Yours Clothing Arvostelua

1 366
TrustScore 3.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Goede service. Betaalbare kleding. Altijd op tijd. Een maand terug (maart 2025) ging er iets verkeerd: een pakketje is niet aangekomen. Ik kreeg mijn geld terug. Heel adequaat en heel eerlijk en... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Retourzendingen vanaf Nedeland naar Engeland versimpelen. Het tweede produkt een maat groten, jogging broek, dan past er altijd een, lukte niet terug te sturen. Dit heb ik weggeven aan een vriendin... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Ik vind de aangeboden kleding kwalitatief en qua variatie echt prima. Prijs kleding in relatie tot kwaliteit is ook prima. Wat me tegenstaat zijn de kosten voor retourzending (€10,-- voor elke reto... Näytä lisää

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Ontdek fantastische grote maten mode in maten 44 - 64 bij Yours Clothing. Shop ons assortiment grote maten kleding, lingerie, accessoires en schoenen met een brede pasvorm – onze standaard verzendkosten zijn maar €6,-. Aanbiedingen & nieuwe kleding voo...

Keskitasoinen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

(1 366)

49 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 3/5 tähteä

Na dat mijn bestelling a 31 euro…

Na dat mijn bestelling a 31 euro geretouneerd was,moest ik alsnog 15 euro betalen.dit doet mij besluiten niets meer bij deze site te kopen.want dat is toch te veel geld terwijl je geen kleding hebt!
Heb de site inmidddels verwijderd

12. helmikuuta 2026
Saanut 2/5 tähteä

Great clothing, terrible customer service

Great clothing, great size range, but terrible service. Returning anything is hard and takes a long time. The website also continuously asks for cookie consent on every new window you open which gets old really fast and makes ordering clothes a very frustrating experience. This is the only website that does this for me so I'm convinced it's something on their end.

2. helmikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Blij verrast…

Na alle reviews was ik best sceptisch maar ..
Ik vond de website duidelijk , pakket snel geleverd en het beste? De kleding wat ik had besteld was goed van kwaliteit en goed op mt.

Dus een klant erbij en hopelijk nog meer fijne ervaringen.

29. tammikuuta 2026

Absolute Ramschware!

Absolute Ramschware!
Eine Bestellung in Höhe von 32,80 €
hat mich für die Rücksendung 15,- € gekostet.
Dafür hätte ich die Strickjacke, die absolut anders aussah, als auf dem Foto, besser in den Müll geworfen.
Mit mir niemals wieder!

16. tammikuuta 2026

Verschrikkelijk slechte service

Verschrikkelijk slechte service!
Leuke kleding, maar als je iets wil retourneren (meerdere maten besteld om te passen), begint de ellende.
Geen contact mee te krijgen, ze beloven elke keer te reageren op de mails, maar laten helemaal niks horen.
Het enige wat ik vraag zijn retour labels, en die heb ik tot op heden nog steeds niet ontvangen.
Echt zeer slecht. Gelukkig via Klarna besteld, maar absoluut niet prettig!

19. tammikuuta 2026

Niet geleverd pakket

Als er iets mis is met je bestelling is het bijna onmogelijk ergens contact te krijgen. Toen er een pakket van mij niet was aangekomen, heeft het ruim 3 maanden geduurd voor ik contact had en mijn geld terug kreeg.

30. huhtikuuta 2025

Décevant

J’ai acheté deux pantalons en lin sur deux commandes différentes et lorsque je les ai lavés ils ont rétréci les deux.
J’ai fait plusieurs mails pour être remboursé mais tjrs la même réponse en boucle avec une étiquette de retour concernant le royaume uni et non depuis la France.
Je suis à bout depuis le mois de septembre.
C’est compliqué de se faire rembourser lorsqu’il y a un défaut de fabrication !!!!
Dommage je suis une fidèle cliente 😌
Numéro commande YF085-3572-4993
Code article 310015

12. elokuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Sending and returing is something to work on

The jogging suit I orderd was great. Nice material and color.

But sending and return is absolutely ridiculous! 5€ to send and 10€ to return!
Didn't het any return label. Emaild chat with them they don't respond to anything!
I won't order here again!

18. joulukuuta 2025

Slechte service!

Heb 4 weken geleden kleding besteld en wil wat retourneren. Helaas zat er geen pakbon of retourbon in het pakket. Al diverse malen contact opgenomen met hun en er is al 3 x beloofd een retourbon te mailen maar tot op heden niets ontvangen en kan ik nog steeds niets retourneren.
Jammer want ze hebben leuke kleding maar ik bestel hier nooit meer!

19. joulukuuta 2025

Slechte ervaring

Bestelling liet lang op zich wachten en als je dan iets terug wilt sturen leer je een bedrijf pas echt goed kennen....
Vandaag na 2 1/2 week eindelijk bericht dat mijn retour is verwerkt en dan rekenen ze op de valreep nog stiekem 10 euro ' kredietkosten'
Geen idee waarom, maar hier dus nooit iets bestellen!

12. joulukuuta 2025

Don’t order here!

If you fit what you order, it's fantastic, but if you don't, the hassle begins. As soon as you want to return it is terrible. Emails are not answered, unreachable by phone and no response to social media chats. I don't recommend ordering here!!

10. joulukuuta 2025

Grote afzetters!!

Ik had 1 trui besteld. Maar de trui viel 2x zo groot als de maattabel aangaf. Ik probeerde een retourlabel aan te maken, lukte niet. Kreeg elke keer foutmelding. 4x naar klantenservice gemaild, kreeg ik eindelijk een retourlabel. Op de post gedaan, kreeg ik een mail dat ik 15 euro verzendkosten moet betalen! Ongeveer de helft van het bedrag van de trui!!! Grote afzetters zijn het. Ik koop daar NOOIT meer. Klantenservice is ook zeer slecht!!!! Slechte communicatie!!!

3. joulukuuta 2025
Saanut 3/5 tähteä

Didn't receive an order confirmation…

Update from 1 to 3 stars: After chasing them again today, they did provide me with a confirmation email.

Didn't receive an order confirmation email. Contacted customer support, who were replying with something about an "app". I didn't order through an app, just via the Dutch website.

It's now 1 day later and they didn't provide me with an confirmation email. How difficult can it be. Mind you: my money was already taken from my account and I have no idea if the order is being processed.

I will soon request a charge-back from my bank if no details are provided to me.

2. joulukuuta 2025

no returns possible

Please note: only order if you are certain you don't need to return the item, as this isn't possible. Customer service is unavailable, and the same answer is given to various questions.

28. marraskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

De levering nooit ontvangen en geen geld terug

De levering nooit ontvangen. GLS en Your Clothing enkele malen het adres nogmaals gemaild en ook op account staat het goed. Volgens GLS niet te vinden. Contact gehad met YC en zouden zorgen dat het komt. Nu is het retour naar Engeland. En nog steeds geen geld terug.

Nu na 2 weken verder en 3 emails. Email terug dat ze gesloten zijn. Geen enkele reactie vanuit YC.
Echt de slechtse ervaring ooit met een online bedrijf.
En ook op Truspilot reageren ze niet.
Nooit meer iets kopen bij dit bedrijf.
Geen geld terug en Geen kleding ontvangen.

7. marraskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Niets kopen bij dit bedrijf

Heb bij dit bedrijf een bestelling gedaan en nu na 2 weken nog niets ontvangen verschillende mails gestuurd maar geen reactie
Het is inmiddels 2-12-2025 en nog steeds geen reactie of bestelling

11. marraskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Dit bedrijf word met de dag slechter

Dit bedrijf word met de dag slechter, reageren bijna niet op emails je moet echt zelf continue overal achteraan had het al eerder gehad maar nu ben ik echt klaar je betaald 10 euro retourkosten dus een beetje service is toch wel op zijn plek!

19. marraskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin