Zalando Lounge Arvostelua

TrustScore 1.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

2 spijkerbroeken besteld, 32-34 1 was er goed geleverd de ander 36-32! retour gestuurde en nogmaals de juiste maat besteld krijg ik een 30-32 geleverd, gebeld met klantenservice : ja joh vervelend ; u... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Oprecht ik zet nooit reviews maar deze moest ik toch echt even kwijt. Lounge was enkele jaren geleden nog wel oké. Maar tegenwoordig echt meest waardeloze klantenservice die je je maar kan bedenken.... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Tot voorheen met redelijke tevredenheid geshopt, maar nu blijkt dat je echt bedonderd wordt. Zonnebril besteld, verkeerde artikel werd geleverd (ander merk). Hun fout, niet de mijne, dus wil ik... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Zeer slechte bezorgservice, Je geeft je thuisadres op, maar ze sturen het naar het postkantoor en daarna kunnen of willen ze niets meer veranderen. Ze bundelen meerdere bestellingen in één pakket,... Näytä lisää

Huono

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

88 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Absolutely frustrating experience with…

Absolutely frustrating experience with this company! I have returned my order from 2 months ago and until now I can’t have it solved with consumer care team! They are just sending robotic emails without any clue what’s going on and no one can’t address the situation properly. It’s been more than 5,000 € total value of the items I returned and I still haven’t received my funds back. The quality is so poor and cheap and not worth the money I paid. And now I can’t get my money back from them.

7. heinäkuuta 2025

Echt niets kopen hier

Echt niets kopen hier, een verschrikkelijke online ervaring die er alleen aan bijdraagt dat de mensen online winkelen niet vertrouwen. De kwaliteit is extreem slecht en de prijs zeer hoog. Er staan kortingen op zogenaamde originele prijzen waardoor je denkt een koopje te hebben, echter uiteindelijk betaal je zeer veel voor extreem slechte kwaliteit: mn zoon zette een kastje in elkaar en vroeg me of ik dat bij temu had besteld: niet dus, bij zalando lounge voor een zeer hoge prijs. Echt ongekend slecht dit heb ik nooit eerder zo meegemaakt, het lijkt echt op fraude.

1. syyskuuta 2025

Contact klantenservice CHAT

Ik vind de klantenservice van zalando lounge niet leuk !! Zolang het niet hoeft wil ik ze ook niet aanschrijven, ze komen niet met optie ze zijn heel koud bloedig. Het is dat ik af en toe iets besteld, maar na vandaag ga ik dat ook niet doen want de prijzen van schoenen kan je elders ook met korting krijgen en dan nog eens geen verzendkosten.

In iedergeval vind ik dat zalando lounge zijn medewerkers klantenservice een cursus kan aanbieden !

30. elokuuta 2025

Regenjas besteld

Regenjas besteld. Nooit aangekomen. Doen weinig moeite om te helpen. Moet een formulier invullen. En nu maar afwachten..Benieuwd hoelang dit gaat duren.

27. elokuuta 2025

Wauw wat slecht

Goede middag ik heb al voor best wel veel geld bij zalando lounge besteld bel vandaag met klanten service eigenlijk alleen maar om iets te melden dat iets voor 4keer xl word verkocht maar dat miss net medium is dus ik bel uit beleefdheid meneer begrijpt het miss niet helemaal en hangt dan op misschien toch maar weer een callcenter in Nederland gaan gebruiken zalando lounge

18. elokuuta 2025

Horrible company

Horrible company, horrible customer service!
I recently returned an order back to Zalando Lounge and they failed to process an item. Despite all the proof I have provided, they claim that they did not receive it and they will not refund it. So, because someone didn’t do their job right on their side or even worse, “misplaced” it, Zalando robbed me of €68. When reaching to their customer service, after multiple emails I sent without a response from them, they only apologized for the inconvenience and advised me to fill in a theft report with the police.
Zalando team, I’ve spent a lot of money on both Lounge and regular Zalando. I will definitely look into it with the police, and I, and everyone I know, will for sure not come back. Curious on who the actual thieves are…

12. elokuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Super Qualität zu super Preisen

Ich kann die schlechten Bewertungen nicht bestätigen. Ich bestelle dort seit Jahren gern und viel und wenn mal was nicht passt oder gefällt, sind Rückversand und Erstattung problemlos.
Meist sind aber Qualität und Preis super.

1. elokuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Geen geld terug na retouren, nu moet ik terugbetalen

Ik heb 3 bestellingen geplaatst. In de 1e bestelling zat een verkeerd artikel. Direct deel van de bestelling geretourneerd. Op de 2e bestelling liet Post.nl mij 3 dagen wachten. Hierdoor retouren van laatste 2 bestellingen en 1 artikel van 1e bestelling als 1 retourzending teruggestuurd. Foto's gemaakt van geretourneerde artikelen, retourformulieren, verzenddozen en de bewijzen van afgifte retourzendingen. Ik kreeg geen bevestiging van ontvangst van mijn laatste retourzending. Alleen van 1 zonnebril kreeg ik aanvankelijk geld terug.
Daarna moest ik vragen om terugbetaling en kreeg ik 3 bedragen terug, maar er bleken 2 artikelen uit 2 zendingen niet te zijn terugbetaald. Inmiddels ben ik al weken bezig en ik heb tientallen mails gestuurd en krijg veelal standaardreacties van steeds een andere medewerkers. Na vele mails kreeg ik 2 weken geleden mails dat de 2 bedragen alsnog handmatig zouden worden terugbetaald en binnen 14 dagen zou ik het geld krijgen. Vandaag is ook die termijn verstreken en nog steeds geen terugbetaling. Ik wacht nu al bijna een maand op 2 bedragen voor artikelen die ik heb geretourneerd. Ben er echt zo klaar mee.
Inmiddels kreeg ik een reactie op mijn 2 mails vandaag. Ze verwijzen nu naar een eerdere terugbetaling en zeggen dat ik teveel geld heb teruggekregen en dat ik nu geld moet overmaken naar Zalando. Dacht het niet!
Aantal jaar geleden ben ik ook gestopt met bestellen, omdat er toen een soortgelijke situatie was. Ik ontving verkeerd artikel en kreeg geen geld terug.
Ik ben nu echt klaar met Zalando Lounge. Totaal geen service!
Inmiddels nog meer mails ontvangen over verschillende bedragen die ik ineens moet terugbetalen en zelfs dreigen met incasso en extra kosten! De omgekeerde wereld. Er wordt gezegd dat € 67,- al is teruggestort, terwijl er € 63,- is teruggestort voor heel andere zonnebril. Eerst moet ik € 85,- terugbetalen, daarna € 285,- en toen weer € 85,-. Elke keer mail van andere medewerker. Er wordt gemaild dat er contant wordt opgenomen door leidinggevende, maar dat gebeurt niet.

7. elokuuta 2025

Slechtste service ooit

Wat een slechte service. Het is niet eens één ster waard. Schoenen die ik besteld heb zijn nooit aangekomen. Ze zijn te lui om enige actie te ondernemen zoals contact op te nemen met het pakketbedrijf maar zeggen in plaats daarvan tegen me dat ik maar iets anders moet uitkiezen op hun site (met knipoog emoticons er achter). Lekker professioneel dus…

5. elokuuta 2025

Wat ging er niet mis:

Wat ging er niet mis:

Onderwerp: Onjuiste retourregistratie, geen terugbetaling, systemische fout – onmiddellijke actie vereist

Geachte mevrouw A...,

Uw bericht bevat feitelijke onjuistheden en bevestigt juist het structurele probleem binnen zowel Zalando als Zalando Lounge.

Zalando en Zalando Lounge vallen onder dezelfde vennootschap. Dat het platform onder een andere merknaam opereert, is juridisch niet relevant. De juridische entiteit achter beide diensten is identiek – net zoals het er niet toe doet of ik mij K. of K.-A. noem: mijn identiteit blijft ongewijzigd.

Daarmee is het om het even of de klachten uitsluitend Zalando of Zalando Lounge betreffen. In onderstaande gevallen gaat het om beide. Ik stuur daarom één mail. Het is uw taak als klantenservice om deze correct door te zetten naar de betreffende afdeling. Dat is geen verantwoordelijkheid van mij.

Zalando
De door u genoemde “terugbetalingen” betreffen artikelen die ik op rekening heb besteld en vervolgens tijdig heb geretourneerd. Aangezien deze nooit zijn betaald, kon er ook geen terugbetaling plaatsvinden. Uw vermelding van meerdere “terugbetaald”-data is administratief onjuist, juridisch misleidend en wekt de indruk van een geautomatiseerde, ongecontroleerde reactie.

Bovendien heb ik van het artikel met bestelnummer 10203179514096 zelfs op twee verschillende data een retourbevestiging ontvangen – zonder dat dit artikel ooit is geleverd. Dit wijst op een ernstige fout in uw logistieke en administratieve processen.

Zalando Lounge
Wat betreft de foutieve levering vanuit Spanje (bestelnummer 41957818746974):
Ik heb drie jassen besteld via het Nederlandse platform. In plaats daarvan ontving ik VANS-schoenen maat 42, afkomstig uit Spanje. Dit is geen simpele vergissing, maar een systemische fout in uw orderverwerking en distributie. Mijn meldingen hierover zijn tot op heden genegeerd of inadequaat beantwoord.

Zalando
De opmerking dat ik “mogelijk in de toekomst weer op rekening kan kopen” is irrelevant. Ik heb duidelijk aangegeven dat ik het foutief geleverde artikel (de VANS) pas retourneer zodra mijn oorspronkelijke bestelling is ontvangen. Dit is een legitieme vorm van opschorting van mijn retourverplichting, gebaseerd op fundamentele consumentenrechten bij ondeugdelijke nakoming.

Uw verwijzing naar “het systeem” is een ongeoorloofd afschuifmechanisme. U bent als organisatie verantwoordelijk voor het functioneren van uw eigen betaalsystemen. Als IT en Finance niet met elkaar communiceren, is dat uw interne tekortkoming – niet mijn probleem.

Samengevat:
Zalando: Er zijn geen terugbetalingen verricht, omdat er nooit betaald is;
Zalando Lounge: De correcte bestelling is nooit geleverd;
Zalando Lounge: Het foutief geleverde artikel wordt niet geretourneerd totdat het op rekening kopen bij Zalando weer mogelijk is en ik daarvan schriftelijk bevestiging heb ontvangen;
Zalando: De mogelijkheid tot betaling op rekening dient per direct hersteld te worden.

Bij uitblijven van een oplossing volgen klachten bij de ACM, het ECC, de Autoriteit Persoonsgegevens, en zo nodig aangifte wegens oplichting.

Ik verwacht binnen vijf werkdagen een bindende, inhoudelijke oplossing. Geen herhaling van standaardteksten. Indien u dit, om welke reden dan ook, nalaat, wordt dit dossier – samen met alle voorgaande zaken – verder geëscaleerd.

Ik heb noch de tijd, noch de behoefte om hierover verder te corresponderen.

Hoogachtend,
K.A.

1. elokuuta 2025

misleidende prijzen…

ben regelmatig op hun site aan het kijke voor iets te kopen aan verminderde prijs.Wat ik niet eerlijk vind is dat eerst de prijzen opgetrokken worden en er dan een dumpingprijs geafficeerd wordt.Ik vind dat misleiding van de koper.Men denkt dat men iets duur gekocht heeft aan verminderde prijs en uiteindelijk is het maar de prijs dat het waard is.Vroeger deden ze dat niet.Nu wel,dus ga ik daar niet meer kopen.

28. heinäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Na een week wachten op mijn pakket van…

Na een week wachten op mijn pakket van…
Na een week wachten op mijn pakket van Zalando, bezorgd via PostNL, eindigt het in een kafkaësk drama. Volgens PostNL is mijn adres “onjuist” – terwijl het gewoon klopt. Gevolg: pakket retour, zonder poging tot contact of bezorging.

Zalando? Verschaft geen oplossing, geen compensatie, geen spoedige herlevering. PostNL? Verschuilt zich achter standaardreacties en toont geen enkele bereidheid tot service. En dan komt het bekende riedeltje: “Sorry voor het ongemak, we nemen dit mee ter verbetering.” Natuurlijk. Net als alle duizenden klachten die al jaren worden “meegenomen”. Ondertussen blijft de klant zitten met lege handen, loze beloftes en een zending (retour gegaan) die nooit bezorgd is.

Zalando en PostNL – een gouden duo in bureaucratie, onbereikbaarheid en afschuiven. Klantenservice? Meer een theaterstukje.

Verbetering? Begin eens met echte bezorgpogingen, menselijk contact en het erkennen van je eigen fouten. Want dit was geen misverstand – dit was gewoon onwil.

16. heinäkuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

Restpartijen, vaak teleurstellingen

Hier worden restpartijen verkocht tegen dumpprijzen. Gelukkig maken ze er geen probleem van als je dingen retourneert, maar je moet wat je hier bestelt echt héél goed controleren of het wel nieuw/onbeschadigd is. Ook zijn de kortingen die getoond worden, kortingen ten opzichte van de adviesprijzen en vaak is hetzelfde artikel ook elders afgeprijsd te koop (wel vaak voor iets meer, maar dan weet je in ieder geval dat wat je koopt ook goed is). Heb wel af en toe iets leuks gevonden hier, maar dat weegt n.m.m. niet op tegen de gok. Ik had ook wat dingen gekocht om kado te geven, maar daarvoor is het allemaal niet geschikt. Dingen komen zonder of in beschadigde verpakking of zijn duidelijk al eens uit de verpakking geweest.

1. heinäkuuta 2025

Bizar slechte klantenservice

Ik heb een glazen waterkan besteld die in scherven werd geleverd. In plaats van een passende oplossing aan te bieden, stelt men slechts 30% van het aankoopbedrag voor als compensatie. Het alternatief? De doos vol glassplinters terugsturen. Maar dat is praktisch onmogelijk — zodra ik de doos optil, vallen de scherven er aan alle kanten uit. Toch wordt gesteld dat er zonder retourzending geen volledige terugbetaling mogelijk is. Dit is niet alleen klantonvriendelijk, maar ook ronduit belachelijk.

1. heinäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Wat een super slechte service

Wat een super slechte service. Een ster is nog teveel!
Ik heb een bestelling geplaatst en Post.nl heeft het blijkbaar “kwijtgeraakt “
Maar wel aangegeven dat het is geleverd.
Zalando weigert enige terugbetaling.
Laten ze je eerst een paar keer een formulier invullen en vervolgens weigeren ze om het te vergoeden. Zeer slecht.
Vecht het uit met de post.nl
Maar ik word er de dupe van!!!

27. kesäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Ik had een vervelende ervaring met de…Zalando Klantenservice

Ik had een vervelende ervaring met de klantenservice van Zalando toen ik een verkeerde bestelling ontving van iemand uit Zweden. Omdat ik niet in het bezit ben van een printer en vanwege lichamelijke klachten die het voor mij moeilijk maken om zelf de retour te regelen, heb ik online contact gezocht om te vragen of zij een retourlabel per post konden sturen.

Helaas kreeg ik als reactie dat zij geen retourlabels per post kunnen sturen en dat ik het zelf moet uitprinten. Ze gaven aan dat ik begrip moest tonen voor deze situatie en hoopten dat ik het label kon printen. Ik vond het erg teleurstellend dat er geen alternatief werd geboden, vooral gezien mijn omstandigheden.

18. kesäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Artikel met een defect ontvangen

Artikel met een defect ontvangen, waarna de enige optie die ik kreeg was om het artikel binnen 14 dagen te retourneren (ipv de gebruikelijke 31 dagen). Meermaals contact gehad met de klantenservice, die alleen maar zeggen dat zij niks aan dat besluit kunnen veranderen. Nu moet ik dus moeite gaan doen om het artikel te retourneren, terwijl zij een defect artikel hebben opgestuurd. Verspilde moeite en geen nieuw kledingstuk. Hele slechte service, geen tegemoetkoming, niks.

24. kesäkuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

Ineens was de zending 'geretourneerd'…

Ineens was de zending 'geretourneerd' zonder dat deze was opgestuurd.
Na contact bleek dat ze beschadigd was. En zo geannuleerd. Wat duidelijkere feedback zou leuk zijn waarom kan de mail niet gewoon zeggen door beschadiging geannuleerd? .
Ook sluit de chat 10 seconden na ontvangen bericht af , ofwel zit in de chat een enorme vertraging ofwel is deze gewoon stopgezet.
Leek me eerst zeer onbeleefd van de medewerker.
Zalando je systeem mag duidelijk en vlotter.

17. kesäkuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin