Sportmann AS Arvostelua

TrustScore 3/5 tähteä

2,8

Jeg bestilte 2 t-skjorter, men fant ut at jeg trengte 1 til. Ringte kundeservice og møtte på den hyggeligste damen som ordnet det. Så får 5 stjerner pga den super hyggelige damen. T-skjortene kom ila... Näytä lisää

Du blir automatisk påmeldt spam på både SMS og e-post og det tas åpenbart ikke hensyn til at du ikke ønsker å motta markedsføring. Hjelper ikke å krysse seg ut av slikt ved bestilling. I tillegg... Näytä lisää

Dette gjelder bestillingsprosessen. Ved alternative betalingsløsninger sto det ingenting om priser for de ulike valgene. Så jeg klikket på betaling etter 14 dager. Først da betalingen og bestillingen... Näytä lisää

Fikk faktura i dag på 387kr for en vare som i utgangspunktet kostet 249kr. Jeg var klar over 89kr i frakt, men i tillegg kom fakturagebyr på 29kr (den kom som e-post, ikke papir) og 20kr i rente ford... Näytä lisää

1. Vaateliike

Sportmann AS ble grunnlagt allerede i 1974 og har drevet med distansehandel i over 45 år. Siden årtusenskiftet har vi hatt fokus på netthandel og er i dag en av landets største nettbutikker innen klær, treningstøy og sko.

Keskitasoinen

TrustScore 3/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä

Kaikki arvostelut

14 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Har handlet på sportmann siden…

Har handlet på sportmann siden guttungen begynte i barnehagen og fram til nå som han har blitt tenåring. Alltid fornøyd, vet hva jeg får og bra kundeservice. Handler også endel til meg selv. Rask levering.

12. elokuuta 2019

Vastaus yritykseltä Sportmann AS

Hei, og tusen takk for den gode omtalen :)

Grei butikk.

Savner betalingsvalget Paypal.

10. huhtikuuta 2019

Vastaus yritykseltä Sportmann AS

Hei Gunleif. Takk for tilbakemeldingen. Betalingsalternativer er noe vi vil ha stor fokus på fremover. Vipps er på vei, og Paypal skal opp til vurdering. Ha en god dag!

Har handlet hos Sportmann i ganske…

Har handlet hos Sportmann i ganske mange år nå, og har ALLTID vært veldig fornøyd! Selv den ene gangen jeg returnerte en vare; det er veldig lett! Men det har bare skjedd en gang på disse 14-15 årene jeg har vært kunde her, så alt i alt er jeg SUPERFORNØYD!!!

21. maaliskuuta 2019

Vastaus yritykseltä Sportmann AS

Så hyggelig å høre :) Tusen takk!!

Veldig bra nettbutikk

Veldig bra nettbutikk. Har handla før og har vært veldig fornøyd med produktene. Gler meg til å få pakken i posten.

4. helmikuuta 2019

Vastaus yritykseltä Sportmann AS

Tysen takk! Hyggelig å høre :)

Five Seasons Evron bukse

Five Seasons Evron bukse
Artikkelnummer: 290826 Prøver å bestille to stk i medium, men det går ikke, Bytte av nettleser aksepterer en...Mulig det bare kan bestilles en om gangen...Ikke vet jeg, men uansett så har jeg bestilt for over 1500.- så får vi se hvordan dette går. Hører med til historien at kjæresten min logger seg på og får bestilt en bukse..så da blir det ekstra frakt på ene pakken...Men den bestillingen får vente. Mvh. Vidar Lothe

23. tammikuuta 2019

Storfornøyd kunde

Helt fantastisk kundeservice , rask levering og gode produkter👍👍👍

19. tammikuuta 2019

Vastaus yritykseltä Sportmann AS

Tusen takk for god omtale:-) Veldig hyggelig å høre!

Bra varer til gode priser

Bra varer til gode priser, kommer på bare få dager. Super fornøyd

16. joulukuuta 2018

Vastaus yritykseltä Sportmann AS

Hyggelig å høre. Tusen takk :)

Good website

Good website, I'm often buying some things there. Sometimes there are no sizes suitable for me or my family members but prises are much lower then in the shops!

8. joulukuuta 2018

Vastaus yritykseltä Sportmann AS

Thanks for the good review! We are always aiming to improve our assortment, so hopefully you'll find what you're looking for even more in the future :)

Koseklær🙂

Finner alltid det jeg ser etter.Å flott klær er det å👍🙂

6. joulukuuta 2018

Vastaus yritykseltä Sportmann AS

Tusen takk for god omtale :) Hyggelig å høre!

Rimelige varer

Rimelige varer, rask levering og god service

7. marraskuuta 2018

Vastaus yritykseltä Sportmann AS

Veldig hyggelig :) Tusen takk!

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd
Gode klær som er normal i størrelsen - rask levering og grei retur
mvh Sissel , Bergen

25. elokuuta 2018

Vastaus yritykseltä Sportmann AS

Tusen takk for stjernene :)

Jeg har siden jeg fikk barn i barnehage…

Jeg har siden jeg fikk barn i barnehage alder handlet mye hos dere og jeg er alltid fornøyd med varene det er jo kvalitet for en billig penge. Trekkene i sterner er nett siden deres, jeg syntes den er tung og handle i fra.

19. elokuuta 2018

Vastaus yritykseltä Sportmann AS

Hei Cecilie. Takk for tilbakemeldingen. Vi forsøker hele tiden å forbedre oss, og i oktober lanserer vi en ny versjon av nettbutikken som du forhåpentligvis vil like bedre:)

Jeg har brukt Sportmann i mange år

Jeg har brukt Sportmann i mange år - Dere er bare de beste og handle hos!!! Rett og slett ;-)

Mvh Steinar Slotte (kundenr. 000153189)

16. elokuuta 2018

Vastaus yritykseltä Sportmann AS

Tusen takk, så hyggelig å høre! Sånt setter vi pris på :)

Utrolig fornøyd 😌

Utrolig fornøyd 😌
Også utrolig bra. Når en må returnere vare for å bytte str. Rask og super behandling og leveranse 👍

10. elokuuta 2018

Vastaus yritykseltä Sportmann AS

Tusen takk for god omtale! Veldig hyggelig å høre :)

Tok flere uker å få levert et par sko

Tok flere uker å få levert et par sko. Da jeg prøvde å ringe kundeservice, var det ingen som svarte (Sportmann kundeservice legger visst på etter et visst antall ring) før på 4 forsøket. Og etterpå kunne jeg se på telefonregningen at jeg hadde betalt 25 kr for denne ventingen. Utrolig skuffende opplevelse. Eneste grunnen til at jeg gir så mye som 2 stjerner, er at varen i det hele tatt kom frem.

28. heinäkuuta 2018

Hei Siw Helen.

Takk for tilbakemeldingen. Vi beklager så mye at du ikke fikk kontakt med kundeservice. Vi har nylig lagt om til nytt telefonsystem og det har dessverre vært visse problemer med bl.a tidsstyringen. Vi håper og tror at dette nå har bedret seg. Vårt 815-nummer har hittil hatt vanlig takst, men har dessverre blitt litt dyrere nå. Dette kan vi dessverre ikke styre selv, og vi er derfor i en prosess med å legge om til et annet nummer med normal takst, noe som dessverre tar litt tid. Kontakt kundesenteret vårt, gjerne på mail (kundeservice@sportmann.no), så finner vi en løsning for å tilbakebetale telefonutgiftene. Den lange leveringstiden er også bare å beklage. Vi sender varene stort sett neste virkedag, med unntak av varer som ikke finnes på vårt lager. Disse varene vises med leveringstid i kassa i nettbutikken, men av og til blir varene dessverre forsinket fra leverandøren og leveringstiden til kundene blir da tilsvarende forsinket. Vi jobber hele tiden mot leverandørene for at dette ikke skal skje, men dessverre skjer det fra tid til annen.

Med ønske om en god dag, og fortsatt god sommer!

Mvh
Sportmann AS