Yritys on vastannut
In 2018 een plisse hordeur aangeschaft. Deze maakt sinds vorige zomer veel kabal. Nu de lente aanbreekt eens naar gekeken en er blijkt een metalen rolstrip in te zitten die gescheurd is en daardoor... Näytä lisää
- Na bestellen GEEN mail om bestelling te bevestigen ( wel geld van rekening afgehaald). - Na een mail om de leverdatum te vragen dan toch een leveringsdatum gekregen. - Twee dagen erna een... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Wij vinden reviews belangrijk, daarom tonen wij ze ook op onze website. Platforms als Trustpilot kunnen wij niet beheren. De reviews op Trustpilot zijn niet geverifieerd. U kunt betrouwbare reviews lezen op Kiyoh: www.kiyoh.com/reviews/1041772/horrengigant_nl. Ook kunt u daar een review achterlaten. Daar zullen wij ook op reageren.
Hollanti
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Totaal onbehoorlijke reactie van de klantenservice. Ik heb online goed gekeken naar de leveringen die snel konden komen volgens de website. Vervolgens blijkt het toch 5-10 dagen te duren. Toen ik belde liet de klantenservice mij niet uitpraten en toen ik daar wat van zei kreeg ik de vraag “of ik wel helemaal goed ben”. En als je hier een klacht over indient krijg je te horen dat ze achter hun collega staan en bieden geen oplossing enkel een domme uitleg.
Update:
Heel leuk deze review reactie van horrengigant, maar als iemand zich hier niet in herkent betekend niet dat het niet gebeurd is. Leuk dat jullie mijn review dan jammer vinden, maar het zij zo gezien dit wel echt gebeurd en gezegd is. Beetje rare reactie vanuit jullie wederom.

Vastaus yritykseltä Ongeverifieerde reviews
De op maat bestelde hor werd later dan van te voren aangegeven geleverd. Communicatie hierover bleef uit, en je moet zelf erachter aan blijven gaan (kan alleen via mail).
Daarnaast is de op maat geleverde hor te klein. Met als gevolg dat de hor uit het raam valt. Reactie vanuit dit bedrijf is dat ze hier niets aan gaan doen. Volgens leverancier hoort het zo. Kortom: hor heb ik niets aan! Zonde van je geld.
Ik was van plan nog meerdere op maat horren en hordeuren te bestellen, maar niet meer bij dit bedrijf!

Vastaus yritykseltä Ongeverifieerde reviews
De hor is goed, maar voor de administratie van Horrengigant moet je echt een soort van Peter R. de Vries zijn, want daar kom je echt niet aan uit. De mensen zijn aardig, maar het adminstratie-programma waar ze mee werken is echt #$%^#$.
Ik ben er momenteel nog steeds mee bezig en zou daarom geen tweede keer meer bestellen.

Vastaus yritykseltä Ongeverifieerde reviews
In tegenstelling tot de meeste voorgaande reviews zijn wij heel erg tevreden! Prima horren, eenvoudig te plaatsen. Bezorging was uitstekend. Omdat ik me zorgen maakte over de slechte reviews de klantenservice gebeld. Uiterst vriendelijk te woord gestaan en terecht gerustgesteld.

Vastaus yritykseltä Ongeverifieerde reviews
Zo te zien zijn wij één van de weinige. Maar ook wij kwamen op deze website terecht, vanwege de informatieve website en de prijzen. Inzet horren en plissé hordeuren besteld en de bestelling werd bevestigd. Ruim een week niets gehoord, en zijn wij ook reviews gaan bekijken. Ook wij dachten ons geld kwijt te zijn. Maar op dezelfde dag kregen wij de verzend bevestiging…. Zou het dan toch goed komen?? En ja, het werd geleverd. Maar wat een top kwaliteit en past echt perfect!! Ik heb gelijk nog een inzet hor besteld. Jammer van alle slechte recensies, want wij zijn super enthousiast over de kwaliteit.

Vastaus yritykseltä Ongeverifieerde reviews
Ik stuur via hier een antwoord op het antwoord van mijn bericht van gisteren. Zoals ik al vermeld heb, heb ik nooit een bevestigingsmail gehad waardoor ik ook nergens een ordernummer kan invullen en dus ook geen klachtenformulier kon invullen op jullie website!! Telefonisch kan ik jullie ook gewoonweg niet bereiken!!! Dus probeer via mijn naam de bestelling zelf te vinden en mij zelf te contacteren. Of geef mij een nummer waar jullie wel te bereiken op zijn!!!

Vastaus yritykseltä Ongeverifieerde reviews
Waanzinnig slechte firma. Levering was triest, nu ik het geleverde product thuis in elkaar probeer te zetten blijkt ook de hor triest. Hele matige kwaliteit, lastig in elkaar te zetten en een manual die nog minder vertelt dan een rol schijtpapier. Gezien de vele trieste, doch reële reviews zou je denken dat een firma eens iets doet aan hun producten. Maar dan verwacht ik al teveel van een bedrijf dat te koop loopt met ‘gigant’ en ‘gigantisch’

Vastaus yritykseltä Ongeverifieerde reviews
Drie raam horren en 1 plissé deur besteld.
Alleen de deur ontvangen.
Na contact zouden de raam horren worden nageleverd.
Na twee welen raam horren ontvangen nu in verkeerde kleur geleverd.
Na contact zouden we binnen een week de juiste geleverd worden en een retour formulier.
Na een week niks ontvangen.
Weer contact met een klantenservice waar je tegen een muur aanloopt van
“Ik heb dit niet behandeld dus kan hier inhoudelijk niks over zeggen” ik kan u niet doorverbinden met de persoon die u behandeld heeft.
Waar mensen werken worden fouten gemaakt maar als iets fout gaat moet er iemand zijn die er voor zorgt dat het dan wel goed gaat. Check dubbel check. De kans dat deze klant nog eens koop wordt heeeeel erg klein.

Vastaus yritykseltä Ongeverifieerde reviews
De site laat het overkomen alsof het kinderlijk eenvoudig is om een hor in te meten en te bestellen. Ook in de showroom doen ze alsof het kinderspel is.
Echter zijn de instructies die je krijgt niet volledig. Er wordt niets genoemd over het meten van de benodigde diepte van de hor. Ik zit nu met twee nutteloze stukken gaas die me ruim 180 euro hebben gekost. Nu ik die dingen in handen heb is het me volkomen duidelijk hoe ik de benodigde diepte moet bepalen, maar dat wordt nergens uitgelegd.
Het bedrijf legt de schuld toch bij mij neer.
Het bedrijf geeft een optie om nogmaals 100 te betalen, maar wederom geen garantie dat de horren dan wel zouden passen.
Als je een gokje wilt wagen, moet je dat zelf weten, maar afgaand op de gemiddelde score van dit bedrijf hier, zou ik het niet nogmaals proberen. Zou willen dat ik eerder deze reviews had bekeken, voordat ik de bestelling had gedaan.

Vastaus yritykseltä Ongeverifieerde reviews
Bestelde horren iets aan de kleine kant, maar dat is niet het probleem. Horren voor draai/kiep ramen passen in het kozijn, maar ramen kunnen niet meer in de kiep stand, open dicht met moeite. Moet ze dus nu alsnog vanaf buiten monteren en dan zijn ze niet wat ik verwacht had.

Vastaus yritykseltä Ongeverifieerde reviews
- Na een mail om de leverdatum te vragen dan toch een leveringsdatum gekregen.
- Twee dagen erna een mail ontvangen "levering wordt verplaatst naar latere datum"
Ondertussen niets meer gehoord van horrengigant.
KOOP BEST JE HORREN ERGENS ANDERS!!!!!

Vastaus yritykseltä Ongeverifieerde reviews
We hadden 2 nieuwe horren nodig omdat de ramen weer vaker open staan . Had de instructies op de site gevolgd maar kwam er toch niet helemaal uit . Heb gebeld naar de horrengigant en toen werd het mij duidelijk .2 nieuwe horren zitten inmiddels en we zijn er blij mee.

Vastaus yritykseltä Ongeverifieerde reviews
Goede kwaliteit van de hor, ik had vooraf nog wat vragen en kon hiervoor de klantenservice mailen. Zij gaven aan dat ik foto's van mij situatie moest sturen en hebben mij hierdoor goed advies kunnen geven. Uitstekende service dus! Ik zou hier opnieuw mijn horren bestellen.

Vastaus yritykseltä Ongeverifieerde reviews
We hadden een plissè hor gekocht bij horrengigant Purmerend. Wij kregen problemen met de metalen strip bovenin. Deze was geknapt waardoor de hor moeilijk te gebruiken was. We hebben contact met horrengigant opgenomen en kregen na 8 dagen antwoord dat zij geen zaken meer deden met de fabrikant. We moesten zelf maar bellen met de fabrikant of die iets kon doen. We hebben contact opgenomen met Horrenindustrie in Lienden (Betuwe) en we konden daar de hor heen brengen om te laten repareren. Bij horrengigant konden we niet terecht. Slechte service.
Verkeerde hor geleverd. Moeilijk contact te krijgen met de klantenservice. Ik raad aan niet via deze site iets te bestellen.
Hor besteld en een hor voor iemand anders geleverd gekregen. Past totaal niet in ons raam. Kwestie van omruilen zou je zeggen. Klantenservice reageert echter niet op mails, neemt de telefoon NOOIT op en ook terugbel verzoeken worden genegeerd. Wees gewaarschuwd en bestel hier gewoon niet.
Hor besteld voor een raam. Deze werd een week later geleverd dan gezegd. Helaas wel een hor ontvangen wat niet is besteld. Een inzethor ipv een voorzethor. Contact opgenomen wat erg moeizaam gaat. Foto's gestuurd van de inzethor. Fout is erkend en er zou een nieuwe hor onze kant op komen. Na 4 weken nog niets ontvangen.
De hor snel ontvangen, maar geknikt.
Meteen een mail verstuurd naar de klantenservice.
Weken later nog geen reactie.
Vandaag gebeld maar na 37 minuten maar een voicemail ingesproken.
Wat een waardeloze klantenservice.
Levert niet en reageert niet op emails. Wel telefonische beloftes.
Gevraagd geld terug te storten, na 1 maand nog niet gebeurd.
De rolhor gaat niet echt gemakkelijk weer omhoog. Je moet echt met twee handen precies goed de hoek pakken anders blijft ie steken aan een kant. Echt heel irritant. Ook met naar beneden doen zit er ergens een klik of zo. Ik had een rolhor voor dakraam besteld dus voor op het kozijn. Onderaan blijft een opening zitten omdat de borstel niet goed aansluit.
En er ontbreekt een afdekdopje. Ik ben er niet kapot van helaas.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.