Totalkredit Arvostelua

1 343
TrustScore 1/5 tähteä

1,1

Totalkredit tilbyder os i okt 2015 at finansiere vores huskøb . Et 30 årigt F3 lån uden afdrag og vi siger jatak og skriver låne aftalen under i banken mandag . Om torsdagen får vi et brev hvor Nykred... Näytä lisää

Der handles langt under lavmål vedr. bidragsændringen, de tager rigtigt mange mennesker som gidsler, MEN det er her vi skal stå sammen. STØT fair bidragssats og lad os sammen se om vi ikke kan gøre... Näytä lisää

Vi er som så mange andre blevet snydt ind i Totalkredit og deres bankers spin med uærlig oplysninger, dårlig køber/låner rådgivning og total mangel på rettidig omhu. Vi skulle lægge om i slut 2015... Näytä lisää

Der kan ikke advares nok mod at optage lån i Totalkredit/Nykredit. Selskaberne har ved deres "løgnagtige" fremstilling af behov for at "polstre" sig, udstillet sig selv på en måde, der fortjener, at... Näytä lisää

1. Asuntolainan myöntäjä

Totalkredit er en af Danmarks største udbydere af realkreditlån.

Huono

8 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Dårlig service

Dårlig service.
Sjældent har jeg da oplevet så dårlig service, når man ringer til Totalkredits kundeservice. Hende jeg snakkede med, svarede så nedladende tilbage på mine spørgsmål og ville nærmest ikke svare.
Hold jer langt væk fra Totalkredit.

14. kesäkuuta 2022

Virkelig dårlig oplevelse i forhold til…

Virkelig dårlig oplevelse i forhold til kreditvurdering ved bankskifte.. Mistillid i forhold til deres egen bestilt ejendomsmægler vurdering... Efterfølgende erfaret at nabohus fik skrivebords-vurdering 20% over vores vurdering, på trods af vi har flere kvm og huset er bygget på en dyrere udsigtsgrund.. DERFOR er en generelle mistillid bare forstærket i forhold til dette system... BLIVER ALDRIG TOTALKREDIT KUNDE 😡

2. toukokuuta 2022

Alt ok herfra

Alt ok herfra, men syntes ikke jeres beregner virker med Rente Max+5 og 10.
Den virker nu fint igen, og er en super nem beregner som giver et perfekt overblik.

9. tammikuuta 2022

Her er en virksomhed som jeg ikke…

Her er en virksomhed som jeg ikke forstår kan overleve, medmindre der foregår lyssky ting som man ikke kender til, deres ublu gebyrer kan vel ikke give så meget indtjening eller kan de?

For mit eget vedkommende har jeg forsøgt at tage et lån i min friværdi, som er rigelig stor til at dække lånet. Men det er helt umuligt at få et sådan lån. På trods af at jeg har en solid økonomi og aldrig nogensinde har misset en betaling, får man at vide at man ikke opfylder deres krav til lånemodtagere. Deres krav er så høje at det må være umuligt for størstedelen af Danmarks befolkning at få et huslån hos dem. Jeg kender flere der har fået deres drøm smadret pga disse krav, så hvordan tjener de egentlig penge... Når man lever af at yde lån, men ikke vil give dem så hænger det jo ikke sammen.

16. joulukuuta 2021

Det skriver så fint i deres reklamer…

Det skriver så fint i deres reklamer man får 10.000 kr der går Max 30 dage når man forbedre sit hus. Vi skiftede olietanke ud med nyt varme system det er nu 10 dage siden vi skulle have haft pengene. Det er princippet i det. Nu er der gået 3 uger mere end de 30 dage stadig ingen penge.

25. heinäkuuta 2021

Føler mig snydt !!

Købte et hus for 7 siden, betalte selv over 500000 i udbetaling, fik i samarbejde med banken et kreditforenings lån og senere et boliglån uden problemer overhovedet. Nu skal jeg så låne i huset, pludselig er mit hus blevet en risikoejendom og jeg kan ikke låne i huset.. Huset ligger ved banen og det gjorde det altså også for 7 år siden, ingen fra banken eller kreditforening har nogensinde fortalt mig at mit hus er en risikoejendom og nu pludselig er værdiløs.. Totalmareridt !

13. heinäkuuta 2021

Hvordan de kan sende en vurderingsmand.....

Hvordan de kan sende en vurderingsmand ud, for at vurdere et hus, som han ikke kan komme ind i, som så mener at han bare kan tage udgangspunkt i nabo ejendommen som har en meget lav vurdering, og ikke stiller spørgsmål, eller ber os om at tage billeder indenfor, det går over min forstand. 😡🤬

12. kesäkuuta 2021

Danmarks største amatørbiks - kan ikke anbefales til nogen som helst!

Vi vil omlægge vores 20 år gamle lån til 30-års afdragsfrihed og samtidig låne ekstra, så vi kan få nyt tag og husfacaden renoveret. Selv ifølge totalkredits urealistisk lave vurdering (foretaget telefonisk 🤦‍♂️) er vores hus kun 20% belånt. Vi vil så gerne belåne op til 40%, så vi kan få renoveret og desuden sænke den månedlige ydelse med 11.000kr. Men genierne hos totalkredit siger "Nej, I kan ikke låne, når facaden ikke er renoveret!" De havde oven i købet været så frække at bede om både udbudsmateriale og håndværkerens tilbud på projektet, men åbenbart ikke for at tage det med i overvejelserne - Hvor dum har man lov at være?
Vores næste kreditinstitut lavede en mere realistisk vurdering 40% højere end totalkredits, og det naturlige svar var "Selvfølgelig! I kan låne alt det I vil!"
Hold kæft nogen amatører hos totalkredit! Hvor er det ærgerligt, at vi har spyttet dyre bidragskroner i deres pengekasse i de sidste 20 år 🤬

22. huhtikuuta 2021

Ingen logik i bidrags beregninger

Forvirrende hjemmeside, og ingen logik i deres bidrags beregninger.
Hvis man skal stole på de data de angiver på deres hjemmeside, så skulle min sats være 0,69 - men de beregner den til 0,80
Det bliver sidste gang jeg bruger Totalkredit.

9. huhtikuuta 2021

Aldrig har jeg mødt mere arrogant og uvidende menneske

Da vi fik at vide af Nykredit at vi skulle have en vurderingsmand for at få et lån til et nyt fyr . Kom den mest arrogante og næsvise unge mand herud på landet for at vurdere vores ejendom for det første klager de altid over udbygninger når der er over 1200m2 Da vi købte var den da ok og vi har ikke bygget dem men var nødt til at overtage dem . Og endvidere var han nede og se hvor min søn har sine ting til at stå hvorefter han siger til min mand at bygningen er ok men der var en masse ragelse derinde . Så vidt jeg ved er han kun kommet for at vurdere ejendommen og ikke vores indbo . Ydermere påstod han at han kendte området godt så burde han vel ikke spørge min mand om vi bor i land eller by zone da han var nødt til at passere et byskilt endten det er den ene eller den anden vej han kommer ind i byen . Og da han kommer ind i mit hjem kommer han vadende ind i mine stuer med sine bskidte sko uden at spørge om han må beholde dem på og kritiserer igen vores hjem med at sige at vi har en masse ting . Ja vi har en masse billeder og malerier og ældre møbler da vi har 4 voksne børn og 3 børnebørn og begge vore forældre er døde for en del år siden mine for over 40 år siden (jeg var 19 da min mor døde og 26 da min far døde ) Og min mands mor døde for 19 år siden Og han taler overhovedet ikke pænt til en men hvæser ud mellem tænderne at han overhovedet ikke vil tale med os om prisen på ejendommen . Det var heller ikke det vi forventede men bare en høflig samtale . Man modtog heller ikke et visitkort fra den unge mand han kaldte sig kun med fornavn og det forventer jeg ikke da jeg ikke kender ham personligt. Da han kørte herfra lagde han rigtig fra land i sine fine hvide Audi stationcar desværre var politiet ikke i nærheden for jeg ville gerne have set at han havde fået en bøde for sin elendige kørsel her Det værste var dog at han mere eller mindre påstod at jeg løj da jeg nævnte at min søn og svigerdatter har et lån i toltakredit på deres ejendom for han nævnte at de ikke låner penge i ejendomme på over 500m2 og deres ejendom er på 10040 m2 udbygninger og den som ejede vores er på 1050m2 udbygninger og der er lån i fra Nykredit som er muligt at se på internettet Så er det med hvem der lyver Det kunne være i skulle hedde totalfallit i stedet for totalkredit

9. marraskuuta 2020

Sender trusselsbreve til døde mennesker

Min far døde i slutningen af august, og trods det bliver Totalkredit ved med at sende trusselsbreve om at betale til boet, selvom de udemørket ved at manden er død. Mage til manglende respekt skal man sgu lede længe efter.

28. lokakuuta 2020

Kundekroner er den omvendte Robin Hood

Kundekroner er den omvendte Robin Hood, hvor Totalkredit først forhøjer bidragssatserne, og så får vi lidt af dem igen som "kundekroner". De glemmer lige at nævne, at det bare er et plaster på såret for, at de hævede bidragssatserne markant, så 1 stjerne.

2. heinäkuuta 2020

Ufine metoder

Ufine metoder - Totalkredits vurderingsmand producerede en vurdering, der lå ca. en halv million under den gennemsnitlige vurdering for tilsvarende huse i kvarteret, hvorved restgælden kom op over 60 procent af vurderingen. Det betyder så igen, at man kommer op op en højere bidragssats.
Da vi brokkede os, lovede Totalkredit, at der Inden fristen ville komme en vurderingsmand ud for at lave en ny vurdering. Han kom bare aldrig !!!!!!

6. helmikuuta 2020

Elendig kundeservice!

“Hos Totalkredit tror vi på, at den bedste rådgivning er den, du får af din lokale rådgiver ....”
Således står der på nettet “Om Totalkredit” – men hvordan pokker kommer man lige igennem til denne lokale rådgiver?

Den 16.4 sendte jeg en forespørgsel til min “kontaktperson” i Amagerafdelingen mhp. omlægning af lån. Fik autosvar med oplysning om at vedkommende var på ferie. Fint nok, så regnede jeg med at få respons, når ferien var ovre – som minimum en besked a la: “har modtaget din mail, vender snarest tilbage”. Men intet skete.

Den 1.6. sender jeg mailen endnu en gang. Denne gang sker der slet intet.

Den 25.6. ringer jeg for at få en forklaring. Fik masser af undskyldninger og bortforklaringer – den korte version er, at “kontaktpersonen” kort efter ferien var gået på barsel uden at videreformidle noget som helst til andre medarbejdere. Jeg blev henvist til anden medarbejder, som jeg straks sendte mailen til. Fik også svar med besked om at fremsende en masse oplysninger om min økonomi. Det gjorde jeg samme aften.

Den 1.7. kommer en vurderingsmand og besigtiger min lejlighed. Herefter bliver der atter helt stille.

Den 15.7. rykker jeg pr. mail mhp. at få et svar. Intet sker.

Den 31.7. ringer jeg igen for at høre, hvorfor der ikke var sket noget? Igen masser af undskyldninger og bortforklaringer, men dog med lovning om at “i starten af næste uge sker der noget” (dvs. uge 32).

Vi har nu den 22.8. (slut uge 34) og ingen har kontaktet mig.

Helt ærligt – det er dælme elendig kundeservice!!!

22. elokuuta 2019