Samlet set en lidt lunken oplevelse. Vi har købt et smukt bord fra Tablelab og selve produktet er der som sådan ikke en finger at sætte på. Men firmaets kommunikation derimod… Der er noget at hente!... Näytä lisää

Jeg har købt det fineste spisebord, Essential Oak. Der var lidt problemer med leveringsdatoen som blev udskudt af to omgange. Da jeg modtog bordet fik jeg desværre samlet det forkert og det var nødven... Näytä lisää

Modtog sofabord som, grundet fragt, havde pådraget sig nogle store skrammer. Jeg skrev til Tablelab, vedhæftede billeder og i løbet af max to timer, modtog jeg det fineste svar, hvor de udover at bek... Näytä lisää

Vi har bestilt vores spisebord for en måned siden. Bordet bliver leveret på den forkerte dag, pakken er smadret, og der er en ridse midt i bordpladen. Vi får kontakt til Tablelab, som lover at sende e... Näytä lisää

1. Huonekaluliike

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Møbler i tidsløse designs - dag til dag levering, køb online eller i konceptbutik.

3,8

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Jeg har købt et spisebord og er…

Jeg har købt et spisebord og er egentlig super tilfreds med produktet, men jeg synes ikke det er godt nok at man ikke kan aftale leveringstidspunktet nærmere end mellem 8 og 16.30 - jeg vidste først hvornår fragtmanden var der da han stod udenfor, og jeg så måtte skynde mig hjem fra arbejde.. Jeg troede jeg ville få at vide leveringstidspunktet 30 min før hvilket ikke var tilfældet.

21. heinäkuuta 2022

God kundeservice

Efter et par bump på vejen. Tror jeg der er håb.
Vidste ikke, hvor mange ml. min sæbe indeholdt. Det var ikke beskrevet. Det er rettet, og jeg har selv fået oplyst det via mail.
Jeg bestilte min sæbe den 7. maj. Desværre er den ikke dukket op endnu. Efter en god dialog med kundeservice, er der nu en ny på vej. Når man kun har nanolaminat borde i hele hytten, og rengøringsvanvid. Ja, så er sådan en sæbe uundværlig.
Glæder mig til min pakke ankommer

10. toukokuuta 2022

God kvalitet og service

Jeg har købt et spisebord hos Tablelab. Det lever fuldt ud op til mine forventninger fra billederne. Det fremstår helt igennem som super god kvalitet - og så er det jo selvfølgelig også enormt flot. :)

Der var en del udfordringer med at få bordet leveret. Så vidt jeg kunne forstå, var der udfordringer hos deres leverandør med lige netop den farve, jeg havde bestilt. Men det blev håndteret rigtig fint og professionelt. Selvom leveringen blev rykket et par gange, fik jeg besked i god tid og følte mig bestemt værdsat som kunde.
De varmeste anbefalinger herfra - både ift. produktet de forhandler, men også ift. Tablelabs kundeservice.

1. maaliskuuta 2022

Smukke produkter og uovertruffen kundeservice

Min kone og jeg købte for et lille års tid siden et flot spisebord hos Tablelab. Det var dog begyndt at "hænge" lidt i midten, som om det ikke var stivet godt nok af. Jeg skrev derfor til deres kundeservice og sendte billede af bordet. De svarede allerede 3 minutter efter afsendelsen af min mail. Her fik jeg at vide, at der manglede en afstiver, og de ville sende denne samt en ny bordplade til os. Den modtog vi i går og det hele blev altså klaret på godt en uge - Det er altså virkelig imponerende kundeservice.
Vi er SÅ glade for vores smukke spisebord og kan kun medgive Tablelab vores varmeste anbefalinger.

27. tammikuuta 2022

Magen til god kundeservice skal man…

Magen til god kundeservice skal man lede længe efter!
Jeg er yderst tilfreds med den hurtige og fine behandling jeg har fået af Tablelab. Hurtig levering, tydelig kommunikation og da der opstod problemer var servicen om muligt endnu bedre :o)
Kan kun anbefale dette firma.

3. tammikuuta 2022

Hej Tina,
Mange tak for din anmeldelse - Det er vi rigtig glade for! Jeg håber vi kan være behjælpelige en anden gang :)

Flot bord, hurtig levering

Hurtig levering 👍, flot bord, til en god pris og en rigtig god service.

22. joulukuuta 2021

Hej Nicholas,
Mange tak for de fine ord - Jeg håber du bliver rigtig glad for dit bord :)

Flot bord som vi glæder os til at få…

Flot bord som vi glæder os til at få sat op i vores nye hjem. Ingen udfordringer - personlig levering blev foretaget på den aftalte dato, og man kan komme hurtig i kontakt med kundeservice over telefon og mail.

7. joulukuuta 2021

Hej Armisa,
Tak for de fine ord - Jeg håber du bliver rigtig glad for bordet :)

Vildt lækkert og flot spisebord

Vildt lækkert og flot spisebord, hvor man fornemmer kvaliteten og håndværket bag.

Ejeren leverede selv bordet, hvilket for mig viser passionen og ambitionerne bag det flotte produkt!
Støt endelig ham, håndværket og et innovativt produkt som dette. :)

4. joulukuuta 2021

Hej Simon,
Tusind tak for din anmeldelse! Jeg håber du bliver rigtig glad for dit bord :)

Bitter sour experience with a fantastic product

Let me start with we are very very happy with the table. Very practical and love the design.

Thank you very much for the delivery of the table. I must admit (not to my surprise though), you mentioned that we will get a free delivery for buying the whole table worth 6k, so whilst we were happy .. didn’t turn out to be exactly what we expected.

I was home all day expecting the delivery to be made anytime of the day. The guys call and then as they don’t come upstairs I look in the window and they were standing down for me to go pick the table and bring it upstairs.

Pls do not say delivery is on us next time as I’d rather pay for delivery instead of me struggling all alone carrying the table upstairs when they were two who left it outside.

Starting the relationship on a very bad foot. Really poor service from a reputed brand like yours.

24. marraskuuta 2021

Hi again Nik,

I think it's bad, that the chauffeur didn't help you - But they are not obliged to do so. We also specify this in our shipping terms, and it is normal practice in the majority of furniture shipping companies in Denmark.

Never the less - I am very sorry to hear that you had a bad experience, and that we have not been clear enough in our description( which is also only in danish atm)

Again I hope you will be pleased with the table!