Bought a black leather belt from Tiger of Sweden for 800kr. After close to two years of normal wear it started bleeding dye onto my shirts. I assumed for a while that something else in my wardrobe... Näytä lisää

Fick intrycket att varan fanns i Sverige, det stod snabb leverans inom Sverige men de skor som jag köpte levererades från Dongguan i Kina så leveranstiden utanför Sverige var inte snabb. När jag genom... Näytä lisää

Preis-/Leistungsverhältnis passt nicht. Eine Jeans mit Originalpreis EUR 149,00 reißt 1 Jahr nach dem Kauf bereits an den hinteren Hosentaschen aus (nicht sehr oft getragen). Ein teurer Rollkragenpu... Näytä lisää

Har varit i Tiger of Sweden i Malmö centrum några gånga, och måsta säga att där har varit helt otroligt gott bemötande varje gång. Fantastisk service från start till slut och de gör allt för att hj... Näytä lisää

1,8

Välttävä

TrustScore 2/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

1,8

Kaikki arvostelut

3 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Ich bin absoluter Fan des…

Ich bin absoluter Fan des skandinavischen Design. Schlicht und chic. Die Qualität ist in der Summe okay, der Preis teilweise überhöht. Aber ich finde kaum etwas bessers.

17. elokuuta 2020

Jeg havde købt et par navy farvet…

Jeg havde købt et par navy farvet bukser fra Tiger of Sweden. Jeg besluttede mig efterfølgende - et par uger senere, at købe en blazer DER PASSEDE TIL BUKSERNE. Havde et vigtig ærinde med mine forældre, så jeg gik ind på deres hjemme side og fik rådgivning er af deres chat funktion. Man fortalte mig hvilken blazer, jeg skulle købe, og jeg bestilte blazeren. Jeg fik hurtig pakken med blazeren, men da jeg så åbnede pakken passende den OVERHOVEDET Ikke til bukserne. Så jeg var nødt til at møde op uden jakkesæt TUSIND TAK Tiger of Sweden.

16. heinäkuuta 2020

Den høje kvalitet er forsvundet

Engang bestod store dele af min garderobe af tøj fra Tiger of Sweden. Men kvaliteten er desværre nu blevet så ringe, at jeg ikke er kunde længere. Her er mine erfaringer:
Størstedelen af deres skjorter er nu i så ringe stof, at de krøller efter meget kort tid. Jeg er konverteret til Barons.dk. Deres Lædertasker har dårlig læderkvalitet og lynlåsen på to af mine tasker, er gået i stykker. Jeg er konverteret til Calvin Klein.
Deres jeans mister farve og slides hurtigt mellem benene. Jeg er konverteret til SNT.
Deres jakkesæt holder niveau, men Massimu Dutti og andre leverer bedre kvalitet, til en billigere pris.
Kvaliteten på deres lædersko er helt skidt. Jeg leder fortsat efter et nyt favoritmærke...
Ærgerligt.

29. kesäkuuta 2020

Fantastisk hurtig levering

Fantastisk hurtig levering. 4 timer efter jeg bestilte varen, dumpede der en postnord melding om levering ind til dagen efter. Jeg er fuldt ud tilfreds, har aldrig oplevet udfordringer med deres webshop.

11. kesäkuuta 2020

Good web-page and fast delivery

Good descritions of the products on their webpage. Tools to help you find the correct size. Very quick handling, had the goods, delivered to the door, within three days. One item did not match my expectation, but it was extremely simple to fill out the return form and return the item. Three days later I have an e-mail saying that the money is on the way. Feels very professional.

11. kesäkuuta 2020

Anzüge für Herren von Tiger of Sweden

Diese Bewertung betrifft ausschließlich Anzüge für Herren. Business und Casual.
Wer sich einen Anzug von Tiger of Sweden kaufen möchte sollte auf folgendes achten.

1. ACHTUNG, die Anzüge fallen sehr klein aus. Man sollte sie immer eine Nummer größer nehmen.

2. Es gibt sie in reiner Schurwolle und Woll-Mischgewebe. Die Mischgewebe sind meist minderwertig. Bei den Anzügen aus 100% Schurwolle bekommt man keine Information über die Qualität. Es handelt sich meist um S100 - S120.

3. Anzüge über 500,- Euro würde ich als überteuert bezeichnen.

4. Die Verarbeitung ist durchwachsen. Nicht besonders gut aber auch nicht schlecht.

5. Der Hersteller hat einen sehr schlechten Service. Niemals online direkt bei tigerofsweden.com bestellen. Die Marke gibt es aber auch in anderen großen Online-Shops wie Peek & C... oder Herrenausstatter.de

27. huhtikuuta 2020

I bought a 299 euro trench coat from…

I bought a 299 euro trench coat from the brand, for about 75% less. Polyester, made in China, very basic design, quality not too far from, let's say, a Jack&Jones product. Didn't like the fabric so I returned it. Paying full price for something like this would be truly ridiculous.

9. huhtikuuta 2020

Great Quality & Great support!

I bought a beautiful jacket in the summer sale and was really happy until my jacket got stolen in a bar in Amsterdam.
I asked the customer support if I they could help me with finding the jacket again, which was again available in the Tiger of Sweden winter collection for the full price. They took 50% off the price again for me especially. Great quality & Great service@

29. maaliskuuta 2020

Extrem schlechter Kundenservice

Extrem schlechter Kundenservice. Jeans hatte erhebliche Qualitätsmängel. Ich habe daraufhin etliche Mails an den Kundenservice geschrieben, mit Bildern und Beschreibung des Problems. Das Resultat war: Nicht eine einzige Antwort erhalten. Ich muss wohl leider wegen einer lächerlichen Jeans zum Anwalt. Aber wozu hat man Rechtschutz :)

23. maaliskuuta 2020

The return policy is very strict

The return policy is very strict and the costumer hotline, wich is in Sweden to make it even more rigid, did not do much to help. This is expensive clothing bought directly from the manufacturer so I guess I expected more. Very disappointed.

20. maaliskuuta 2020

Låg kvalite och värdelös kundvård

Produkter av lägre kvalite än budgetmärken fast med en prislapp som antyder att det skall vara kvalité.
Kundservice från moderbolaget är under är all kritik med där inget ansvar tas för sina produkters kvalite utan du måste bråka med butiken du köpt den på (nlyman.se som också är kass) och förklara för dom att produkten är undermålig.

Vid leverans av en tröja så lossnade etiketten i nacken bara av att röra vi den. Sedan vid tredje användningstillfället så har sömmen Till en stor etikett på framsidan tröjan gått upp och hela märket är på väg av.

Skitprodukter och jag kommer aldrig lägga en krona på något av tiger of sweden.

22. helmikuuta 2020

Ett väldigt märkligt företag där…

Ett väldigt märkligt företag där marknadsföringsstrategin främst består utav att höja priset på väldigt bristfälliga produkter. Jag köpte en läderväska för 4000 som kom helt sönderrepad och skrynklig. Det räcker med att blåsa på den för att det ska synas på lädret. Något som är ännu mer tragiskt är att de har förberett sig på att många kommer att uppmärksamma detta och skrivit det på etiketten att läder som åldras är fint och 500 andra riktlinjer för att väskan mer eller mindre inte ska falla samman. Ja de har nog fått det hela om bakfoten.

Ännu ett stort minus för kundservice där de mer eller mindre gör allt för att vilseleda dig, de struntar fullständigt i dig.

För att sammanfatta: Ja det är ett företag att bojkotta

20. helmikuuta 2020

Bought a little wallet on sale (…

Bought a little wallet on sale ( hopefully ! )
The quality seems quite low, doesnt feel like premium quality but average thin leather. I’m not really confident for the resistance

7. helmikuuta 2020

Just awful

Just awful. No words to summarise the lack of quality versus the price. Bought a corduroy suit, during first use, torn off. Bought two sweaters , both wool, made in china and awful substandard quality of materials but also knitting. They are dissolving with every wear and falling apart (can post photos if requested). I also bought another suit whose fitting was unacceptable, i returned it for a refund. The only positive, their return service is great.
Never again for me

29. tammikuuta 2020

Dårlig kundeservice i butikken

Dårlig kundeservice i butikken. Jeg købte en cardigan i uld i november (således at jeg havde ti uld cardigans fra Tiger of Sweden købt over en årrække). Den nykøbte uldtrøje bliver vasket sammen med de andre uld cardigans på lav temperatur, men krymper mere end den bør, således at jeg ikke kan passe denne.
Jeg går ned til Frederiksberg centeret med produktet, hvorfor jeg blot blankt får afvist at jeg selv er skyld i at den er krympet.
Jeg fortæller ekspedienten pænt at jeg godt ved hvordan uld skal håndteres da jeg i forevejen har ni andre cardigans i uld... Ekspedienten hæver sin stemme og påstår at jeg lyver, hvorfor jeg tager hjem og bringer alle mine andre ni cardigans med for at påvise at det ikke er noget jeg finder på ud fra det blå. Ekspedienten afviser stadigt og siger at jeg selv er skyld i at den er krympet og ikke ved hvordan man skal håndtere uld og at jeg bare har været heldig at de andre ni ikke er krympet - Det er helt vanvittigt at man være så stadig og ikke indse problematikken... Jeg valgte at forlade butikken, da jeg i forevejen synes det var ubehageligt at blive talt ned til som var jeg et barn.

Jeg har igennem mange år købt meget fra Tiger of Sweden og været ret glade for dem. Jeg synes ikke denne form for behandling er okay især ikke når jeg har købt deres produkter i over 10 år.
Prisen er ikke den billigste og kvaliteten er dalet med tiden, hvorfor jeg i fremtiden nok har tænkt mig at placere mine penge et andet sted. Trøjen blev btw. bare doneret til genbrug

10. tammikuuta 2020

TIGER OF SWEDEN ER VED AT GÅ KONKURS, INGEN VARER I FORRETNINGEN

Holde jer langt væk fra Tiger of Sweden. I dag ville jeg gerne købe et par sorte bukser i forretningen Lynby Storcenter.
Der var ingen bukser, heller ikke de nye silende sorte dame bukser.
Betjeningen var ubehøvlet
Mit gæt er at Tiger of Sweden er ved at gå konkurs. Det var en halv tom forretning og det samme var gældende i Magasin Lyngby.
Find et andet tøjmærker og en forretning med ordentlig betjening.

5. syyskuuta 2019

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili