volgende bestelling.
Onlangs telefonisch contact gehad voor een bestelling van vier doelen. Super vriendelijk geholpen door de dame. Ondertussen zijn de doelen geleverd. Moet zeggen zien er goed en stevig uit. Prima kwaliteit.

Vastaus yritykseltä SKWshop.nl
Zeer fijn geholpen met de aanschaf van…
Zeer fijn geholpen met de aanschaf van een fietsoverkapping Myla. Prachtig product. Wij zijn er erg blij mee.

Review
Ondanks de wat late levering toch een goede communicatie hierover gehad en alles netjes opgelost.

Prima organisatie
Prima organisatie, meedenkend oplossing gericht.
Goede kwaliteit/prijsverhoging.
Goede communicatie.
Kan menig bedrijf nog van leren.

Super shop
Makkelijk te bestellen!
Snel en direkt bereikbaar per telefoon!
Vriendelijke medewerkers die gelijk per mail je op de hoogte houden!
Zo hoort het!

Heldere antwoorden.
Heldere, snelle reactie op verzoeken en directe afwikkeling.

Vastaus yritykseltä SKWshop.nl
Top producten voor zeer scherpe prijs met fijne service.
Wij van VV SGV hebben een aantal jaar geleden een nieuwe pannakooi aangeschaft bij SKW Shop. Nu waren een aantal voetbaldoelen aan vervanging toe. Wij hadden destijds de samenwerking met SKW Shop als zeer positief ervaren. De keuze was voor ons niet zo moeilijk om weer te kiezen voor SKW Shop. Heel goed bereikbaar, open en duidelijk contact. Wederom gunstige prijzen en kwalitatief goede producten afgeleverd.

Top ervaring
Prettige communicatie en meedenken over wat de beste optie is voor ons. Vanaf de eerste mail tot aan de levering van de goederen is alles zeer prettig en vlekkeloos verlopen

Great product, good comunication
SKW Shop installed a bicycle awning and a smokers awning at the US Embassy. The product is well crafted and looks great. I had good communication with company and arrangements. I would definitely recommend them.

Vastaus yritykseltä SKWshop.nl
Fijne communicatie met SKW shop en de…
Fijne communicatie met SKW shop en de panna kooi ziet er top uit! Erg blij mee.

Goede contacten en afspraken
Goede contacten en afspraken. Mooie kwaliteit (parkbank Bonn). Het jeu de boules terrein is goed opgeknapt.

Top!
Voor de tweede maal een bestelling gedaan. Tot volle tevredenheid. Snelle reactie op vragen. Goede adviezen en redelijke prijzen. Doen ze goed!

Vastaus yritykseltä SKWshop.nl
Prima ophangrails en vlotte levering
De ophangrails waren conform de verwachting en werden vlot geleverd op het verenigingsadres.

Vastaus yritykseltä SKWshop.nl
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.