Sender ikke komplet produkt. Man kan ikke få fat i dem hverken på telefonen eller på mail efter mange forsøg. Ærgelig oplevelse
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Jeg var lidt skeptisk efter at have læst anmeldelser her på trustpilot. Jeg valgte alligevel og købe hos dem og er kun positivt overrasket. Alt er gået efter bogen og varen blev endda afsendt kort... Näytä lisää
Virkelig god service hos Titteboo. Vi fik lov at hente vores varer på deres lager på en helligdag, fordi de alligevel var derude og de hjalp endda med at bære nogle af de lidt tungere ting ind i bile... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Hurtig levering. Havde varerne 2 dage efter bestilling. Fik ordrebekræftelse med det samme. Varerne lever fuldt ud op til forventningerne, og så var Titteboo markant lavere på prisen end andre steder.... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Team Titteboo giver dig en oplevelsen af at være sat i centrum, både dig og din familie. Dine børn, børnebørn eller oldebørn - vi hjælper alle med at få en spændende oplevelse i vores univers. 🤗
Yhteystiedot
Vestre Hedevej 28A, 4000, Roskilde, Tanska
- 61190060
- kundeservice@titteboo.dk
- www.titteboo.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Sælger varer de ikke har på lager
Sælger varer de ikke har på lager, hvor kommunikation er uklar herom. Varerne kom dog efter 10 dage.
God kundeservice :-)
Kan anbefales
Super god pris, hurtig levering, rigtig godt produkt. Stor anbefaling herfra 😊
Problemer igen, igen...
Min kæreste og jeg har bestilt et produkt hver især i januar 2025:
1. ordre:
Min kæreste bestilte en Sebra madras fra deres hjemmeside. Ordren gik igennem uden problemer, og betalingen blev trukket med det samme. Dog ringede de et par dage senere og informerede min kæreste om, at produktet alligevel var udsolgt. En uge senere fik vi pengene tilbage.
2. ordre:
Jeg ringede til kundeservice, da jeg ville bestille et Sebra klædeskab. Der stod, at levering skulle ske med PostNord (250 DKK), men denne mulighed var ikke tilgængelig, mens jeg lavede ordren. Jeg kontaktede kundeservice for at høre, hvad vi skulle gøre, da vi ikke har bil. Vi blev enige om, at jeg kunne sende en mail, da deres ordreside ikke var tilpasset produktet. Jeg fik dog aldrig svar, før jeg ringede en uge senere. På det tidspunkt var produktet udsolgt, og kundeservice var usikker på, om det var til mig eller en anden. Igen blev jeg bare informeret om, at produktet var udsolgt.
Generelt:
Hjemmesiden er visuelt flot og har konkurrencedygtige priser, men kundeservice er ineffektiv, og kompensation er ikke eksisterende.
Dette er første gang, jeg nogensinde har klaget, da jeg mener, at alle kan lave fejl. Dog virker disse fejl systematiske, og jeg vil anbefale andre at være forsigtige, da en god pris her kan ende med at give forsinkede refusioner og spildt tid, da bestilte produkter kan blive annulleret uden varsel.
Hurtig levering 👍
Bestilte et Sebra puslebord med skuffer…
Bestilte et Sebra puslebord med skuffer på deres hjemmeside, fik en ordrebekræftelse kort tid efter, hvor der stod leveringen indenfor 1-3 dage, på 4 dagen var der stadig ikke kommet noget fra fragt firmaet, så jeg kontaktede firmaet på mail. Jeg blev ringet op senere på dagen at de slet ikke havde det puslebord på lager men jeg kunne få et andet til yderligere rabat.
Jeg har efterfløgende læst på trustpilot at det ikke er første gang i har vare på deres hjemmeside som de ikke har.
Jeg takkede nej til tilbuddet og køber istedet et andet sted, hvor jeg er mere tryg!
De får de to stjerner for i det mindste at vende hurtigt retur på deres mail
Elendig kundeservice
Elendig kundeservice.
Vender ikke tilbage på gentagne forespørgsler. Har fortsat gang i en reklamationssag, nu igennem 1 år. De trækker bare tiden og lyver om at have taget kontakt til “the supplier”.
KØB IKKE HER
KØB IKKE HER, det er en meget useriøs forretning. Ventede forgæves på 2 bestillinger fra deres webforretning. Modtog ordrebekræftelse og troede alt var i orden. Beløbet fra den ene vare blev 2 dage efter blev trukket fra min bankkonto UDEN jeg fik den lovede besked om, at varen var til afhentning. Jeg ringede derfor til forretningen for at høre, om det betød, jeg nu kunne afhente min vare. Det viser sig så, at de ikke har nogen af de bestilte varer!!!
Det personale, du kommer i kontakt med på deres telefon forstår desuden ikke dansk og taler kun et ringe engelsk.
SPAR DIG SELV FOR EN MASSE BESVÆR VED AT UNDGÅ AT HANDLE HER :(
Senere i dag fik jeg SMS, den ene vare stod nu til afhentning! Da jeg troppede op i forretningen, så havde de sørme fundet den ene vare frem, som jeg nu kunne få udleveret - mage til rod i lagerforvaltningen skal man lede langt efter. Har desuden fået tilbagebetalt pengene for den manglende vare.
Helt utrolig dårlig kundeservice
Helt utrolig dårlig kundeservice. Jeg har reklameret over et produkt, og hører ingenting. Mange andre steder ville bare sende et nyt produkt med det samme.
It’s covenience
Løgn og snyd
Jeg bestilte nogle strømper til min søn via titteboo da de havde gode priser. Det viser sig dog at selvom ordren går igennem er varerne ikke på lager. Det kontakter de mig om via sms.
Efterfølgende bliver penge trukket fra min konto uden ordren har forladt deres lager eller er modtaget hos mig
Efter utallige forsøg på at forklare dette, til deres iøvrigt fuldstændig utilregnelige kundeservice har jeg givet op.
De påstår ordren er sendt afsted men kan ikke fremvise nogen dokumentation eller historik. Tværtimod har de selv sagt at varerne ikke er på lager. Jeg vil blot have mine penge retur
Har intet positivt oplevet!!!!!
Ordre nummer: 36585

Vastaus yritykseltä Titteboo®️
Det er ikke muligt at komme igennem…
Det er ikke muligt at komme igennem eller få svar fra deres kundeservice!
Jeg har umiddelbart efter (inden for en halv time) jeg lagde en ordren, skrevet en mail for at annullere den.
Jeg har sendt mails til begge deres e-mailadresser og forsøgt at komme i kontakt telefonisk i 3 dage..
Ingen respons. Jeg ville bare gerne vide om min ordre #36619 var blevet annulleret.
Nu har jeg modtaget en mail om, at pakken er på vej. Efter 3 dage… Jeg vil mene at der var rigelig tid til at annullere en ordre, om ikke andet tage telefonen eller besvare en e-mail.
Det kalder jeg absolut ikke kundeservice.

Vastaus yritykseltä Titteboo®️
Fin og nem hjemmeside - hurtig leverings tid.
Nemt at bestille på hjemmesiden og fin leveringstid.
Eneste minus er at jeg valgte gaveindpakning, men den kom desværre og ikke var pakket ind.
Produktet er til en gave, så den kan jeg ikke bedømme endnu :-)
Ikke et sted jeg vil handle igen
Virkelig dårlig oplevelse.
Virkelig dårlige kundeservice !
Manglende reklamationsafgørelse
Har indsendt en reklamation i oktober 2023 og har stadig ikke fået en afgørelse herpå. Kan ikke få fat i titteboo, hverken på mail eller telefon. Det er under al kritik.
Meget utilfredsstillende oplevelse!
Forsinkelse, manglende varer og mangelfuld kommunikation. Bestiller aldrig herfra igen
Nåede ikke at hente min pakke af personlige årsager. Da den kom retur til dem, ringede de mig op og spurgte om jeg stadig ønskede den og sendte den retur med det samme 🙏🏻
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.