Spar Teglholmen er en lækker butik. Mange kvalitets varer, altid pænt og rent, søde medarbejdere og god stemning. Men der er ofte problemer med at priserne på skiltene ikke svarer til det,... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Stop nu med de popups på hjemmesiden, fik 3 eller 4 omkring julekørsel, som jeg skal sige nej tak til, ender med jeg ikke gider spar på grund af dette. Også når i har medlemstilbud, sikre lige jeres b... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Kørte 10 km den anden dag for at komme til spar i karrebæk ved næstved, men min app drillede, så min søn var sød at rende ind og spørge om de måske kunne hjælpe eller gøre noget andet nu den ikk v... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeg handler i spar på rørvigvej i nykøbing sjælland og har aldrig før oplevet et personale så venlige og imødekomne. De hilser altid uanset tidspunkt på døgnet. Man bliver kun glad når man kommer i b... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 88 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Hej Spar.
Jeg har lige handlet hos jer ved København syd st her kl 12:10.
Der sidder en ung kvinden og da jeg skal til at betale så prøver jeg at få øjen kontakt og et smil til den unge dame. Ingen kontakt og ingen servicemind fra hende af. Selv da jeg har betalt hører men intet fra hende. Man får virkelig ikke lyst til at komme der mere når service er i bund. Lær jeres medarbejdere at være serviceminded. “Et smil” “god dag” osv gør virkelig et forskel. Der er nok andre kunder der tænker det samme.
Mvh Dennis

Vastaus yritykseltä Spar
Hej jeg skriver fordi at mig og min veninde havde taget ind i spar en dag og vi skulle til at betal men så havde vi nemlig ikke nok penge, og så var en medarbejder der betal 6kr! KUN 6 for os og det var virkelig sødt. Men så var der en kvinde der som også arbejdede der og hun sagde til os by the way TEENAGER HER! så sagde hun “gøre I ikke altid det her? Hvorfor giver jeres forældre ikke jer nok penge kan de ikke eller hvad..” Vi sagde ikke noget og gjorde ikke noget. Virkelig DÅRLIG service! Og en dag der vi gik der ind så skulle vi jo betal men pigen der prøvede at hjælpe os kunne ikke finde ud af det og det er okay men det er er vildt er en af de ældre medarbejdere de kom og tog over men personen var virkelig ond med pigen og det var bare ikke okay. Spar er bare en dårlig sted! Skam jer!

MINUS STJERNER!
SPAR VALSGAARD brillierer IGEN med at lyve for kunder!
Pantautomaten( til poser) har ALTID snydt kunder i den tid den har været der i større eller mindre grad (X stk emballage til 0,00kr)
Dette beløb har man altid kunnet få når man komme til kassen og kan vise pantbonen “den har snydt mig for X kr i dag” - nu er SAMME person som altid har børn i varierende alder med på job (!!) besluttet at “ at det må du tage med Dansk ReturPant det er deres maskine”
w t f!!!!
Da de bliver kontaktet er det løgn og latin!
De SKAL stole på kunden og give beløb oveni - og hvis de mener det er maskinen der er problemet sende bud efter en tekniker
Det er efterhånden MANGE penge det drejer sig sig om - ALLE de har benyttet den ved det!

Bor her i Valby…
Har flere gange købt i spar, og de for tit prisen helt forkert…
Købte 3 is idag, stod københavneren kostede 16 kr… de sagde prisen blev 56 kr, men var faktisk 52… spurgte ikke engang om jeg ville have de 4 kr tilbage… sagde bare på en irriteret stemme “ okay, altså vil du bytte den eller hvad”
Imens de andre stod og hviskede lidt og grinte. Følte mig meget uvelkommen. Ung pige på nok 16-17 år. Virkelig dårlig kundeservice, fordi selvom det kun var 4 kr, er det stadig penge. Og det er også sket med flere mængder før.

Vastaus yritykseltä Spar
Var i sommerhus i Rågeleje i weekenden og havde glemt min lader til min iPhone. Var så nede og handle i Spar Blistrup og købte 3 ladere/kabler fra et mærke der hedder Leki. Aldrig har jeg oplevet så dårlige lader, de 2 kabler virkede ikke, og opladeren lader så langsom så den er til at smide ud. så kan det godt være der er garanti på, men jeg gider ikke bruge tid på ombytning. Kære Spar, tag et lader mærke ind der virker, brug i det mindste tiden på at se alle Lekis anmeldelser her på Trustpilot for de sidste par år. Ærgerligt, for når i sælger sådan nogle møgprodukter, så går det ud over den samlede oplevelse af at handle i jeres butik - for når i vælger sådan leverandør, hvordan er kvaliteten så på det andet i har????
Man bliver kun glad når man kommer i butikken

Vastaus yritykseltä Spar
Gentagne gange kørt forgæves efter ja tak tilbud der er udsolgt og gjort butikken opmærksom på dette, nu er betjening til at afhente ja tak tilbud også forsvundet. I dag har jeg kørt forgæves for sidste gang og valgt at droppe alt handel fremadrettet, da der er for mange skuffelser med at handle i butikken. Kan derfor ikke anbefale at køre efter noget da det er spild af tid og energi på vejen. Spar Asaa 9340.

Vastaus yritykseltä Spar
De passage dans la région, très belle découverte !
J’ai eu l’occasion de goûter le fromage de brebis à la truffe… une vraie pépite. L’équilibre est parfait, la truffe est bien présente sans masquer le goût du brebis, c’est fin et vraiment gourmand.
On sent des produits de qualité et un vrai savoir-faire.
Accueil très agréable en plus, ce qui ne gâche rien.
Je recommande sans hésiter si vous aimez les bons produits !

Vastaus yritykseltä Spar
I har klaget over min forrige anmeldelse ikke høre til jeres virksomhed men en anden Hvilken virksomhed skulle det ellers være
Det er jer der har skrabe lod konkuransen som der kan give op til 25% rabat Som er værdiløs da jeres tilbud alligevel bare er meget dårlig i perioden man kan få rabatten

Vastaus yritykseltä Spar
Spar Christiansvej Svendborg.. super langsomme til at registrerer når pakker er ankommet… lad vær at bestim pakker til den butik, de simpelthen så trætte de medarbejdere dernede..

Vastaus yritykseltä Spar
Jeg var i Spar i Nørager idag, både for at handle men, jeg ville også gerne have haft hentet en pakke, som jeg skulle bruge. Jeg ved godt de ikke udlevere pakker om søndagen, men når først man modtager beskeden om at ens pakke er klar til afhentning, efter deres lukketid om lørdagen, er det svært at kunne hente den. Jeg spurgte så en af medarbejderne om der var mulighed for at jeg kunne hente den alligevel, fordi det som sagt er en jeg skal bruge, og jeg ikke er hjemme hele ugen grundet arbejde ude, hvor til jeg bare fik afvide at jeg kunne vente til tirsdag. Det synes jeg er enormt dårlig kundeservice, at man ikke lige vil bruge bare 2 minutter på sine kunder, men istedet komme med en negativ bemærkning om at man skulle have haft hentet den dagen før, selvom man først modtager beskeden om afhentning efter lukketid. Nu er jeg nødt til at vente med at få min pakke indtil næste weekend hvis ikke den er smidt ud inden. Super dårlig service.
Vivimos en Agost y hemos comprado varias veces en la tienda SPAR de la localidad.
En más de una ocasión (por ejemplo, en el último mes) hemos encontrado productos que no estaban en buen estado en el momento de la compra, como un queso con moho visible y algunos productos que ya estaban caducados.
También compramos verduras congeladas para paella que parecían tener signos de mala conservación (posible quemadura por congelación).
Conservamos fotos y tickets de compra como referencia de estas experiencias.
Queremos destacar que una empleada, Laura, nos atendió correctamente y gestionó la devolución del dinero, lo cual agradecemos.
Esperamos que se puedan revisar estos aspectos para mejorar el control de calidad.

Vastaus yritykseltä Spar
Spar på Carls Jacobsensvej i Valby. Der er en uforskammet “leder”, hun har travlt med at irettesætte sit personale foran kunderne, og kolleger, Det er voldsomt ubehageligt, både for de ansatte og os som kunder. Hun har så igen, fyret en ung medarbejder, fordi han sagde fra overfor hendes irettesætter. Hun gør de ansatte utrygge, og kunderne dårligt tilpas. Det må være muligt at finde et ordentligt menneske, med gode værdier til at passe butikken. Butikken trænger til at blive kigget godt efter i krogene.

Vastaus yritykseltä Spar
Desværre gang på gang oplever vi at Bland selv slik i butikken ikke bliver fyldt op.
Vi vil utroligt gerne handle lokalt. Derfor har vi benyttet os af den lokale købmand i Starup v. Haderslev.
Men efter vi gentagne gange er kommet til tomme beholdere med slik.
Vj har nu besluttet os at trodse den lokale købmand, og køre ind til Haderslev og handler i stedet for i Netto eller Rema 1000.

Vastaus yritykseltä Spar
Soy clienta habitual de Spar c/Cataluña de Viladecans, hoy por falta de personal no me pueden servir embutido ni carne, porque solo hay 2 personas para un supermercado bastante grande y una de ellas se tiene que ir a merendar, que está en todo su derecho y se queda una persona sólo para todo el supermercado, así que han perdido una clienta habitual y como yo más gente.Sinceramente creo que este sistema de ahorrarse un sueldo va a ocasionar perdidas y trabajadores con el síndrome Burnout.Supermercados hay muchos...
(8850 Bjerringbro) Jeg blev lidt trist og ked af det i dag. Fordi jeg var inde og købe nogle snacks til jeg kom hjem men lige efter jeg havde betalt kommer en af jeres medarbejder op til mig. Foran alle de andre kunder beskylder han mig for at have stjålet noget. Jeg tømmer selvfølgelig mine lommer foran ham mens alle kunderne står og kigger på mig. jeg har så ingen ting men jeg synes godt nok det er pinligt at stå foran alle andre i butikken og blive beskyldt for at have stjålet noget. Det er fair nok de lige vil tjekke men at gøre det foran alle andre kunder synes jeg godt nok er pinligt.
I kunne godt lige have trukket mig til siden i stedet for og have sagt det.

Vastaus yritykseltä Spar
Jeg synes maden var smadder god og det gjorde mine gæster heldigvis også vi lavede lidt ekstrafrikadeller selv og lavet flødekartofler ekstra , og sådan noget ost der var for lidt men super fint ellers 👍👍👍

Vastaus yritykseltä Spar
Creo que son ciegos. Compro un bote de esparragos gruesos y pone que hay 12 en el bote, cuando hay solo 10. Deverían de ir al oculista, o esque se dedican a engañar al cliente

Spar VISSE.
Jeg spurgt en for at være sikker på prisen der står i butikken og i app’en var stort forskel. Så butiksasstistenten blev godt nok behandlet mig dårligt, hun blev sur og gik videre uden samtalen var færdig, da jeg hører lidt dårligt ville være helt sikker før jeg køber.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.