SparMax Sverige Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Enkelt att få tag på kundtjänst och få svar på frågor. Enkel hemsida att handla på. Bra att förslag på tillköpsvaror till produkten (gällde köp av ett badkar) kommer upp som förslag.

Saanut 4/5 tähteä

Köpte duschkabinen Svanen och är jättenöjd. Jag tycker kvaliteten är super och själva duschen är både snygg och bra. Till det negativa hör installationsmanualen som inte var helt överensstämmande oc... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Otroligt bra service av Per-Erik, mycket, mycket hjälpsam o trevlig Mejlen gick också jätte bra. Fick svar snabbt Servicen var verkligen jättebra Så nöjd med detta ärendet Tack Per-Erik fö... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Innan beställning mailade jag och frågade om men de verkligen hade hemleverans till oss då vi bor på en bilfri ö, och ja, det var inga problem. Dessutom lovade man leverans inom 1-3 dagar men det to... Näytä lisää

Yritys on vastannut

6. Ulkokalusteet

Tietoja yrityksestä SparMax Sverige

Yrityksen kirjoittama

Snabb leverans!
Vårt samarbete med PostNord, i kombination med våra egna expressförare innebär att vi kan erbjuda dig den snabbaste leveransen!

Massor för pengarna!
SparMax arbetar ständigt för att ge dig som kund det bästa priset. Kvalitetsteamet ser också till att du får bästa kvalitet till lägsta pris. Vårt uppdrag är just detta - att låta dig Spara Max!

Säker e-handel
Hos oss kan du betala direkt med kort, nätbank eller skjuta upp betalningen i upp till 30 dagar med Klarna - helt gratis! Klarna erbjuder också upp till ett års uppskov med betalning.

Erinomainen

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Kaikki arvostelut

86 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Usel garanti och kvalité. Måste utföra reparationer själv!

Fick efter mycket lång mailväxling via Klarna sänkt pris motsvarande extrakostnader då bubbelbadet inte fungerade vid installationen. Två dagar efter att jag betalat den reducerade fakturan slutade bubblorna fungera igen. Elektriker kollade att elen var OK, sedan fick vi flytta ut badet och sätta fast en slang som lossnat. (Samma som var felet från början). Nästa försök att använda bubblor var det dött igen. Värdelös konstruktion där slangen sitter INUTI röret den ska fästas på, så slangklamma funkar inte. Ska nu fortsätta bråka för att få hem någon som lagar det permanent

3. helmikuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Bra översikt

Bra översikt, enkelt att göra ett köp

4. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä SparMax Sverige

Tack så mycket för ditt omdöme! Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service, och det betyder mycket att du är nöjd. 🤩

Saanut 5/5 tähteä

Ställde fråga om produkt och senare om…

Ställde fråga om produkt och senare om leveranstiden,och fick svar inom rimlig tid

29. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä SparMax Sverige

Vilken härlig recension! Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka! 🏡💙

Saanut 1/5 tähteä

Väldigt dåliga produkter, dålig kundtjänst

Väldigt dåliga produkter. Jag köpte en jacuzzi med flera program och wifi. Jacuzzin fungerade första 3 veckor sedan var alla program urfunktion och jag kunde använda den dyrbara produkten bara som badkar. Efter många försök kontakta bolaget slutade de helt att svara, reparationen blev gjord bara via reklamationsverket- också delvis. Ventil knappen går inte att vrida, wifi- fungerar ej. Jag var lovad att byta ut allting- ingen har hört av sig efter flera mejl än, det har gått nu 2 år. Orkar inte bråka och det är bara bråk med dem. Jättemissnöjd både med produkten och kundtjänsten!

30. tammikuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 5/5 tähteä

Det var jättelätt att hitta det jag var…

Det var jättelätt att hitta det jag var intresserad av sam lätt att handla

28. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä SparMax Sverige

Fantastiskt att höra! Tack för att du valde SparMax, och vi hoppas du får stor glädje av ditt köp! 🛁✨

Saanut 5/5 tähteä

Ringde först å pratade med kundtjänst

Ringde först å pratade med kundtjänst, om en beställning som jag skulle göra men ville skicka den till min dotter. Det gick alldeles utmärkt sa han så nu hoppas vi det funkar .

23. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä SparMax Sverige

Tack för din recension! Vi är så glada att du är nöjd, och vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden. Trevlig dag! ☀️🎉

Saanut 3/5 tähteä

Det var den bra med servicen från säljaren

Det var den bra servicen och bra information om duschkarbinen.
Men leveransen var otydlig och sen. Nu är duschkarbin monterad och klar men det finns förbättringar som vore önskvärt t.ex att pallen som sitter i hörnet borde vara möjlig att kunna flyttas ex.vis utåt lite längre än som nu fast monterad.

21. tammikuuta 2025

Mycket smidigt !!!

1. tammikuuta 2025

Tusen tack för din feedback, Jonny! 😊

Det gläder oss att höra att du upplevde processen som smidig. Vi hoppas att du blir riktigt nöjd med ditt köp!

Saanut 5/5 tähteä

Hoppas att får reda på när den skickas…

Hoppas att får reda på när den skickas och hur lång tid det tar

27. joulukuuta 2024

Tack för din feedback, Åse! 😊

Vi förstår att det är frustrerande att inte ha fått information om leveransen ännu. Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt för att ge dig en uppdatering.

Bra hemsida

Enkelt att hitta på hemsidan. Bra produktinformation.
Informationen "att köpa till", var bra.

28. joulukuuta 2024

Tusen tack för din feedback, Else-Marie! 🌟

Det är fantastiskt att höra att du upplevde hemsidan som enkel att navigera och att produktinformationen var tydlig. Vi uppskattar dina synpunkter!

Snabbt bra smidigt

11. joulukuuta 2024

Tack för din feedback, Annica! 😊

Vi är glada att höra att du är nöjd med snabb och smidig service. Vi hoppas att du blir riktigt nöjd med ditt köp och väljer oss igen framöver!

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans av ett badkar

25. marraskuuta 2024

Tusen tack för din feedback, Simon! 😊

Det är härligt att höra att leveransen av ditt badkar var snabb och smidig. Vi hoppas att du är nöjd med produkten och att den lever upp till dina förväntningar!

SparMax.se

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin