Samlet set en lidt lunken oplevelse. Vi har købt et smukt bord fra Tablelab og selve produktet er der som sådan ikke en finger at sætte på. Men firmaets kommunikation derimod… Der er noget at hente!... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Jeg har købt det fineste spisebord, Essential Oak. Der var lidt problemer med leveringsdatoen som blev udskudt af to omgange. Da jeg modtog bordet fik jeg desværre samlet det forkert og det var nødven... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Modtog sofabord som, grundet fragt, havde pådraget sig nogle store skrammer. Jeg skrev til Tablelab, vedhæftede billeder og i løbet af max to timer, modtog jeg det fineste svar, hvor de udover at bek... Näytä lisää
Vi har bestilt vores spisebord for en måned siden. Bordet bliver leveret på den forkerte dag, pakken er smadret, og der er en ridse midt i bordpladen. Vi får kontakt til Tablelab, som lover at sende e... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen tiedot
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Møbler i tidsløse designs - dag til dag levering, køb online eller i konceptbutik.
Yhteystiedot
Tanska
- www.tablelab.com
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Super god service
Hurtig levering og jeg er virkelig glad…
Hurtig levering og jeg er virkelig glad for den. Den bliver brugt meget. Særligt er jeg glad for den i vores autocamper fordi tingene ikke må veje for meget,- og den er virkelig let,praktisk og meget pladsbesparende.
Fint produkt, dårlig kommunikation og ventetid
Bordet skulle leveres 5. januar, men kom først dagen efter d. 6. Lidt ærgerligt når der er taget fri til d. 5. Desuden var vores tillægsplade ikke med i leveringen. Det er nemt at få kontakt til kundeservice, der lover at tage kontakt og være mere gennemsigtige med hvornår det resterende af ordren leveres. Vi hørte ikke fra dem igen, men lige pludselig ringede det på og vores tillægsplade var kommet - rent held at vi var én hjemme i husstanden den dag.
Alt i alt en ærgerlig oplevelse af kommunikationen, men et fint produkt.
I unfortunately regret the purchase
Friendly customer service but I have unfortunately really regretted buying this table. Bought it in January 2025. It wasn’t easy to assemble (and we are fairly handy), the holes didn’t fully match and a piece cracked upon assembling (they sent a replacement without a fuzz). The table top came with a small crack from the factory (they sent box wasn’t damaged -they offered to send a new top or to give a discount, we took the discount). We also bought two extension plates and they were suddenly out of stock so they took a long time to arrive. We only ended up opening them in November 2025 and the color doesn’t match the table (we bought the creamy color). You can tell it is a different batch. Such a shame. And the linoleum feels so flimsy, like paper. I never take the tablecloth off. Money poorly spent :(
Skønt bord. Vilde med det!
Skønt bord. Vi elsker det. Ser flot ud. Nemt at holde. Godt kvalitet.
Kunne kun ønske et LIDT stivere stel og ben, så det var en anelse mindre “levende”.
Umuligt at se bord inden bestilling!
Tabel lab har desværre kun et showroom i Århus, fair nok!
Vi vil bare køre til Århus (fra Sjælland) men det bord vi ønsker at købe er kun muligt at se ved at bestille møbleret (ca. 18.000kr) da det er et “only by ordre” produkt…wft. Vi snakker et brand med få udvalgte møbler!
Hvordan kan en virksomhed forvente at man køber et spisebord til næsten 20.000kr fra et ret ukendt møbel firma uden at havde set bordet, træet kvalitet mm. Inden det bestilles….
Vi har været i dialog med virksomheden og de kan ikke se “problemet” og står helt uforstående over for dette her problem!
Underlig måde at drive virksomhed på, efter min mening!
Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice i forbindelse med ombytning til et større bord. Havde fejlvurderet den størrelse jeg havde brug for. Johan har vist utrolig stor fleksibilitet i processen og hjulpet med at jeg kunne bytte mit flotte Essential deep green bord til nummeret større.
Jeg købte et bord hos Tablelab
Jeg købte et bord hos Tablelab.
Fik en rigtig fin service. Der var desværre var en fejl på bordet, men efter opkald til butikken blev det hurtig ordnet og jeg fik et nyt.
Jeg er glad for mit bord og det er ikke sidste gang jeg køber hos Tablelab
Flot bord, men elendig kundeservice
Bordet fra Tablelab er intet mindre end fantastisk – det lever fuldt ud op til forventningerne og er præcis, hvad vi håbede på. Desværre trækker firmaets levering og kommunikation kraftigt ned på den samlede oplevelse.
Først blev bordet ikke leveret på den aftalte dag, fordi pakken angiveligt var “blevet væk”. Jeg forsøgte at kontakte Tablelab – de tog først telefonen, men stoppede derefter med at svare, når jeg ringede. Da jeg prøvede fra min kærestes telefon, tog de den med det samme, hvilket føltes meget uprofessionelt. Bordet blev så leveret dagen efter, uden nogen form for forklaring eller undskyldning.
Jeg havde også bestilt en tillægsplade, som ifølge aftale skulle leveres i uge 21. Nu er vi ved slutningen af uge 22, og jeg har hverken modtaget pladen eller nogen form for information, på trods af at jeg har sendt en mail. Først da jeg tager kontakt via deres chat, får jeg oplyst, at tillægspladen vil blive leveret mandag. Det kunne de med fordel have informeret mig om på forhånd.
Det er ærgerligt, at en så god vare bliver bakket op af så dårlig service. Et flot produkt kan ikke opveje manglende kommunikation og respekt for kundens tid..

En blandet oplevelse
Vi har bestilt et Essential Color spisebord fra TableLab med to tillægsplader.
Som det fremgår af Trustpilot har virksomheden tydelige udfordringer med levering og pakning af varer. Kundeservice er momentvis svære at kontakte men søde og venlige at tale med.
Vores udfordringer bestod i: 1) at leveringen først blev udskudt, 2) senere blev forgæves forsøgt leveret (aftalen var at bordet skulle placeres i carporten), 3) da bordet endelig kom på tredje forsøg var der en stor bule midt på bordpladen, forkerte ben samt én manglende tillægsplade. Slutteligt fik vi de rigtige ben, en tillægsplade og en ny bordplade (som fraset en mindre rids - men orkede ikke mere) var fin.
Vores oplevelse af bordets kvalitet er ellers god. Flotte ben og bordplade. Nemt at forlænge bordet og fine vejledninger online.
Skuffende oplevelse – levering ude af kontrol og dårlig kundeservice
Jeg bestilte et sofabord fra, hvor man på hjemmesiden skulle vælge en ønsket leveringsdato direkte i en kalender. Jeg valgte en dato, og afsatte hele dagen (8-16) til at være hjemme. Dagen før får jeg dog en mail, hvor jeg får at vide, at bordene nu er ankommet til leverandøren, og at jeg nu kan vælge en dato for levering – med andre ord, den oprindelige dato jeg valgte, blev fuldstændig ignoreret.
Jeg forsøgte herefter gentagne gange at få fat på dem telefonisk inden for deres telefontid, og først efter fem forsøg lykkedes det. Her fik jeg at vide, at jeg kunne få en ny leveringstid på deres regning – det var trods alt fair nok.
Da bordet så endelig ankommer, viser det sig, at de har sendt de forkerte ben med. Jeg skriver en mail uden at få svar, og vælger derfor at ringe for at få en afklaring. Jeg får oplyst, at de vil sende de rigtige ben med PostNord, og at der vil blive vedlagt en returlabel, som fragtmanden så kan bruge til at tage de forkerte ben med retur.
Det lød fint – men da fragtmanden ankommer, har han intet hørt om det og nægter at tage pakken med. Vi står nu med en kæmpe pakke med de forkerte ben, som vi ender med selv at skulle slæbe ned i en pakkeshop.
Alt i alt en rigtig ærgerlig oplevelse med dårlig kommunikation, manglende overholdelse af aftaler og en kundeservice, der kræver unødvendig meget tid og energi at få fat på. Ikke en oplevelse jeg har lyst til at gentage.
Smukt og funktionelt bord, men mangelfuld levering
Jeg har et ESSENTIAL COLOR spisebord, 140x90 cm i orange med en tillægsplade i grå, som jeg købte i foråret 2024.
Det var en stor beslutning købe bordet i orange, da jeg kun havde set det online, men jeg har bestemt ikke fortrudt. Farven er helt perfekt (mere mandarin end appelsin i nuancen) og bordet er smukt og enkelt udført. Tillægspladen fungerer fint, selvom den er lidt klodset at lægge på plads. Æstetisk er jeg meget glad for mit valg, og jeg synes, at kvaliteten er i fin overensstemmelse med prisen.
Min største anke i købsprocessen var selve leveringen, der ikke kunne bestilles til at komme indenfor et bestemt tidsrum på dagen, så jeg måtte være hjemme hele dagen (dog ringede fragtmanden en halv times tid inden han dukkede op). Derudover blev bordet kun leveret til kantsten, så jeg selv måtte bære det temmeligt tunge og uhandy, usamlede bord op til 4. sal. Det krævede hjælp fra en ven, der lykkeligvis også havde mulighed for at stå til rådighed hele dagen for at kunne hjælpe mig med at bære bordet op. Jeg havde gerne betalt ekstra for at have muligheden for at vælge opbæring ved levering!
Derudover blev bordet leveret uden en samleanvisning, som ville have været en god hjælp til at få brugt bolte, møtrikker og spændskiver de tiltænkte steder. Bordet står dog stadig og pynter i min stue nu et år efter, så noget har jeg nok gjort rigtigt ;-)
Alt i alt et smukt og funktionelt bord til prisen, men en usmidig leveringsoplevelse.
God service og skønt bord
Mit skønne spise bord havde en skade da det blev leveret.
De kom dagen efter med et nyt.
Anbefaling herfra
En blandet oplevelse
Ja, som overskriften siger, så har vores køb hos Tablelab været en lidt blandet oplevelse.
Det gode først;
Bordet er flot i kombinationen orange/egetræ. Det står stabilt, og kvaliteten virker høj.
Ift. prisen for bordet, så synes vi at man får meget for pengene.
Det lidt mindre gode;
Vi bestiller bordet 1/12-2024, med levering 10/2-2025.
Et par dage før (d. 7/2) leveringsdag, får vi besked om at det bliver forsinket. Herfra bliver det forsinket et par gange, og kommunikationen fra virksomheden er lidt vaklende i deres angivelser af hvor lang forsinkelse der vil være tale om.
Vi ender med at modtage vores bord d. 19/3-2025, altså over 5 uger efter oprindelig leveringsdato.
Vi har egentlig følt os ok behandlet undervejs, men det har dog krævet at man selv var lidt opsøgende på detaljer i forløbet.
Alt i alt;
Flot bord, men vent lige med at sælge jeres gamle spisebord indtil leveringen reelt har fundet sted. Kan se at vi ikke er de eneste med lignende oplevelser.
Ingen kontakt
har chattet til dem, e-mailet dem og ringet til dem - ingen kontakt - så er det jo svært at bestille en vare - jeg tænker at jeg må bestille et bord et andet sted - og egentlig glad for at jeg ikke har modtaget en vare der skulle reklameres over eller lignende - det må være et mareridt med et firma der ikke kan kontaktes.

Vastaus yritykseltä Tablelab
Virkelig flotte borde i høj kvalitet
Virkelig flotte borde i høj kvalitet og dansk design. Fremragende service og hurtig levering. Kan klart anbefales. *****
Hurtig og effektiv betjening og et…
Hurtig og effektiv betjening og et meget smukt bord, som vi stadig er glade for.
Vi var på jagt efter et bord og vi…
Vi var på jagt efter et bord og vi kunne ikke blive enige om hvad det skulle være. Min partner nævnte at hun havde set et firma ved navn tablelab, som lavede et par borde.
Hurtigt blev vi begge helt vilde med bordet Essential Oak.
Vi har været i "dialog" med Kristoffer et par gange og det endte med at vi bestilte bordet i Pearl farven.
Servicen, produktet, leveringen er i top og hold kæft hvor er vi glade for vores bord!
Tak Kristoffer! :-)
Pris og kvalitet stemmer ikke overens
Jeg bestiller et essential oak bord tilbage i midt oktober med 14 dages leveringstid. Leveringtiden bliver forlænget af flere omgange, dog ikke på hjemmesiden, hvor der stadig står samme levering. Jeg kan i starten af december samle bordet.
Understellet er ikke monteret på bordpladen, hvilket jeg er noget skuffet over på et bord til 10.000 kr.
Der var heller ingen samlevejledning med til dette, kun på deres hjemmeside til en udgået model.
Der er umbraco med til at skrue understellet i bordpladen, men ingen 13 nøgle til at fastspænde benene eller skruetrækker som også skal bruges i forbindelse med montering af benene.
Dialogen og servicen har været rigtig fin, men overordnet set har jeg ikke været tilfreds med produktet.

Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.