Sender ikke komplet produkt. Man kan ikke få fat i dem hverken på telefonen eller på mail efter mange forsøg. Ærgelig oplevelse
Jeg var lidt skeptisk efter at have læst anmeldelser her på trustpilot. Jeg valgte alligevel og købe hos dem og er kun positivt overrasket. Alt er gået efter bogen og varen blev endda afsendt kort... Näytä lisää
Virkelig god service hos Titteboo. Vi fik lov at hente vores varer på deres lager på en helligdag, fordi de alligevel var derude og de hjalp endda med at bære nogle af de lidt tungere ting ind i bile... Näytä lisää
Hurtig levering. Havde varerne 2 dage efter bestilling. Fik ordrebekræftelse med det samme. Varerne lever fuldt ud op til forventningerne, og så var Titteboo markant lavere på prisen end andre steder.... Näytä lisää
Team Titteboo giver dig en oplevelsen af at være sat i centrum, både dig og din familie. Dine børn, børnebørn eller oldebørn - vi hjælper alle med at få en spændende oplevelse i vores univers. 🤗
Vestre Hedevej 28A, 4000, Roskilde, Tanska
- 61190060
- kundeservice@titteboo.dk
- www.titteboo.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Super god handel
Super god handel. Lækre varer og sødt personale. Hurtig forsendelse. Handler gerne her igen 😊

Vastaus yritykseltä Titteboo®️
Super service og fine varer samt hurtig…
Super service og fine varer samt hurtig levering

God og hurtig service
Hurtig betjening og de modtagne varer…
Hurtig betjening og de modtagne varer er rigtig fine

Super god oplevelse
Super god oplevelse. Bestilte online, pakken blev sendt dagen efter og havde den én dag senere. Intet at klage over!

God kundeservice
Jeg har handlet på siden mange gange og har altid været meget tilfreds. Men i går skulle jeg hente mine varer og åbningstiden er 10-16. Jeg skynder mig og er der et par minutter før lukketid, men der er lukket og låst. Har fået svar fra butikken, som beklager meget.

Snyd af Lykkeposer
Jeg bestiller 2 Lykkeposer hvor der står på hjemmesiden at jeg vil modtage 5-10 stk tøj pr Lykkepose med en minimum værdi på 1000 kr. I den ene pakke var der 3 stk tøj og 4 i den anden. Jeg kontakter deres kundeservice og får fat i en som taler engelsk og siger at jeg ikke kan gå efter antal stk tøj med den samlet værdi. Hun skifter emne når jeg fortæller at der står på deres hjemmeside at jeg vil modtage 5-10 stk tøj. Hun siger, hvis jeg ikke er tilfreds, så kan jeg sende tøjet retur for egen regning😔

Vastaus yritykseltä Titteboo®️
Meget hurtig levering og rigtig gode…
Meget hurtig levering og rigtig gode produkter :-)

Vastaus yritykseltä Titteboo®️
Pæne priser og hurtig levering
Pæne priser og hurtig levering. Og så er det altid hyggeligt med et personligt brev og en lille pose vingummi

God og hurtig service
Altid sød betjening, lækre varer og priser
Kun gjort gode køb her… og super det er muligt at afhente.

Vastaus yritykseltä Titteboo®️
Betalte for en ydelse, men fik det ikke
Betalte 99kr for at de trak pengene, når jeg fik børnepenge. Alligevel trak de med det samme + de 99kr. Hvad er så pointen?
Derudover var der “ører” på hætten på billedet af flyverdragten. Men det var der ikke, da jeg modtog dragten.

Vastaus yritykseltä Titteboo®️
God hjælp da pakken var bortkommet
God hjælp da pakken var bortkommet. Den dukkede senere op. Men rart at firmaet tog det alvorligt.