Sygeforsikringen "danmark" Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Positiv oplevelse! I forbindelse med øjenoperation kommer jeg efter 4 måneder i tanke om at ansøge danmark om tilskud. Jeg retter forespørgsel, hvor jeg får svar dagen efter om at fremsende relevante... Näytä lisää

Sygeforsikring Danmark har været med på vores livsrejse siden 1982. Det har gennem alle årene været en stor hjælp og støtte, mangfoldige Tandlægebesøg, var ikke blevet til noget, hvis vi ikke havde... Näytä lisää

Jeg bliver oplyst om de ting der skal ske i forbindelse med mine tilskud og udbetaling af samme. Det eneste jeg savner rigtig meget er det fysiske hæfte man kunne sidde og læse i - jeg får stort set... Näytä lisää

Er fuldt ud tilfreds og har været medlem i over 40 år , og mine børn er født ind i systemet. De 3 stjerner skyldes, at I stadig ikke kan finde ud af at tilbyde månedlig betaling. Lad nu vær' at svar... Näytä lisää

1. Sairausvakuutusyhtiö
  2. Vakuutustoimisto

På sygeforsikring.dk kan du melde dig ind i ”danmark”. Du kan også se alle tilskudstakster og kontingenter for de forskellige grupper. Er du medlem kan du se Egne medlemsoplysninger, bestille en udbetaling eller foretage ændringer i dit medlemskab.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

161 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Utilstrækkelig dokumentation

Jeg har tidligere kritisæret sygesikringen for tilfældigheder ved udbetaling af tilskud.
Efterfølgende har jeg erfaret, efter samtale med klinikken, at den, af mig fremdendte dokumentation, ikke var tilstrækkelig.

24. heinäkuuta 2026

Kære Peter Hosszu

Mange tak for at opdatere din anmeldelse. Det værdsætter vi virkelig.

Godt, at du fandt ud af, hvor misforståelsen var opstået. De fleste behandlere indberetter heldigvis automatisk og elektronisk til "danmark", så du som medlem ikke behøver at gøre noget.

Sygeforsikringen "danmark"

Jeg er så glad for at jeg meldte mig…

Jeg er så glad for at jeg meldte mig ind da jeg var 18 år. Nu, næsten 50 år senere, har jeg adskillige svære skavanker som er dyre at medicinere. Men selvom apoteket er dyrt, så trykker jeg bare på "udbetal" og så dukker pengene op på min konto et par dage senere. Jeg har aldrig haft problemer med det. Tak, danmark

27. heinäkuuta 2026

Kære Karin

Tak for de 5 stjerner. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds.

Kun stor tilfredshed

Har i mange år kun været meget tilfreds, har kun gode ting at sige om Sygeforsikring “Danmark”

24. heinäkuuta 2026

Kære Lene

Tak for den flotte anmeldelse.

Holder hvad de lover

Har kun gode ting at sige om Danmark, big thumbs up herfra. Er min mor evig taknemlig for at hun i sin tid meldte mig ind i Danmark. I dag har jeg nemlig 3 kroniske sygdomme så får en del medicin , men fra Danmark får jeg heldigvis en masse penge tilbage i tilskud fra dem og får osse tilskud til en hel del andre ting. Og når man får udbetalt penge står de hurtigt på ens konto og de svarer en hurtigt hvis man kontakter dem og har osse en rigtig god service. Så 5 stjerner herfra.

21. heinäkuuta 2026

Kære Per K. Petersen

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Den er vi glade for.

Fungere perfekt

Fungere perfekt. Kører af sig selv, man skal lige huske at oplyse på apoteket at man er medlem hvis det er et nyt apotek og ellers er de flinke til selv at spørge når man handler et nyt sted. Jeg bruger meget medicin da jeg har kroniske smerter og tager meget forskelligt medicin. Jeg får gennemsnitligt mere tilbage i tilskud end jeg betaler for at være medlem og mit barn er gratis under mit medlem skab. Jeg har aldrig haft problemer med Danmark og jeg er evig glad for at min mor meldte mig ind i tidernes morgen og nærmest den dag min søn blev født meldte jeg ham ind også. Har ingen negative ting at sige. Kun ros!.

20. heinäkuuta 2026

Kære Sofie Bock

Tak for den flotte anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med medlemskabet.

Jeg er i dag 88 år

Jeg er i dag 88 år , og glad for ,at jeg for mange år siden meldte mig ind i Sygesikringen Danmark. Jeg er hjerte patient og opereret i 2004 derfor får jeg en stor del medicin, når jeg i dag ser på regnskabet, er det mange tusind kroner jeg får tilbage, hvert år
TAK FOR DANMARK
venlig hilsen Jytte

17. heinäkuuta 2026

Kære Ove og Jytte Larsen

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Sygeforsikringen "danmark"

Tak for excellent service på…

Tak for excellent service på hjemmesiden. Super kunde service som tager hensyn til mine individuelle behov og giver efficient, professional og hurtigt oplysninger. Trykkhed med behandlinger af min information og excellent tilskuddet. Nemt betalingen options. Det er vigtigt at være dækket fra en top klasse organisation. Tak!
👏👏👏👏👏

16. heinäkuuta 2026

Kære Kate Bentsen

Tak for den meget flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du oplever en super kundeservice.

Sygeforsikringen "danmark"

jeg er fuldt ud tilfreds

det fungerer hver gang helt upåklageligt - jeg holder øje med, hvad der bør udløse tilskud, og det er altid i orden.

10. heinäkuuta 2026

Kære Ruth Wollsen

Tak for det meget flotte anmeldelse.

Sygeforsikringen "danmark"

Fantastisk at være medlem i Danmark

Fantastisk at være medlem i Danmark. Har aldrig fortrudt, at jeg meldte mig ind som ung. Har fået det jeg har betalt, mange gange tilbage igen. Glad for vi har “Danmark” i Danmark

24. kesäkuuta 2026

Kære Brian Olesen

Tak for din flotte anmeldelse.

Perfekt behandling

Jeg er medlem af Sygeforsikringen Danmark. Siden 02.06.2023 har jeg modtaget 33.594 kr. i tilskud fra Danmark. Det er 988 kr. om måneden!
Det er da ikke så ringe 🙂
Og jeg har i alle årene fået en perfekt behandling!
Eneste negative er, at de giver alt for lidt til tandbehandling, især for ældre.

23. kesäkuuta 2026

Kære Niels Graverholt

Mange tak for din positive anmeldelse, og hvor er det godt at se, at du både er tilfreds med tilskud og service.

Sygeforsikringen "danmark".

Kan kun tilslutte mig andre brugers…

Kan kun tilslutte mig andre brugers oplevelse af firkantet regelrytteri og deres ekstreme fokus på egen bundlinje.

Edit: Jeres ubrugelige copy paste svar gør ingen forskel for min oplevelse.

23. kesäkuuta 2026

Kære Martin Borregaard

Vi beklager din oplevelse og opfattelse af "danmark". Især fordi vi slet ikke har et mål om overskud på bundlinjen. Vores målsætning er, at medlemmerne samlet set får minimum 90 % af kontingenterne retur i form af tilskud.

De seneste år har vi endda udbetalt mere i tilskud, hvilket har givet underskud på forsikringsdriften, der helst blot skal gå i nul hos "danmark".

Vi kan ikke kommentere på din konkrete sag, da vi af hensyn til persondata ikke sagsbehandler på offentlige platforme.

Men det gælder helt generelt, at en forsikring skal være tegnet, "før skaden sker". For en sygeforsikring handler det om at være rask. Det betyder, at der ikke må have været lægebesøg, modtaget henvisninger, købt medicin eller andet af den, der tegner forsikringen.

Det kan virke som regelrytteri, men som forsikringsselskab er vi nødt dels at overholde lovkrav, og dels at overholde rammerne af rimelighed over for de øvrige medlemmer.

Hvis du er utilfreds, kan du klage formelt både til os og andre instanser. Hvis du ønsker videre dialog, er du meget vedkommen til at kontakte os på til telefon 70 10 90 70 eller skrive til os på den sikre selvbetjening.

Sygeforsikringen "danmark"

Kun een stjerne fordi man ikke kan give…

Kun een stjerne fordi man ikke kan give 0 stjerner. Simpelthen et plattenslager-firma, der benytter enhver lejlighed til at undslippe betaling, hvis de kan finde en lille "fodfejl". Arrogante og korte for hovedet. En virkelig dårlig oplevelse og spild af tid og penge

16. kesäkuuta 2026

Danmark er uundværlig når helbredet…

Danmark er uundværlig når helbredet krævet lidt mere, og der kommer udgifter til medicin, tandlæge og andre behandlingstyper. Jeg ville ikke være foruden Danmark i ryggen

10. kesäkuuta 2026

Kære Dorte Anderen

Tak for den meget fine anmeldelse.

Sygeforsikringen "danmark"

Sygeforsikringen Danmark er en…

Sygeforsikringen Danmark er en fantastisk opfindelse. Har været medlem fra første dag. I begyndelsen af gruppe 5 hvor vi ikke fik meget tilbage(man er normalt ikke så meget syg fra 18-60)
Men som årene gik, 76 i dag, meldte vi os ind i gruppe 1 og så skal jeg da lige love for at vi fik noget for vores kontingent. Penge tilbage(har selvfølgelig også betalt regninger der efter)
Mine børn og børnebørn blev meldt ind da de blev født. Helle undvære fagforeningen end at opgive “Danmark” har jeg altid sagt, hvis økonomien tynger

8. kesäkuuta 2026

Kære Poul

Tusind tak for den meget flotte anmeldelse.