Jeg bestilte 2 t-skjorter, men fant ut at jeg trengte 1 til. Ringte kundeservice og møtte på den hyggeligste damen som ordnet det. Så får 5 stjerner pga den super hyggelige damen. T-skjortene kom ila... Näytä lisää
Du blir automatisk påmeldt spam på både SMS og e-post og det tas åpenbart ikke hensyn til at du ikke ønsker å motta markedsføring. Hjelper ikke å krysse seg ut av slikt ved bestilling. I tillegg... Näytä lisää
Dette gjelder bestillingsprosessen. Ved alternative betalingsløsninger sto det ingenting om priser for de ulike valgene. Så jeg klikket på betaling etter 14 dager. Først da betalingen og bestillingen... Näytä lisää
Fikk faktura i dag på 387kr for en vare som i utgangspunktet kostet 249kr. Jeg var klar over 89kr i frakt, men i tillegg kom fakturagebyr på 29kr (den kom som e-post, ikke papir) og 20kr i rente ford... Näytä lisää
Sportmann AS ble grunnlagt allerede i 1974 og har drevet med distansehandel i over 45 år. Siden årtusenskiftet har vi hatt fokus på netthandel og er i dag en av landets største nettbutikker innen klær, treningstøy og sko.
Rosenborgveien 8, 1630, Gamle Fredrikstad, Norja
- 69 300 605
- kundeservice@sportmann.no
- www.sportmann.no
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Sevice
Altid god service fra fra sportsmann altid kjekt og kjøpe noe der mye fint har dere og

Rask og god kjøpsopplevelse
Rask og god kjøpsopplevelse. Sikker levering.

Lite info om ordre
Lite info om ordre. Veldig treig levering.

Vastaus yritykseltä Sportmann AS
Dokker e flink å bra service.
Dokker e flink å bra service.. Digge sportsmann

Vastaus yritykseltä Sportmann AS
Alltid fornøyd med leverte vare hittil.

Vastaus yritykseltä Sportmann AS
alltid fornøyd med å handle her

Vastaus yritykseltä Sportmann AS
syntes dere har mye bra utvalg av klær…
syntes dere har mye bra utvalg av klær ,og bra priser noe er dyrt også syntes det tar får lang tid før jeg har det ,ihht til den måten dere sender det på til meg burde bare ta et par dager ellers er jeg fornøyd:)

Vastaus yritykseltä Sportmann AS
Bra levering og fornøyd kunde
Denne nettside har mange bra tilbud. Har kjøpt ei jakke og sko, og er veldig fornøyd! Fort levering og billig. Er anbefalt!

Vastaus yritykseltä Sportmann AS
Mottok sko butikken ikke selger😅
Mottok et par sko kort tid etter bestilling. Skoene hadde en annen såle enn på bildene i nettbutikken. Jeg klagde på dette, med bilder, på fredag og sendte skoene i retur lørdag. Mandag morgen får jeg beskjed om at de ikke selger skoene med den sålen jeg mottok. Veldig spesielt. Treg respons på Mail og lite servicevennlig korrespondanse.

Topp Firma
Veldig god service,lynrask levering. Anbefales videre.

Vastaus yritykseltä Sportmann AS
Ren skjær fornøyelse hver gang.

Vastaus yritykseltä Sportmann AS
tøyet lever opp til forventningen
tøyet lever opp til forventningen, rask levering,god kvalitet

Vastaus yritykseltä Sportmann AS
sportmann har mange flotte merke klær…
sportmann har mange flotte merke klær til en rimelig pris :)

Vastaus yritykseltä Sportmann AS
Meget god bukse og størrelsen er som…
Meget god bukse og størrelsen er som forventet.