Afspraken en verzending worden goed nagekomen Wordt netjes verzonden zodat je munten niet beschadigd raken. Wel vindt ik dat als er bij een advertentie staat " gratis" duidelijker aangegeven kan wor... Näytä lisää
Ik kon een gratis munt reserveren voor in de toekomst. Kreeg ik opeens een munt door de brievenbus met factuur hahahahaha. Was 113 per ding. 500/700 euro aan neer gelegd zonder opzet. ''De zeven werel... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Diverse munten zonder problemen voor mijn moeder besteld. Daarna ineens rekeningen voor niet ontvangen goederen of ongevraagde goederen die we geretourneerd hebben. Zelfs een brief van incasso be... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Het Amsterdams MuntKantoor is met haar meer dan 100 jaar gezamenlijke ervaring in de muntenbranche dé betrouwbare aanspreekpartner voor muntverzamelaars in Nederland.
Postbus 30339, 1303 AH, Almere, Hollanti
- klantcontact@amsterdam-munten.nl
- amsterdam-munten.nl
On vastannut 1 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Alles komt keurig aan en op tijd,alleen…
Alles komt keurig aan en op tijd,alleen zijn de verzendkosten wel wat hoog
Bestellingen worden vlot en schadevrij…
Bestellingen worden vlot en schadevrij geleverd.
Voor een startende verzamelaar ben ik…
Voor een startende verzamelaar ben ik tevreden op dit moment in wat maandelijks wordt toegestuurd, Ik zou daarnaast graag de mogelijk zien om ook een vrije keuze te maken in andere 2 euromunten die beschikbaar zijn en net zo geleverd worden met beschrijving en plastic bewaar /verzamel beschrijving.
Beleefdheid en snelheid goede ervaring
Beleefdheid en snelheid goede ervaring
Bijna alles is duidelijk
Bijna alles is duidelijk. Zou alleen graag willen weten als er iets nieuws uit komt of het onder mijn abonnement valt.
Met vriendelijke groeten;
Peter Kok
Tevreden
Ben heel erg tevreden over de zaken en over de kwaliteit. En ook de communicatie is goed. Ze reageren snel op mailtjes en vragen.
Volledig aan de beloftes gehouden
Volledig aan de beloftes gehouden, doen!
Hun presentatie ziet er heel leuk uit…
Hun presentatie ziet er heel leuk uit en bij het verzenden van hun de spullen is de verpakking ook goed en stevig👌🏽👍🏽🌺
En de medewerkers zijn behulpzaam en vriendelijk.
Snelle levering en netjes verpakt
Snelle levering en netjes verpakt. Zeer tevreden!!!
De finesse van het reliëf en de…
De finesse van het reliëf en de afwerking van uw recente uitgiften zijn voor mij de gouden standaard geworden.
Goed assortiment en kwalitatief goede producten
Bestellen en gegevens invullen ging erg goed product werd goed aangeleverd en goed verpakt. Ik zal het zeker aanraden aan een muntenverzamelaar, omdat dit assortiment erg ruim is. Klein verbeterpunt zou zijn om een soort verwachte levertijd te laten zien.
Meegedaan met de gratis munten…
Meegedaan met de gratis munten uitgiftes, mooie herdenkings munten ontvangen. Leuk voor bij de verzameling
De bestelde munten altijd correct…
De bestelde munten altijd correct geleverd en zeer zorgvuldig verpakt snelle levering moet gen problemen
Mooie versamel munten..en goede service
Mooie versamel munten..en goede service
De munten die ik heb besteld altijd op…
De munten die ik heb besteld altijd op tijd binnen
Hoop op wat meer leuke betaalbare munten met betrekking op wat recentelijke gebeurtenissen en wat munten over de jaren tachtig en star trek
Gewoon goed is niks mis mee!!
Al meerdere keren munten gekocht
Al meerdere keren munten gekocht, altijd op tijd geleverd, uitstekend verpakt en de geleverde kwaliteit van de munten is zoals beschreven.0
Volgens afspraak,en goed geleverd.
Zeer beginnersvriendelijk
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.