Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 1/5 tähteä

Normalt er jeg meget glad for at handle i Rema 1000. Rema i Glamsbjerg får 5 stjerner herfra! Rema i Søndersø derimod kan ikke finde ud af at skaffe fx glutenfrit brød :( Jeg har bedt utallige... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Danmarks mest sympatiske dagligvarebutik. De har ingen tåbelige medlemstilbud. De har (indtil videre) rigtige mennesker ved kassen (bliv ved med det), de tager stort socialt ansvar i form a bl.a... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Supermarket

Yrityksen kirjoittama

Vidste du, at alle REMA 1000 købmænd ejer deres egen butik og derfor har en stor interesse i at give dig en god indkøbsoplevelse og en god service? I REMA 1000 arbejder vi ud fra konceptet "Discount med holdning", og det betyder, at vi har en holdning til de varer, vi sælger og omgivelserne omkring os. Se meget mere på vores hjemmeside.

Yhteystiedot

1 tähti

On vastannut 90 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Saanut 1/5 tähteä

Rema Søndersø tag jer sammen!

Normalt er jeg meget glad for at handle i Rema 1000.
Rema i Glamsbjerg får 5 stjerner herfra!
Rema i Søndersø derimod kan ikke finde ud af at skaffe fx glutenfrit brød :(
Jeg har bedt utallige medarbejdere om at give besked til den der bestiller varer og set dem skrive sedler og give elektronisk besked.
Og alligevel har jeg igen smidt en hel uges pålæg ud fordi der stadig ikke er kommet glutenfrit brød.
Det er en vare der er frossen og kan holde sig i måneder og kan bestilles stort hjem.
Jeg er begyndt at handle mere i netto nu, samt i Rema butikken nær mit arbejde pga at når jeg handler i min lokale Rema skal jeg på en længere køretur bagefter for at skaffe brød, som Rema i Glamsbjerg aldrig havde problemer med at skaffe.
Og ja, der er folk som ikke kan tåle almindeligt brød! Det er ikke bare skaberi :(

16. huhtikuuta 2026

Hej Daisy

Tak for din anmeldelse og 5 stjerner til butikken i Glamsbjerg😊

Vi har fuld forståelse for den frustration det giver, hvis man kører forgæves efter en vare - glutenfri eller ej - så beklager vi mange gange. Vi vil rigtig gerne undersøge det nærmere og følge op med butikken i Søndersø.
Er det alle varianter af det frosne brød, eller en bestemt variant? Du er meget velkommen til at sende os en mail på kontakt@rema1000.dk og uddybe din henvendelse, så undersøger vi og vender tilbage til dig på mail.

Vi ser frem til at høre fra dig igen😊

Saanut 3/5 tähteä

Dårlig Kundeservice.

Rema 1000 Blangslev har gode varer , men dårlig kundeservice ! En bestemt Salgsassistent taler dårligt og nedsættende til mig , i forbindelse med selvbetjening bliver der råbt af mig ,at jeg skal vise min kvittering højt i vejret og at man ikke må tage de små vogne med ud ! For så kommer der grus ind i butikken når man går tilbage alt i alt så får man ikke lyst til at handle i REMA 100 Blangslev.

12. helmikuuta 2026

Hej Lars.
Tak for din anmeldelse og tak for at dele din oplevelse i butikken.

Vi beklager meget for din oplevelse og er kede af at høre, at servicen ikke har levet op til dine forventninger. Det er naturligvis ikke den standard, vi ønsker at have i vores butikker. Vi tager din feedback alvorligt og vil sørge for at videregive din henvendelse til den ansvarlige i butikken, så den kan blive fulgt op internt 😊️

Ønsker dig en dejlig eftermiddag ☀️

Minus stjerner👇👇👇

Jeg syntes efterhånden at rema i Bording skal tage sig lidt sammen. Der er ALTID, som i ALTID fejl og mangler i den butik. Der er så mange reoler med skrammel og ikke solgte varer, at den ligner NETTO på en god dag👇deres prisskiltning er lige til at lukke op og ..... i. Skiltne passer ikke til vare på hylden, prisen passer ikke med tilbud, og så er der altid vare i avisen som de ikke har hjemme. Jeg ved ikke hvor tit jeg selv og andre har hørt : vi får vare hjem igen på fredag. Nu har jeg så for 20 gang troet på det og er kørt afsted lørdag morgen for at købe det der skulle være kommet hjem i går, men nej det har de ikke hjemme, igen tomme løfter.. hvem holder øje med den købmand i Bording?? PS jeg ved at der er blevet klaget over forretningen før🥴👇

11. huhtikuuta 2026

Hej😊

Vi er kede af at læse, at du har haft dårlige oplevelser i vores butik i Bording. Vi forstår, at det er frustrerende at gå forgæves efter varer eller hvis priserne ikke stemmer. vi ved, at vores købmænd hver dag bestræber sig på at have en salgsklar butik, med korrekte priser og med varer nok til alle kunder😊 Vi sender naturligvis din anmeldelse til købmanden i butikken, så han får mulighed for at læse den.

Hvis du en anden gang oplever, at noget ikke stemmer – om det er pris, skilte, udsolgte avisvarer eller andet – er du altid meget velkommen til at tage fat i personalet med det samme. Så har de mulighed for at undersøge sagen og hjælpe dig på stedet, for eksempel ved at rette prisen, tjekke lageret eller finde en løsning sammen med dig.

Rigtig god eftermiddag 😊

Blokeret i 18 min. af fragtbil

Oplevet i Skive. Det er ikke genialt at blokere for kundernes biler mens de handler hos jer. Jeg ventede 18 minutter på at en lastbil skulle blive færdig med at læsse varer af. Jeg havde egentlig bare lige 5 minutter til at handle i en pause fra job, men kom så for sent tilbage på min arbejdsplads. Respektløst over for jeres kunder

10. huhtikuuta 2026

Hej Rasmus,
Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os 💙️

Vi er kede af at høre om din oplevelse og at vores varelevering har påvirket så at du ikke kunne nå på arbejde til tiden. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.
For at vi kan følge op på sagen sammen med vores transportafdeling, har vi brug for lidt flere oplysninger. Du er derfor meget velkommen til at vende tilbage til os på mail: kontakt@rema1000.dk., så vi kan følge op på sagen og sikre at det ikke sker igen 😊️

Vi beklager mange gange igen og ønsker dig en dejlig eftermiddag

Nedladende kasse medarbejder

I Rema Fredericia Venusvej var hende i kassen meget ubehagelig. En kraftig ung kvinde med lyse øjne og brunt langt hår var meget flabet, hun var ikke service minded og gjorde nedladende kommentarer til kunderne samt hundsede med sine kollegaer som var hun bedre end dem. Der står Jim på vores bon. Men hun var på arbejde klokken 11:30 og sad i kassen den 10 april. Syntes godt i ku tage en snak med hende om hvordan man opfører sig på en arbejds plads der har med mennesker at gøre.

10. huhtikuuta 2026

Hej Casey.

Vi beklager naturligvis for din uheldige oplevelse du har haft i en af vores REMA 1000 butikker og takker fordi du tager dig tid til at skrive til os og gøre os opmærksomme på din oplevelse 😊️
Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have i vores REMA 1000-butikker, og sørger selvfølgelig for at følge op på sagen internt med butikken og Købmanden.

Tak fordi du handler i REMA 1000 💙️

Ønsker dig en dejlig dag ☀️

Saanut 1/5 tähteä

Manglende varer og tomme hylder i Guderup

Jeg oplever desværre ofte problemer med varebestillingen i butikken i 6430 Guderup.
Frugt- og grøntafdelingen er gentagne gange meget sparsomt fyldt, og tilbudsvarer er ofte udsolgt.
Det betyder, at man som kunde sjældent kan regne med at finde de varer, man går efter – især når det gælder grøntsager og aktuelle tilbud. Det er en oplevelse, jeg har haft flere gange.
Vi oplever desværre også tit at varerne i grøntsagsafdelingen ikke er friske. Det virkede også ret varmt i butikken i dag.
Jeg håber, der kan blive fulgt op på dette, så vareudvalget bliver mere stabilt fremover.

9. huhtikuuta 2026

Kære L.K
Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os😊
Vi er kede af at læse, at du er gået forgæves efter varer, sådan skal det naturligvis ikke være. Vores købmænd bestræber sig altid på at bestille de rigtige varer og den rette mængde varer, så der er varer til alle kunder hele dage. Skulle du opleve lignende situationer i butikken, er du altid velkommen til at tage det op med personalet eller købmanden, så de har mulighed for at følge op med det samme. Vi sender naturligvis din anmeldelse videre til butikken, så købmanden får mulighed for at læse den.
Vi sidder også altid klar i kundeservice, hvis du skulle have spørgsmål. Du kan fange os på tlf. 88 81 65 00 eller via formularen på vores hjemmeside Kontakt kundeservice | REMA 1000
Ønsker dig en dejlig weekend🌸

Kanon butik!

Kanon god oplevelse med Rema 1000 på Forbindelses vejen 9400 Nørresundby. Pæn og ordentlig butik, med rare og hjælpsomme medarbejdere. Altid friske grønt varer samt gode tilbud på alt andet. 5/5 herfra!

8. huhtikuuta 2026

Hej Viktor
Tusind tak for din anmeldelse og tak for at bruge tid til at dele din oplevelse med os💙️

Vi er meget glade for at høre, at du har haft en god oplevelse i en af vores REMA 1000 butikker. Det er præcis den standard for service og kvalitet, vi hver dag stræber efter at levere i alle vores butikker.
Vi sørger naturligvis for at give din ros videre til butikken – det betyder meget for både os og butikken at modtage sådan feedback 😊

Ønsker dig en dejlig dag

Hilsen REMA 1000

Danmarks mest sympatiske…

Danmarks mest sympatiske dagligvarebutik.

De har ingen tåbelige medlemstilbud.
De har (indtil videre) rigtige mennesker ved kassen (bliv ved med det), de tager stort socialt ansvar i form a bl.a KLAP-job, og jeg kan lide priserne, go' økologi og vej-selv grøntsager.

Bare fortsæt 👌👍

6. huhtikuuta 2026

Hej☀️

Tak for din virkelig fine anmeldelse⭐det er så pænt af dig, at du har taget dig tid til at lave den💙
Vi er meget bevidste om vores sociale ansvar og arbejder hver dag på at leve op til dette ansvar - vi lover at fortsætte arbejdet i samme tråd😊

Tak fordi du handler hos REMA 1000😊🙏🏻

Saanut 1/5 tähteä

Systematisk svindel med prissætning af tilbudsvarer

I de Rema 1000 butikker jeg jævnligt handler i her i Århus, er jeg ikke i tvivl om at der er tale om systematisk og organiseret snyd og bedrag, efter devisen at hvis man snyder rigtig mange en lille smule...osv. både ifht. annoncerede men især med de lokale butiks skiltede tilbudsvarer. Der er forskellige kneb og tricks der bruges til prissætte forkert.
Tvivler på jeg, kl. 20.30 er den første kunde den dag, der køber Netop den tilbudsvarer 🤔? især Rema 1000, Søren fricksvej i Århus er slem. Statistik set skal man anstrenger sig virkelig meget for at være SÅ inkompetent. Når man hertil betænker at "fejlen" i 99.99% er i butikkens favør, så....

4. huhtikuuta 2026

Hej Jesper

Tak for din anmeldelse. Vi beklager hvis du har haft uheldige oplevelser med priserne, sådan skal det naturligvis ikke være.

Vi har bedst mulighed for at undersøge og vende tilbage til dig med et svar, hvis vil du have ulejlighed med at kontakte os via formularen på hjemmesiden https://kundeservice.rema1000.dk/kontakt/rema-1000-butikker-kontaktformular

Saanut 4/5 tähteä

Triste blomster

Jeg er meget glad for at handle i Rema. Især for det store udvalg af økologi.
Men blomsterne (ihvertfald her i Parmagade), får ikke den "pleje" og vanding de har brug for. Ofte er halvdelen af sortimentet halvvisne. Og jeg ved ikke hvad der sker med påskeliljerne? Hvert år er de visnet før de springer ud.
Jeg prøvede at tænke positivt og købte et lille bundt til 9 kr der så ud som om de var okay. Men de er desværre begyndt at visne inden de har fået lov til at springe ud! Havde ellers glædet mig til at de skulle sprede påske- og forårsstemning!
Enten køber folk halvvisne blomster i Rema 1000 i Parmagade, eller også bliver der ikke tjent penge på dem!

4. huhtikuuta 2026

Hej Christian

Tak for anmeldelse og tak fordi du handler i REMA 1000😊

Vi giver straks din feedback videre til købmanden i butikken på Parmagade - tak for at gøre os opmærksom👍🏻Det fremgår ikke af din henvendelse om du har afklippet stilkene, men ex. påskeliljer har en hård eller træagtig stilk, som kan være "svejset" (forseglet) i enden for at forhindre væsketab. Disse blomster skal afklippes inden de sættes i vand, så de bedre kan optage væske og blive ranke.

Du er altid velkommen til at henvende dig i butikken og få et nyt bundt🌸

Saanut 1/5 tähteä

Købte 2 pakker kylling i Rema1000…

Købte 2 pakker kylling i Rema1000 Albertslund, med udløbsdato d. 4/4-2026 og d. 7/4-2026.
I dag den 3/4 endte vi så med at åbne dem begge, fordi den til den 4/4 var blevet dårlig. Det viste sig så at det var de begge. 1200g. kylling lige ud i skraldespanden.

3. huhtikuuta 2026

Hej Kennet
Tak for anmeldelsen, det lyder bestemt ikke som en god oplevelse, det beklager vi.
Vi vil gerne følge op på det og det vil være en stor hjælp, hvis du vil kontakte os via formularen på vores hjemmeside Kontakt vedr. varereklamation | REMA 1000

Saanut 1/5 tähteä

Kommer ikke i jeres forretning i…

Kommer ikke i jeres forretning i skovler tusind vis af kroner ind og jeres varer stiger mere og mere så skriver i tilbud på is som normalt koster 10kr, næste gang er de på tilbud så 12kr i jager jeres kunder væk handler bare i abc lavpris de har tilbud der er værd at køre efter.

4. maaliskuuta 2026

Super Søde Ejere mm.

Super Søde Ejere, giver bedste Kudeservice🙏Altid Flinke og Venlige⭐⭐⭐⭐⭐ & Søde, hjælpsomme medarbejdere🙏

1. huhtikuuta 2026

Hej Marianne

Tusind tak for din flotte anmeldelse, de fem flotte stjerner⭐ og de rigtig søde ord om købmand og medarbejdere 🌸😊– det betyder meget for os, når nogen tager sig tid til at skrive sådan en hilsen.

Tak fordi du handler i REMA 1000💙

Saanut 2/5 tähteä

Hold øje med din kvittering i Rema 1000…

Hold øje med din kvittering i Rema 1000 i Roskilde. Købte syv øl men da jeg kom hjem opdagede jeg at jeg havde betalt for otte.

31. maaliskuuta 2026

Hej John

Tak for anmeldelsen, vi beklager fejlen.
Vi bestræber os altid på, at alt skal stemme – både på hylden og på bonnen – men der kan desværre ske fejl, og det beklager vi.
Det er altid en god idé at tjekke sin kvittering, inden man forlader butikken, så eventuelle fejl kan blive rettet på stedet og du er selvfølgelig meget velkommen til at henvende dig i butikken REMA 1000 Roskilde med din bon, så sørger de for at rette fejlen og give pengene retur.

Ønsker dig en god påske😊🐣

Saanut 1/5 tähteä

Chokerende ubehagelig oplevelse med butikschefen på Smallegade (Frederiksberg)

Jeg var forbi Rema 1000 en ellers helt almindelig søndag sammen med min 4-årige søn. Vi skulle starte med at aflevere pant, inden vi handlede ind. Desværre udviklede situationen sig meget ubehageligt.

Pantautomaten stoppede gentagne gange, omkring 5-6 gange, og den kvindelige medarbejder, som håndterede automaten (og viste sig at være butikschefen), blev hurtigt tydeligt irriteret. Allerede efter anden gang påstod hun, at jeg trak flaskerne ud af automaten, efter jeg havde sat dem ind, hvilket jeg på ingen måde gjorde.

Hun insisterede på, at jeg løj, og hendes tone og kropssprog blev gradvist mere konfronterende og ubehageligt. Det påvirkede min søn, som blev ked af det over situationen.

Pludselig bad hun os om at “smutte ud af butikken”, og vi stod begge tilbage ret chokerede over forløbet. Jeg bad efterfølgende om butikschefens e-mail, da jeg fandt oplevelsen helt uacceptabel, hvortil hun svarede, at hun selv var butikschefen, og at det derfor var “nytteløst” at skrive.

Efterfølgende kontaktede jeg Rema 1000’s kundeservice i håb om, at oplevelsen ville blive taget alvorligt. Jeg modtog dog blot et svar i stil med, at “det lyder til, at I begge har haft en ærgerlig oplevelse”, samt en ønskning om en god dag. Den måde, vi blev talt til på, med en nedladende og ubehagelig tone, blev fuldstændig overset.

Det var en meget ubehagelig oplevelse, som jeg oprigtigt håber, andre – især familier med små børn – ikke kommer til at opleve.

Saanut 1/5 tähteä

Tilbagekald jeres nudler med kyllingesmag

Tilbagekald jeres nudler med kyllingesmag og få styr på produktionen. Nu er det 3. gang jeg får en pakke uden krydderipose, og jeg er træt af det. Det er i forvejen et discount-produkt på bundniveau, som jeg desværre er nødsaget til at bruge i en økonomisk presset situation. Hvor svært kan det være?

Hej

Det ville vi meget gerne undersøge. For at kunne undersøge sagen bedst muligt, bedes du henvende dig via vores reklamationsformular: https://kundeservice.rema1000.dk/kontakt/sortiment-and-varer-kontaktformular/kontaktformular-varereklamation

Vi sidder klar til at hjælpe dig😊

Saanut 1/5 tähteä

Jeg vil gerne klage over jeres…

Jeg vil gerne klage over jeres prismærkning i butikken. Det er simpelthen for uoverskueligt og frustrerende som kunde.

Flere steder står der eksempelvis bare "Nuggets", selvom der er 3 forskellige slags nuggets i butikken. Så er det umuligt at vide, hvilken pris der hører til hvilken vare. Det samme problem gælder mange andre varer i butikken. Der står kun generelle navne, som ikke passer tydeligt til produkterne på hylden.

Det betyder, at man som kunde skal stå i flere minutter ved hver vare for at finde ud af prisen, og nogle gange må man stadig opgive. Det skaber unødig frustration og gør indkøbsoplevelsen dårlig.

Jeg blev faktisk så frustreret, da jeg var på vej ud af butikken, at det gik ud over min far, som jeg talte med i telefonen. Det burde ikke være sådan at handle ind – det skal være nemt og overskueligt.

Jeg synes ærligt talt, at det virker som om prismærkningen ikke bliver gjort ordentligt. Skal kunderne virkelig selv til at gætte sig frem eller nærmest komme og lave skilte og priser for jer?

Jeg håber, I vil tage det seriøst og sørge for:
• Klare og præcise varebeskrivelser
• Priser der matcher de rigtige varer
• Bedre og mere overskuelig skiltning

Det her gælder mange varer i butikken, ikke kun nuggets.

En frustreret kunde

Hej Zachary

Tak for din anmeldelse, og tak for at dele dine tanker med os.

Jeg er ked af at høre om din oplevelse, og at du har oplevet dette problem gentagne gange. Det er bestemt ikke meningen at det skal være svært at gennemskue hvilke priser der hører til hvilke varer.

Jeg giver naturligvis din feedback videre til indkøbsafdelingen, som er dem der sidder og laver hyldeforkanterne.

Hvis du er i tvivl om prisen på en vare, er du altid velkommen til at tage fat i en af medarbejderne i butikken, så står de klar til at hjælpe dig.🤗

Mange hilsner, REMA 1000💙

Sindssygt at låse døren

Sindssygt at låse døren - lige foran mig - 3 minutter inden butikken officielt lukker 😳 og så bare se 3 unge damer stå og grine af mig?!?!
Rema i nykøbing sj (egebjergvej). skal altså virkelig overveje deres åbningstider, hvis det her er okay?!

28. maaliskuuta 2026

Hej Lisa

Vi ville meget gerne undersøge sagen med købmanden, så vi kan følge op på det. Jeg kan se at der er to butikker i området du nævner. Er det butikken på Egebjergvej eller Oddenvej du har haft denne oplevelse i?

Tak for at vende tilbage - vi følger op på sagen med butikken🤗

Vi ser frem til at hører fra dig😊

Råden produktert

Seriøst klam råden ananas.

28. maaliskuuta 2026

Hej Lærke

Tak for anmeldelsen, vi beklager hvis du har haft en uheldig oplevelse med vores vare.

Det vil vi gerne følge op på og det vil være en stor hjælp, hvis du vil kontakte os via formularen på vores hjemmeside https://kundeservice.rema1000.dk/kontakt/sortiment-and-varer-kontaktformular/kontaktformular-varereklamation

Rema 1000 Haderslev

Rema 1000 Haderslev. Man føgler sig virkelig snydt når de den ene uge sælger noget til 35kr ugen efter til 15kr også igen ugen efter igen til 35kr. Når de hæver prisen mere end 100%. Man kan godt forstå de har million overskud vis de tager sådanne overpriser. At de kan være det bekendt over for kunder er ikke til at forstå

23. maaliskuuta 2026

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin