Samlet set en lidt lunken oplevelse. Vi har købt et smukt bord fra Tablelab og selve produktet er der som sådan ikke en finger at sætte på. Men firmaets kommunikation derimod… Der er noget at hente!... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Jeg har købt det fineste spisebord, Essential Oak. Der var lidt problemer med leveringsdatoen som blev udskudt af to omgange. Da jeg modtog bordet fik jeg desværre samlet det forkert og det var nødven... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Modtog sofabord som, grundet fragt, havde pådraget sig nogle store skrammer. Jeg skrev til Tablelab, vedhæftede billeder og i løbet af max to timer, modtog jeg det fineste svar, hvor de udover at bek... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen tiedot
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Møbler i tidsløse designs - dag til dag levering, køb online eller i konceptbutik.
Yhteystiedot
Tanska
- www.tablelab.com
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
5 ud 5 af stjerner
Uhørt god kundeoplevelse hos Tablelab! Først og fremmest skal den effektive levering af bordet italesættes. Der gik under 48 timer før bordet stod og pyntede min stue, og herefter et stort tak til Kristoffer fra Tablelab, der var behjælpelig igennem hele processen med at finde de rigtige mål, bordben, tillægsplader og farve. Kan klart anbefales!

En god oplevelse
Super flot bord, hvor der er kræset for detaljerne. Hurtig levering og rigtig god service! Alt i alt en god oplevelse.

Vastaus yritykseltä Tablelab
Leveringen er der ikke styr på
Vi har bestilt vores spisebord for en måned siden. Bordet bliver leveret på den forkerte dag, pakken er smadret, og der er en ridse midt i bordpladen. Vi får kontakt til Tablelab, som lover at sende et nyt bord. Vi har på nuværende tidspunkt aftalt 3 forskellige leveringsdatoer, men vores bordplade er endnu ikke kommet. Det er en måned siden, at vi bestillte bordet i første omgang.

Vastaus yritykseltä Tablelab
Fantastisk service og vejledning før og…
Fantastisk service og vejledning før og efter købet. Lækkert bord. Alt var bare perfekt!

Vastaus yritykseltä Tablelab
Super god kunderservice og hurtig…
Super god kunderservice og hurtig levering! Og super smukt bord til en god pris! Vi er tilfredse.
Lynhurtig levering
Lynhurtig levering, god pris og klasse service. Mere er der vist ikke at sige. Overvej lige hvor lækkert det er at man kan få sit bord allerede efter 2 dage som vi fik det. Hos andre store producenter tager det 4-6 uger 😮
Supertilfreds med både service og produkt
Fik kontakt med Tablelab og Kristoffer på mail mindre end 24 timer efter jeg skrev. Jeg fik svar på mine spørgsmål, og fra jeg bestilte, til varen blev leveret, gik der bare 2 dage.
Produktet er supersmukt, lever fuldkommen op til forventningerne og det til en virkelig god pris.
SMUKT bord
SMUKT bord! En smule udfordringer med leveringen, som INTET havde med Tablelab at gøre og alligevel stod de på hovedet for at hjælpe. TAK til Kristoffer og Tablelab!
Fin og hurtig levering
Fin og hurtig levering, og super fint bord.
Vi fik vores bord to dage efter
Vi fik vores bord to dage efter, vi bestilte det og det er så flot.
Virkelig god service
Virkelig god service! Lækkert bord og kvalitet!
Da pakken endelig kom efter 7 dage
Da pakken endelig kom efter 7 dage. Var bordbenene så fine😎
Lidt grænseoverskridende at købe et…
Lidt grænseoverskridende at købe et spisebord uden at se det "live", men heldigvis lever det fuldstændig op til forventningerne, og kom med en sød fragtmand på den aftalte dag.
Super god service og hurtig levering!

Vastaus yritykseltä Tablelab
Kun fragtprisen på 400 er ærgerligt.
altid super service og hurtig levering
altid super service og hurtig levering
pernille albers

Vastaus yritykseltä Tablelab
Købte bord for et år siden
Købte bord for et år siden, og det ligner stadig det er nyt!
Service i topklasse og levering til døren af ham selv. Derudover super fin butik.
Vi venter bare på de laver stole så vi kan få dem 😁👍🏻

Ganske fin service
Ganske fin service. Eneste anke må være, at indpakningen af bordbenene var sådan, at de kunne skure mod hinanden.

Flot bord
Flot bord. Dog kunne jeg ønske lidt bedre finish på tillægsplader og tilhørende beslag.

Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.