Totalkredit Arvostelua

1 343
TrustScore 1/5 tähteä

1,1

Totalkredit tilbyder os i okt 2015 at finansiere vores huskøb . Et 30 årigt F3 lån uden afdrag og vi siger jatak og skriver låne aftalen under i banken mandag . Om torsdagen får vi et brev hvor Nykred... Näytä lisää

Der handles langt under lavmål vedr. bidragsændringen, de tager rigtigt mange mennesker som gidsler, MEN det er her vi skal stå sammen. STØT fair bidragssats og lad os sammen se om vi ikke kan gøre... Näytä lisää

Vi er som så mange andre blevet snydt ind i Totalkredit og deres bankers spin med uærlig oplysninger, dårlig køber/låner rådgivning og total mangel på rettidig omhu. Vi skulle lægge om i slut 2015... Näytä lisää

Der kan ikke advares nok mod at optage lån i Totalkredit/Nykredit. Selskaberne har ved deres "løgnagtige" fremstilling af behov for at "polstre" sig, udstillet sig selv på en måde, der fortjener, at... Näytä lisää

1. Asuntolainan myöntäjä

Totalkredit er en af Danmarks største udbydere af realkreditlån.

Huono

(1 343)

8 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Total Nedtur fra Totalkredit

Jeg ved Godt det er nogle dage siden denne oplevelse skete.
den 23-4 at vi havde besøg af en vuderingsspecialist fra Total Kredit men er stadig Totalt måløs over den behandling vi fik - personen kom fulstændig uforberedt, talte nedladende om huset -"Typisk Type hus" som vi selv havde tegnet, hun troede ikke på nogen af de ting vi fortalte om i huset At det er et A+ hus osv."Det skulle undersøges ved salg". talte om sommerhus priser i en anden by, måtte fortælle at, vi ikke var der, men det var ca 20 km fra hvor hun var. det endte med den samme vudering som Totalkredit vurderede huset til for 16 år siden, da var det nybygget, det er de 2 eneste gange huset er blevet vuderet og den sidste gang af Totalkredit denne behandlig vil vi aldrig udsætte os selv for mere.
Det jeg har fortrudt mest ved dette besøg var at, jeg ikke bad personen om at gå - personen gik selv efter ca 15 - 20 minutter HELDIGVIS

23. huhtikuuta 2024

Hej Jan,

Tak for din anmeldelse.

Det er ærgerligt, at du har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med vurdering af din ejendom.

Vi kunne godt tænke os en uddybende dialog med dig, så du må meget gerne tage kontakt til os ved lejlighed.

Totalkredit Service kan kontaktes alle hverdage kl. 9.00-16.00. Alternativt kan du skrive til os på tk.kundeservice@totalkredit.dk

Venlig hilsen Sandra, Totalkredit.

Vedr tilpasning af F3

Vedr tilpasning af F3. Modtager brev fra Totalkredit om at man senest med udgangen af april kan kontakte dem for omlægning / ændringer. Får så at vide, at da min bank Jyske Bank ikke længere er en samarbejdspartner vil det tage flere dage og at fristen for ændringer derfor ikke kan nåes. Hvorfor skriver man så at man senest med udgangen af april kan foretage ændringer. Virker amatøragtigt. Så skriv dog en senest dato for eksempel 15. April.

29. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Totalkredit

Hej Kim, Tak for din anmeldelse. Ændring af rentetilpasningslån kræver rådgivning hvorfor man skal i kontakt med en af vores partnerbanker. Det er derfor vi sender et advis til omfattede kunder allerede d. 26. februar hvor vi opfordrer til at man kontakter os snarest for det videre forløb. Som koncern skal vi leve op til offentlige myndigheders krav til kundekendskab, hvorfor vi og vores partnerbanker ikke kan nå at behandle din sag når du kontakter os d. 29. april som er dagen inden fristens udløb. Tak for dit forslag, det har vi straks givet videre her i koncernen. Venlig hilsen Sandra Totalkredit.

Billigste lån på markedet

Billigste lån på markedet, fordi jeg hver termin får rabat på min bidragsbetaling. Jeg er glad for mine kundekroner!

6. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Totalkredit

Hej Tine, Tak for den flotte anmeldelse. Vi er meget stolte af vores Kundekrone-koncept, så det er dejligt at få positive reaktioner fra vores kunder. Venlig hilsen Sandra, Totalkredit.

Lånerådgivning

God rådgivning omkring realkredit.

15. helmikuuta 2024

Hej Simen Stein,

Mange tak for den fine anmeldelse.

Venlig hilsen Sandra, Totalkredit

Hvis jeg kunne, fik i 0 stjerner !

I december får vi vurderet vores hus. Vi vælger at undersøge market, da vi tænker at vi kan få et bedre tilbud hos andre banker,
Det kan vi også gost hos Nykredit, totalkredit skal bare ud og vurderer huset også. Vurderingen bliver sat 500.000 kr mindre end vurderingen i dec 2023
Vi er altså faldet en halv mio på under 30 dage.
Det undre mig at man vælger at få folk der ikke er lokal kendt eller uddannelse til at vurderet folks huse.
Jeg kommer i hver fald ALDRIG til at bruge Totalkredit og alle jeg kender skal nok høre om vores dårlige oplevelse.

5. helmikuuta 2024

Hej Lea H,

Tak for din anmeldelse.

Det er beklageligt, at du har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med vurdering af din ejendom.

Venlig hilsen Sandra, Totalkredit.

Meget dårlig oplevelse med kontakt til…

Meget dårlig oplevelse med kontakt til Totalkredit.
Vi får brev i e-boks, hvor de skriver at vi muligvis med fordel kan omlægge lån. Vi skal blot kontakte Totalkredit inden udgang af januar.
Vi kontakter Totalkredit på det telefon nummer som står på brevet.
Vi får åbenbart fat i revisionen idet medarbejderen vi snakker med oplyser at han ikke kan hjælpe.
Vi skal kontakte vores bank.
Underligt at totalkredit sender brev ud og opfordrer os til at kontakte dem og så afviser os blankt.

4. joulukuuta 2023

Hej Vivi,

Tak for den tid du har brugt på anmeldelsen.

Det er beklageligt at du har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med din kontakt til Totalkredit Service.

Jeg vil meget gerne kigge ind i din sag, hvis du ønsker dette. Hvis du sender dine kontaktoplysninger til os på tk.kundeservice@totalkredit.dk, så vil vi tage kontakt til dig.

Rigtig god dag.

Venlig hilsen
Sandra

Utroligt at jeg ikke kan konvertere

Utroligt at jeg ikke kan konvertere et lån på 565.000 i min 13 år gl ejendom, til at betale et andet 1% lån ud med, på grund af lav kurs, som også er et Totalkreditlån, og jeg ønsker kun at indfri lånet. Ejendommen er som ny og opførelsesprisen er 2.800.000, med havudsigt til 2 sider. Bor på en af småøerne. Jeg har god økonomi, god indtægt, kun Totalkreditgæld, og ejer 2 andre ejendomme med et lille lån som er betalt om 1 år. Jeg opfylder ikke betingelserne skriver de, da rådighedsbeløb ikke er stort nok, og lejeindtægter fra de andre ejendomme ikke medregnes i indtægt? Det er nok på grund af at dåbsattesten er stemplet i 49, men det må de jo ikke tage hensyn til?

18. kesäkuuta 2023

Har oplevet utrolig dårlig rådgivning…

Har oplevet utrolig dårlig rådgivning der alene medvirkede til at skabe usikkerhed omkring min økonomiske situation, der ellers overhovedet ikke er usikker. Min "risikoejendom" der er et fejlfrit hus 10 km fra Århus centrum der uheldigvis ligger i et kombineret bolig/erhverområde, kan ikke belånes af hverken Totalkredit privat eller erhverv fordi det er for svært at værdisætte?? Ydermere fik jeg så også oplyst at dette var ens for alle kreditinstitutter. Tak for hjælpen! (ironi kan forekomme) Så nu kan jeg bare være taknemlig for at nogen har været så letsindige at låne ud til sådan en ejendom for det kan ikke lade sig gøre igen......det er da kundevenlig rådgivning!

25. elokuuta 2023

Snydt af Totalkredit

Har lige opdaget at Totalkredit har taget en bidragsats på næsten 1%. Så vi har betalt næsten 27.000 kr. Om året i bidrag. De kan selv sætte Deres bidagsats. Når jeg Kontakter deres kundeservice synes de at det hele er så fint på mit lån sjovt nok.
De er brugtbilsælgere på 1. Klasse.
Nogle grådige Svin der er ligeglade med deres kunder.
Kommer aldrig til en bank der samarbejder med dem.

19. heinäkuuta 2023

Bankskifte umuliggjort af Totalkredit.

Bankskifte umuliggjort af Totalkredit.
Totalkredit har i al hemmelighed og uden mit vidende, gennem flere år, haft min ejendom blacklistet som ”risikoejendom”.
Man kalder min bolig for en "risikoejendom" grundet urigtig påstand om lejere i uopsigelige lejemål.
Jeg blev jeg først bekendt hermed, da jeg skiftede bank for 3 år siden, og mit kreditforeningslån blev afvist overført til min nye bank. Jeg kunne ikke få kreditlånet med. Jeg har forgæves forsøgt gennem flere banker, men ingen kunne fortælle mig årsagen hertil. Først ved kontakt til Coop bank fik jeg et svar.
Da børnene for længst er voksne og flyttet hjemmefra udlejede jeg børneafdelingen på første sal.
Totalkredit påstår urigtigt at lejeren har uopsigelighed på trods af at dette er i strid med Lejeloven. Selv efter den af mig fremsendte kopi af lejekontrakt.
Lejeloven afviser uopsigelighed i udlejers egen bolig. Med lidt hurtig rygsvømning fra Totalkredits side, trak man efterfølgende denne påstand tilbage, og oplyste, at dette havde man aldrig påstået. (Se bilag fra Totalkredit som beviser det modsatte).
Efterfølgende blev påstanden så ændret til, at det var 1 års opsigelse, man ikke accepterede. Lejeloven foreskriver imidlertid at alle lejere har 1 års opsigelse, såfremt lejer har køkkenadgang.
En vurderingsmand har for et par år siden, uden min tilstedeværelse, fejlagtigt vurderet at min ejendom består af flere selvstændige lejligheder, da bryggers bliver regnet for køkken.
Man insinuerer nærmest at mit stråtækte parcelhus er en boligblok med 4 selvstændige lejligheder! På trods af gennemgående døre i hele huset.
Jeg har derfor opfordret til syn og skøn på ejendommen, for at modbevise ovenstående. Men dette har Totalkredit afvist.

Jeg er hermed stavnsbundet til nuværende pengeinstitut hvad mit kreditlån angår, uden mulighed for at overføre lånet til min nye og billigere bank. Grundet ovenstående utroværdige registrering som ”risikoejendom” kan jeg ikke skifte bank til ca. 60 andre banker i Totalkredits regi, hvilket Totalkredit har påpeget. Jeg er derfor stavnsbundet til Sparekassen Sjælland- Fyn, som forvalter mit kreditforeningslån de næste 17 år, indtil lånet er indfriet. Uden mulighed for bankskifte, låneomlægning og rabat fra andre banker. Dette betyder: INGEN KONKURRENCE.

1. heinäkuuta 2023

Føj for et uvenligt kvindemenneske!

Føj for et uvenligt kvindemenneske!
Vi fik i røret, da vi prøvede at opklare hvorfor Totalkredit manglede en indbetaling på ca. Kr. 1218-
Da vi her i dag kl. 1200 var i kontakt med jer....
Søren Knudsen
Strandvejen 48 skuldelev Strand
4050 Skibby

7. maaliskuuta 2023

manglende tilskud varmepumpe

Vores nabo oplyste at han har fået tilskud fra Totalkredit til hans varmepumpe - godt for ham :)
Men desværre for os: vores bankrådgiver oplyser, at vi skulle have søgt inden vi fik vores varmepumpe installeret!!
Jeg føler mig virkelig snydt i og med at jeg ikke som kunde i Totalkredit er blevet informeret om muligheden for at søge!!! Virkelig dårlig kundepleje!

13. helmikuuta 2023

Langsom, på tværs og hader landejendomme

Langsomt og på tværs. Vi står og skal købe en landejendom, banken har sagt ok, alt er på plads, købsaftalen er underskrevet og med 5 af de 6 hverdage af bankforbeholdets løbetid indfinder Totalkredit sig omsider på matriklen og klassificerer den som "risikoejendom". Begrundelsen er jernbanen, som er 50 meter fra bygningen. De nævner ikke støj eller vibrationer som problemet, derimod "øget ydre slid på bygninger da jernbanen ligger over tærræn". Og for at føje spot til skade siger de, at de gerne vil låne os pengene, men banken skal påtage sig risikoen. Hvad er så pointen, om man må spørge... Bundlinje: De hader jernbaner og landejendomme, de spilder al tiden på at lave ingenting, dukker op i sidste øjeblik og er ubrugelige. Kan I huske de der reklamer fra 00'erne? "Totalkredit er lokalkredit". Ja, så længe "lokal" ikke er i Jylland...

28. lokakuuta 2022

Vurderingsmanden uden styr på hvad han skal vurdere

I forbindelse med ombygning omlagde vi lån, og da det så skulle færdigmeldes hos totalkredit, nægtede deres vurderingsmand at vurdere huset, da det det ene badeværelse ikke var færdig. Der er blot den finte, at der allerede er et badeværelse i huset, og det ufærdige badeværelse aldrig var en del af ombygning og den medfølgende låneomlægning. Badeværelset er påbegyndt efterfølgende, og for opsparede penge. Heldigvis var vores egen bank hjælpsomme, og sendte en lokal ejendomsmægler ud for at vurdere huset uden problemer.

Og så et lille tillæg. Hvorfor er det nu ikke muligt længere at beregne lånomlægning på totalkredits hjemmeside, medmindre man installere en app på sin telefon og sidder og fedter rundt med lille skærm og fede fingre? Helt ærligt, hvor mange omlægger lån fra deres telefon midt i s-toget... tænker de fleste laver den slags hjemme ved laptoppen. Der er vist nogen som har været for smart-i-en-fart...

30. syyskuuta 2022

Misvisende tilbud om energitjek på…

Misvisende tilbud om energitjek på totalkredit.dk. Havde forventning om at få energimærke når man bestiller energitjek men får istedet et tjek som hverken ser på udestue eller på indvendig konstruktioner. Samt ej heller et energimærke. Spild af penge!

29. elokuuta 2022

Dårlig vurdering

Det er dybt problematisk, de sender en vurderingskvinde ud, der vurdere huset til samme salgs pris som vi fik for ca 3 år siden, på trods af at huset er blevet mere vedligeholdt, ind det var på det pågældende tidspunkt, man skulle selv have lov til at bestemme en vurderings mand til opgaven, det lyder som om det er en forretning at vurdere huset lavere ind det er værd

1. heinäkuuta 2022