Avoid at all costs. Thai Airways are the absolute worst airline I’ve ever flown with. We were 3 kilos overweight and insisted of charging us per kilo. We essentially had to pay for a whole extra 32k... Näytä lisää
@ThaiAirways I need help. Your reservation supervisory team is denying a COVID-19 refund for ticket 217-2330708321 because your system wrongly claims it was 'used' on October 23rd, 2019. But the ticke... Näytä lisää
Gammel, beskidt og nusset flyver fra København til Bangkok og retur til København. Jeg havde en naiv forventning om kvalitet, god service og en lækker flyvetur da jeg bookede en retur billet fra Køben... Näytä lisää
Inizio nel dire che il prezzo dei biglietti era molto conveniente e li ho acquistati in piena fiducia nel viaggiare con una compagnia top. Volo di andata il 7/02 e il sistema di intrattenimento non fu... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
SoftScan puts an end to threats from the Internet
Københavns Lufthavn 1, 2770, Kastrup, Tanska
- www.thaiairways.dk
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
13.500 kr for en dårlig oplevelse.
Min hustru flyvede med Thai Airways til Filippinerne den 15 dec 2024 og hjem 2 Jan 2025 fra København til Manila, sammen med sin mor.
Hun betalte 13.500 kr for sig selv, så prisen var alt i alt 27.000 kr for 2 passagerer.
Sædet hun sad på var ekstremt lille og hun fik ondt i ryggen.
Maden var som dårlig, halvgammel hospitals mad, som bestemt ikke var noget at skrive hjem om, tværtimod.
Der skal rigtig meget til, før nogen af os flyver med Thai Airways igen.
Der skal man
Excellent experience with Thai Airways
Excellent experience with Thai Airways. Flew from Perth WA to Chiang Mai via Bangkok, the staff were friendly and accommodating. The meals were pretty good for in flight meals (excluding that weird purple donut thing) only thing I would like more is having ingredients listed on the food as I have an intolerance.
Really bad service if they miss placed…
Really bad service if they miss placed your luggage
Flyver aldrig med dem igen
Thai Airways insolvent, wir laufen dem Geld nach, Vollstreckung Urteil Amtsgericht 2024 gegen uns. Wir zahlen die Kosten von TA zusätzlich!
Die insolvente TA verkaufte uns Tickets. Klagen erfolglos. Nun 2024 müssen wir die Kosten der Gegenseite tragen sowie Gerichtskosten. Frust. Geld der Tickets weg, Rechtsweg Geld weg.
Ødelagt kuffert - dårlig reklamation service
Ved udrejse til Vietnam den 27. maj 2024 blev min kuffert ødelagt. Selv om alle procedurer ved reklamation er overholdt og fik fint en kvittering på anmeldelsen ude i Ho Chi Minh har Thai airways forsat ikke behandlet min reklamation. Til trods for utallige rykker til baggageclaim, så sker der ikke noget. De første par gange svarede de at den er sendt videre til den relevante afd. og jeg skulle have tålmodighed - her 4 mdr. senere er der forsat ikke sket noget og nu gider de ikke engang at svare på rykkerene - det kan godt være at det er småpenge der er tale om, men det er godt nok dårlig service.
Vakantie geweest naar Thailand.
Vakantie geweest naar Thailand.
Terugweg hadden we de vertraging waardoor de bagage 5 minuten te laat was voor de tussenlanding. De volgende dag konden we pas verder vanaf Stockholm. Niet rechtstreeks maar nog eens over Frankfurt. Vertraging uiteindelijk 36 uur. We hebben extra kosten gemaakt en zaken thuis om moeten gooien. Diverse mails gestuurd over een vergoeding van de vertraging en gemaakte kosten. Vanaf eind augustus geen reactie en actie. Zo dienstbaar en vriendelijk de Thaise mensen zijn zo onbeschoft zijn ze bij Thai airways. Thailand top land maar vlieg niet met Thai airways !
P.s. deze vertraging gebeurd dagelijks bij Stockholm. Ze mogen deze aansluiting nooit verkopen
Datum van reis: augustus 2024
Quality good service the company had turned around and now our a five star service
I flew on their flight TG 916 from Bangkok airport on the 22nd of October
 They have gone for difficult times but the flight and the service was impeccable. I even had a flight previous that they even give me a flight even though I miss my flight by one day  I went to the booking office to help me and I only had to pay a little bit of money very satisfied. Please look at your reviews guys. These people have definitely changed for the better. I am flying back out on October 6 definitely accompany I have always flown with but they’ve not always been the best but they have picked their self up and they are. I’ve really very good company to start this for the stewardesses has always been good
Min bror og mig har en billet til…
Min bror og mig har en billet til Bangkok 4. oktober 2023. Altså for 13 måneder siden. Alt kører som smurt ved indtjekning, security og boarding. Vi er endda i god tid og glæder os til at komme afsted. Vi sidder i flyet og venter, da vi får besked på at vi bliver lidt forsinket. Okay, det kan vi da leve med, vi har trodsalt taget turen et hav af gange de sidste 20-25 år.
Da der er gået ca 2 timer efter planlagt afgang får vi besked på at forlade flyet. Mig og min bror får lov at blive siddende da jeg får rullestol hjælp i lufthavnen. Vi får vand og sandwich, såmænd okay. Men ventetiden bliver længere og længere. Til sidste efter næsten 8 timer i flyet må vi også forlade det. Stor forvirring er opstået ved gaten. Ingen folk ved hvad der sker. Enden bliver at alle bliver sendt på hotel eller hjem. Vi bor ½ time fra Kastrup så vi valgte selvfølgelig at tage hjem med taxi. Nogen fik taxi boner og andre ingen. 1000,- kr måtte vi slippe til hjemturen og det samme retur næste dag. De penge fik vi refunderet efter ca 5 måneder...!
Del hele endte med en forsinkelse på ca 26 timer. Vi søgte selvfølge kompensation som man har krav på. Thaiairways har valgt at gå rettens vej og nu 13 måneder senere er intet sket.
Samme problem skete med samme maskine 1 måned før os. De fik udbetalt deres penge efter 2 måneder. Ved da jeg selv kender flere der var med den flyvning.
Synes simpelthen det er for dårligt at de behandler deres gæster på den måde og Thai Airways er historie for mig.
Jeg er i Thailand igen men bruger andre og billigere flyselskaber nu.
Hold jer langt væk
Hold jer langt væk. Blev nød til at afbestille min billet til Bangkok. Som jeg betalte over 9.000 kr for med sæde opgraderinger osv.
Jeg fik tilbudt 2.400 kr tilbage. Det er jo som det er. Men hold fast du får dine penge inden for 180 dage. 😂😂😂 ja et halvt år for at modtage penge retur.
Thai Airways er en strandet hval...
Kan desværre ikke give mindre end 1 stjerne...
At komme i dialog med Thai Airways er endnu sværere end at komme i kontakt med facebook eller X..er det godt nok, Thai Airways..?
Hvis du er heldig kommer du igennem til en 'medarbejder' i Kuala Lumpur eller Delhi som knapt taler engelsk og det hele på en skrattende forbindelse..er det godt nok, Thai Airways..?
Kom pludseligt og højst overraskende i forbindelse med Thai Airways via mail fra thaiairways.dk
Jeg har optjent bonuspoint ved at rejse med Thai Airways og ville nu ombytte disse til en billet på strækningen Bangkok - Phnom Penh - Bangkok
Man skal bruge 30.000 points til sådan en tur
Hvis jeg valgte at købe en billet hos Thai Airways ville den koste 1.450 kr.
Vælger jeg at bruge 30.000 points skal jeg oveni betale skatter og afgifter på 1.180 kr.
Altså, vælger jeg at bruge de nødvendige points jeg har optjent ved at flyve med Thai Airways i den tro, at jeg senere kan ombytte disse points til en billet, skal jeg alligevel betale næsten det samme som en almindelig billet koster...er det godt nok, Thai Airways
Ved at bruge 30.000 points sparer jeg altså 270 kr. i forhold til at købe en almindelig billet...
Hurra Thai Airways...???
Thai Airways minder mest om en strandet hval...
Thai Airways er efterhånden i samme klasse som easyJet eller Pakistan International Airlines...
Find et andet selskab næste gang du skal ud og flyve
Hold jer væk
Nægter at tilføje din konto miles, selvom kundeservice siger de kan gå 6 mdr tilbage.
Ingen der taler dansk ved telefonisk henvendelse.
Så betal hellere lidt mere for ingen hjælp at hente hvis der opstår problemer.
Just a pour shadow.....
Just a pour shadow...... Og former times glory....
Today Thai Air is an ordinary company.....
1/2 ouers walk in Copenhagen Airport...., just like discount companies.....
They even forgot, they promised us
Ekstra space, ( broken leg...)
Helle og Søren Knudsen
Denmark
Prima e ultima volta
Ho preso questa compagnia per andare in Thailandia con uno scalo ad Istanbul.. Valigia mai arrivata, ho passato 20 giorni senza alcuno mio indumento, ho dovuto comprare tutto a Bangkok ed ancora oggi non so che fine abbia fatto.
Oltre a questo sull’aereo in 9 ore di volo non ho potuto guardare nessuno film in quanto oltre a non avere film con audio in italiano, non ci sono neanche i sottotitoli in italiano. Prima e ultima volta!
det er et skønt flyselskab men god…
det er et skønt flyselskab men god betjening
Under alt kritik....
i november 2023 havnede min mand og jeg i lufthavnen i Bangkok efter en skøn ferie. Kl.var tæt på midnat og vi var kaldt til gate.
Ca.30 min før forventet afgang, får vi afvide at flyet er aflyst til 8.30 næste morgen.
Der var total kaos og ikke styr på noget som helst.
Vi endte oppe i Thais lounge, hvor en lang nat ventede på et hårdt og koldt gulv, da der ikke var stole nok til alle. Under ALT kritik.
Flyet lettede kl.9.30 næste dag. Altså 10 timers forsinkelse..
Vi har efterfølgende de sidste 9 mdr, prøvet at kontakte Thai (5gange) for at få en kompensation for den meget dårlige oplevelse, men får hver gang en automatisk besked om, at de har travlt og vi skal være tålmodige. Har også prøvet at ringe. Snakkede da med en kvindelig medarbejder, som sagde at jeg skulle sende alt til hende og så ville hun give det vidre til hendes overordnede, som så ville ringe mig op efter et par dage. Det er nu 3 mdr siden..
Har ellers altid været glad og tilfreds med Thai airways, men det her er under alt kritik!
Hold jer væk
En rigtig dårlig oplevelse fra start til slut og flyver ik med dem igen, øv.
Forsinket fly som gjorde vi ik nåede næste fly. Minimal hjælp fra deres side. Kæmpede i 2 timer for st få et nyt fly. Fik et 12 timer senere og mistede en hel dag på stedet. Efterfølgende skrevet til dem om kompensation men de svarer ikke. Træls oplevelse. Dårlig service i flyet og slidte fly.
Esperienza sgradevole
Il sito web è quasi impossibile da usare.
Al numero di telefono di Milano non rispondono mai.
Alle email che invio non rispondono mai.
Voglio informazioni sulle mie miglia Frequent Flyer, Royal Orchid Plus, ma non trovo riscontri.
Prima andavo in Thailandia con loro, adesso uso altre Compagnie Aeree, che almeno rispondono al telefono...
Suite à un important retard sur mon vol…
Suite à un important retard sur mon vol pour Bangkok le 28 décembre dernier (près de 4h à l'arrivée), j'ai naturellement fait une réclamation à mon retour puis 2 relances demeurées sans réponses
JE DECONSEILLE
je suis partie en voyage avec thai airways afin d'avoir une sécurité de voyage, mon avions est arrivé en retard je n'ai pas pu prendre ma correspondence, les agents ont rien voulu savoir, résultat je me suis trouver sans réponse de leur part et à devoir acheter de nouveau billets c'est une honte