Joule Arvostelua 474

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Saanut 5/5 tähteä

Joule leverde een uitstekende service bij mijn Leasefiets. Zij stonden steeds klaar om mij te helpen wanneer ik hen nodig had en hebben steeds correct en op een hele klantvriendelijke manier gehande... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De communicatie rond het tijdsstip van levering, info over levering is volledig naar wens verlopen. De bezorgddienst was zelfs één uur vroeger dan afgesproken. Heel vriendelijk de uitleg gekregen... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

op alle vragen werd er onmiddellijk geantwoord ... heel vriendelijke mensen staan je steeds te woord en zijn zeer snel ter beschikking! bij de levering werd er voldoende technische uitleg gegeven en... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Topservice, bezorging van de e-bike tot aan je deur. Op tijd geleverd, duidelijke uitleg over de functies van de fiets. Gemakkelijk fiets uit te kiezen via de website en snel geholpen bij vragen. Ook... Näytä lisää

1. Leasing-palvelu
  2. Henkilöstökonsultointi
  3. Apuvälinetoimittaja

Tietoja yrityksestä Joule

Yrityksen kirjoittama

Joule trapt meer energie in je organisatie met fietsleasing!

Wij bieden een fietsleasingspakket volledig op maat van jouw organisatie, met extra aandacht voor het ontzorgen van jouw HR-afdeling én het boosten van een sterke fietscultuur op de werkvloer.

👉Geschikt voor organisaties van 1 tot 10.000 medewerkers! 🚴‍♀️🚴‍♂️
Meer informatie over Joule
[FR] Boostez l'énergie de votre organisation avec Joule et le leasing vélo !

Optez pour un plan de leasing vélo conçu sur mesure pour votre entreprise. Nous simplifions la vie de votre service RH tout en encourageant une véritable culture du vélo parmi vos collaborateurs.
Plus d'informations sur Joule
👉 Pour les entreprises de 1 à 10 000 employés, c’est la solution idéale pour allier mobilité durable et bien-être au travail. Avec Joule, passez à la vitesse supérieure !

4,7

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Snel en efficiënt

Alles kon snel en efficiënt via de website worden geregeld: de offerte van de fietsenmaker uploaden en enkele dagen later was de bestelling gedaan. Ook snelle reactie op support vragen.

Dag Bruno,

Wauw, zulke reviews maken onze dag he-le-maal! 🤩 Dankjewel voor de mooie woorden. Bij vragen, shoot, we staan altijd paraat. Nog veel fietsplezier!

Correcte en snelle service

Correcte en snelle service, met zeer duidelijke informatie betreft de leasing.

Dag Carolien,

Bedankt om een review achter te laten, en zo'n mooie dan nog wel! Heel fijn om te lezen. Geniet nog van je nieuwe fiets! 🤩

Saanut 5/5 tähteä

Alles verliep snel, vlot en duidelijk.

Dag Laura,

Dankjewel voor je mooie review! Heel fijn dat alles zo vlot verlopen is. Nog veel fietsplezier!

Top Service

Top Service, steeds snelle feedback en behulpzaam!

Hey Ann!

Woehoew, zulke reviews lezen we graag! 🤩 We zijn heeeel blij te horen dat je zo tevreden bent. Geniet nog van je fiets!

top,goed verlopen

Dag David,

Dankjewel voor je review, blij te horen dat alles goed verlopen is. Geniet nog van je nieuwe fiets!

Team Joule 👋

Saanut 1/5 tähteä

Pechverhelping

Ik had een lekke band. Ik belde de pechverhelping maar dit duurde zeker nog 80minuten vooraleer ze ter plekke kwamen. Eenmaal ter plekke namen ze de fiets mee maar zelf moest ik nog om een oplossing zoeken om thuis te geraken. Ik kon niet mee. Ik had beter meteen een vriend of familie om hulp gebeld dan was ik veel sneller geholpen… jammer

10. kesäkuuta 2026

Hoi Lennert,
Dat klinkt heel vervelend.
We hebben het even opgezocht en hebben de verklaring voor het probleem. We contacteren je persoonlijk.

Energieke groeten,
Laurens

Hulp is top!

Altijd vriendelijk en correct en vlug antwoord.

11. kesäkuuta 2026

Dag Petra,

Dankjewel voor je mooie woorden! Fijn dat je onze hulp als 'top' ervaren hebt! 🤩 Nog heel veel fietsplezier gewenst (het goede weer komt eraan hoor, beloofd).

Alles was duidelijk

Alles was duidelijk.
Bij vragen kreeg ik een duidelijk en overzichtelijk antwoord.

Hoi Mattias!

Joepie, dat horen we graag! 😍 Fijn dat je zo tevreden bent. Geniet nog van je fiets!

Saanut 3/5 tähteä

Vriendelijke hulp

Vriendelijke hulp, maar de website is niet zo gebruiksvriendelijk. Pas na lang zoeken en proberen is het me gelukt om alles te vinden.

Hoi Tom,

Bedankt voor je feedback. Fijn om te horen dat je goed werd geholpen, maar jammer dat je moeite had om je weg te vinden op onze website. We begrijpen dat het frustrerend is wanneer je lang moet zoeken naar de informatie die je nodig hebt.

We nemen je opmerking over de gebruiksvriendelijkheid zeker mee. We werken continu aan verbeteringen om onze website overzichtelijker en eenvoudiger te maken voor onze gebruikers.

Bedankt dat je de tijd nam om dit met ons te delen!

Nog veel fietsplezier gewenst!

Vlotte service!

Hey Katrien!

Dat doet ons plezier om te horen 🤩 Nog heel veel fietsplezier gewenst!

reviuw

alles verliep vlot

Hey Katleen!

Dankjewel voor je mooie review! 🤩 Geniet nog van je fiets.

Saanut 5/5 tähteä

plateforme facile d'utilisation et…

plateforme facile d'utilisation et bonne communication

Vastaus yritykseltä Joule

Merci pour votre avis et confiance ! Nous sommes ravis que notre plateforme et notre communication vous plaisent. 😊

Profitez bien de votre vélo !

Salutations énergiques,

correcte snelle service

Hoi Koen!

Fijn te horen dat je zo tevreden bent over onze service. Nog heel veel fietsplezier gewenst!

Saanut 5/5 tähteä

Joule leverde een uitstekende service

Joule leverde een uitstekende service bij mijn Leasefiets. Zij stonden steeds klaar om mij te helpen wanneer ik hen nodig had en hebben steeds correct en op een hele klantvriendelijke manier gehandeld.
Joule is zeker aan te bevelen.
Toppers met een hart voor fietsers.

10. kesäkuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Hallo!

Wauw zeg, van zulke reviews smelten we toch een klein beetje weg. 🥹 Heel erg bedankt voor je mooie woorden, het doet ons heel veel plezier te lezen dat je zo tevreden bent over alles.

Geniet nog van je fiets!

Topservice

Duidelijke informatie, snelle levering! Topservice :-)

9. kesäkuuta 2026

Dag Klaartje,

Dankjewel voor je mooie woorden! 🤩 Heel fijn dat je zo tevreden bent. Geniet nog van je nieuwe fiets!

Saanut 5/5 tähteä

Zeer transparante voorwaarden, vlotte communicatie.

9. kesäkuuta 2026

Dag Anja,

Zulke reviews lezen we graag, se! Heel blij te horen dat je zo tevreden bent. Nog veel fietsplezier!

Team Joule 🤩

de wijze van informatie

de wijze van informatie, de behandeling en afhandeling, het informeren over de aanvraag, goedkeuring,...

Hoi Davy!

Hoho, zulke reviews maken ons dag echt! 🤩 Dankjewel voor de mooie woorden, blij te horen dat je zo tevreden bent.

Nog veel fietsplezier!

Team Joule ☀️

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin