Sender ikke komplet produkt. Man kan ikke få fat i dem hverken på telefonen eller på mail efter mange forsøg. Ærgelig oplevelse
Jeg var lidt skeptisk efter at have læst anmeldelser her på trustpilot. Jeg valgte alligevel og købe hos dem og er kun positivt overrasket. Alt er gået efter bogen og varen blev endda afsendt kort... Näytä lisää
Virkelig god service hos Titteboo. Vi fik lov at hente vores varer på deres lager på en helligdag, fordi de alligevel var derude og de hjalp endda med at bære nogle af de lidt tungere ting ind i bile... Näytä lisää
Hurtig levering. Havde varerne 2 dage efter bestilling. Fik ordrebekræftelse med det samme. Varerne lever fuldt ud op til forventningerne, og så var Titteboo markant lavere på prisen end andre steder.... Näytä lisää
Team Titteboo giver dig en oplevelsen af at være sat i centrum, både dig og din familie. Dine børn, børnebørn eller oldebørn - vi hjælper alle med at få en spændende oplevelse i vores univers. 🤗
Vestre Hedevej 28A, 4000, Roskilde, Tanska
- 61190060
- kundeservice@titteboo.dk
- www.titteboo.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Ekstremt hurtig levering.Varene blev…
Ekstremt hurtig levering.Varene blev bestilt tirsdag og blev leveret allerede den næste dag. Og meget gode priser. Og en lille pose slik med ordren så den var super fint.
Tilfredsstillende
Der kom de varer, der blev bestilt.
En lidt lang leveringstid - godt en uge, som gjorde, at der opstod tvivl, om bestillingen var ok.
Det er umuligt at komme i kontakt
Det er umuligt at komme i kontakt med kundeservice. Har forsøgt 5-10 x daglige på tlf i 3 dage plus en gang på mail uden held. Desuden var en vare fra min bestilling udsolgt. De havde bare streget den i er på den medfølgende ordreseddel. Synes godt lige de kunne gave smidt en mail.
Varen blev sendt 5 dage efter afgivet bestilling. I mellemtiden helt umuligt st få fat på dem.
Varerne var dig fine og til en god pris. Jan se de først gar trykket beløbet for alle varerne og nu tilbagebetalt for den udsolgte vare.
Jeg har stadig ikke fået svar på mit spørgsmål om andre varer på lager, som fremgår på hjemmesiden, men noget går galt, når man forsøger anlægge dem i kurven. Ærgerligt, men så må jeg handle et andet sted.
Nemt og hurtig levering
Nemt og hurtig levering
Min Maileg var perfekt og så fint indpakket
Glad kunde
Det er første gang jeg bestiller fra denne hjemmeside. Har intet at klage over. Modtog min bestilling ret hurtigt og alt var som det skulle være👍🏼👍🏼
Elendig kundeservice
Elendig kundeservice!
Jeg købte i maj22 et Sebra puslebord hos Titteboo. Har fungerer så fint til 1 barn siden, men pludselig begynder den ene side at falde af.
Da jeg opdager det sender jeg en mail til dem ink billeder, beskrivelse og video. (Sendt 7/1)
Denne mail gensender jeg så d 12/1, da jeg intet svar har fået og deres hjemmeside lover “Max 48 times svarfrist”.. stadig intet svar.
I tirsdags (16/1) skriver jeg så til dem i en privat besked på Instagram, hvor jeg sender billeder med af mail, bordet osv. Stadig intet svar! Jeg kan dog se at de har set den…
Hmm! What to do! Intet svar fra kundeservice? Jaeh, held og lykke til den næste som vil prøve at reklamere over noget…. Sidste gang jeg har handlet der!
Virkelig dårlig kundeservice
Virkelig dårlig kundeservice. De er ikke til at få fat på. Jeg bestilte min pakke d.30-12-23 og den blev sendt d. 02-01-24. Det er idag d.9/1 og jeg har stadig ikke modtaget min pakke og kan ikke få fat på hverken titteboo eller PostNord
Jeg var ærlig talt ikke super imponeret…
Jeg var ærlig talt ikke super imponeret over den shop.
En ting er at der ikke var styr på lageret, så varen var udsolgt. Det kan ske.
Mega irriterende når man stod og sku bruge varen.
Men at der går 6 dage, hvor de ikke svarer på mail, Facebook eller instagram, det synes jeg ikke er i orden.
Jeg havde dog hørt godt om shoppen.
Vanvittig dårlig kundeservice!

Vastaus yritykseltä Titteboo®️
Hurtig ekspedition og nemt at handle
Hurtig ekspedition og nemt at handle. Godt pakket ind, så ingen skade på varen.

Vil klart anbefale!
Vil klart anbefale! Super god kommunikation og hurtig levering.
Kæmpe ros
Kæmpe ros. Det var en af de eneste, som havde det jeg søgte. Og hurtig levering :-)

Hurtig og fin service
Hurtig og fin service - og perfekt produkt:) alt gik som det skulle.

Meget god kundeservice
Fandt et par sko på tilbud. Supplerede kurven for at få fri fragt 🙈 Det var nemt med det flotte udvalg. Lyn levering og super god service efterfølgende (fordi jeg havde et supplerende spørgsmål til en købt vare) 👌🏻🤗

Dårlig kundeservice
Dårlig kundeservice - vil annullere en ordre og sender en mail kort tid efter ordren er lagt. De vælger alligevel at sende pakken og skriver samme dag som de har sendt pakket, at de ikke kunne få fat på lagret inden pakken var sendt. Her er gået 5 dage fra ordren er lagt og til den er sendt. De undskyldte med at min mail var kommet i spam - men da det er en mail jeg har besvaret fra dem vil den aldrig lande i spam. Jeg håbede så på de ville give mig gratis retur, men nej nej de var griske og det måtte jeg så betale. Det er virkelig dårlige service. Handler ALDRIG der igen.

Varerne jeg bestilte
Varerne jeg bestilte, er af god kvalitet og er tilfredstillende. Der manglede en vare, hvor prisen blev refunderet, så fint med det. Det er nu 3 gang jeg oplever at der ikke er helt styr på varelageret hos jer, og at jeg går glip af en vare jeg har ønsket og bestilt, og som så viser sig, ikke at kunne fås alligevel. Udover det, tog det en lille uge før jeg modtog pakken via GLS. i min pakkeshop. en pakke der skulle sendes fra Roskilde til Lyngby. Lige lovlig lang ventetid. Bestiller hyppigt varer fra Hobro og Esbjerg der kommer med GLS på 1-2 dage.!!!