Saanut 5/5 tähteä

Ben erg blij met de 'Trench Coat Long Regenjas Urban Outdoor Dames Army Green' die net bezorgd is. Perfecte maat (medium is medium, mouwen perfecte lengte, dwz niet te kort, goeie capuchon etc), mooi... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Door de verhuizing van AGU van Alkmaar naar Amsterdam, verliep de levering wat stroever dan normaal. Bestelling werd als gevolg hiervan zonder bericht vooraf, in delen geleverd. Maar alles alsn... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Mooie en goede kwaliteit van het materiaal. Kleur donkerblauw ook top. Zeem ook super voor meerdere uren op het zadel. Altijd snelle en correcte levering.

Saanut 1/5 tähteä

Zeer slechte service bij retour vh pakket. Heb t pakket nooit ontvangen - dankzij DHL (retour ivm beschadiging) , had 3 regenpakken besteld, maar zit nu 4 weken later nog steeds te wachten op mijn gel... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Urheiluvaatevalmistaja

Yrityksen kirjoittama

Elke fietstocht vraagt om de juiste kleding of tassen. Al sinds 1966 stelt AGU elke collectie samen met speciaal oog voor techniek, comfort en uitstraling. Zorgvuldig ontwikkeld van hoogwaardige materialen. Of het nu om fiets- of regenkleding gaat, of om lichtgewicht fietstassen, AGU stuurt elke fietser met een goed gevoel op pad. Onder alle omstandigheden. Designed to feel good!

4,1

Kaikki arvostelut

115 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

Snelle levering! Maar helaas viel het bestelde product niet helemaal in de smaak, en is daarom teruggestuurd. Maar perfecte retourprocedure, slechts €3,95 betaald voor de verzekerde retourzending. Snel het retourlabel per mail ontvangen.

27. helmikuuta 2026

Alles perfekt

Der Bestellprozess ging reibungslos über die Bühne. Schnelle und zuverlässige Lieferung wie angekündigt.

25. helmikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Deze fietshelm heeft een zeer slechte…

Deze fietshelm heeft een zeer slechte pasvorm. Nog voordat je de maat kunt aanpassen zit de schaal al veel te strak op je schedel.

24. helmikuuta 2026

Hoi Joost,
Bedankt voor je review. Wat jammer om te horen dat een AGU helm voor jou niet prettig zit. Op basis van je bericht is het niet helemaal duidelijk om welk model het gaat, maar het kan inderdaad voorkomen dat een bepaalde maat of schaalvorm niet voor iedereen goed aansluit.
Daarnaast is het goed om te weten dat wanneer je actief fietst, je hoofd iets kan opzetten door warmte en inspanning. Daarom is het belangrijk dat er altijd wat ruimte overblijft wanneer je de helm past.
Als je wilt, kijken we graag met je mee welke maat of welk model beter bij je past. Je mag ons altijd mailen via klantenservice@agu.nl.
Vriendelijke groet,

Geretourneerd item niet terugbetaald

Ik heb 1 item geretourneerd. Bevestiging van aankomst ontvangen. Helaas na 14 dagen nog geen terugbetaling ontvangen. Mail gestuurd maar ook geen antwoord ontvangen.

24. helmikuuta 2026

Hoi Roald,
Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat je zo lang hebt moeten wachten op de terugbetaling van je retour. Dat is niet de ervaring die we willen bieden.
Door de drukte in de huidige saleperiode zijn sommige retouren later verwerkt dan gehoopt. Om te voorkomen dat je nog langer hoeft te wachten, hebben we je retour inmiddels direct verwerkt en kun je de terugbetaling snel verwachten.
Mocht je nog vragen hebben, mail ons gerust op klantenservice@agu.nl, we helpen je graag verder zodat je weer zorgeloos kunt blijven fietsen.
Vriendelijke groet,

Sehr guter Store

Sehr guter Store - schneller Versand und gute Preise! Die Produkte von AGU sind sowieso top! Kann man nur empfehlen!

18. helmikuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

Broek zag er goed uit

Broek zag er goed uit. Helaas bij het fietsen werden de pijpen te kort. Dus terug.
Ster aftrek door niet nakomen van belofte:"voor 20.00 besteld, volgende dag geleverd" (2de keer).

9. helmikuuta 2026

Agu fietshelm gekocht

Inmiddels alweer het zoveelste product van AGU. Sommige items zijn inmiddels al wel 25 jaar oud, en hebben met mij de wereld rondgereisd. De Alkmaarse Groothandels Unie heeft me nog nooit teleurgesteld....

12. helmikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Mooie helm. Snelle service.

Prima helm. Zit goed. Nu maar hopen dat ik er ook sneller door ga fietsen.

29. tammikuuta 2026

Hoi Bram,
Bedankt voor je positieve woorden over de helm en de snelle levering. Fijn om te horen. Je vraag over de productiedatum is heel begrijpelijk.
Een helm veroudert pas vanaf het moment dat deze echt in gebruik wordt genomen en wordt blootgesteld aan zonlicht, temperatuurverschillen en dagelijkse slijtage. In ons magazijn wordt de helm droog, donker en veilig opgeslagen. Hierdoor blijft de kwaliteit behouden zoals deze de fabriek heeft verlaten. Dit maakt het mogelijk om dit model nu tegen een aantrekkelijke prijs aan te bieden.
Wij vinden het belangrijk dat je met een volledig goed gevoel op pad gaat. Mocht de helm toch niet helemaal naar wens zijn, dan kun je deze ongebruikt retourneren volgens onze Retour voorwaarden op agu.com/retourneren.
TEAM AGU

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin