Ongeverifieerde reviewsArvostelua

TrustScore 2.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

In 2018 een plisse hordeur aangeschaft. Deze maakt sinds vorige zomer veel kabal. Nu de lente aanbreekt eens naar gekeken en er blijkt een metalen rolstrip in te zitten die gescheurd is en daardoor... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

- Na bestellen GEEN mail om bestelling te bevestigen ( wel geld van rekening afgehaald). - Na een mail om de leverdatum te vragen dan toch een leveringsdatum gekregen. - Twee dagen erna een... Näytä lisää

Yrityksen kirjoittama

Wij vinden reviews belangrijk, daarom tonen wij ze ook op onze website. Platforms als Trustpilot kunnen wij niet beheren. De reviews op Trustpilot zijn niet geverifieerd. U kunt betrouwbare reviews lezen op Kiyoh: www.kiyoh.com/reviews/1041772/horrengigant_nl. Ook kunt u daar een review achterlaten. Daar zullen wij ook op reageren.

Välttävä

TrustScore 2.5/5 tähteä

50 arvostelua

5 tähteä
4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Totaal onbehoorlijke reactie van de…

Totaal onbehoorlijke reactie van de klantenservice. Ik heb online goed gekeken naar de leveringen die snel konden komen volgens de website. Vervolgens blijkt het toch 5-10 dagen te duren. Toen ik belde liet de klantenservice mij niet uitpraten en toen ik daar wat van zei kreeg ik de vraag “of ik wel helemaal goed ben”. En als je hier een klacht over indient krijg je te horen dat ze achter hun collega staan en bieden geen oplossing enkel een domme uitleg.

Update:

Heel leuk deze review reactie van horrengigant, maar als iemand zich hier niet in herkent betekend niet dat het niet gebeurd is. Leuk dat jullie mijn review dan jammer vinden, maar het zij zo gezien dit wel echt gebeurd en gezegd is. Beetje rare reactie vanuit jullie wederom.

4. heinäkuuta 2025

Beste Carmen,

Bedankt voor het delen van uw ervaring.

Wij vinden het vervelend dat u het contact met ons zo heeft ervaren. Wij hebben intern navraag gedaan naar aanleiding van uw review. Onze klantenservice medewerker herkent zich niet in de afspraken die volgens u zijn gedaan. Wij vinden het dan ook erg jammer dat u in uw review aangeeft dat dit wel het geval is.

Wat betreft de levering van de horren. Onze standaard horren hebben een levertijd van gemiddeld 5 tot 10 werkdagen. Wij zien dat u begin juli de hor heeft besteld. U kunt dus verwachten dat uw hor binnen enkele werkdagen wordt geleverd.

Horrengigant.nl

Saanut 1/5 tähteä

hor op maat te klein + gebrekkige communicatie

De op maat bestelde hor werd later dan van te voren aangegeven geleverd. Communicatie hierover bleef uit, en je moet zelf erachter aan blijven gaan (kan alleen via mail).
Daarnaast is de op maat geleverde hor te klein. Met als gevolg dat de hor uit het raam valt. Reactie vanuit dit bedrijf is dat ze hier niets aan gaan doen. Volgens leverancier hoort het zo. Kortom: hor heb ik niets aan! Zonde van je geld.
Ik was van plan nog meerdere op maat horren en hordeuren te bestellen, maar niet meer bij dit bedrijf!

18. kesäkuuta 2025

Beste Tjerk,

Bedankt voor uw review.

Wij begrijpen dat het erg vervelend is dat de hor op maat niet past en snappen dat u daarover teleurgesteld bent.

Horren op maat moeten op een bepaalde manier worden ingemeten, zodat de juiste maatvoering wordt doorgegeven aan onze leverancier. Ik zie in ons systeem dat u hierover nog contact heeft met onze klantenservice.

Julia - Horrengigant.nl

Saanut 2/5 tähteä

Peter R. De Vries.

De hor is goed, maar voor de administratie van Horrengigant moet je echt een soort van Peter R. de Vries zijn, want daar kom je echt niet aan uit. De mensen zijn aardig, maar het adminstratie-programma waar ze mee werken is echt #$%^#$.

Ik ben er momenteel nog steeds mee bezig en zou daarom geen tweede keer meer bestellen.

8. kesäkuuta 2025

Beste Monique,

Wij kunnen op uw naam geen order terugvinden in ons systeem. Ook begrijpen wij niet zo goed wat u onhandig vindt aan onze administratie en over welk administratie-programma u het heeft. Wij horen dit echter graag. U kunt hierover dan ook een mail sturen naar onze klantenservice (info@horrengigant.nl). Wilt u in die mail ook uw ordernummer vermelden?

Wij helpen u natuurlijk graag verder.

Horrengigant.nl

Saanut 5/5 tähteä

Mooie plissé hordeuren, prima service

In tegenstelling tot de meeste voorgaande reviews zijn wij heel erg tevreden! Prima horren, eenvoudig te plaatsen. Bezorging was uitstekend. Omdat ik me zorgen maakte over de slechte reviews de klantenservice gebeld. Uiterst vriendelijk te woord gestaan en terecht gerustgesteld.

4. kesäkuuta 2025

Beste Nienke,

Bedankt voor uw review.

Fijn om te horen dat u zeer tevreden bent over de horren en dat ze makkelijk te monteren waren. Wij wensen u dan ook heel veel plezier met uw nieuwe horren!

Gigantisch.nl

Aangenaam verrast!

Zo te zien zijn wij één van de weinige. Maar ook wij kwamen op deze website terecht, vanwege de informatieve website en de prijzen. Inzet horren en plissé hordeuren besteld en de bestelling werd bevestigd. Ruim een week niets gehoord, en zijn wij ook reviews gaan bekijken. Ook wij dachten ons geld kwijt te zijn. Maar op dezelfde dag kregen wij de verzend bevestiging…. Zou het dan toch goed komen?? En ja, het werd geleverd. Maar wat een top kwaliteit en past echt perfect!! Ik heb gelijk nog een inzet hor besteld. Jammer van alle slechte recensies, want wij zijn super enthousiast over de kwaliteit.

8. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Ongeverifieerde reviews

Beste Ben-Jan, bedankt voor uw uitgebreide review. Wij vinden het super fijn om te horen dat u zeer tevreden bent over de levering en het product. En bedankt dat u nogmaals een bestelling bij ons heeft gedaan. Wij hopen dat u veel en lang plezier zult hebben van uw nieuwe horren. Vriendelijke groeten, Gigantisch.nl

Saanut 1/5 tähteä

Ik stuur via hier een antwoord op het…

Ik stuur via hier een antwoord op het antwoord van mijn bericht van gisteren. Zoals ik al vermeld heb, heb ik nooit een bevestigingsmail gehad waardoor ik ook nergens een ordernummer kan invullen en dus ook geen klachtenformulier kon invullen op jullie website!! Telefonisch kan ik jullie ook gewoonweg niet bereiken!!! Dus probeer via mijn naam de bestelling zelf te vinden en mij zelf te contacteren. Of geef mij een nummer waar jullie wel te bereiken op zijn!!!

20. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Ongeverifieerde reviews

Beste Vlora, bedankt voor uw antwoord. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 085 - 210 23 00 (op ma t/m vrij 9:00 - 12:00 en van 14:00 -17:00). Of u kunt mailen naar info@horrengigant.nl. Wij kunnen eventueel ook op uw naam of e-mailadres uw order terugvinden. Wij zien graag uw mail inclusief foto's tegemoet. Vriendelijke groeten, Gigantisch.nl

Slechtste bedrijf ooit

Waanzinnig slechte firma. Levering was triest, nu ik het geleverde product thuis in elkaar probeer te zetten blijkt ook de hor triest. Hele matige kwaliteit, lastig in elkaar te zetten en een manual die nog minder vertelt dan een rol schijtpapier. Gezien de vele trieste, doch reële reviews zou je denken dat een firma eens iets doet aan hun producten. Maar dan verwacht ik al teveel van een bedrijf dat te koop loopt met ‘gigant’ en ‘gigantisch’

25. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Ongeverifieerde reviews

Beste Middelsee Folsgeare, dank voor uw review. Wij vinden het jammer om te horen dat u niet tevreden bent over de levering en het product zelf. Tot zover wij kunnen zien heeft u nog geen contact opgenomen met onze klantenservice. Wij helpen u graag. U kunt dan ook altijd contact opnemen met onze klantenservice, zodat we samen tot een passende oplossing kunnen komen. Vriendelijke groeten, Horrengigant.nl

Slechte binnen dienst.

Drie raam horren en 1 plissé deur besteld.
Alleen de deur ontvangen.
Na contact zouden de raam horren worden nageleverd.
Na twee welen raam horren ontvangen nu in verkeerde kleur geleverd.
Na contact zouden we binnen een week de juiste geleverd worden en een retour formulier.
Na een week niks ontvangen.
Weer contact met een klantenservice waar je tegen een muur aanloopt van
“Ik heb dit niet behandeld dus kan hier inhoudelijk niks over zeggen” ik kan u niet doorverbinden met de persoon die u behandeld heeft.

Waar mensen werken worden fouten gemaakt maar als iets fout gaat moet er iemand zijn die er voor zorgt dat het dan wel goed gaat. Check dubbel check. De kans dat deze klant nog eens koop wordt heeeeel erg klein.

22. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Ongeverifieerde reviews

Beste Patrick, bedankt voor het plaatsen van uw review. Wij vinden het erg vervelend dat de raamhorren nageleverd moesten worden en vervolgens geleverd zijn in de verkeerde kleur. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Wij doen altijd ons best om het probleem weer zo goed mogelijk op te lossen. Wij hebben u dan ook een coulance van €100 aangeboden voor het behouden van de horren of de optie gegeven om de horren te retourneren en nieuwe te ontvangen. Dit aanbod staat nog steeds. U kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice om één van deze opties te bespreken. Vriendelijke groeten, Horrengigant.nl

Saanut 1/5 tähteä

Instructies schieten te kort, maar leggen schuld bij de klant

De site laat het overkomen alsof het kinderlijk eenvoudig is om een hor in te meten en te bestellen. Ook in de showroom doen ze alsof het kinderspel is.

Echter zijn de instructies die je krijgt niet volledig. Er wordt niets genoemd over het meten van de benodigde diepte van de hor. Ik zit nu met twee nutteloze stukken gaas die me ruim 180 euro hebben gekost. Nu ik die dingen in handen heb is het me volkomen duidelijk hoe ik de benodigde diepte moet bepalen, maar dat wordt nergens uitgelegd.
Het bedrijf legt de schuld toch bij mij neer.

Het bedrijf geeft een optie om nogmaals 100 te betalen, maar wederom geen garantie dat de horren dan wel zouden passen.

Als je een gokje wilt wagen, moet je dat zelf weten, maar afgaand op de gemiddelde score van dit bedrijf hier, zou ik het niet nogmaals proberen. Zou willen dat ik eerder deze reviews had bekeken, voordat ik de bestelling had gedaan.

27. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Ongeverifieerde reviews

Beste Dennis, bedankt voor uw review. U geeft aan dat de profieldiepte van de hor niet klopt. U bent zelf verantwoordelijk voor het juist inmeten van de horren. Wij vinden het jammer om te horen dat onze inmeetinstructies voor u niet duidelijk waren. U had het beste contact met ons kunnen opnemen voor het inmeten van de horren, zodat wij u hadden kunnen helpen met aanvullende instructies. Wij nemen uw feedback in ieder geval mee om onze instructies te verduidelijken. Wij hebben u een verkleinservice aangeboden voor €49,95, daarmee zou u geheel nieuwe horren ontvangen, echter had u hier geen interesse in. Mocht u van gedachte veranderen, dan kunt altijd weer contact met ons opnemen. Vriendelijke groeten, Horrengigant.nl

slechter dan verwacht.

Bestelde horren iets aan de kleine kant, maar dat is niet het probleem. Horren voor draai/kiep ramen passen in het kozijn, maar ramen kunnen niet meer in de kiep stand, open dicht met moeite. Moet ze dus nu alsnog vanaf buiten monteren en dan zijn ze niet wat ik verwacht had.

27. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Ongeverifieerde reviews

Beste Evert, wij vinden het vervelend om te horen dat de hor niet naar verwachting is en dat u de hor niet goed heeft kunnen monteren. Ik zie in ons systeem dat u nog geen contact heeft gehad met onze klantenservice. Ik zou u willen adviseren om dit te doen, zodat onze klantenservice kan mee kijken en kan helpen om dit probleem op te lossen. Ons telefoonnummer is: 085 - 210 23 00. Wij helpen u graag. Vriendelijke groeten, Gigantisch.nl

Saanut 1/5 tähteä

- Na bestellen GEEN mail om bestelling…

- Na een mail om de leverdatum te vragen dan toch een leveringsdatum gekregen.
- Twee dagen erna een mail ontvangen "levering wordt verplaatst naar latere datum"

Ondertussen niets meer gehoord van horrengigant.

KOOP BEST JE HORREN ERGENS ANDERS!!!!!

23. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Ongeverifieerde reviews

Beste Gaston, bedankt voor uw review. Ik zie in ons systeem dat u meermaals contact heeft gehad met onze klantenservice. Helaas heeft uw hor tijdens verzending vertraging opgelopen. Onze excuses hiervoor. Ik zie inmiddels dat uw bestelling is geannuleerd en uw geld binnen 10 werkdagen terug krijgt. Mocht u nog vragen hebben dan kunt altijd weer contact opnemen met onze klantenservice. Vriendelijke groeten, Gigantisch.nl

Top!

We hadden 2 nieuwe horren nodig omdat de ramen weer vaker open staan . Had de instructies op de site gevolgd maar kwam er toch niet helemaal uit . Heb gebeld naar de horrengigant en toen werd het mij duidelijk .2 nieuwe horren zitten inmiddels en we zijn er blij mee.

22. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Ongeverifieerde reviews

Beste Jasper, bedankt voor uw review. Wij zijn blij om te horen dat het gelukt is om de horren in te meten na de instructies van mijn collega en dat u over de horren helemaal tevreden bent. Wij hopen dat u er veel en lang plezier er van zal hebben. Vriendelijke groeten, Gigantisch.nl

Uitstekende kwaliteit en service

Goede kwaliteit van de hor, ik had vooraf nog wat vragen en kon hiervoor de klantenservice mailen. Zij gaven aan dat ik foto's van mij situatie moest sturen en hebben mij hierdoor goed advies kunnen geven. Uitstekende service dus! Ik zou hier opnieuw mijn horren bestellen.

23. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Ongeverifieerde reviews

Beste Iris, bedankt voor uw uitgebreide review. Fijn om te horen dat onze klantenservice u goed heeft geholpen en u heel tevreden bent over de kwaliteit van uw horren.

Wij hopen dat u lang en veel plezier zal hebben van uw hor. Graag tot ziens!

Gigantisch.nl

Reparatie schuifpui plissè hor

We hadden een plissè hor gekocht bij horrengigant Purmerend. Wij kregen problemen met de metalen strip bovenin. Deze was geknapt waardoor de hor moeilijk te gebruiken was. We hebben contact met horrengigant opgenomen en kregen na 8 dagen antwoord dat zij geen zaken meer deden met de fabrikant. We moesten zelf maar bellen met de fabrikant of die iets kon doen. We hebben contact opgenomen met Horrenindustrie in Lienden (Betuwe) en we konden daar de hor heen brengen om te laten repareren. Bij horrengigant konden we niet terecht. Slechte service.

19. heinäkuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Hor besteld en een hor voor iemand…

Hor besteld en een hor voor iemand anders geleverd gekregen. Past totaal niet in ons raam. Kwestie van omruilen zou je zeggen. Klantenservice reageert echter niet op mails, neemt de telefoon NOOIT op en ook terugbel verzoeken worden genegeerd. Wees gewaarschuwd en bestel hier gewoon niet.

21. elokuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Hor besteld voor een raam

Hor besteld voor een raam. Deze werd een week later geleverd dan gezegd. Helaas wel een hor ontvangen wat niet is besteld. Een inzethor ipv een voorzethor. Contact opgenomen wat erg moeizaam gaat. Foto's gestuurd van de inzethor. Fout is erkend en er zou een nieuwe hor onze kant op komen. Na 4 weken nog niets ontvangen.

18. elokuuta 2023

Waardeloze klantenservice.

De hor snel ontvangen, maar geknikt.
Meteen een mail verstuurd naar de klantenservice.
Weken later nog geen reactie.
Vandaag gebeld maar na 37 minuten maar een voicemail ingesproken.
Wat een waardeloze klantenservice.

15. elokuuta 2023
Saanut 2/5 tähteä

De rolhor gaat niet echt gemakkelijk…

De rolhor gaat niet echt gemakkelijk weer omhoog. Je moet echt met twee handen precies goed de hoek pakken anders blijft ie steken aan een kant. Echt heel irritant. Ook met naar beneden doen zit er ergens een klik of zo. Ik had een rolhor voor dakraam besteld dus voor op het kozijn. Onderaan blijft een opening zitten omdat de borstel niet goed aansluit.
En er ontbreekt een afdekdopje. Ik ben er niet kapot van helaas.

9. elokuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin