Unilux Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

De Plisséfit Easy is een mooi en degelijk product. Tijdens de installatie merk je direct dat er kwalitatief goede materialen zijn gebruikt en dat alles stevig en doordacht in elkaar zit. Tip: plak de... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Top kwaliteit! Sinds 2018 hebben we 8 Unilux horren voor onze draaikiepramen. Na al die jaren zijn ze nog steeds in een topstaat! Het enige onderdeel dat 'de tand des tijds' niet doorstaat zijn de... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Unilux rolhor laten monteren op bestaande aluminium schuifpui uit '97. Het paste perfect en ziet er prachtig uit. Het rolhor loopt als een trein op de speciaal hiervoor aangebracht geleiding. Je moet... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Een goed en mooi product dat redelijk eenvoudig te monteren is. Het zelf op kunnen meten met met op sommige maten een marge is prettig. Zitten verschillende schroefjes bij waarbij het voor mij nie... Näytä lisää

1. Kaihdinliike
  2. Sisustusliike
  3. Ovikauppa
  4. Remonttitarvikeliike

Tietoja yrityksestä Unilux

Yrityksen kirjoittama

Altijd een (maatwerk) oplossing voor jouw raam of deur

Onze horren zijn een begrip in Nederland. Door onze eigen fabriek in Boxtel (N-Br) leveren we de beste kwaliteit maatwerk, meestal binnen een week bij jou thuis. Door een volledig assortiment en jarenlange ervaring krijg je de beste kwaliteit voor een scherpe prijs.

Je mag dit verwachten:

• Altijd passend (op maat)
  • Supersnel geleverd
  • Makkelijke montage

Hordeuren

Hordeuren worden dagelijks gebruikt en moeten dus zeer degelijk zijn. Maar je koopt ook niet elke dag een hordeur, dus we geven je graag een goed advies. Alle hordeuren van Unilux zijn van recyclebaar aluminium, voorzien van UV bestendige kunststof onderdelen.

2024: De stille Unilux Plissé Hordeur

Onze plisséhordeur is de best verkochte hor in Nederland! Hij ziet er stijlvol uit en je kunt deze hordeur op ieder type deur plaatsen, zowel voor dubbele deuren als bijvoorbeeld schuifpuien. Ook kan hij in kozijnen van verschillende materialen gemonteerd worden, zoals kunststof kozijnen. Met de vernieuwde Plissé kun je nu écht helemaal ongestoord genieten van frisse lucht in huis. Je hoort nu geen geratel meer van je hordeur maar enkel het gezoem van de insecten buiten. Daar doen ze immers goed werk, niet binnen.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

358 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Fijne service, goed product

Bestellen en betalen ging heel gemakkelijk. Ook duidelijke communicatie over de verwachte levertermijn (het ging om een maatwerkproduct). De hor zelf is kwaliteit hoogwaardig, zeer netjes in elkaar gezet en gemakkelijk te monteren.

8. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Unilux

Fijn dat het hele proces naar wens is verlopen en dat je blij bent met de hor. veel plezier ervan!

De horren passen precies

De horren passen precies, gaas bijna onzichtbaar. Ik ben erg tevreden met het contact en de aardige monteurs.

17. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Unilux

Wat goed om te horen! Veel plezier van je horren!

Saanut 3/5 tähteä

Er zit geen montagehandleiding bij en…

Er zit geen montagehandleiding bij en op internet is hij ook erg summier.
De kwaliteit is verder goed van het product.

7. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Unilux

Op de doos zit een QR code die naar de montagehandleidingen leidt. Vervelend dat u de verdere uitleg niet duidelijk vond. Als u laat weten om welk product het gaat, kunnen we er nog even kijken of we u beter van dienst kunnen zijn. Veel plezier met de hor in ieder geval!

Saanut 5/5 tähteä

De hordeur werd snel gemaakt

De hordeur werd snel gemaakt. Het afleveren duurde een weekje langer door een intern probleem. De medewerkers dachten goed mee en waren behulpzaam. Mooie deur!!

5. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Unilux

Fijn om te horen. Veel plezier ervan!

Softfit inzethorren

Via Oude Wesselink Kozijnen (Geesteren. Ov.) 4 softfit horren gekocht, nadat andere horren niet pasten. Deze wel! Goede kwaliteit en ook esthetisch fraai.

17. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Unilux

Wat fijn om te horen! Veel plezier met de Softfit horren en een fijne zomer gewenst!

Saanut 2/5 tähteä

Graag zou ik het Produkt ontvangen…

Graag zou ik het Produkt ontvangen voordat ik kan reageren,

6. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Unilux

Mogelijk is het onderweg? Misschien even contact opnemen met je horrenleverancier? Of heb je de hor online besteld? Stuur dan even een mailtje naar klantenservice@unilux.nl

Stijlvolle horren

Prachtige horren die perfect aansluiten.
Degelijke kwaliteit voor een goeie prijs

15. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Unilux

Dankjewel voor deze fijne review. Veel plezier met uw horren!

Mooie stille hordeur.

Na ruim 20 jaar was onze vorige hordeur (ook van Unilux) wel aan vervanging toe. Niet dat deze kapot was, maar het witte kunststof was vergeeld en de plissé vies geworden. Niet getwijfeld om wederom voor een Unilux hordeur te kiezen, maar ditmaal voor een zwarte in aluminium uitvoering. Erg mooie deur die ook nog eens een stuk stiller is. Het enige dat ik iets minder mooi vindt is het slotje om de plissé ingevouwen te houden. Deze is van kunststof en voelt wat fragiel. Bij mijn schoonouders is dit slotje na een paar jaar gesneuveld. Op aanraden van de monteur her slotje toch maar laten plaatsen.

12. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Unilux

Fijn dat u wederom gekozen heeft voor een Unilux hordeur. De meningen over het slotje zijn verdeeld. Goed dat uw dealer heeft geadviseerd het te laten plaatsen. Het is voor het gaas beter en zorgt ook voor optimale garantie. Op naar de volgende 20 jaar! ;-)
Beste Mario, zou je je email adres even door willen sturen naar marketing@unilux.nl

Saanut 5/5 tähteä

We hebben eerder horren besteld bij…

We hebben eerder horren besteld bij Unilux.
Deze zijn goed afgewerkt en zien er top uit.
Onlangs bestelden we voor nog 3 ramen horren, en bij 1 hor sloot het rubber niet goed aan. We hebben foto opgestuurd en kregen direct in de ochtend antwoord dat vervanger in productie is genomen en wordt nagezonden. Top geregeld, binnenkort als de achtertuin klaar is bestellen we bij Unilux dubbele plissé hordeur om het geheel af te maken

12. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Unilux

Wat goed om te horen! En fijn dat het meteen opgelost is. Fijne zomer!

Mooie hor

Mooie hor, past precies en is er makkelijk uit te halen . Netjes gemonteerd.

11. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Unilux

Goed om te horen. Veel plezier ervan!

Prachtig resultaat

Overzichtelijke site, duidelijke meetinstructies en perfect op maat geleverd. Ik heb de hordeur zelf gemonteerd en dat ging met de instructie video’s super eenvoudig.

1. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Unilux

Wat een fijn bericht. Fijn dat het monteren probleemloos is gelukt.

Prima kwaliteitsproduct

Prima kwaliteitsproduct
Door Meisters Geleen vakkundig gemonteerd.

11. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Unilux

Goed om te horen. Heel veel plezier met jullie hor.

Saanut 2/5 tähteä

Leverdatum is niet nagekomen

Leverdatum is niet nagekomen. Als ik vraag het later te leveren zodat ik thuis ben is het niet mogelijk vervolgens wordt het niet geleverd op de aangegeven datum en kan ik wel een datum afspreken. Nu een verzoek voor een review terwijl ik nog niets heb ontvangen. Volgens mij heeft men het proces niet in de hand.

31. toukokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Goede service, fijne horren die perfect passen en makkelijk uitneembaar zijn.

5. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Unilux

Fijn om te horen. Veel plezier ermee!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin