Tingene kom i fin stand, samt papkassen. Alt var god kvalitet.. det eneste jeg synes der er ærgeligt, er at leveringen tager længere end 5 dage. Jeg modtog først min pakke, om aftenen på den sj... Näytä lisää
Virkelig godt costumer service. De svaret hurtigt og var nem at kommunikere med👍!
Det er meget sjældent at jeg anmelder noget som helst, eller for den sags skyld giver 5 stjerner! MEN! Nikolai var bare på pletten og leverede god service, selvom jeg kun skulle have 2 småting... Näytä lisää
Aldeles fremragende kundeservice, men det ville være fordelagtigt at deres hjemmeside viste klarere at en vare var udsolgt. Bestilte en vare, og fik kort tid efter en mail der forklarede at den var... Näytä lisää
Hos XRace har vi alt i køreudstyr til karting. Vores store udvalg af Gokart dragter, handsker, køresko, hjelme, beskyttelse og meget mere, sørger for at du kan finde noget for lige netop dig, uanset niveau, pris og smag. ______________________________________ Vi forhandler de mest populære og velkendte brands indenfor udstyr til karting og bilsport, såsom Sparco, Alpinestars, OMP, Arai, Bell, Zamp og flere! ______________________________________ XRace er drevet at motorsportstosser med et blødt hjerte for ordenligt grej. Vi er grejfreaks og vores vision er at gøre udstyr til karting let og tilgængeligt. ______________________________________ Vi tror på den gode kundeservice, derfor tør vi også godt sige at vi har branchens absolut bedste kundeservice. Vi har din ryg uanset hvad du måtte komme ud for og vi vejleder og hjælper til hver en tid. ______________________________________ Så hvis du står og mangler gokart udstyr vil vi anbefale dig at kigge forbi XRace.dk - Se vores store udvalg, konkurrencedygtige priser og få kundeservice på øverste niveau. ______________________________________ Derudover får du: 1-5 Dages Leveringstid✔️ 60 Dages Returret✔️ Gratis fragt over 999,-✔️ PrisMatch✔️
Kornmarken 2, 6040, Egtved, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Hurtig og god service.
Imponerende leveringstid, gik væsentlig hurtigere end forventet.💪💪💪
Skrev til Xrace sent om aftenen, og fik svar inden for minutter 😀 virkelig god oplevelse og kundeservice. Og
selvfølgelig hurtig levering. Kan kun anbefale Xrace.

Vastaus yritykseltä XRace.dk
Kort og godt! Har kunne fået lige så god service hos XRace som jeg får hos min hustrus Salon.. 100 Procent god og hurtig service..
Jeg vil i hvert fald anbefale dem videre👊

Vastaus yritykseltä XRace.dk
Imponerende leveringstid, gik væsentlig hurtigere end forventet. Kan varmt anbefales.
Jeg skulle have en køredragt, et par handsker en og hjelmhue. En rigtig fornuftig pris, faktisk det billigste par det danske marked. Jeg var i tvivl om størrelsen på min køredragt og skrev derfor til dem, for at høre om de kunne give noget rådgivning ift. om størrelsen ville passe til min højde og vægt. Det gjorde de med et godt og detaljeret svar, hvilket jeg sætter utrolig meget pris på. Da køredragten kom, så passede den også perfekt, så tusinde tak for den gode rådgivning.
Leveringstiden passede også til hvad der stod på hjemmesiden. Så for mig får XRace 5 stjerner. Intet at sætte en finger på.

Vastaus yritykseltä XRace.dk
Nok den bedste service jeg har fået online! Mine vare var lidt forsinket pga jule travlhed. Skrev til Xrace og fik et personlig svar samme aften. Der blev fundet en løsning og alt er godt.
Anden gang jeg handlede der, gik alt efter planen. 2 dage efter bestilling kunne jeg hente vare i pakke shop.
Kan varmt anbefales og handler gerne der igen!

Vastaus yritykseltä XRace.dk
Super god service og konkurrencedygtige priser. Der kommer altid svar på henvendelser meget hurtigt, og de bestilte varer dukker leveres hurtigt. Og samtidig er det dejligt med stort udvalg!

Vastaus yritykseltä XRace.dk
Super nemt og god kundeservice, hjelmen og visiret er pisse fede! Kan varmt anbefale at handle hos xrace

Vastaus yritykseltä XRace.dk
Alt som beskrevet, god indpakning med lille bonus.

Vastaus yritykseltä XRace.dk
God service, god pris, hurtig levering og så er der stickers, faktura og slik med , tak xrace !

Vastaus yritykseltä XRace.dk
I am personally very satisfied! very good prices and fast delivery!

Vastaus yritykseltä XRace.dk
Nem og overskuelig hjemmeside.
Super god service fra Nikolai.
De bedste anbefalinger herfra

Vastaus yritykseltä XRace.dk
Hurtig levering og varerne var som forventet. Handler helt sikkert her igen....

Vastaus yritykseltä XRace.dk
Service fra øverste hylde! Nikolai du er en stjerne og fortjerner 10 stjerner med den service du ligger for dagen. Kan kun anbefale at handle på xrace.dk 🏁🎉