Stampix Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Reeds jaren een tevreden klant Mooie kwalitatieve foto's Laatst een bestelling verloren gegaan Ze hebben zonder twijfelen direct een nieuw exemplaar zonder enige extra kost terug opgestuurd waarv... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Der Kundenservice ist schnell, aber nicht effektiv. Ich habe einen Monat lang auf meine Fotos gewartet, die einzige Lösung, die sie mir geben, ist, meine Fotos neu zu drucken und sie zurückzuschicken.... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

J'ai découvert cette application via proximus et j'en suis très contente et du coup j'ai refais d'autres commandes et toujours ravie. J'ai eu un petit soucis avec un calendrier, j'ai écris et rapideme... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Snelle respons als iets niet gaat met de bestelling met de juiste oplossing! Originele zending van de foto was niet aangekomen. Stampix heeft die snel kunnen rechtzetten door een nieuwe zending te or... Näytä lisää

1. Valokuvien tulostuspalvelu

Tietoja yrityksestä Stampix

Yrityksen kirjoittama

We’re on a mission to turn your best

moments into priceless memories. ✌️

📱Install our App & get your first prints

100% free. (including shipment!) Let us

brighten up your life with your favourite photos.

📷 Your photos: Printed on quality paper.

😎 Fun formats: Pick your favourite one!

📬 Home delivery: Best shipping rates in the game.

Ready. Set. Print! ✌️🌍

Kaikki arvostelut

58 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Excellent produits

La qualité d'impression est excellente.
J'adore le format rétro, j'en place un peu partout à la maison.

Il y a eu un souci au niveau de la livraison: les photos se sont perdues mais, après avoir contacté le service clientèle, elles ont été réimprimées et expédiées à nouveau.

28. heinäkuuta 2025

Bonjour Nadia,
Le format rétro est en effet très agréable. Je suis heureux de lire qu'ils sont installés autour de vous.

Saanut 5/5 tähteä

Daar mijn eerste zending niet is…

Daar mijn eerste zending niet is toegekomen (waarschijnlijk problemen met de post)heb ik mijn zending toch gekregen ,wel met vertraging maar ze is er toch. Met dank

18. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Stampix

Dank u Rudy. Ik wens u veel plezier van de foto's.

Saanut 5/5 tähteä

Goed, snel en prima kwaliteit

Het verkrijgen van foto's via stampix is heel eenvoudig! Uploaden en bestellen gaat heel vlot en de verzending is ook heel snel. De kwaliteit van de foto's (groot of klein) is altijd uitstekend! Wij kijken altijd uit naar onze foto's die gaan aankomen.

18. heinäkuuta 2025

Dank u Bart 😊

Good job... thanks 🙏

Thanks a lot.I appreciate the company to do this type of service...we Always remember what you have done for us TUI holidays pictures.. thanks again

10. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Stampix

Thank you and we wish you lots of joy with your Tui pictures.

Excelente support team

I messed up my address and my photos got lost, but the Stampix support team was amazing — super quick and helpful! They sorted everything out and my photos arrived soon after. The quality is fantastic, I’m so happy with them! Totally recommend it!

24. kesäkuuta 2025

Thank you Carina, enjoy your photos 🙂🙏

Saanut 4/5 tähteä

Foto’s zijn van goede kwaliteit

Foto’s zijn van goede kwaliteit. Alleen jammer dat het vrij lang duurt – bij mij duurde het bijna twee weken voordat ze binnen waren (en trouwens, geen track & trace ontvangen). Ik had contact opgenomen met de klantenservice en zij boden meteen aan om de foto’s opnieuw op te sturen (als ik ze niet had ontvangen). Dus al met al ben ik tevreden.

17. kesäkuuta 2025

Dag Valerie,
Hartelijk bedankt voor uw review. Dit helpt ons zeker om onze diensten te verbeteren.

Twee weken is inderdaad lang. Bedankt dat je hier zo lang geduldig op gewacht hebt.

Op zich is het wel zo dat we een ecologische afweging hierin gemaakt hebben. Wij printen onze foto’s op maandag en donderdag. Op die manier minimaliseren we onze ecologische voetafdruk door onze printers, transport,... te centraliseren op 2 momenten.
De batch die op maandag geprint wordt, geven we donderdag af aan de post voor levering. De batch op donderdag geprint zal op Maandag afgegeven worden. Eens wij de foto’s afgegeven hebben, wordt er een 2-3 tal werkdagen gerekend voor de levering hiervan.
Daardoor duurt het bij ons inderdaad wel wat langer dan de andere print bedrijven.

Maar we zullen zeker kijken hoe we de levertermijn in de toekomst kunnen verkorten.

Geniet van de foto's en nogmaals bedankt.

Foto's verloren in Post - Super afhandeling

Foto's waren foutief geleverd. Service Center gebeld en supervriendelijke attente persoon die dit direct heeft rechtgezet en een nieuwe zending in orde gemaakt.

13. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Stampix

Dank u Wim 😊 Geniet van jouw foto's.

Great ethic

Used Qantas points with Stampix - great quality outcome.
Staff member Raymond was proficient and gave wonderful customer service.
Very efficient with communication.

7. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Stampix

Thank you Aileen 🙂 We wish you a lot of joy with your photos.

Société professionnelle

Société professionnelle, super compétente, avec un service après vente au top...vraiment à conseiller 👍
Service de photographie perfect 👍

11. huhtikuuta 2025

Stampix immer wieder gerne

Hatte eine Nachfrage zu meiner Bestellung.
Es wurde mir von einem sehr freundlichen kompetenten Mitarbeiter geholfen.
Die "Retro-Prints-Fotos" sind ein Hingucker.
Sehr gute Auflösung und Farben!

2. huhtikuuta 2025

Herzlichen Dank dafür.
Und wir sind froh, dass Ihnen das Retro-Format gefällt.

Saanut 5/5 tähteä

Entreprise sérieuse qui tient ses…

Entreprise sérieuse qui tient ses promesses et engagements tout au long du processus concernant 10 photos offerte par Total dans le cadre de mon anniversaire, j'en suis satisfait d'ou je recommande le site Stampix.

27. maaliskuuta 2025

Really Good service

Very good service from this company. The whole ordering process is very easy to use from start to finish. My order was dispatched promptly and arrived within the timeframe outlined. I will use their services again.

16. maaliskuuta 2025

Thank you Sandra 😊😊
Have a lovely weekend.

Quel professionnalisme

A la suite d'une demande d'enquête, j'ai indiqué que je n'avais pas reçu les photos annoncées comme étant livrées. Très vite j'ai reçu un mail me proposant leur renvoi.
Je félicite le sérieux et le professionnalisme de Stampix.

18. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Stampix

Nous sommes très heureux d'avoir pu vous aider avec vos photos Proximus. Profitez-en et rendez-vous pour la prochaine campagne.

Ik ben heel tevreden met Stampix 😀

Ik ben heel tevreden met Stampix 😀
De foto's zijn perfect en het personeel nog beter! Ik ga even mijn ervaring opschrijven in het kort.. Ik heb door de fout v/d post mijn bestelling niet gekregen en ze waren zo aardig om het opnieuw te printen en de foto's nog eens op te sturen- ALLEMAAL OP HUN KOSTEN 😊 BRAVO EN DANK U WEL STAMPIX!!!
Edina

18. maaliskuuta 2025

Graag gedaan Edina 😊
We zijn blij dat je ze toch ontvangen hebt. Geniet er van.

Saanut 1/5 tähteä

Amateur bedrijf

Beste,

Via Proximus een verjaardagsactie gekregen voor een gratis foto. Ik heb de aanbieding aangenomen, en een XL foto besteld met mijn dierbare dochter erop. 14 Februari besteld, bestelling nooit ontvangen. Contact opgenomen met de klantendienst, zegt ze dat ze een nieuwe afprinten en opsturen… 2de poging tot opsturen, tot vandaag 14maart nog steeds niet ontvangen. Ze spelen je dierbare foto’s zomaar kwijt en worden ook bewaard, aangezien ze bij de 2de poging terug gingen printen, zonder er mij terug werd gevraagd naar een foto.
Slechte ervaring! En er is zelfs geen track&tracé code!

14. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Stampix

Wij mogen volgens de GPDR wetgeving, alle foto’s - besteld via een partner zoals Proximus - tot 6 maand bijhouden. Dit dient net voor dergelijke situaties waarbij wij uw foto’s gemakkelijk opnieuw kunnen verzenden indien nodig.

Zoals aangegeven op onze track & trace link van Stampix, werd je order via batch verzonden. Dit zorgt er voor dat we ecologischer aan het werk gaan, maar hier kan geen tracking aan gelinkt worden. Foto’s die niet aankomen bij de ontvanger worden naar ons teruggezonden, dit kan enkele maanden duren, waarna de foto’s meteen vernietigd worden.

Ik heb het even nagevraagd aan onze klantendienst en zij hebben aangeboden om de poster gratis te herprinten naar een ander adres, maar u heeft dit aanbod afgewezen? Klopt dit?
Indien u toch nog de foto van uw dochter wil ontvangen, laat het ons zeker weten en wij helpen je graag verder!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin