Bought a black leather belt from Tiger of Sweden for 800kr. After close to two years of normal wear it started bleeding dye onto my shirts. I assumed for a while that something else in my wardrobe... Näytä lisää
Fick intrycket att varan fanns i Sverige, det stod snabb leverans inom Sverige men de skor som jag köpte levererades från Dongguan i Kina så leveranstiden utanför Sverige var inte snabb. När jag genom... Näytä lisää
Preis-/Leistungsverhältnis passt nicht. Eine Jeans mit Originalpreis EUR 149,00 reißt 1 Jahr nach dem Kauf bereits an den hinteren Hosentaschen aus (nicht sehr oft getragen). Ein teurer Rollkragenpu... Näytä lisää
Har varit i Tiger of Sweden i Malmö centrum några gånga, och måsta säga att där har varit helt otroligt gott bemötande varje gång. Fantastisk service från start till slut och de gör allt för att hj... Näytä lisää
Torsgatan 4, 11123, Stockholm, Ruotsi
- +46 8 546 310 00
- customercare@tigerofsweden.com
- www.tigerofsweden.com
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Slechte kwaliteit dames jeans
Slechte kwaliteit dames jeans! Ik was in eerste instantie erg blij met deze broek. Eindelijk een merk die mij goed past en fijn zit. Helaas na enkele weken al gebreken, achter bij de broekzak ontstaat een gat en ook de riemlus heb ik al losgetrokken. Erg jammer en niet wat je zou verwachten van deze prijs.
Manglende sko/ sandaler
Halløj
Har bestilt og betalt for sko/ sandaler..
Har ikke modtaget bekræftelse ej heller sandalerne
Terrible clothes.
Terrible clothes.
Bought jeans for over €200. Holes appeared after four washes. Bought a €200 jumper. Shrunk to a toddler size after two washes.
Utter garbage
jeans are falling apart after 6 months…
jeans are falling apart after 6 months - great design but no buy before they return to nomal quality/durability
God kundeservice og hurtig levering
God kundeservice og hurtig levering.
En fornøjelse at handle på hjemmesiden! Har handlet der mange gange og altid levet op til forventningerne.
Samtidig en stor ros til kundeservice, som var meget løsningsorienteret omkring et par sko, hvor syningen desværre var behæftet med fejl.
Mine bedste anbefalinger herfra.
Lækre bukser som altid
For those who saying it's bad quality
People are saying i buyed an item with polyester, its bad quality omg etc ...
but it's not their fault if you don't use your brain and don't check the composition of the item before buying.
almost every brands have item with polyester.
peoples talk too fast without thinking.
Tiger of Sweden have very hight quality items with decent price.
Servicemindsettet er ikke-eksisterende
Jeg var med min veninde inde i butikken, da hun havde en defekt vare, og denne kunne hun ikke reklamere uden at hun skulle afholde udgifter. Argumentet herfor var, at butikken ikke skulle betale for dette, fordi det ville blive for dyrt for butikken. Dette er på ingen måde en kundes ansvar, og det er simpelthen for ringe, at butikschefen ikke er serviceminded. Hverken min veninde eller jeg kommer til at handle derinde igen.
Kan klart anbefale Tiger of Sweden i…
Kan klart anbefale Tiger of Sweden i Lyngby - En kvindelig jyde, som gav sindsyg god service. Aldrig har jeg oplevet så god service i en butik før.
Utrolig dårlig service i butikkerne i Århus!
Utrolig dårlig service!!
Jeg købte en vinterjakke sidste vinter som jeg nåede at bruge 1 gang før lynlåsen gik i stykker. Det var en jakke der kunne vendes begge veje. Jeg fik den så skiftet, men fik den først retur da det var forår, da corona lukkede det hele ned. Jeg ser så nu, da jeg har taget vinterjakkerne frem igen, at der er sat en lynlås i der kun kan vendes den ene vej. Jeg beder om at få sat en ny lynlås, der kan vendes begge veje, så jeg kan bruge jakken. Dette får jeg så at vide at jeg skulle have opdaget noget før, og at jeg derfor selv må afholde udgifterne der kan komme op og blive 500-700 kr. og at dette i øvrigt først kan ske om over 3 måneder.
Butikschefen i Bruuns Galleri i Århus var simpelthen så provokerende og sagde at "det jo også skulle løbe rundt for butikken og at hun ikke kunne rende og skifte 2 lynlåse for mig" selvom det jo på ingen måde er min skyld at den første ikke virker, og at de så selv sætter en forkert i.
Jeg har aldrig oplevet så dårlig kundeservice, og det er sidste gang jeg handler derinde! Jeg troede at en butikschef skulle have en hvis professionalitet, men det er virkelig ikke tilfældet i Århus.
Hurtig levering - super god kvalitet
Købte en skjorte på tilbud, lækre kvalitet som forventet... Kom hurtig.
Låg kvalitet till allt för högt pris.
Låg kvalitet på hantverket. Märks senast efter första tvätten. Typiskt exempel på hur ägarna till gammalt varumärke skär ner på kostnaderna. Det går att lura en del, ett tag, men till slut fattar den trögaste att det här är överprissatt skräp.
Very happy with their trousers and…
Very happy with their trousers and jackets. Nice store on Piccadilly London too. I had to deal once with the customer service following some nasty issue with UPS (which made me pay tax duties for no reason), and CS very kindly and efficiently solved it. Thank you again Nadin from CS.
Preis-/Leistungsverhältnis passt nicht
Preis-/Leistungsverhältnis passt nicht.
Eine Jeans mit Originalpreis EUR 149,00 reißt 1 Jahr nach dem Kauf bereits an den hinteren Hosentaschen aus (nicht sehr oft getragen). Ein teurer Rollkragenpulli hat nach einem Mal tragen ein Loch. Trotz Kundenkonto und mehrmaliger Kontaktaufnahem - keine Reaktion von Tiger of Sweden. Werde dort nichts mehr kaufen - mit Responsible Choice hat diese Marke nichts zu tun.
Retoure kostet CHF 30.-
Bei einer Retoure werden CHF 30.- abgezogen. Ist meiner Meinung nach nicht marktgerecht.
5 ud af 5
Har både frakke, taske og pung fra Tiger of Sweden og kan varmt anbefale deres produkter. De er holdbare og af god kvalitet. Derudover hurtig kundeservice og hurtig levering.
Defekt vare som ikke kan byttes uden betaling
Da min Tiger of Sweden pung efter nogle måneders alm. brug går i stykker i syninger, går jeg ind i den nærmeste Tiger of Sweden butik (på Store torv i Aarhus), så de kan se på den. Den rare ekspedient bekalger selvfølgelig meget og kan se fejlen, og fortæller mig, jeg skal komme tilbage med kvitteringen på den, og jeg så vil få en tilsvarende pung fra deres nye kollektion, da den pungen er sidste års. Det gør jeg så og kommer retur igen nogle dage efter.
Her fortæller din mindre rare kvindelige ekspedient mig i butikken, det ikke er muligt at få byttet pungen til en tilsvarende uden at skulle betale ekstra, da den nye kollektion er dyrere. At hendes kollega, så har lovet mig noget andet, og det er dem, der har leveret en defekt pung, det er hun sådan set ligeglad med.
Ja, så mistede Tiger of Sweden da en ellers noget loyal kunde - tilgengæld får I en 1-stjernet til samlingen.
Godt arbejde.
Mærkelige folder
Har fået nogle mærkelige folder på mine jeans efter ca. 2 månder. Har kun vasket dem 2 gange, ingen tørretumbler. De fortæller mig i butikken at det er en produktionsfejl, at trådende har en fejl.
De vil ikke bytte dem da jeg ikke har kvitteringen. Har haft mange tiger og sweden jeans, og de plejer ikke fejle noget.
Det har ændret sig nu, fald i kvalitet og dårlig kundeservice.
Never again
I bought a suit. The quality was very bad!!! 400€ for a suit fully made out of polyester. Don't know why people want to wear mineral oil.
The fit was also very bad, very standard. Looks like they dont have their own cut. Send it straight back. Will never turn back to this brand.
Instead i bought one from Hugo Boss. Fully made out of pure new wool for only 100€ more.
Tiger of Sweden Bør stoppe med at bruge postnord
Jeg er stor fan af Tiger of Sweden, men denne anmeldelse baserer sig på de bruger postnord til at levere pakker. Det påvirker min købeadfærd at I bruger postnord. Det bør I stoppe med omgående. Her min anmeldelse som jeg også har givet postnord een stjerne for:
Bestiller nogle varer fra Tiger of Sweden der desværre bruger postnord. Selvom de har 1-2 dags levering på Tøj ved jeg, at med postnord er der altid problemer. Og ganske rigtigt: den pågældende dag de skriver de leverer det på adressen, får vi selvfølgelig en besked om at “vi ikke var hjemme”, hvilket vi var. Klassisk postnord. Det stopper selvfølgelig ikke der. Jeg får ikke nogen besked om hvor pakken er. I deres app står der både den er returneret og leveret til Føtex. Jeg gætter så på den er i Føtex. Problemet er så bare at de ikke angiver hvilken Føtex der er tale om, udover “Kbh V” - der er mig bekendt 2-3 stykker. Jeg gætter så igen på Føtex på Fisketorvet, som jeg så skal bruge tid på at hente. Da jeg får pakken er den selvfølgelig helt mast. Postnord kan man altid regne med overrasker. De tager det lige et nøk op hver gang i disciplinen dårlig service.