Titteboo®️ Arvostelua 1 053

TrustScore 3/5 tähteä

3,2

Sender ikke komplet produkt. Man kan ikke få fat i dem hverken på telefonen eller på mail efter mange forsøg. Ærgelig oplevelse

Jeg var lidt skeptisk efter at have læst anmeldelser her på trustpilot. Jeg valgte alligevel og købe hos dem og er kun positivt overrasket. Alt er gået efter bogen og varen blev endda afsendt kort... Näytä lisää

Virkelig god service hos Titteboo. Vi fik lov at hente vores varer på deres lager på en helligdag, fordi de alligevel var derude og de hjalp endda med at bære nogle af de lidt tungere ting ind i bile... Näytä lisää

Hurtig levering. Havde varerne 2 dage efter bestilling. Fik ordrebekræftelse med det samme. Varerne lever fuldt ud op til forventningerne, og så var Titteboo markant lavere på prisen end andre steder.... Näytä lisää

1. Lastentarvikeliike
  2. Lastenvaateliike
  3. Pelikauppa
  4. Hiustuotemyymälä
  5. Kenkäkauppa
  6. Ihonhoitoklinikka

Team Titteboo giver dig en oplevelsen af at være sat i centrum, både dig og din familie. Dine børn, børnebørn eller oldebørn - vi hjælper alle med at få en spændende oplevelse i vores univers. 🤗

Keskitasoinen

TrustScore 3/5 tähteä

1 t. arvostelua

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

(1 053)

9 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Bestilte en sovedragt

Bestilte en sovedragt. Modtog den og sendte den retur, og har fået bekræftelse på at den er modtaget, og har stadig ikke fået pengene. Og hver gang jeg ringer ligger på, og svare ikke på e-mail. Dårlig service.

26. tammikuuta 2026

Dårlig kundeservice

Har bestilt varer i starten af december, en af varerne var desværre i stykker. Har skrevet til kundeservice med det samme, nu er der slutning af januar og intet svar. Der gik 2 måneder siden. Dårlig service. Første gang jeg oplever det i online butikker.

28. tammikuuta 2026

Ingen udfordringer, alt godt!

Jeg var lidt skeptisk efter at have læst anmeldelser her på trustpilot.
Jeg valgte alligevel og købe hos dem og er kun positivt overrasket.
Alt er gået efter bogen og varen blev endda afsendt kort tid efter bestilling.
Modtaget dagen efter - alt godt!

10. heinäkuuta 2025

Jeg har desværre haft en rigtig dårlig…

Jeg har desværre haft en rigtig dårlig oplevelse med denne forhandler. Jeg modtog en forkert vare og har nu brugt næsten en måned på at forsøge at få den rigtige tilsendt – uden held. Kommunikationen har været langsom og mangelfuld, og jeg oplever ikke, at min sag bliver taget seriøst.

Efter flere mails tilbød de mig en anden størrelse eller et andet print, men desværre var ingen af delene noget, jeg kunne bruge. Det løser ikke problemet, når jeg bare ønsker at modtage den vare, jeg rent faktisk bestilte.

Jeg har gentagne gange bedt om en løsning, men hver gang bliver jeg mødt med undskyldninger og lange svartider. Jeg blev lovet en opfølgning efter to uger, men har stadig ikke fået en klar status på, hvor min vare er, eller hvornår jeg kan forvente at modtage den.

Denne oplevelse har været både frustrerende og tidskrævende, og jeg ville ønske, at forhandleren havde håndteret situationen mere professionelt. Jeg kan desværre ikke anbefale at handle her, hvis man forventer god kundeservice og en smidig købsoplevelse.

20. helmikuuta 2025

Sælger varer der ikke er på lager.

Efter en uge måtte jeg rykke for en Update på min bestilling, da jeg intet havde hørt. Fik så besked om at den var udsolgt (8 dage efter bestilling)- et tilbagevendende problem åbenbart, da mange andre anmeldelser handler om det samme. Det burde være muligt ikke at sælge varer som ikke er på lager! To stjerner - og ikke en - da betalingen, trods alt, relativt hurtigt blev refunderet. Voucher på 50 kr som plaster på såret, er en fin tanke, men ikke så brugbar når jeg ikke kan købe det jeg ville.

3. helmikuuta 2025