Tilaamani tuotteet ovat aina tulleet ja palautukset on myös onnistuneet. Valitsen lähes aina maksuksi laskun, mutta nyt maksoin ennakkoon. Palautin maksetun tuotteen, mutta en kyselyistäni huolimatta... Näytä lisää
Arvostelun yhteenveto
Luotu tekoälyllä viimeaikaisten arvostelujen perusteella
Useimmin mainitut
Tämän yhteenvedon taustalla olevat arvostelut
Yrityksen tiedot
Huijaavat asiakkaita minkä ehtivät
Huijaavat asiakkaita minkä ehtivät! Lähettävät ylimääräisiä laskuja ja rikkinäisiä/käytettyjä vaatteita.
Todella surkea asiakaspalvelu
Todella surkea asiakaspalvelu. Aspan henkilökunta valehtelee jatkuvasti ja aliarvioi asiakkaita. Todella surkea firma.
Vain ennakkomaksu saatavilla
Vain ennakkomaksu saatavilla. Tähän loppui zalandolta tilaaminen.
Palautusongelmat ja valehtelu
Tilasin tuotteita jotka tulivat miljoonassa eri paketissa ja yhtä näistä ei voinut myöskään palauttaa muiden kanssa. Paketin mukana ollut palautuskoodi ei toiminut, joten jouduin pyytämään Zalandolta uuden palautustarran ja he lupasivat sen lähettää. Tarraa ei kuulunut, ja laskun eräpäivä läheni, joten soitin uudelleen ja pyysin tarraa. He lupasivat sen lähettää ja myös laittaa laskun odottamaan. Edelleenkään mitään ei tapahtunut ja useita yhteydenottoja myöhemmin olin tilanteessa, jossa en edelleenkään voinut palauttaa tilaamaani tuotetta ja laskuyhtiö uhkasi perinnällä. Jälleen selvittelin asiaa Zalandon, laskuttajan ja perintätoimiston kanssa, kunnes vihdoin sain palautustarran ja paketin matkaan ja lopulta myös lasku saatiin kuitattua pois. Kaikesta jäi se kuva, ettei Zalandolla ole mitään yhteyttä heidän puolesta laskutusta hoitavaan firmaan, mikä tuntuu käsittämättömältä etenkin tällaisessa ongelmatilanteessa, joka johtuu toimittajasta eikä tilaajasta. En ihmettele yhtään, että perintätoimisto suhtautuu epäilevästi, jos on asiakkaan sanan varassa, että kyllä tässä nyt laskuttajan mokasta maksun myöhästyminen johtuu.
Kaiken tämän jälkeen huomasin, että en voi enää tilata Zalandolta laskulle. Periaatteesta en maksa nettiostoksia ennen kuin olen ne nähnyt etenkään tästä puljusta, sillä en luota että palauttaisivat rahoja, mikäli joudun palauttamaan tuotteita. Kysyin asiakaspalvelusta, että miten voi olla näin, etenkin kun laskutusongelmat johtuivat heidän mokailuistaan. Asiakaspalvelusta sanottiin, ettei käytettävissä olevat maksutavat ole missään tapauksessa asiakaskohtaisia, vaan riippuvat ostetuista tuotteista ja ostoskorin loppusummasta ym. asioista. Ihmettelin hieman, sillä laskutus ei ollut vaihtoehto, yritinpä tilata mitä tahansa.
Palautus- ja laskutusongelma tapahtui 5/2022 ja tämän laskutusvaihtoehdon puuttumisen huomasin 5/2023. Nyt hiljattain yritin jälleen tilata Zalandolta ja edelleenkään laskutus ei ollut sallittu maksuvaihtoehto. Ärsyyntyneenä tein uuden tilin Zalandolle vanhalla sähköpostiosoitteellani ja muutoin käytin kaikkia samoja tietoja kuin toisella tililläni ja kas kummaa, laskutus toimi ja sain tehtyä tilauksen aivan normaalisti. Eli asiakaspalvelusta oli ihan suoraan valehdeltu, kun sanottiin, ettei saatavissa olevat maksutavat ole kytköksissä asiakastiliin. Laitoin asiasta uudelleen viestiä asiakaspalveluun ja vastaus oli luokkaa "kiva että nyt toimii :)". Missään vaiheessa Zalandolta ei ole otettu vastuuta tai myönnetty, että heidän töppäilynsä on aiheuttanut minulle valtavan paljon ylimääräistä huolta ja vaivaa.
Lisäksi on alkanut ärsyttää, että nykyisin kun tilaa tuotteita, ne tulevat miljoonassa eri paketissa. Ekologistako? Pitäisikö valikoimaa hieman supistaa, jotta tuotteet olisi mahdollista pitää yhdessä varastossa? Em. tilauksellani oli viisi tuotetta ja ne tulevat kolmessa paketissa.
Täh?
Olin yllättänyt kun huomasin miten huonot arvostelut Zalandolla on Trustpilotissa. Monta tilausta tehnyt vuosien varrella, enkä muista koskaan olleeni pettynyt. Jos jotain negatiivistä pitäisi keksiä, niin kuljetusajat voivat olla muutaman päivän pidemmät kuin vastaavilla firmoilla.
En vaan pysty suosittelemaan
Antaisin täydet tähdet valikoimasta, hyvistä sivuista, kuljetusnopeuksista ja helposta palauttamisesta. Kolme tähteä tippuu pois epäluotettavuudesta, kuinka asiakkaita huijataan hintojen kanssa. Olen huomannut jo useamman kerran kuinka tuotteen hinta muuttuu heti seuraavana päivänä, kun olen sen tilannut. Ja ei, ei tarjouksen muodossa. Vaan ensin ostan vaikkapa paidan, josta maksan 24,95. Menen seuraavana päivänä katsomaan, on hinta pudonnut 19,95 ilman mitään tarjousta tai kampanjaa. Tämä sama on tapahtunut jo sen verran usein, että nyt viime kerta jäi viimeiseksi.. Harmittaa todella paljon
Maksukortiltani veloitettu/katevaraus…
Maksukortiltani veloitettu/katevaraus kaksi kertaa n. 170e Zalandon nimissä. En ole tehnyt tilausta, mutta olin lähes hyväksymässä tilauksen, kunnes osa tuotteista myyty loppuun ostoskorista, ja päätin etten tilaakaan tuotteita. Zalando on kuitenkin ilmeisesti veloittanut korttiani kahteen kertaan, vaikka en edes hyväksynyt ostoa. En saanut tilausvahvistusta, eikä asiakastililläni ole ko. tilausta, minkä Zalando itsekin vahvistanut. Zalando ei suostu tekemään asialle mitään, vaan kehottaa odottamaan, että katevaraus/veloitus poistuisi. Heidän maksujärjestelmänsä ei ole asianmukainen, jos korttia veloitetaan ennen ostosten hyväksymistä, eikä tehdä korjauksia asiakkaan niin vaatiessa. Asiakaspalvelu toistelee, että maksu palautuu 1-5 vrk:n kuluessa, mutta ei suostu selvittämään mitä asiassa on todella käynyt. Nyt asikaspalvelu todennut, että maksun poistumisessa voi kestää 30 vrk. Yrittävät vierittää pankin syyksi, vaikka vika on alun perin heidän järjestelmässään, joka vie rahan ilman ostosten hyväksymistä.
Zalando ei palauta asiakkaan rahoja
Tästä tapauksesta on kohta kulunut vuosi, kun kyseinen yritys toimitti tunnistamattomia tuotteita minulle, ja jotka palautin takaisin heti asian huomattuani samana päivänä. Otin yritykseen myös yhteyttä samana päivänä asian tiimoilta. Asia on edelleen tänä päivänä ratkaisematta. Joka kerta ollessani asiakaspalveluun yhteydessä, sieltä vastaa eri henkilö samoilla kopioiduilla vastauksilla ja kysymyksillä ilman, että tarjoaisi oikeasti mitään ratkaisua tai apua.
Soitin hiljattain myös suoraan asiakaspalveluun, koska sähköpostitse ei asia ole edennyt. Ajattelin, että puhelimitse se edes etenisi, mutta puhelu lopetettiin hyvin nopeasti sanomalla, että palaavat minulle sähköpostitse asiaan.
No kuinka kävi? Sieltä tuli neljännen kerran se sama kopioitu vastaus/kysymys kun mitä aina aikaisemminkin, edelleen ilman mitään ratkaisua. Lisäksi kyseinen yritys lakkaa aina jossain kohtaa vastaamasta tiedusteluihin, kunnes otan uudelleen yhteyttä ja jälleen kerran; sama kopioitu kysymys/vastaus.
Tilasin hupparin ja housut
Tilasin hupparin ja housut. Hupparin koko oli oikea mutta housuissa 40 koko joka on itselle ollut yleensä väljä oli niin pieni ettei mennyt edes jalkaan. Housujen kauluksessa huomasin sitten että EUR koko oli 40 kun taas USA 31. Koko taulukoista ei oikein ota selvää mikä olisi oikea koko? miksei voisi näitä laittaa selkeämmin ei ole muissa verkkokaupoissa ollut ikinä samanlaista ongelmaa. Palautukseksi menee sitten housujen kohdalla joka aiheuttaa omaa päänvaivaa mutta toivon mukaan rahat edes saa takaisin. Taisi olla ensimmäinen ja viimeinen tilaus.
Muokkaus: Rahat tulivat onneksi palautuksesta takaisin ilman ongelmia.
Paketti hävisi? Hyvitys missä?
Tilasin lululemon treenivaatteita arvo (200-300€) ja muita urheilu vaatteita. Tilaus jaettiin kahteen, mutta sain vain yhden seurausnumeron, oletin niiden tulevan samassa sitten. Ei tullut yhdessä. Olin yhteydessä zalandoon ja he sanoivat palauttaneensa rahat ja tästä on nyt 2vk. Olen puhunut puhelimessa sekä sähköpostien välityksellä. Kuulemma paketti ei ikinä edes lähtenyt lähetysmaasta vain katosi reitillä. Lupasi hyvityksen, rahoja ei ole näkynyt 2vk ja olen muistuttanut asiasta ja antanut tilinumeron moneen otteeseen.
Olen yrittänyt kuukauden hoitaa partner…
Olen yrittänyt kuukauden hoitaa partner tuotteen palautusta ja olen itse joutunut soittamaan zalandolle 4 kertaa kuukauden sisällä, jotta asiaa vietäisiin eteenpäin ja että sähköposteihini vastattaisiin. Ihan pelleilyä, asiakaspalvelijoiden pitäisi vastata itse eikä silloin kun pyydetään ja valitetaan...
Olen tilannut täältä usemmn kerran
Olen tilannut täältä usemmn kerran, myös palauttanut epäsopivia, eikä ikinä ole ollut mitään ongelmaa. Palautus helppoa j vaivtonta oman tilin kautta. Uutta laskua ei tullut, vaan itse pitää osata vähentää palauttamansa tuotteet. Zalandolla laaja valikoima merkkituotteita. Monesti etsimäni asia on löytynyt täältä, joskus vielä tarjouksessa.
Zalando tuoteväärennöksiä?
Tilasin Zalandolta kaksi pikeepaitaa. Toinen n. 80 euron ”laadukas” Hugo Bossin paita. Ensimmäisen pesun jälkeen reikä selkäpuolelle. Materiaali ennen pesua kuin väärenetyssä tuotteessa. Toinen paita Marco Polon hinta lähes sama. Ensimmäisen pesun jälkeen muutti muotoansa löysäksi ja materiaali myös kuin väärenetyssä turkista ostetussa paidassa. Nyt loppui Zalandolta tilaaminen!
Asiakaspalvelu on aivan luokatonta
Olen nyt kuukauden ajan yrittänyt reklamoida 70€ kenkiä, jotka ovat valmistusvirheen vuoksi pilalla ja käyttökelvottomat. Zalando vastaa jokaiseen viestiini, että "anna meille OIKEA tilausnumero", vaikka olen selittänyt heille jo ainakin kuusi kertaa, että tilausnumero on oikea, olen poistanut Zalandon tilini pari kuukautta sitten. Olen lähettänyt heille maksukuitit ja tilausvahvistukset useita kertoja, mutta asiakaspalvelu ei osaa käsitellä reklamaatiota, joka on tehty jo poistetulla tilillä. Kengät ovat 6kk sitten ostetut, eikä tuon hintaisten kenkien kuuluisi mennä aivan paskaksi NORMAALISSA SÄILYTYKSESSÄ puolessa vuodessa. Aivan luokatonta asiakaspalvelua. Joudun jatkamaan tätä kuluttaja-asiamiehen avulla, enkä varmasti enää koskaan vilkaisekkaan Zalandon sivuja.
Missä ne tuotteet?
Kenkiä ei tule koskaan lisää. Kaksi kuukautta olen katsonut että olisiko siellä niitä
Laatukengät Zalandolta
Tilasin merkkikengät Zalandolta. Erinomaiset. Lähetyksen toimitus oli nopea.
Tilasin kävelykengät Zalandosta
Tilasin edulliset ja näyttävät kävelykengät. Olin aika skeptinen aluksi kun huonojakin kokemuksia on muista nettikenkäostoksista ,mutta olipa iloinen yllätys. Kengät olikin omalle jalalle juuri sopivat ja hyvät jaloille sekä kengät rullaa hyvin.
Annan täydet pisteet!
Toiminut vuosia
Olen tilannut vuosia Zalandon kautta tuotteita, koskaan ei ole ollut ongelmia. Palautukset ovat sujuneet moitteetta, ja tilatut tuotteet saapuneet oikein ja ajallaan.
Asiakaspalvelu ihan huippua
Asiakaspalvelu ihan huippua . Suosittelen .
Tilannut paljon ja tilaan edelleen .
älkää ikinä yhtään mitään kyseisetä…
älkää ikinä yhtään mitään kyseisetä firmasta