Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Så fine og lækre ting på hjemmesiden, som lever op til ens forventninger når de kommer hjem. De sender varerne hurtigt, godt pakket ind og har nogle helt geniale løsninger til organisering på deres hj... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Yrityksen tiedot

1. Sisustusliike

Yrityksen kirjoittama

Omfavn hverdagen med Labellab, uanset om du er her for at forvandle dine køkkenskabe eller forkæle en du holder af, har Labellab en løsning til ethvert rum, hylde eller livsstil. Vores samling af etiketter og opbevaringsløsninger er designet til at hjælpe dig med at få styr på livets små nuancer. Hos os finder du kreative, unikke og personlige gaver. Vores formål er at være der i de øjeblikke, der betyder noget, i hjertet af enhver vigtig lejlighed.

Yhteystiedot

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Saanut 5/5 tähteä

Super lækre og fine labels til at…

Super lækre og fine labels til at organisere. Jeg modtog to labels med små pletter på. Nok en fejl i produktionen. Jeg skrev til Labellab og få dage efter kom de personligt med to nye. God stil og god service! Tusinde tak!

18. kesäkuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Jeg må sige, at det ikke er sidste gang, jeg har handlet hos Labellab

Jeg må sige, jeg er dybt imponeret over Labellab's tebakke og krydderipodie. Først og fremmest er kvaliteten virkelig god. Materialerne føles robuste og holdbare, hvilket giver mig tillid til, at disse produkter vil vare i lang tid.

Jeg er især imponeret over krydderipodiet, som gør det så let at finde det rigtige krydderi uden besvær.

Alt i alt kan jeg varmt anbefale Labellab til enhver, der sætter pris på kvalitet, funktionalitet og stil i deres køkken. Fantastisk arbejde, Labellab! 😊

9. toukokuuta 2024

Jeg har bestilt olieflasker

Jeg har bestilt olieflasker, drejefad og etiketter til, som jeg er blevet virkelig glad for, de passer perfekt ind, nem at anvende. Dejligt med hurtigt og skøn service! Kæmpe anbefaling herfra🌟

12. toukokuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Etiketterne danner små…

Etiketterne danner små bobler/lufthuller efter ganske kort tid ret hurtigt op flere steder. Jeg har nu én enkelt beholder hvor etiketten sidder flot. Varen bliver afsendt hurtigt, flot hjemmeside og egentlig et flot produkt - det er lige til 5⭐️ hvis det nu ellers fungerer som anvist på hjemmesiden.

4. huhtikuuta 2024

Kære Kim,

Vi vil gerne starte med at udtrykke vores oprigtige beklagelse over den mindre end perfekte oplevelse, du havde med vores etiketter. Det er virkelig vigtigt for os, at hver kunde forlader os med et smil på læben, og vi er ærgerlige over, at det ikke var tilfældet for dig denne gang 😟

Vi sætter stor pris på din anerkendelse af vores hurtige forsendelse, vores hjemmeside og vores produkter. Din feedback er uvurderlig for os, da vi altid stræber efter at forbedre os!

Vi vil meget gerne rette op på din ærgerlige oplevelse. Derfor vil vi gerne invitere dig til at kontakte os direkte på vores mail: sales@labellab.dk
Vi er her for at lytte og sammen med dig vil vi prøve at finde den bedste løsning ✨

Endnu en gang, tak for din feedback og forhåbenligt for at give os muligheden for at rette op på dette. Vi ser frem til at høre fra dig og til at vise dig den service, vi virkelig stræber efter at give så vi måske kan gøre os fortjent til dine 5-stjerner 🤞🏻

Kærligste hilsner,

Saanut 5/5 tähteä

Jeg bestilte mine labels og…

Jeg bestilte mine labels og krydderiglas om aftenen og allerede inden min frokostpause på arbejdet, fik jeg en besked om at varerne var sendt afsted! Super god og hurtig service og varerne taler for sig selv! 10/10 oplevelse og absolut ikke sidste gang jeg handler her! Vi takker her fra familien :)

11. maaliskuuta 2024

Kære Dhia,

Det varmer virkelig vores hjerter at modtage sådan en dejlig anmeldelse fra jer! Mange tak for jeres ord, de betyder meget for os 🥹

Vi er utroligt glade for at høre, at I værdsatte den hurtige service, og at I allerede kunne se resultaterne af jeres bestilling så hurtigt. Det er vores mål at sikre, at vores kunder modtager deres varer så hurtigt som muligt, og det glæder os, at vi kunne opfylde dette for jer 📦

Det betyder også meget for os at høre, at I er tilfredse med kvaliteten af vores etiketter og krydderiglas. Vi bestræber os altid på at levere produkter af høj kvalitet, der kan gøre hverdagen lidt lettere og mere organiseret 🧂

Endelig vil vi gerne takke jer for jeres støtte og tillid til os. Det betyder meget for os at have tilfredse kunder som jer, og vi ser frem til at kunne betjene jer igen i fremtiden! 💛

Kærligste hilsner,

Rigtig god oplevelse

Jeg bestilte både labels og krydderiglas hos Labellab, og er meget tilfreds med kvaliteten af begge dele. Jeg designede desuden selv en label, og da ordet på labelen var langt, skulle det opdeles med en bindestreg. Dette tænkte jeg ikke over, da jeg designede labelen, men bindestregen var perfekt placeret, så det gav mening.
Desuden lynhurtig levering!

3. maaliskuuta 2024

Hej Pernille,

Tusind tak for din positive feedback! ⭐️
Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med dine køb hos os. Vi lægger stor vægt på at sikre, at vores kunder får produkter af høj kvalitet, og det betyder meget for os at vide, at vores labels og krydderiglas levede op til dine forventninger 🧂

Det er fantastisk at høre, at vores indsats med at sikre, at bindestregen på din label var perfekt placeret, blev bemærket og værdsat af dig. Vi stræber altid efter at skabe produkter, der ikke kun opfylder, men også overgår vores kunders forventninger 🎉

Vi sætter pris på din støtte og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden 🛍

Alba & Team Labellab

Virkelig smukke krydderiglas

Virkelig smukke krydderiglas, meget god kvalitet. Glæder mig til at købe flere ting. Hurtigt levering. Alt i alt en god anbefaling 😁

8. maaliskuuta 2024

Hej Frederikke,

Tak for dine 5 stjerner! ⭐️
Det glæder os virkelig at høre, at du er begejstret for vores krydderiglas og værdsætter den gode kvalitet, de leverer. Vi sætter en ære i at tilbyde produkter, der ikke kun er funktionelle, men også æstetisk tiltalende 🧂

Vi er glade for at høre, at din oplevelse med os har været positiv, og at du allerede ser frem til at handle hos os igen. Vi vil fortsat stræbe efter at imødekomme dine forventninger og levere en fremragende oplevelse hver gang ✨

Tak for din anbefaling, din støtte betyder meget for os! Vi ser frem til at betjene dig igen og give dig en endnu bedre oplevelse 🛒

Alba & Team Labellab

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig levering og meget smukke labels…

Hurtig levering og meget smukke labels :-)

6. maaliskuuta 2024

Hej Birgit,

Tusinde tak skal du have for at have taget dig tiden til at skrive en anmeldelse ⭐️

Vi sætter stor pris på dine rosende ord! Det er fantastisk at høre, at vores etiketter lever op til dine forventninger, og at du har haft en positiv oplevelse med vores hurtige levering 📦

Vi håber, at se dig på shoppen en anden god gang 🛍️

De bedste hilsner,

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt. Super gode produkter.

22. helmikuuta 2024

Hej Mathilde,

Det er skønt at høre, at vores produkter lever op til dine forventninger, og at du har haft positive oplevelser med vores hurtige levering og organiserings løsninger 🥰

Vi glæder os til at se dig på shoppen en anden god gang 🛍️

De bedste hilsner,

God og hurtig levering

God og hurtig levering.
Og top kundeservice.

22. helmikuuta 2024

Hej Heidi,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de flotte stjerner! ⭐️

Det er dejligt at høre, at vores kundeservice kunne hjælpe dig og at du blev mødt med en så positiv oplevelse. Vi stræber altid efter at yde den bedste service og vejledning til vores kunder 👩🏼‍💻

Endvidere er vi glade for at høre, at du værdsatte den hurtige levering og vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage igen! 🛍

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig levering og super fine…

Hurtig levering og super fine produkter. Derudover har de super god kundeservice, da jeg kontaktede dem angående min ordre. Det er ikke sidste gang jeg køber noget fra denne hjemmeside.

20. helmikuuta 2024

Hej Christina,
Mange tak for din positive feedback! ✨

Vi sætter stor pris på din tillid til os og er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med både vores produkter og kundeservice 🥰

Vi stræber altid efter at levere høj kvalitet både i vores produkter og i vores service, og det glæder os meget at høre, at det blev bemærket og værdsat af dig. Vi er glade for at have haft mulighed for at hjælpe med din ordre, og vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage som kunde i fremtiden 🛍

Endnu engang tak for din støtte og for at vælge vores hjemmeside!

Super gode produkter!

Jeg købte krydderiglas og en masse forskellige labels til min mor i indflyttergave, og det store smil på min mors læber, var priceless. Glassene var super fine og pakket godt ind, samt de mange labels var godt beskyttet i indpakningen. Ingen tvivl om, at jeg skal have mit køkken opgraderet med ting fra Labellab. Nem at bestille og hurtig levering 🎉

11. helmikuuta 2024

Hej Julie,

Det varmer virkelig vores hjerter at læse din anmeldelse! 🥹
Vi er så glade for at høre, at din mor blev så glad for sin indflyttergave og nød både krydderiglasene og etiketterne. Det betyder meget for os at vide, at vores produkter bidrog til en særlig og mindeværdig oplevelse 🥰

Vi lægger stor vægt på sikkerhed og kvalitet i vores forsendelsesprocesser, og det er fantastisk at høre, at dine varer ankom i god stand takket være vores omhyggelige indpakning 📦

Det glæder os også at høre, at din bestilling var nem, og at leveringen var hurtig. Vi gør vores bedste for at sikre en problemfri købsoplevelse for vores kunder.

Tak for at vælge Labellab til din indflyttergave, og vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage for at opgradere dit eget køkken! 🛒

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig levering og produkter er bare👌🏼

5. helmikuuta 2024

Hej Ida,
Tak for din anmeldelse, det betyder meget for os! ⭐️

Vi er glade for at høre, at du værdsætter vores hurtige levering og at vores produkter lever op til dine forventninger 😁

Vi sætter en ære i at tilbyde den bedste service og kvalitetsprodukter til vores kunder, og det er fantastisk at få bekræftelse på, at vores bestræbelser bliver værdsat 🫶🏻

Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden 🛍

Flotte etiketter

Flotte etiketter i forskellige designs, nemme af sætte på .

25. tammikuuta 2024

Hej Stephanie,
Tusind tak for din anmeldelse! ✨

Vi er glade for at høre, at du kunne lide vores etiketter og fandt dem nemme at anvende 🏷

Vi lægger stor vægt på at tilbyde et bredt udvalg af flotte designs, der kan tilfredsstille enhver smag, og det glæder os at høre, at du satte pris på vores sortiment 🫶🏻

Det er vores mål at gøre dine købsoplevelser så nemme og behagelige som muligt, og vi er glade for at høre, at vores etiketter levede op til dine forventninger. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden 🛍

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig og nem bestilling.

Hurtig og nem bestilling.

24. tammikuuta 2024

Hej Heidi,
Tak for din anmeldelse! ⭐️

Vi er glade for at høre, at du havde en positiv oplevelse med at bestille hos os, og at processen var både hurtig og nem.

Det er vores mål at sikre, at vores kunder kan nyde en problemfri og bekvem købsoplevelse, og det glæder os at høre, at vi har opfyldt dette mål for dig 😁

Vi sætter pris på din støtte og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden 🛒

Virkelig godt!!

Virkelig godt! Og endda bedre end forventet. God kvalitet og meget moderne hvis man ønsker det🩷

12. tammikuuta 2024

Hej Sophie,
Tak for din fantastiske anmeldelse! ✨

Vi er begejstrede for at høre, at vores produkter overgik dine forventninger, og at du fandt dem af god kvalitet og moderne i designet 🤩

Vi stræber altid efter at tilbyde vores kunder produkter af høj kvalitet og med et moderne touch, så det glæder os at vide, at vi har ramt plet med vores udvalg 🫰🏻

Vi sætter stor pris på din støtte og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden 🛍

Mega gode kvalitet

Mega gode kvalitet. Er helt vild med det😍
Hurtig levering👏🏻 helt klart en anbefaling… har lige bestilt min nr 2 ordre inden 1 uge

8. tammikuuta 2024

Hej Mayada,
Tak for din begejstrede anmeldelse! ✨

Det glæder os utroligt meget at høre, at du er så tilfreds med vores produkters kvalitet og den hurtige levering 📦

Vores team lægger stor vægt på at sikre, at vores produkter lever op til de højeste standarder for kvalitet, og det betyder meget for os at få din bekræftelse på, at vi lykkes med det 🥰

At du allerede har afgivet din anden ordre inden for en uge, er den bedste ros, vi kunne ønske os. Vi er stolte af at have skabt produkter, der lever op til dine forventninger, og vi ser frem til at betjene dig igen og igen 🛍

Tak for din anbefaling!

Virkelig god service

Virkelig god service. Hurtigt levering og et super fedt udvalg - jeg elsker, at man kan få flotte personaliserede labels :)

1. tammikuuta 2024

Hej Louise,
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! ⭐️

Det varmer virkelig vores hjerter at høre, at du værdsætter vores service og vores udvalg af produkter 🥹

Vi er glade for at kunne tilbyde personaliserede etiketter, og det betyder meget for os at vide, at du elsker den ekstra personlige touch, de giver til dine køb 🏷

Vi sætter stor pris på din støtte og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden 🛒

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin