Bornholms Gokart Center Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Super fed oplevelse. Det var anden gang mine drenge besøgte Bornholms gokart center og det var bestemt ikke sidste gang. Virkelig søde mennesker der har stedet. Det kan klart anbefales.

Saanut 4/5 tähteä

Service i top og gode drenge der hjælper med gokarts. Dog var der lidt for mange gæster på dagen og 10 gokarts på banen når en del er turister er for mange i forhold til stop, udskridninger

Yrityksen tiedot

1. Mikroautorata

Yrityksen kirjoittama

Bornholms eneste indendørs gokartcenter, hvor vi lægger stor vægt på sikkerheden og at vores gæster får en god oplevelse. Vi gør meget ud af at vores gokarts er i godt stand og kører lige hurtigt, så det bliver fair for alle. Vi har også mange selskaber og gæster i alle aldre (over 7 år) er velkomne

Erinomainen

Kaikki arvostelut

28 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Vi var afsted som en handicap forening…

Vi var afsted som en handicap forening og der blev brugt alt den tid der var nødvendigt for at man følte sig tryg. Flere som ikke turde endte med at prøve af samme grund. Tusind tak Kenneth for den fantastiske "one in a lifetime" oplevelse jeg fik med en super god tur i twincarten med dig. De bedste anbefalinger herfra

9. heinäkuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

10/10

Virkelig fed oplevelse! Mega sjovt! Tiden var helt perfekt, personalet virkelig gode og det er SÅ meget pengene værd! Skal gøre det igen snart 👏

8. toukokuuta 2026

Fantastisk oplevelse

Vi havde den skønneste oplevelse hos Bornholms Gokart Center. Sikkerheden og servicen var i top. Personalet var meget søde og imødekommende. Man kunne mærke at de brændte for stedet. Vi kommer helt sikkert igen! Vi købte også en rigtig lækker rom, som vi også kan anbefale!

3. huhtikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Fed oplevelse

Fed oplevelse for tre generationer af familien! Afslappet stemning som skabte god tryghed. Linus fortjener stor ros for sin håndtering af vores yngste søn, som var blevet lidt ked af at han var kørt i barrieren et par gange og derfor kørte i pit. Linus tog ham med i twincart til de sidste omgange. Det var god situationsfornemmelse
Stor anbefaling herfra.

17. lokakuuta 2025

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin