Du blir automatisk påmeldt spam på både SMS og e-post og det tas åpenbart ikke hensyn til at du ikke ønsker å motta markedsføring. Hjelper ikke å krysse seg ut av slikt ved bestilling. I tillegg... Näytä lisää
Dette gjelder bestillingsprosessen. Ved alternative betalingsløsninger sto det ingenting om priser for de ulike valgene. Så jeg klikket på betaling etter 14 dager. Først da betalingen og bestillingen... Näytä lisää
Fikk faktura i dag på 387kr for en vare som i utgangspunktet kostet 249kr. Jeg var klar over 89kr i frakt, men i tillegg kom fakturagebyr på 29kr (den kom som e-post, ikke papir) og 20kr i rente ford... Näytä lisää
Sportmann AS ble grunnlagt allerede i 1974 og har drevet med distansehandel i over 45 år. Siden årtusenskiftet har vi hatt fokus på netthandel og er i dag en av landets største nettbutikker innen klær, treningstøy og sko.
Rosenborgveien 8, 1630, Gamle Fredrikstad, Norja
- 69 300 605
- kundeservice@sportmann.no
- www.sportmann.no
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Super kundeservice
Jeg bestilte 2 t-skjorter, men fant ut at jeg trengte 1 til. Ringte kundeservice og møtte på den hyggeligste damen som ordnet det. Så får 5 stjerner pga den super hyggelige damen. T-skjortene kom ila 3 dager, så rask levering.
Du blir automatisk påmeldt spam
I tillegg oppgir de høyere vurderingsscore hos Prisjakt som reklame på sine nettsider enn det butikken faktisk har, så her er det noen kreative løsninger.
Varene, bestillingsprosessen og levering var for øvrig OK
Mottok ikke min bestilling
Mottok ikke min bestilling, selv etter de skrev:
"Du har førsteprioritet i køen og vi sender deg varen(e) så snart de ankommer vårt lager."
Takk for meg!
Opererer med falske førpriser ved salg og kampanjer. Dette er jo helt unødvendig når de har helt OK priser hele tiden egentlig.
Som f.eks Ulvang ullgenserne, de har ALDRI solgt de til den førprisen de oppgir.
Ellers en grei og pålitelig nettbutikk, veldig treig kundeservice om man i det hele tatt får noe svar.
Det er også komplett UMULIG å avregistrere seg for reklame på SMS/epost.
Blir stille en tid så starter de igjen ved black friday eller fars/morsdag.
Det er faktisk ikke lov å sende ut dette til folk uten santykke!
God pris, rask leveranse, god kvalitet
Var skeptisk å bruke denne nettbutikken pga en del andre negative anmeldelser, selv om det finnes en del positive opplevelser og, men så glad at eg gjorde det til slutt!
Bestilt varene på torsdag, mottatt dem allerede på mandag tidlig, og de er helt perfekt! 10/10
Det var Adidas treningstøy som eg kjøpte tidligere fra Anton sport og Zalando og ønsket å kjøpe flere stk til, men de er allerede utsolgt på begge to. Bildet på sportsmann.no viste samme toppen, men fargen ble kalt noe annerledes enn den var kalt på Adidas/Zalando/Anton Sport. Derfor var eg litt usikker på om eg kommer til å motta samme varen, men ja, det var det samme toppen.
Hadde den toppen blitt kalt som den kalles opprinnelig på Adidas side, så ville eg funnet denne nettbutikken tidligere!
Kundeservice?
Vintersko med brodder ble kjøpt i november/desember 2024. Ble lite brukt før vinteren 2025/2026 hvor da broddene falt av. Prøvde å kontakte Sportmann, men har nå ventet over en måned uten å få svar.
Dårlig kundeservice
Dårlig kundeservice . Fikk ikke konto selv om jeg har vært kunde over 20 år og betalt alle regninger før forfall . Blir ikke noe mere kjøp hos dem mere . Styr unna . Går i butikken å handler isteden .
Gavekort løsning
Får ikke betale med gavekort løsning. Har vært problemer med dette i 4 mnd nå.

Styr langt unna!
Bestilte piggsko med vendbare pigger, piggskoene dukket opp uten sistnevnte.
Kontaktet kundeservice, de sa drit og dra, i tillegg endret Sportmann beskrivelsen på siden til skoene og påsto at dette hadde stått her hele tiden.

Manglende ordrebekreftelse
Bestilt en vare tidligere i dag, men ikke fått bekreftelse på mail eller sms. Ser at beløpet er reservert i nettbanken. Dette var dårlig.

Vastaus yritykseltä Sportmann AS
Anbefaler alle å kjøpe fra sportsmann
Varen ble levert kjempe for (to dager etter bestilling) å kunne ikke vært mer fornøyd med varen og veldig rimelig pris . Anbefaler alle å bestille fra sportsmann!

Vastaus yritykseltä Sportmann AS
Hei jeg har bestilt turbukse fra…
Hei jeg har bestilt turbukse fra Twentyfour 24.8.2025.
Fått mail at min bestilling blir forsinket til5.9.2025.
Har fortsatt ikke hørt noe fra dem. Jeg har betalt min bestilling i forveien med vips og føler meg svindlet. Så dette blir min siste kjøp fra Sportman.

Vastaus yritykseltä Sportmann AS
Den helt hjem leveringstjensesten er…
Den helt hjem leveringstjensesten er dårlig. Pakken min har ligget i 5 dager på vestby og er enda ikke på vei tar 7 dager for en kjørevei på 1 time. Samme rotet forrige gang med treg levering/leveringstid. Ellers er dette en veldig fin og relativt billig nettbutikk. Leveringen er 1/5. Bli bedre!!!

Vastaus yritykseltä Sportmann AS
Jeg har sendt flere mail til…
Jeg har sendt flere mail til kundeservice og de svarer ikke. Skikkelig dårlig kundebehandling

Vastaus yritykseltä Sportmann AS
Veldig fornøyd med Sportmann.
Veldig fornøyd med Sportmann.
Utrolig gode priser, og godt utvalg.
Stå på alle dere som jobber i Sportmann – dere gjør en fantastisk jobb! 😊
hvor er kassen
litt vanskelig avslutning for å få bttaøt

Bra varer, men...
Bra varer, men for høy grense for fri frakt. Fakturagebyr for betaling innen 14 dager - ikke brukervennlig.

Vastaus yritykseltä Sportmann AS
Bare gode opplevelser med sportmann
Bare gode opplevelser med sportmann. Gode flinke folk på kundeservice og aldri noe tull.

Kvalitet, god service
Når en ønsker kvalitet handler jeg hos Sportmann

Vastaus yritykseltä Sportmann AS
Kvalitet til en overkommelig pris
Jeg har handlet hos Sportmann i flere år og har aldri blitt misfornøyd med noe av det jeg har kjøpt.
Kvalitet til en overkommelig pris.