Stampix Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Reeds jaren een tevreden klant Mooie kwalitatieve foto's Laatst een bestelling verloren gegaan Ze hebben zonder twijfelen direct een nieuw exemplaar zonder enige extra kost terug opgestuurd waarv... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Der Kundenservice ist schnell, aber nicht effektiv. Ich habe einen Monat lang auf meine Fotos gewartet, die einzige Lösung, die sie mir geben, ist, meine Fotos neu zu drucken und sie zurückzuschicken.... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

J'ai découvert cette application via proximus et j'en suis très contente et du coup j'ai refais d'autres commandes et toujours ravie. J'ai eu un petit soucis avec un calendrier, j'ai écris et rapideme... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Snelle respons als iets niet gaat met de bestelling met de juiste oplossing! Originele zending van de foto was niet aangekomen. Stampix heeft die snel kunnen rechtzetten door een nieuwe zending te or... Näytä lisää

1. Valokuvien tulostuspalvelu

Tietoja yrityksestä Stampix

Yrityksen kirjoittama

We’re on a mission to turn your best

moments into priceless memories. ✌️

📱Install our App & get your first prints

100% free. (including shipment!) Let us

brighten up your life with your favourite photos.

📷 Your photos: Printed on quality paper.

😎 Fun formats: Pick your favourite one!

📬 Home delivery: Best shipping rates in the game.

Ready. Set. Print! ✌️🌍

Service impeccable
Rapidité

25. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Stampix

Je vous souhaite une très bonne semaine.

Saanut 5/5 tähteä

La photo était offerte par Proximus

La photo était offerte par Proximus. Suite à des problèmes avec la poste ( enveloppe perdue) , stampix a tout fait pour rééditer la photo ( mail , suivi) . Un grand bravo .
Commande demandée le 19/12/2024 et résolu début février

19. joulukuuta 2024

Klantvriendelijke service

Ik had mijn bestelling niet ontvangen. Werd door klantendienst hierop correct geïnformeerd en uiteindelijk bestelling ontvangen. Bedankt.

1. helmikuuta 2025

Graag gedaan Nadia 😊

Great customer service

I just got a few photos from stampix, I got a bit disappointed at first as I did not receive my order but as soon that they knew about it, they sent me a new one which arrived when expected !

I do not regret reaching out as the customer service was great and the quality of the picture is awesome

29. tammikuuta 2025

Hi Nicolas,

We are very glad to hear that we could turn your dissapointment into joy 🥳

Saanut 4/5 tähteä

Superb

Superb. loved the quality, service and photos:-)

20. tammikuuta 2025

Thank you Ira 🙂
Enjoy your photos 🙏

Saanut 4/5 tähteä

Klantvriendelijke klachtenafhandeling

Snelle levering. Bpost levering beschadigd maar Stampix stuurde onmiddellijk zelf nieuwe zending. Heel vriendelijk en begripvol.

6. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Stampix

Ik ben blij dat u vlug een oplossing had. Veel plezier met de foto's.

Ravie

Toujours ravie des photos de bonnes qualités qu’elles soient en petit ou grand format.

22. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Stampix

Merci d'avoir partagé cette expérience et profitez de toutes les photos 🙏

Excellent service

Excellent service , une bonne qualité photos es un service clients rapide

17. joulukuuta 2024

Mooie Kerstkaartjes! …

Mooie kerstkaartjes met de foto's erop!! Ben heel tevreden!
Heb Stampix leren kennen via gratis actie bij Proximus.
En snelle levering! Super!

9. joulukuuta 2024

Dank u Martine 😊
Prettige feesten en gelukkig nieuwjaar ! 🎄🧑‍🎄

Que dire de plus

Que dire de plus, les photos 📷sont toujours magnifiques !!!👌
Le service, la qualité, la livraison, le tout est au top 👍
Et lorsqu'un petit soucis le service après vente est très compréhensif et aimable.🫶
Vraiment je recommande Stampix les yeux fermés vous ne serez pas déçu, l'essayer c'est l'adopter 😉

7. marraskuuta 2024

Bonjour Martine,
Nous sommes très heureux d'avoir pu vous aider.
😉

Chouette expérience ! 🥳

Nous avons finalement bien reçu le poster 😀. Service super, sympa comme geste. Bonne collaboration entre Proximus et Stampix, encore merci !

28. lokakuuta 2024

Overdreven lange verzendtijd

19september besteld.. geplande levering 17oktober..en dat voor 1 poster. Dit is een beetje overdreven dus eigenlijk 0 sterren daarvoor alleen al.

8. lokakuuta 2024

Beste James,

Onze excuses voor deze levertermijn. Dat is inderdaad heel lang.
Stuurt u ons anders een berichtje naar support@stampix.com ? We zullen dan samen met jou het leveradres overlopen en zien of dit correct is. Indien niet dan zullen we jouw poster gratis herprinten.

STAMPIX ZO VERWARREND

Ik leerde Stampix kennen via Proximus.
Gebaseerd op het aantal foto's die ik heb, ik bestel altijd de classic ones, 15 stuks, heb ik al een 50-tal pakketten besteld, fotoboeken en grote foto's niet inbegrepen. Ik bestel nu ongeveer een 2-tal jaren, denk ik.
In het verleden heb ik wel verschillende malen contact gehad met stampix mbt hun zendingen, die verkeerd, beschadigd of wat dan ook toe kwamen. Na een van die contactname's krijg ik in maart een mail van een vrouwelijke medewerkster met een verwittiging dat bepaalde van mijn foto's niet beantwoorden aan de voorwaarden van Stampix.

Ik bestel altijd hetzelfde soort foto's en had er op dit moment al een 550-tal in mijn bezit van stampix, dus ergens is het dan al wel een beetje laat te moeten horen dat bepaalde van mijn bestelde foto's niet beantwoorden aan de normen van Stampix.
IK BEN AKKOORD DAT ER EEN BASIS MOET ZIJN MAAR HANDHAAF DIE BASIS EN DIE PRINCIPES DAN OOK VAN IN HET BEGIN.
En niet nadat iemand al 2 jaar besteld.
De laatste tijd krijg ik ook mails toegestuurd van Stampix mbt hun nieuwe manier van werken, iets met kunstmatige intelligentie of zo, en de mogelijkheid om een gratis fotoboek te verwerven. Ik kan er wel uit opmaken dat die toezending van die mails gebeurd op basis van mijn bestelgeschiedenis.

Wel krijg ik vorige week de zoveelste mail met de vraag wat ik van mijn laatste zending foto's vond. Na het invullen krijg ik een link naar de webpagina met de mogelijkheid op een korting van 15 %. Ik bestel maar als ik die promo wil toepassen krijg ik bericht dat code vervallen is.
Vreemd, want ik had de enquête pas 10 minuten voorheen ingevuld. Ik contacteer Stampix maar krijg geen antwoord op mijn vraag maar wel een anonieme mail, zonder naamsvermelding, dat ik vanaf nu verhinderd word nog foto's te bestellen bij Stampix, want ja Stampix staat voor het printen van "snaps of joy", dit wil zeggen leuke, aangename momenten in elk zijn/haar leven dat zowel uzelf als de mensen rondom u kan gelukkig kan maken. En zoals reeds vermeld mijn foto's voldoen niet aan de voorwaarden van Stampix. De mail eindigt met Bedankt en have a lovely day. Wow.

En ja, laten de foto's die ik bestel bij stampix voor mij toevallig "snaps of joy" te zijn die mij en de mensen rondom mij gelukkig maken. Verwarrend, niet ?
Het blokkeren stoort mij niet maar wel de toezending van een gepersonaliseerde mail zonder vermelding naam. Ik heb in mijn professioneel leven altijd mijn correspondentie ondertekend met mijn naam, maw verantwoordelijkheid genomen voor mijn "epistels" ook als ze negatief waren naar de geadresseerde toe.
Ik krijg zoals gezegd die anonieme mail op dinsdag 17 september EN op 20 september krijg ik een mail Gefeliciteerd, je hebt gewonnen ! Ik blijk dus een van de eerste 50 deelnemers in hun End of Summer campagne te zijn en ik blijk dus een set van 10 fotostrips gewonnen te hebben. VERWARREND, NIET ? Maar goed, ik kan ze niet opvragen want ik ben geblokkeerd. Als Proximus mij terug een ontwikkeling gratis aanbied kan ik daar ook niet meer van genieten.
De ene kant blokkeert mij en de andere kant stuurt mij prijzen. Ik weet niet hoeveel mensen er bij Stampix werken maar blijkbaar weet de ene van de andere niet.
Ik heb deze ervaring neer geschreven omdat ik geen zin heb een ANONIEME mail te beantwoorden. Ik vond deze manier de meest aangewezen manier om alles even neer te pennen.
En neen, ik zal niet meer bestellen bij Stampix. Zoals aangeduid hierboven is het allemaal wat te verwarrend en ik heb geen zin er nog energie in te stoppen. Stampix vermeld graag op zijn kaarten dat " the purpose of life is to be happy" maar gelukkig heb ik Stampix niet nodig om gelukkig te zijn.

17. syyskuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin