Sygeforsikringen "danmark" Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Er fuldt ud tilfreds og har været medlem i over 40 år , og mine børn er født ind i systemet. De 3 stjerner skyldes, at I stadig ikke kan finde ud af at tilbyde månedlig betaling. Lad nu vær' at svar... Näytä lisää

Positiv oplevelse! I forbindelse med øjenoperation kommer jeg efter 4 måneder i tanke om at ansøge danmark om tilskud. Jeg retter forespørgsel, hvor jeg får svar dagen efter om at fremsende relevante... Näytä lisää

Jeg bliver oplyst om de ting der skal ske i forbindelse med mine tilskud og udbetaling af samme. Det eneste jeg savner rigtig meget er det fysiske hæfte man kunne sidde og læse i - jeg får stort set... Näytä lisää

Sygeforsikring Danmark har været med på vores livsrejse siden 1982. Det har gennem alle årene været en stor hjælp og støtte, mangfoldige Tandlægebesøg, var ikke blevet til noget, hvis vi ikke havde... Näytä lisää

1. Sairausvakuutusyhtiö
  2. Vakuutustoimisto

På sygeforsikring.dk kan du melde dig ind i ”danmark”. Du kan også se alle tilskudstakster og kontingenter for de forskellige grupper. Er du medlem kan du se Egne medlemsoplysninger, bestille en udbetaling eller foretage ændringer i dit medlemskab.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

157 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Anmeldelse

Jeg har været i sygeforsikring Danmark. I mange år.Og jeg kan kun sige dette, at jeg er super tilfreds med dem, og kan 100% anbefale at blive medlem, jeg har ikke fortudt en dag❤️🥰👍

27. elokuuta 2026

Kære Helga Margrethe Hansen

Tak for den meget flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dit medlemskab.

virker fint

Kære Erling Larsen

Tak for den flotte anmeldelse.

Sygeforsikringen "danmark"

Jeg har altid fået en god behandling

Jeg har altid fået en god behandling, og venlig betjening

Kære Grete Jeppesen

Tak for de 5 stjerner og de rosende ord om vores behandling og betjening.

Kort sagt, det virker

Kort sagt, så virker det bare. Den udregner automatisk hvor meget jeg skal have tilbage, man får hurtigt svar og de er meget behjælpelige med spørgsmål.

Kære Frederik

Tak for de 5 stjerner og de rosende ord om vores medarbejdere.

Sygeforsikringen "danmark"

Kan kun anbefale Danmarks…

Kan kun anbefale Danmarks sygeforsikring, det vil være dumt andet. Der er mange fordele, så meld jer ind så snart det er muligt

Kære G.D.

Tak for de 4 stjerner og anbefalingen om at melde sig ind i "danmark".

Sygeforsikringen "danmark"

Stor forskels behandling på om du er…

Stor forskels behandling på om du er ung 16-25 år eller eller ældre, giver ingen mening med et forhøjet tilskud til kontakt linser når du er mellem 16-25 År og er du ældre må du nøjes med et mindre tilskud, kontakt linser er ikke en nødvendighed men et valg. Opdatering. På svar, kontaktlinser er som skrevet et tilvalg og ikke en nøvendighed, briller kan være en nødvendighed og synes stadig at det er for dårligt at betalende medlemmer er med til at betale for at en alders gruppe kan være gratis medlem og være tilskuds berettigede så jeg overvejer kraftigt at melde mig ud..

24. elokuuta 2026

Kære Lars Nielsen.

Du har helt ret i, at behov for tilskud ændrer sig gennem livet. Det er ofte sådan, at jo ældre vi bliver, jo oftere har vi behov for tilskud til kontaktlinser – ligesom til briller, diverse behandlinger og medicin. Men i "danmark" betaler medlemmerne samme pris unge som ældre. Der skal derfor være fordele for såvel unge som ældre medlemmer, så alle forbliver medlem hele livet.

Forhøjet tilskud til kontaktlinser er én af de særlige fordele for unge, for det er et af de tilskud, de også ofte har brug for.

Vi håber, at det med denne forklaring giver mere mening, hvorfor det er sådan.

Med over 350 tilskud er der forhåbentlig masser af tilskud, der giver værdi gennem hele livet.

Venlig hilsen
Sygeforsikringen "danmark"

Jeg er relativt ny til Danmarks…

Jeg er relativt ny til Danmarks sygeforsikring, men synes det virker fint og er nemt at navigere.

23. elokuuta 2026

Kære Emma Thomas

Har været kunde i over 50 år

Har været kunde i over 50 år. Aldrig haft grund til at klage.

Kære Thing & Tal

God kundeervice.

Kære Annette N

I er gode

Et fantastisk sted at have

Kære Brian boy Nielsen

Sygeforsikringen "danmark"

Super kunde service som tage hensyn til…

Super kunde service som tage hensyn til individuelle behøver.
Hurtigt svar med efficient oplysninger. Excellent kommunikation igennem webside. Meget hurtigt udbetaling på tilskuddet. Tusind tak!😊😊😊😊😊

18. elokuuta 2026

Kære Kate Bentsen

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Jeg kan varmt anbefale Sygeforsikring Danmark

Jeg kan varmt anbefale Sygeforsikring Danmark
Jeg har været medlem i over 30 år og har aldrig haft bøvl eller problemer. Alt har altid fungeret nemt og problemfrit, og jeg har kun gode oplevelser med dem.
Det giver en stor tryghed at være medlem et sted, hvor tingene bare fungerer.
Tak for mange års god service – jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger.

12. elokuuta 2026

Et glad medlem

Hvor er jeg glad for mit medlemskab. Jeg har været med siden 2001 og aldrig haft nogle problemer. God service og god app 😊

12. elokuuta 2026

Kære René Rasmussen

Tak for den flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har gode oplevelser med vores app og vores service.

For mit velkommende

For mit velkommende , har jeg faktisk ikke noget at klage over .Haft Sygeforsikring Danmark i snart ( 100 ) år jaaaa ok overdriver lidt. Igår besøgte jeg deres afd. i København for første gang og blev modtaget af venlig , smilende medarbejder , jeg var meget positivt overrasket der mit telefoniske samtale med dem var "koldt" og ikke særlig behjælpelig .

6. elokuuta 2026

Kære Marta

Dejligt, at du havde en positiv oplevelse i København og tak for din anmeldelse her.

Telefonen bliver taget af forsikringsmedarbejdere over hele landet, men målet er selvfølgelig, at vores medlemmer altid oplever, at vores medlemsservice er både behagelig og behjælpelig.

Sygeforsikringen "danmark".

Utilstrækkelig dokumentation

Jeg har tidligere kritisæret sygesikringen for tilfældigheder ved udbetaling af tilskud.
Efterfølgende har jeg erfaret, efter samtale med klinikken, at den, af mig fremdendte dokumentation, ikke var tilstrækkelig.

24. heinäkuuta 2026

Kære Peter Hosszu

Mange tak for at opdatere din anmeldelse. Det værdsætter vi virkelig.

Godt, at du fandt ud af, hvor misforståelsen var opstået. De fleste behandlere indberetter heldigvis automatisk og elektronisk til "danmark", så du som medlem ikke behøver at gøre noget.

Sygeforsikringen "danmark"

Jeg er så glad for at jeg meldte mig…

Jeg er så glad for at jeg meldte mig ind da jeg var 18 år. Nu, næsten 50 år senere, har jeg adskillige svære skavanker som er dyre at medicinere. Men selvom apoteket er dyrt, så trykker jeg bare på "udbetal" og så dukker pengene op på min konto et par dage senere. Jeg har aldrig haft problemer med det. Tak, danmark

27. heinäkuuta 2026

Kære Karin

Tak for de 5 stjerner. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds.