Totalkredit tilbyder os i okt 2015 at finansiere vores huskøb . Et 30 årigt F3 lån uden afdrag og vi siger jatak og skriver låne aftalen under i banken mandag . Om torsdagen får vi et brev hvor Nykred... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Der handles langt under lavmål vedr. bidragsændringen, de tager rigtigt mange mennesker som gidsler, MEN det er her vi skal stå sammen. STØT fair bidragssats og lad os sammen se om vi ikke kan gøre... Näytä lisää
Vi er som så mange andre blevet snydt ind i Totalkredit og deres bankers spin med uærlig oplysninger, dårlig køber/låner rådgivning og total mangel på rettidig omhu. Vi skulle lægge om i slut 2015... Näytä lisää
Der kan ikke advares nok mod at optage lån i Totalkredit/Nykredit. Selskaberne har ved deres "løgnagtige" fremstilling af behov for at "polstre" sig, udstillet sig selv på en måde, der fortjener, at... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Totalkredit er en af Danmarks største udbydere af realkreditlån.
Yhteystiedot
Kalvebod Brygge 1-3, 1780, København V, Tanska
- tk.kundeservice@totalkredit.dk
- www.totalkredit.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 87 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Virker slet ikke
Virker slet ikke. Hjemmesiden crasher hele tiden. Pinligt og amatøragtigt af så stor en koncern.
Jeg havde et online møde med en…
Jeg havde et online møde med en rådgiver, der var velforberedt og tog mine interesser seriøst.
Jeg følte at der blev lyttet til vores ønsker og behov.
God og fyldestgørende information.
Verdens mest uærlige selskab
Verdens mest uærlige selskab. Forsøger altid at snyde kunden og komme udenom deres forplitigelser via teknikaliteter
ps fjern jeres reklamer for youtube, hvis ikke i havde skubbet den op i hovedet på mig havde jeg aldrig været sur nok til at skrive denne anmeldelse
Yderst behagelig telefonsamtale...God…
Yderst behagelig telefonsamtale...God forklaring og gennemgang af nuværende lån, kurs og udsigter med nyt lån.
Refinansiering
Fik en god og venlig gennemgang af de muligheder der var aktuelle, i forbindelse med refinansiering af vores lån.
Efterfølgende kom et fyldestgørende referat, inklusiv en økonomisk oversigt, på de muligheder der var drøftet.
Totalkredit Kunderådgiver Nikolaj Holm.
Totalkredit Kunderådgiver Nikolaj Holm.
Du skal have tak for den klare rådgivning som jeg har fået vedr. min søster og mors refinansierings af Bakkekammen 74 og 76
Din hjælp med samtale med Danske Bank og udbetaling Danmark
hvor de afdelinger gav udtryk for din indblik og forståelse.
Det er en god anbefaling for Totalkredit kunderådgivning,
det er en klar anbefaling hver.
Med venlig hilsen samt god jul og nytår
Ebbe Mørch-Sørensen
Bidragssatser er alt for høje og deres…
Bidragssatser er alt for høje og deres modtræk "kundekroner" er total til grin. Så kan man få lidt tilbage af det, man allerede har betalt for meget - af sine egne penge! Sænk dog satserne i stedet!
Kundekroner er virkelig at holde sine kunder for nar
Gebyrer og bidrag er urimeligt høje, og introduktion af kundekroner er virkelig at holde sine kunder for nar. Beslutningstagere ved totalkredit må være ligeglade, inkompetente og udygtige.
Lad os ændre lovgivningen så vi får mere konkurrence.
Fuldstændig udemokratisk proces ved…
Fuldstændig udemokratisk proces ved deres valg af repræsentanter. Sammenspist proces, der lugter langt væk.
De hæver først bidragssatser og spilder så papir på at sende breve ud med at man får kundekroner retur. De sender endda en papdims med, der med god vilje kan foldes til en kundekronehat. Så kan man rigtig reklamere med at et fastforrentet lån “hvor man ved hvad betale i hele lånes løbe tid” ikke er så fast alligevel, og vise hvor dum og naiv man var da man valgte TK.
Bidragssatser er unødvendigt høje
Bidragssatser er unødvendigt høje. Og så er der en speciel form for medlemsdemokrati, hvor medlemmer skal kæmpe mod selve Nykredit for at få indflydelse
Misbruger monopolagtig status til at…
Misbruger monopolagtig status til at plukke kunderne. Lyver åbenlyst. Undergraver brugerindflydelsen via bøllemetoder i ejerforeningen.
Super god vejledning
Super god vejledning, tak for hjælpen Lars Hansen :-)
Tak for hjælpe
Jeg har haft en virkelig god dialog med…
Jeg har haft en virkelig god dialog med kunderådgiveren og er fuldstændig tilfreds med samtalen og de råd jeg fik
Kundekroner - Tror totalkredit at kunderne er dum
Totalkredit øgede kraftig bidragssatser for to år siden, som resulterende i en større kundeflugt og dem som ikke kunne skifte, fordi det vil være for dyr at skifte måtte så betale de meget højre bidragssatser. Nu indfører man fra Totalkredit et marketinggæk som hedder ”kundekroner” dvs. man få lidt tilbage af sine egne for meget betalte bidragssatser. I sted for at sænke satserne – fordi man er alt for grådig og ”Geldgeil” vil man heller udtrykke det som noget positiv at man som kunde få lidt tilbage af sine egen penge. Tillykke ”dummer kunde” som betaler for meget du få nogle af dine penge tilbage når vi synes – glæder dig til det. Vi er så god til dig.
Troværdig, tålmodig, fair
Stor åbenhed om / synlighed af alle relevante oplysninger.
Giver godt og enkelt overblik i beskrivelser og beregninger.
God, tålmodig og tillidsvækkende rådgivning/vejledning.
Ingen nedsættende omtale af konkurrenter, og velvilligt stemt overfor såvel indhentning som evt. valg af konkurrerende tilbud.
Billigere end de tilbud vi sammenlignede med.
Huslån-omlægning aftalt 30/10 2018 til ikrafttrædelse 1/1 2019
Bondefangeri fra min bank.
Da vi, for 9 år siden, skulle købe hus, og, i den forbindelse, vælge kreditselskab, anbefalede vores bank Totalkredit. Vi havde ikke de store erfaringer på dette område, så vi accepterede bankens forslag (Totalkredit var, på dette tidspunkt, sponsor for Danmarks håndboldlandshold, hvilket også påvirkede vores afgørelse). Vi har, især efter finanskrisen, bittert fortrudt. Totalkredit er nok det dyreste kreditselskab. De var de første til at øge bidragssatserne, og det på et tyndt grundlag. De havde en forventning om en skrappere lovgivning fra EU's side. Så kunne man jo have ventet, til EU's krav var iværksat.........Da EU ikke kom igennem med den skærpede lovgivning for fuld styrke, sænkede Totalkredit ikke bidragssatserne. De indførte i stedet noget, som de kalder kundekroner. Det er et system, hvor man, i grove træk, betaler 100 kr, for at få 25 kr tilbage. Ikke dårligt for Totalkredits aktionærer. På grund af min alder (56 år) er jeg ikke interessant for andre kreditforeninger, jeg er, så at sige, stavnsbundet til Totalkredit til den bitre ende.
Lånetilbud.
Jeg har for nylig haft korrespondance med min rådgiver i Totalkredit om omlægning af lån, fik meget fin rådgivning , og hurtig behandling af min sag.
Meget prof
Meget prof. hjælp,af Lars Vilhelm Hansen,