We have called 9 times to get an appointment, and it is not possible to get an appointment on the phone as they tell us to make an appointment on the website while we explained so many times it is not... Näytä lisää
De installateur ( SDS TECHNICS) heeft prima werk afgeleverd. Instalattie van een hybride warmtepomp. Zelfs bij een klein klein probleempje kon ik telefonisch terecht bij de installateur. Nadien is men... Näytä lisää
4 jaar geleden een badkamer bij hen gekocht. Na 3 jaar beginnen beide spiegels al kapot te gaan (corrosie/desilvering aan de randen). Dienst naverkoop vertelt me dat dit normaal is... gek want 1 van... Näytä lisää
We installed a Van Marcke water softener several years ago and have salt delivered and the necessary maintenance taken care of on a yearly basis. Last week we had the pleasure of Ajoub’s visit. He... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Van Marcke maakt van jouw huis een duurzame thuis door onze expertise in badkamers, verwarming en duurzame woontechnieken. 🛀🔥
Lar BlokZ 5, 8511, Kortrijk, Belgia
- www.vanmarcke.com
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Efficacité
Efficacité. Informations claires.

Réparation de la chaudière
Nous avons eu un rendez-vous pour la réparation de notre chaudière très rapidement. Le technicien envoyé (Mr. Sandro) a fait son travail efficacement.

Vastaus yritykseltä Van Marcke
Merci pour l.installation.nikel par…
Merci pour l.installation.nikel par castiaux François et mise en route et explication claire de sandro

Vastaus yritykseltä Van Marcke
Bij de eerste interventie geen contact…
Bij de eerste interventie geen contact gehad, was zeker thuis heeft mij een dag verlof gekost en telefonisch hadden ze mij beloofd om enkel de reiskosten te facturen en geen werkuren, maar alsnog moet ik de werkuren betalen die niet zijn geleverd.

Vastaus yritykseltä Van Marcke
Ik zie hier een massa positieve…
Ik zie hier een massa positieve reacties en dat verwondert mij enigszins. Ik vroeg een gewoon tweejaarlijks, volgens de wet voorzien, nazicht van mijn gasketel. Op internet zijn de gangbare prijzen tussen de 165€ en max. 200€. Groot was mijn verbazing toen ik de factuur kreeg van 330€ plus afzonderlijk de vervangen onderdelen ( wat vanzelfsprekend is). Ik vroeg om een duidelijke uitleg omtrent de hoogte van dat bedrag. Die KREEG IK NOOIT. Ik heb het onbetwistbaar deel van de factuur betaald om duidelijk te maken dat ik NIET WEIGER te betalen. Maar als iets mij buitensporig overdreven lijkt dan wil ik graag weten waarom? De technieker was zeer vriendelijk maar hij heeft niets speciaals gemeld. Dus een GEWOON NAZICHT. Vanwaar die BUITENSPORIG HOGE factuur??

Vastaus yritykseltä Van Marcke
Zeer teleurgesteld in vanmarcke dat het…
Zeer teleurgesteld in vanmarcke dat het niets doet voor zijn klanten en alleen maar denkt aan zijn installateurs.
We hadden via de loodgieter badkamer gekozen bij vanmarcke. Alles verliep daar prima.
Dan kregen we onze offerte en werd dan alles via de loodgieter afgehandel en besteld. Dus eigenlijk keer contract getekend trekken ze un niks meer van aan.
Eind 2023 bestelde we onze badkamer. Ma na heel lang aandringen bij de loodgieter. Is hij pas gestart eind 2024.
Om verhaal kort te maken. Alles ziet er goed uit tot na twee weken. Dan beginnen er overal blazen op te komen aan buitenkant van ons bad ter waarde van 1500€.
We melden dit bij de loodgieter.
Die stak het op ons.
Maar uiteindelijk toch melding gemaakt bij vanmarcke.
Als resultaat een nieuw bad.
Goed natuurlijk dat we nieuw bad krijgen , maar staat natuurlijk al geplaatst tegen kast die zelf gemaakt is met dure tablet en alles die geschilderd is en muurbekleding boven bad.
Maar loodgieter wil diet niet uitbreken omdat Vanmarcke daar niet tussen komt. Dus zou alles voor de klant zijn.
Alles is voor de klant omdat er een probleem is met het bad, begrijpen wie begrijpen kan.
Dus blijven wij met lege handen achter met nieuw bad vol blazen aan de buiten kant ter waarde van 1500€.
En kan de loodgieter nog een bad verkopen ter waarde van 1500 € aan onze verdienste.
Dus voelen wij hier ons ook in de steek gelaten door vanmarcke en installateur
Als je dan nogmaals contact opneemt met vanmarcke is het enigste wat ze zeggen , we hebben nieuw bad geleverd bij installateur en moet nieuw bad plaatsen. Maar daar zijn we vet mee. Als hij niet meer uit kijkt.
Dus nogmaals diep teleurgesteld in vanmarcke.

Vastaus yritykseltä Van Marcke
Technieker Matthias en ....
Zeer tevreden over de twee techniekers Matthias en ....
Ze zijn zeer vriendelijk en correct , ze geven de nodige uitleg in duidelijke bewoordingen , ze laten alles netjes achter. Ze verdienen vijf sterren.
Een groot minpunt was het aanvragen van de afspraak. Hoewel ik voldoende thuis ben in de digitale wereld , lukte het niet online. Er verscheen telkens error. Bij telefonisch contact wou de dame mordicus dat ik digitaal bleef proberen. Toen ik zei dat ik in dat geval een andere firma zou contacteren kon ze plots wel een aanvraag tot onderhoud van de ontkalker noteren.

Vriendelijke technieker
Vriendelijke technieker, zakken op de goede plaats afgeleverd en controle. Afspraak maken makkelijk op de website.

Zeer tevreden over technieker
Zeer tevreden over vriendelijkheid , service en advies van de technieker (Kris) die het onderhoud en de herstelling op onze waterverzachter heeft uitgevoerd (Geraardsbergen)

Echte topservice
De technieker van Van Marcke die onze verouderde (16j!) waterontharder terug aan de praat kreeg is een echte krak. Alles open gemaakt, gereinigd en hersteld. Zonder vuile boel achteraf en met de nodige uitleg en tips om ons toestel nog zo lang als mogelijk te kunnen gebruiken. Echte topservice!

Entretien Adoucisseur Nickel
Entretien Adoucisseur Nickel
Le technicien Sandro a comme d’habitude été parfait dans sa démarche et ses explications.

Parfait
Technicien Sandro est venu faire l'entretien de l'adoucisseur. Tout s'est très bien déroulé. Je recommande Van Marcke

Vastaus yritykseltä Van Marcke
Wrong promises , worst experience.
Wrong promises, bad hardware, no know-how and horrible sales. 2 years later the airco's tick nonstop, don't work well, app is horrible. Don't show up to appointments, had me take 8 vacation days off work for an installation that wouldn't take more than 1 day and it's still not finished.
edit: As you can see a great example of corporate speak below, 1 month later and I have not been contacted yet. Do not work with this company!

Vastaus yritykseltä Van Marcke
Correcte service en snel uitvoering van…
Correcte service en snel uitvoering van onderhoud en controle toestel

technicien Sandro.
Parfait MERCi au technicien Sandro.
Prise de RDV facile et rapide.
Sérieux et etc

Pratique douteuse
Ils viennent faire l'entretien sans donner le test de combustion d'où non conforme vis à vis de la loi, propose par téléphone de venir refaire sans frais de déplacement, mais refuse de faire l'offre par écrit, ce qui doit arriver arriva, ils vous facture le déplacement!
Communication très compliqué avec cette société, abus de position dominante pour les produits qu'ils commercialisent.

Vastaus yritykseltä Van Marcke
Je suis très satisfaite de…
Je suis très satisfaite de l’intervention du technicien Sandro. Il a été très efficace et professionnel . Ce technicien répond aux questions et explique clairement les choses.
Merci à lui. Je le recommande.

Geen service Van Marcke Service en communicatie nul
We stelden een klein lek vast kort na ons onderhoud door van marcke en namen daarom contact op met van marcke service. Er kwam een “technieker” langs die letterlijk 2min is binnen geweest, die zei dat er een plastiekje aan de pomp waarschijnlijk stuk is. Dit kon hij niet direct maken, zou veel kosten. Daarom zei hij dat hij een offerte zou bezorgen. We hebben daarna niets meer gezien/gehoord van Van Marcke Service. Uiteindelijk volgde een factuur van 210 euro voor niets. Ik moest geen werkbon ondertekenen en op de werkbon die er is, staat nul gepresteerde uren. Contact met Van Marcke Service blijkt alles behalve service. Ik heb gebeld, gemaild, waarna ik dacht dat alles in orde was. Uiteindelijk krijg ik na 3maanden een antwoord met verwijzing naar algemene voorwaarden en de vraag of ik een afbetalingsplan wil. Wij waren steeds tevreden over het onderhoud, maar dit laatste noem ik geen service. Geen werk geleverd, wel factuur opgemaakt, en communicatie nul.
Wij raden iedereen af met hen te werken en loodgieter aan te spreken.

Vastaus yritykseltä Van Marcke
Een verwarmingsketel die na 2 jaar in…
Een verwarmingsketel die na 2 jaar in panne valt, Afspraak boeken via VanMarcke, valt dit even tegen, ik zit reeds 3 weken in de vrieskou (met 2 kleine kinderen) op de helpdesk sturen ze U van piet naar paal. Ik wacht nog steeds op een telefoon van een technieker, Van Marcke NOOIT MEER.

Rapide et efficace
Merci à Christophe et à la conseillère du magasin de thiange pour leur flexibilité et leur efficacité dans le cadre du dépannage de mon adoucisseur.