Sygeforsikringen "danmark" Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Er fuldt ud tilfreds og har været medlem i over 40 år , og mine børn er født ind i systemet. De 3 stjerner skyldes, at I stadig ikke kan finde ud af at tilbyde månedlig betaling. Lad nu vær' at svar... Näytä lisää

Positiv oplevelse! I forbindelse med øjenoperation kommer jeg efter 4 måneder i tanke om at ansøge danmark om tilskud. Jeg retter forespørgsel, hvor jeg får svar dagen efter om at fremsende relevante... Näytä lisää

Jeg bliver oplyst om de ting der skal ske i forbindelse med mine tilskud og udbetaling af samme. Det eneste jeg savner rigtig meget er det fysiske hæfte man kunne sidde og læse i - jeg får stort set... Näytä lisää

Sygeforsikring Danmark har været med på vores livsrejse siden 1982. Det har gennem alle årene været en stor hjælp og støtte, mangfoldige Tandlægebesøg, var ikke blevet til noget, hvis vi ikke havde... Näytä lisää

1. Sairausvakuutusyhtiö
  2. Vakuutustoimisto

På sygeforsikring.dk kan du melde dig ind i ”danmark”. Du kan også se alle tilskudstakster og kontingenter for de forskellige grupper. Er du medlem kan du se Egne medlemsoplysninger, bestille en udbetaling eller foretage ændringer i dit medlemskab.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 68 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Kaikki arvostelut

157 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Vi har været glade medlemmer i mange

Vi har været glade medlemmer i mange, mange år. Enkelte gange glemmer man at give den større rabat for medlemmer i mange år, men det klares med en telefonopringning.

Vastaus yritykseltä Sygeforsikringen "danmark"

Kære Eva. Tak for din anmeldelse og de fem stjerner. Alle tilskud skulle gerne blive beregnet udbetalt automatisk. Men godt at du har ringet, hvis der er udfordringer. Vi vil altid gerne hjælpe. Venlig hilsen Sygeforsikringen "danmark"

Jeg har været medlem af…

Jeg har været medlem af Sygeforsikringen "danmark"
siden 1990 med hele familien og har betalt med glæde det det koster årligt. Der har altid været god service !
Jeg har aldrig ,som i ALDRIG oplevet bøvl,som man kan opleve m Forsikringsselskaber
ER utrolig glad for mit medlemskab i min alder

Vastaus yritykseltä Sygeforsikringen "danmark"

Kære Jørgen. Tusind tak for de pæne ord. Sådan nogen bliver vi ALTID rigtig glade for. Og endnu mere glade for at du er medlem og tilfreds. Venlig hilsen Sygeforsikringen "danmark"

Meget tilfreds med "danmark"

Jeg har været medlem af Sygeforsikringen "danmark", siden jeg var i 20’erne, og nu er jeg 65 år. Gennem alle årene har jeg altid været meget tilfreds med "danmark". Jeg har aldrig oplevet problemer eller haft noget at klage over, og jeg har altid fået en god og tryg behandling.
Jeg kan derfor varmt anbefale Sygeforsikringen "danmark" og er meget glad for at have været medlem i så mange år.

Vastaus yritykseltä Sygeforsikringen "danmark"

Mange, mange tak for den flotte anmeldelse. Den værdsætter vi rigtig meget. Venlig hilsen Sygeforsikringen "danmark"

Jeg har passeret 80 år

Jeg har passeret 80 år, været medlem siden starten efter Sygekasserne, familien har været med på denne rejse, min hustru og jeg er nu gruppe 1 medlem.
Vi har alle i familien altid fået tilfredsstillende behandling og med stor tak for det!

Vastaus yritykseltä Sygeforsikringen "danmark"

Kære Hans. Vi siger kæmpe stor tak for din anmeldelse og for at være medlem i så mange år. Venlig hilsen Sygeforsikringen "danmark"

Vi har været medlem i en menneskealder…

Vi har været medlem i en menneskealder og har altid fået god behandling både vores børn og børnebørn er medlemmer

Vastaus yritykseltä Sygeforsikringen "danmark"

Kære Erik. Mange tak for at anmelde os så pænt. Tilfredse medlemmer gør os glade. Venlig hilsen Sygeforsikringen "danmark"

Jeg har været medlem over 50 år

Jeg har været medlem over 50 år og har kun gode oplevelser af både information og hjælpen til de udgifter der har været i de forløbne år.

27. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Sygeforsikringen "danmark"

Kære Henny. Mange tak for din flotte anmeldelse. Den værdsætter vi meget. Venlig hilsen Sygeforsikringen "danmark"

😊😊😊😊

Kan kun være glad for at jeg er medlem

Vastaus yritykseltä Sygeforsikringen "danmark"

Tak for din anmeldelse, stjernerne og smilene - vi værdsætter det hele. Venlig hilsen Sygeforsikringen "danmark"

Langvarigt medlemskab

Jeg har været medlem siden jeg var ganske ung, og det har jeg draget nytte af hvor jeg er blevet ældre fordi jeg har haft en del helbredsproblemer, som jeg har fået tilskud til behandling.

Vastaus yritykseltä Sygeforsikringen "danmark"

Kære Jørgen. Mange tak for din anmeldelse. Godt at du har glæde af dit medlemskab. Venlig hilsen Sygeforsikringen "danmark"

Medlem siden 1986

Vi har været medlem siden 1986 og aldrig haft nogen problemer . Reelt og ærligt forsikringsselskab med god kommunikation til medlemmerne .

Vastaus yritykseltä Sygeforsikringen "danmark"

Tak for ros og så mange års medlemskab. Vi værdsætter begge dele. Venlig hilsen Sygeforsikringen "danmark"

Glad for Danmark (også sygeforsikringen)🥇

Har været medlem siden jeg var ung.
Har indbetalt mange penge siden da, men har også fået mange retur. Ved ikke om regnskabet er minus eller plus. Men har aldrig et minut fortrudt det. Efter utallige tandlæge besøg, briller og høreapparat, kiropraktor og psykolog. Så nu er jeg en ung mand på 70, og fortsætter til jeg ikke kan "tygge smør mere" 😊👍

Vastaus yritykseltä Sygeforsikringen "danmark"

Dejligt med en god anmeldelse. Den værdsætter vi meget. Endnu mere at du har haft så meget glæde af dit medlemskab. Venlig hilsen Sygeforsikringen "danmark"

Får så meget hjælp og mine udbetalinger…

Får så meget hjælp og mine udbetalinger fra “danmark” gør det hele meget nemmere. Tak for omsorgen

4. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Sygeforsikringen "danmark"

Kære Hanne. Mange tak for din søde anmeldelse. Vi er glade for at kunne hjælpe dig. Venlig hilsen Sygeforsikringen "danmark"

Jeg har været kunde i 10 år i år

Jeg har været kunde i 10 år i år, og har aldrig haft et problem eller en klage ift. Min sygeforsikring.

Jeg er i gruppe 5, den er til at betale, jeg for fin dækning og selvom der er mange år hvor jeg måske ikke når op og får indbetalt beløb for året "tilbage" igen er der så bestemt også år hvor jeg får mere end hvad jeg har indbetalt tilbage. Er SÅ glad for at jeg meldte mig ind for 10 år siden før jeg skulle til tandlæge.

Vastaus yritykseltä Sygeforsikringen "danmark"

Kære Pernille. Tusind tak for anmeldelsen og godt at du blev medlem i rette tid. Venlig hilsen Sygeforsikringen "danmark"

Min bedste beslutning

Jeg har været medlem i mere end 40 år, og har aldrig haft grund til klage. Det er nemt at bevæge sig rundt i de forskellige abonnementstyper. Servicen er fin og betalingen er nemt gennem betalingsservice.

Vastaus yritykseltä Sygeforsikringen "danmark"

Kære Lene. Tak for fine ord og de fem stjerner. Det er værdsat. Venlig hilsen Sygeforsikringen "danmark"

Hej.

Hej.
Vi har været medlemmer af Danmark i mange mange år. Det samme har vore børn og børnebørn. Ja selv oldebarnet.
Det er meget betryggende at vi kan få hjælp til tandlæge, medicin mm. 😃🌷

Vastaus yritykseltä Sygeforsikringen "danmark"

Kære Anne. Mange tak for din fine anmeldelse. Hvor skønt at læse, at så mange generationer i jeres familie er medlemmer. Venlig hilsen Sygeforsikringen "danmark"

Den bedste forsikring man kan få

Den bedste forsikring man kan få, har været medlem i over 40 år

Vastaus yritykseltä Sygeforsikringen "danmark"

Kære Hans Jørgen. Mange tak for din anmeldelse. Den kunne vist ikke blive flottere. Venlig hilsen Sygeforsikringen "danmark"

Jeg melder mig aldrig ud

Jeg har været medlem, siden jeg var ganske ung og havde brug for kiropraktor. Dengang var det en 'ren overskudsforretning', fordi der ud over tilskud var skattefradrag for kontingentet.
I dag har jeg i lange perioder underskud, men det skal jo nogle have. Og det er godt at vide, at ny medicin ikke kan vælte budgettet.
Tilskud kommer, som det skal, og D-nyt er en ekstra fordel.
Jeg melder mig aldrig ud 👍

Vastaus yritykseltä Sygeforsikringen "danmark"

Kære Karin. Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for, at du vil blive ved med at være medlem. Venlig hilsen Sygeforsikringen "danmark"

Jeg har gennem rigtig mange år været…

Jeg har gennem rigtig mange år været medlem. Min datter er også , hun er i dag 26 , så over 26 års medlemskab. Vi har haft stor glæde af medlemskab, til vacciner, tandlæge , briller, fysioterapeut, fodindlæg , akupunktur. Ja ofte går indtægter næsten op med udgifter , og nogle gange tjener jeg ved større udgifter en regnet med .
Så en stor anbefaling.herfra . Meld dig ind heller i dag end i morgen og husk dine børn.

Vastaus yritykseltä Sygeforsikringen "danmark"

Kære Britta. Mange tak for din flotte anmeldelse. Og for at anbefale os til andre. Det glæder os, at både du og dine datter har gavn af jeres medlemskab. Venlig hilsen Sygeforsikringen "danmark"

Tandlæge tilskud og medicin tilskud…

Tandlæge tilskud og medicin tilskud passer altid.
Sød og venlig betjening hvis man ringer.
Kontingentet er givet godt ud.

Vastaus yritykseltä Sygeforsikringen "danmark"

Kære Kurt. Tak for din flotte anmeldelse. Den værdsætter vi virkelig meget. Venlig hilsen Sygeforsikringen "danmark"

Helt fantastisk

Helt fantastisk. Kommunikere til deres medlemmer i et sprog der er til at forstå og fortælle om fordele for medlemmer. Der er mulighed for hele tiden at blive opdateret på hvad der rør sig i forhold til omverdens beslutninger der kan have indflydelse for medlemmerne.

Kære Tina Johansen

Tak for de 5 stjerner og de pæne ord om "danmark".

Venlig hilsen
Sygeforsikringen "danmark"

Har været kunde i over 40 år

Har været kunde i over 40 år. Aldrig haft grund til at klage.

27. elokuuta 2026

Kære Kaj

Tak for den flotte anmeldelse.

Venlig hilsen
Sygeforsikringen "danmark"