Van Marcke Arvostelua

1 355
TrustScore 2.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

We have called 9 times to get an appointment, and it is not possible to get an appointment on the phone as they tell us to make an appointment on the website while we explained so many times it is not... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De installateur ( SDS TECHNICS) heeft prima werk afgeleverd. Instalattie van een hybride warmtepomp. Zelfs bij een klein klein probleempje kon ik telefonisch terecht bij de installateur. Nadien is men... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

4 jaar geleden een badkamer bij hen gekocht. Na 3 jaar beginnen beide spiegels al kapot te gaan (corrosie/desilvering aan de randen). Dienst naverkoop vertelt me dat dit normaal is... gek want 1 van... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

We installed a Van Marcke water softener several years ago and have salt delivered and the necessary maintenance taken care of on a yearly basis. Last week we had the pleasure of Ajoub’s visit. He... Näytä lisää

1. Kylpyhuonetarvikeliike
  2. ja myös
  3. Lämmityslaitetoimittaja
  4. Tukkukauppias

Yrityksen kirjoittama

Van Marcke maakt van jouw huis een duurzame thuis door onze expertise in badkamers, verwarming en duurzame woontechnieken. 🛀🔥

Välttävä

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

(1 355)

82 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Opstart van de ontharder

Opstart van de ontharder, vriendelijke technieker, vlotte afspraak. Hopelijk loopt onze verdere samenwerking ook zo!

Beste Sara T.,

Hartelijk dank voor uw bericht en de positieve feedback over de opstart van uw ontharder. We zijn blij te horen dat de technieker vriendelijk was en dat de afspraak vlot verliep. Wij hopen eveneens dat onze verdere samenwerking op dezelfde manier zal verlopen en zullen ons best doen om uw verwachtingen te blijven waarmaken.
Mocht u verdere vragen hebben of ondersteuning nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Mr Sandro est venu

Mr Sandro est venu ,
Efficacité, rapidité du service
Pièce disponible immédiatement pour un appareil neuf( l ancienne étant défectueuse) top

Cher Eeckhout,

Nous vous remercions pour votre retour positif concernant l’intervention de M. Sandro. Nous sommes ravis d’apprendre que vous avez apprécié l’efficacité et la rapidité de son service, ainsi que la disponibilité immédiate de la pièce pour votre appareil neuf, en remplacement de l’ancienne pièce défectueuse. Votre satisfaction est notre priorité, nous avons transmis vos compliments à Sandro.

N’hésitez pas à nous contacter si vous avez d’autres besoins ou questions.

Avec nos salutations chaleureuses,

Technieker Kris

Kris is een zeer vriendelijke en ervaren technieker.
Zeer tevreden !
Bart Laurier

26. helmikuuta 2025

Beste Bart Laurier,

Hartelijk dank voor uw positieve review over onze technieker Chris. We zijn blij te horen dat u zo tevreden bent met zijn vriendelijkheid en professionaliteit. Bij Van Marcke vinden we het belangrijk om onze klanten de beste service te bieden, en het is fijn om te weten dat Chris hierin heeft uitgeblonken.

Uw mooie woorden zijn aan Chris doorgegeven – hij zal het ongetwijfeld waarderen dat zijn inzet zo wordt opgemerkt.

Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaring. We kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw te mogen helpen!

Met waterzachte groeten,

Saanut 5/5 tähteä

Super ravis de l expérience avec Van…

Super ravis de l expérience avec Van marcke comme d habitude. Des techniciens professionnel. Je recommande.
Un grand merci au technicien du jour Sandro pour ses services

Cher Ali,

Un grand merci pour votre retour positif concernant votre expérience avec Van Marcke. Nous sommes ravis d’apprendre que vous avez été pleinement satisfait de nos services et de notre équipe de techniciens professionnels.

Nous tenons également à vous remercier pour vos compliments à l’égard de notre technicien Sandro. Votre reconnaissance de son travail et de son professionnalisme est très appréciée, et nous lui avons transmis vos compliments.

Votre recommandation nous est précieuse, et nous espérons avoir le plaisir de vous servir à nouveau bientôt.

Saanut 5/5 tähteä

Net bezoek gehad om de onderhoud te…

Net bezoek gehad om de onderhoud te controleren en zien voor het zout. Direct opgemerkt dat er iets niet ok was . Technieker zijn werk gedaan en na halfuurtje alles opgelost en wat kapot was vervangen. Dus dikke mersietjes aan de technieker en hij was super vriendelijk man (weet zijn naam niet…) met vriendelijke groeten Stul Hans B&B Sthenricus Nancy

26. helmikuuta 2025

Beste Stul Hans,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback over onze technieker. We zijn blij te horen dat hij tijdens het onderhoudsbezoek direct heeft opgemerkt dat er iets niet in orde was, het probleem binnen een half uur heeft opgelost en zelfs het kapotte onderdeel heeft vervangen. Uw tevredenheid met zijn werk en vriendelijke houding doet ons veel plezier. Uw complimenten zullen zeker aan het team worden doorgegeven.

Mocht u in de toekomst nog hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Met Waterzachte Groeten,

Saanut 5/5 tähteä

Bij levering van zout werd door Ayoub…

Bij levering van zout werd door Ayoub probleem vastgesteld. Héél professioneel opgelost, duidelijke uitleg en ondanks reeds laat, onmiddelijk opgelost.
Bedankt Ayoub!

20. helmikuuta 2025

Beste Gerda,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback over Ayoub. We zijn blij te horen dat hij professionele service heeft geleverd, helder heeft gecommuniceerd en het probleem snel heeft opgelost, zelfs laat op de dag.

Bij Van Marcke Service streven we ernaar om uitzonderlijke service te bieden, en het is geweldig om te weten dat Ayoub’s inspanningen dit mooi weerspiegelen.

We waarderen uw reactie enorm en kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn.

Intervention sur ma chaudière

Intervention sur ma chaudière, le technicien était correct et a réalisé la réparation de manière satisfaisante même si il a fallu 2 passages mais c'est bien le seul point à sauver!

Service exécrable, difficile à joindre, plusieurs reports de rdv, quand votre chaudière rend l'âme c'est difficilement appréciable...

Facture 1 pour le premier passage émise immédiatement mais TVA erronée... après une 10zaine de mail de relance de MA part + appels pour leur signaler et demander cette correction (à mon desavantage en plus), rien! Ils ont répondu en m'envoyant un rappel, disant que j'avais oublié de payer... un comble alors que je courrais après ma facture! Il aura fallu 3 mois pour la recevoir correcte...

Facture 2 reprenant les pièces changées sur ma chaudière. Ils ont mis 1 mois et demi à l'envoyer et j'y retrouvais une augmentation des prix de plus de 30%! 400€ de différence par rapport aux prix communiqués et montrés par le technicien le jour de l'intervention! Prix initiaux que j'avais contrôlés et pour lesquels j'avais donné mon accord. Je vous laisse deviner la facilité que j'ai eu à avoir cette rectification de leur part mais ils ont reconnu leurs torts quand même...

Bref, expérience chronophage, mettant les nerfs à rude épreuve, à éviter

21. marraskuuta 2024

Bonjour Dorian,

Merci d’avoir partagé votre expérience concernant l’intervention sur votre chaudière. Je suis sincèrement désolé d’apprendre les difficultés que vous avez rencontrées. Permettez-moi de réagir à cela.

Je suis soulagé de savoir que le technicien a finalement effectué la réparation de manière satisfaisante, même si cela a nécessité deux passages. Cependant, je comprends parfaitement votre frustration face aux nombreux désagréments : un service difficile à joindre, des reports de rendez-vous, et les problèmes de facturation qui ont suivi. Avoir une chaudière en panne est déjà assez pénible sans ces complications supplémentaires.

Concernant les factures, il est inadmissible que vous ayez dû relancer autant pour une correction de TVA – d’autant plus à votre désavantage – et que vous ayez reçu un rappel de paiement dans ces conditions. Trois mois pour obtenir une facture correcte, c’est bien trop long, et je regrette que cela ait été si chronophage pour vous.

Pour la deuxième facture, une augmentation de 30 % par rapport aux prix initialement convenus est effectivement surprenante et injustifiée, surtout après votre accord basé sur les tarifs annoncés. Je suis content de lire qu’ils ont fini par reconnaître leurs erreurs, mais cela n’aurait jamais dû être aussi compliqué à obtenir.

Votre expérience est précieuse pour nous, et je prends note de tout cela pour éviter que cela ne se reproduise. Si vous le souhaitez, je suis à votre disposition pour discuter de dédommagements ou de solutions supplémentaires. N’hésitez pas à me contacter directement + 32 56 23 75 97.

Encore désolé pour cette expérience éprouvante, et merci de votre patience.

Saanut 5/5 tähteä

Le technicien est tres sympa..

Le technicien est tres sympa... il m a bien expliqué ce qu il allait faire comme intervention et a répondu à mes questions.
Je recommande le technicien Sandro.👍👍

20. helmikuuta 2025

Bonjour Julian,

Merci beaucoup pour votre retour positif concernant notre technicien Sandro. Nous sommes ravis d’apprendre que vous avez apprécié sa sympathie, ainsi que la façon dont il vous a expliqué l’intervention et répondu à vos questions.

Chez Van Marcke Service, nous mettons un point d’honneur à offrir un service de qualité, et votre satisfaction est notre priorité.
Nous lui avons transmis vos compliments, et je vous remercie beaucoup de les avoir partagés. N’hésitez pas à nous contacter si vous avez d’autres questions ou besoin d’assistance à l’avenir.

Saanut 4/5 tähteä

Top service van de technieker

Top service van de technieker! Vriendelijk, glimlachend en efficient. Top!

17. helmikuuta 2025

Beste Michael,

Hartelijk dank voor uw lovende woorden over onze technieker! We zijn erg blij dat u zo tevreden was met de service. We zullen uw complimenten zeker doorgeven aan de betrokken technieker. Het is geweldig om te horen dat hij vriendelijk, glimlachend en efficiënt te werk is gegaan. We waarderen uw feedback en hopen u in de toekomst nog van dienst te kunnen zijn.

Met Warme Groeten,

Saanut 5/5 tähteä

Super, vriendelijk, efficiënt met veel info over het product

Kris was super vriendelijk, werkt vlug en efficiënt. Gaf veel info over het goed behandelen van het product.

13. helmikuuta 2025

Beste Françoise,

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij dat Kris zo vriendelijk en efficiënt was, en dat hij u veel nuttige informatie heeft gegeven over het product.

Saanut 1/5 tähteä

Kijk eerst naar de revieuws voor je bij Van Marcke iets laat doen!!

Geachte, Een onderhoud voor de waterontharder, naar de klantendienst gebeld voor het onderhoud, je moet dat doen via "afspraak maken", ik heb dat gedaan maar het model van mijn waterontharder was niet aanwezig op het blad, dus gebeld en zeiden vul maar iets anders in, dat kan toch niet, ze hebben de telefoon neergelegd!! Dus voor mij is dat al onprofessioneel opgeleid! De technieker kwam langs (een heel bekwame technieker!), en zei aan deze waterontharder kan ik niets meer doen, er is niets meer van wisselstukken, dus mijn vraag was, konden ze mij dat al niet zeggen aan de telefoon? Hij zei normaal wel, maar ja.....! Voor mij is dat een onprofessioneel en onbetrouwbare firma! Als ze mij dat moesten zeggen van, het is niet meer herstelbaar wegens te oud, dan ging ik kijken voor een andere, dat zal nu niet gebeuren! De technieker juist 15min binnen geweest niets aan gedaan, wel een rekening van 143,10euro! Dus dat zijn volgens mij heel rare-praktijken.Vorig jaar, Februari '24 nieuwe badkamer geplaatst ook met veel problemen, was de schuld van de SAP!
De SAP mist nooit, enkel deze die het ingeven! En als de SAP nu nog niet op punt staat, is dat een punt van ....! Dus Van Marcke mag eens werk maken van een klantgericht beleid waar de mensen geholpen worden in plaats van opgelicht te worden.

Geachte heer Vandewiele,

Hartelijk dank voor uw feedback. Wij betreuren ten zeerste de ongemakken die u hebt ondervonden bij onze dienstverlening.
Het is duidelijk dat er op verschillende punten tekortkomingen waren in onze communicatie en service. Het spijt ons dat u de indruk kreeg dat onze medewerkers niet professioneel hebben gehandeld, vooral met betrekking tot de telefonische ondersteuning en de informatievoorziening over de beschikbaarheid van onderdelen voor uw waterontharder. Dit is niet de norm die wij nastreven.

We erkennen dat het frustrerend moet zijn geweest om te horen dat er geen onderdelen meer beschikbaar zijn voor uw apparaat, en dan nog zonder voorafgaande kennisgeving. Onze techniekers zouden inderdaad in staat moeten zijn om dergelijke informatie vooraf te verstrekken.

Wij zijn ook op de hoogte van de problemen die u ervaren hebt met de installatie van uw nieuwe badkamer en begrijpen uw frustratie over de SAP-software. We werken continu aan verbeteringen van onze interne systemen om de service voor onze klanten te optimaliseren.

Wat betreft de factuur voor de service van 143,10 euro, terwijl er geen reparatie mogelijk was, gaan we dit onmiddellijk onderzoeken. We willen u hierover zo snel mogelijk terugkoppeling geven.

We nemen uw opmerkingen zeer serieus en zullen intern de nodige stappen ondernemen om onze klantenservice te verbeteren. Ons doel is om een klantgericht beleid te implementeren waar klanten zich geholpen, en niet benadeeld, voelen.

Nogmaals onze excuses voor alle ongemakken. Wij willen graag direct contact met u opnemen om deze kwesties verder te bespreken en te zien hoe we dit kunnen rechtzetten. Kunt u ons alstublieft uw contactgegevens doorgeven?

Snelle en goede service

Snelle en goede service, vriendelijke technieker!

10. helmikuuta 2025

Beste Jessica,

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij dat onze technieker snel en goed werk heeft geleverd, met vriendelijkheid.

Alles OK

Vriendelijk, duidelijke communicatie, vakbekwaam, efficient, kortom zoals je van een onderhoudstechnieker verwacht.

Beste WL,

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij dat onze technieker aan uw verwachtingen heeft voldaan met zijn vriendelijkheid, duidelijke communicatie, vakbekwaamheid en efficiëntie.

Saanut 5/5 tähteä

Heel blij met de service

Cher Twan,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service.

Spijtig

Helaas moeten wij constateren dat zelfs na onze vorige review, waarin eindelijk een belofte werd gedaan om ons tegemoet te komen, er nog steeds geen actie is ondernomen. Nadat Lesley van Tilburg ons heeft opgelicht, zijn er bovendien nog twee extra problemen opgedoken.

Ten eerste is er na mijn vorige klacht online beloofd dat er tegemoetkomingen zouden komen. Tot op heden hebben wij echter niets van u vernomen.

Ten tweede hebben jullie ons een kapot bad geleverd. Lesley van Tilburg heeft in een e-mail aangegeven dat er geen garantie geldt bij Van Marcke als je iets met korting koopt.

Hoewel wij misschien geen grote klant zijn en slechts ongeveer 10.000 euro bij jullie hebben uitgegeven, verwachten wij toch serieus genomen te worden.

Wij zien uw reactie met belangstelling tegemoet.

13. tammikuuta 2025

Beste Leonie,

We betreuren het zeer dat onze eerdere belofte om uw situatie te verbeteren niet tot de verwachte actie heeft geleid. Onze excuses hiervoor zijn oprecht.

Betreffende de beloofde tegemoetkomingen: We zullen onmiddellijk actie ondernemen om dit recht te zetten. U kunt binnenkort een update verwachten over hoe we dit zullen aanpakken.

We begrijpen dat elke klant, ongeacht de omvang van hun aankopen, recht heeft op respect en serieuze behandeling. We nemen uw klachten zeer serieus en zullen ervoor zorgen dat u de aandacht krijgt die u verdient.

We zullen snel contact met u opnemen om verdere details te bespreken en uw klachten naar tevredenheid op te lossen.

Met Vriendelijke Groeten,

Saanut 5/5 tähteä

Absolument ravi du professionnalisme de…

Absolument ravi du professionnalisme de Christophe qui va au bout du problème et ne vous laisse pas tomber comme c'est beaucoup trop souvent le cas dans d'autres sociétés.
Encore merci.

5. helmikuuta 2025

Cher Benoit,

Nous sommes enchantés d'apprendre que vous avez été satisfait de l'intervention de Christophe. Son professionnalisme et sa persévérance pour résoudre les problèmes sont des qualités que nous valorisons grandement chez nos collaborateurs. Merci de nous avoir fait part de votre satisfaction et de votre reconnaissance. Nous transmettrons vos remerciements à Christophe.

Avec Nos Salutations Chaleureuses,
Les Champions de la Satisfaction Client,

Saanut 5/5 tähteä

Un très bon service pour l’installation…

Un très bon service pour l’installation d’un adoucisseur avec toutes les informations concernant le fonctionnement, la garantie et la dureté de l’eau. L’installateur Ayoub a été très efficace et d’une grande gentillesse pour toutes ses explications. Merci beaucoup, je recommande !

5. helmikuuta 2025

Cher Hall,

Nous vous remercions pour votre retour positif concernant l'installation de votre adoucisseur d'eau. Nous sommes ravis d'apprendre que le service fourni par Ayoub a été à la hauteur de vos attentes, tant en termes d'efficacité que de gentillesse. Nous transmettrons vos remerciements et votre recommandation à Ayoub. Merci encore pour votre confiance et votre recommandation!

Avec Nos Salutations Chaleureuses,
Les Champions de la Satisfaction Client,

Saanut 1/5 tähteä

Ik wacht al meer dan 6 maanden op prijs…

Ik wacht al meer dan 6 maanden op prijs offerte voor een wissel stuk voor mijn condensatie ketel, waardoor ik al die tijd geen verwarming heb.

Heel tof

4. helmikuuta 2025

Beste Patrick,

Bedankt voor uw review. Het spijt ons te horen dat u zo lang op een prijsopgave heeft moeten wachten en daardoor zonder verwarming zat. We begrijpen dat dit zeer frustrerend moet zijn geweest. We zullen uw feedback gebruiken om onze dienstverlening te verbeteren. Gelieve contact op te nemen op het volgende nummer: + 32 56 23 75 97.

Saanut 4/5 tähteä

Vriendelijke bediening

4. helmikuuta 2025

Beste Rina,

Bedankt voor uw positieve feedback over onze vriendelijke bediening! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de manier waarop u bent geholpen. Het is voor ons een prioriteit om onze klanten met respect en een glimlach te verwelkomen en te bedienen. We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn.

Met Warme Groeten,

Dienst na verkoop van De Dietrich ketel verschrikkelijk

Dienst na verkoop van De Dietrich ketel is verschrikkelijk.
Men wil telefonisch niet helpen en via mail ook niet.
Ze willen dat je een technieker betaald, terwijl ze voor het probleem, perfect van op afstand kunnen doorgeven wat je zou moeten doen.
Koop nooit een Dietrich !!!

3. helmikuuta 2025

Beste,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons zeer te horen dat u zoveel moeite heeft gehad met onze dienst na verkoop. We nemen deze klacht zeer serieus en willen dit graag rechtzetten. Wij nemen contact met u op. We beseffen dat het frustrerend kan zijn om geen directe hulp te krijgen en we willen hier verbetering in brengen. Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Met Vriendelijke Groeten,
Van Marcke,

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin