Saanut 1/5 tähteä

Zeer slechte service bij retour vh pakket. Heb t pakket nooit ontvangen - dankzij DHL (retour ivm beschadiging) , had 3 regenpakken besteld, maar zit nu 4 weken later nog steeds te wachten op mijn gel... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Door de verhuizing van AGU van Alkmaar naar Amsterdam, verliep de levering wat stroever dan normaal. Bestelling werd als gevolg hiervan zonder bericht vooraf, in delen geleverd. Maar alles alsn... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Mooie en goede kwaliteit van het materiaal. Kleur donkerblauw ook top. Zeem ook super voor meerdere uren op het zadel. Altijd snelle en correcte levering.

1. Urheiluvaatevalmistaja

Yrityksen kirjoittama

Elke fietstocht vraagt om de juiste kleding of tassen. Al sinds 1966 stelt AGU elke collectie samen met speciaal oog voor techniek, comfort en uitstraling. Zorgvuldig ontwikkeld van hoogwaardige materialen. Of het nu om fiets- of regenkleding gaat, of om lichtgewicht fietstassen, AGU stuurt elke fietser met een goed gevoel op pad. Onder alle omstandigheden. Designed to feel good!

4,1

Kaikki arvostelut

115 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

AGU regenjas die niet waterdicht is.

Ik heb een AGU regenjas Urban outdoor van bijna €180,00 gekocht via een webwinkel.
De regenjas is na een keer in een regenbui gedragen niet waterdicht gebleken. Lekte flink door op schouder en armen. Dit terwijl r staat beschreven dat de jas ademend en waterdicht is (5.000mm Poray)
Hier een klacht over gestuurd direct naar AGU. Hierop is een mail wisseling gevolgd die voor mij erg teleurstellend was. Eerst verwezen ze mij naar de webwinkel. Allerlei oorzaken kwamen naar boven waar het aan zou kunnen liggen. Geen van deze waren helaas van toepassing. AGU neem naar mijn mening geen verantwoordelijkheid voor het product dat ze (ook door andere partijen laten) verkopen.
Voor mij dus NOOIT MEER een AGU product.

3. kesäkuuta 2026

Hoi Rinus,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Wat vervelend om te horen dat je jas niet de bescherming biedt die je ervan verwachtte.
Het spijt ons ook dat je het gevoel hebt gekregen niet goed geïnformeerd te zijn. Onze klantenservice had je hierin beter moeten begeleiden. Hoe waterdicht een jas in de praktijk is, hangt namelijk af van de omstandigheden (zoals de intensiteit van de regen en het gebruik) en de waterkolom van het materiaal. Op onze website lichten we dit verder toe:
Dat neemt niet weg dat lekkage bij de schouders en armen niet de bedoeling is. We kijken dit daarom graag goed voor je na, zodat we kunnen achterhalen wat er precies speelt en hoe we dit passend kunnen oplossen.
Wil je contact met ons opnemen via support@agu.nl met je gegevens en eventuele eerdere correspondentie? Dan pakken we dit persoonlijk met je op.

Saanut 3/5 tähteä

leveringsperiode klopt niet

Er werd aangegeven dat het pakket de volgende dag geleverd zou worden, dit was zaterdag... dus ik hield de adem al in maar geen probleem want ook op maandag ben ik thuis... helaas blijft de status bij Bpost ook vandaag op "in verwerking"... nog steeds geen pakje op komst en morgen ben ik niet thuis om het in ontvangst te nemen....dus weer rondlopen om het op te halen...net dat wat ik wilde vermijden

12. kesäkuuta 2026

Beste Veerle,
Bedankt voor je bericht. Wat vervelend om te horen dat de levering niet volgens verwachting is verlopen. We begrijpen goed dat dit frustrerend is, zeker wanneer je bewust rekening houdt met het moment van bezorgen.
We hebben hierover direct navraag gedaan bij DHL om opheldering te krijgen over deze zending. Recent zijn wij overgestapt naar een andere vervoerder, waarbij duidelijke afspraken en verwachtingen zijn gemaakt rondom levertijden en service. Juist daarom vinden wij het extra teleurstellend om jouw ervaring te lezen.
Op dit moment kunnen we de situatie helaas niet meer aanpassen, maar we nemen jouw voorbeeld zeker mee om ervoor te zorgen dat de afspraken – met name voor zendingen naar België – beter worden nageleefd in de toekomst.
Onze excuses voor het ongemak en dank dat je de moeite hebt genomen om dit met ons te delen.

Saanut 5/5 tähteä

Excellent service and unique products – highly recommended!

I am very satisfied with my experience. Orders are shipped the same day and arrive within 48 hours or even sooner. Returns due to clothing size issues are also handled smoothly. The AGU shop offers exceptional products, which is why I enjoy browsing their selection from time to time. Thank you for the fast and accurate processing of my requests.

19. toukokuuta 2026
Saanut 2/5 tähteä

Warte noch immer auf Erstattung für eine Retoure

Habe im März zum ersten Mal bei AGU bestellt. Leider war der Mantel zu eng und ich habe ihn zurück geschickt und eine größere Größe bestellt. Den neuen Mantel habe ich auch sofort erhalten,. Auf die Erstattung der Retoure warte ich noch heute (nach zwei Monaten) Auf meine Nachfrage habe ich eine Standard Antwort bekommen, dass die Erstattung nach ca. 30 Tagen erfolgt. Seit dem passiert nichts. Ich möchte betonen, dass der Mantel klasse ist. Aber der Kundenservice findet nicht statt. Daher bestelle ich dort nie wieder.

21. maaliskuuta 2026

Dear Anne,
Thank you for your review, and we’re very sorry for the delay and your experience.
Your refund has now been processed. After checking, we found that your return was not transferred correctly by MyHermes to PostNL, meaning it never reached our warehouse. This should have been investigated much earlier on our side, and we sincerely apologize for that.
We truly appreciate your feedback and are glad to hear you’re happy with the coat. We hope to regain your trust in the future.
Kind regards,

Saanut 4/5 tähteä

Good Choice

Great online shop, very good quality of the articles. Price-performance highly recommended and an incredibly fast shipping. Only the size chart does not necessarily match the product. I had one size more for jersey and jacket and therefore had to trigger another order with renewed Shipping costs and costs of return shipping. Therefore 1 star deduction.

But on the whole, both thumbs up.

18. toukokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Ben erg blij met de 'Trench Coat Long…

Ben erg blij met de 'Trench Coat Long Regenjas Urban Outdoor Dames Army Green' die net bezorgd is. Perfecte maat (medium is medium, mouwen perfecte lengte, dwz niet te kort, goeie capuchon etc), mooi ontwerp, elegante vorm, netjes afgewerkt, handige extra flap ter bescherming tijdens fietsen. Ik heb er nog niet mee gefietst, maar ben wel net in de regen naar de supermarkt gelopen en de druppels rollen er plezierig van af.

15. toukokuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin