Yritys on vastannut
Normalt er jeg meget glad for at handle i Rema 1000. Rema i Glamsbjerg får 5 stjerner herfra! Rema i Søndersø derimod kan ikke finde ud af at skaffe fx glutenfrit brød :( Jeg har bedt utallige... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Danmarks mest sympatiske dagligvarebutik. De har ingen tåbelige medlemstilbud. De har (indtil videre) rigtige mennesker ved kassen (bliv ved med det), de tager stort socialt ansvar i form a bl.a... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vidste du, at alle REMA 1000 købmænd ejer deres egen butik og derfor har en stor interesse i at give dig en god indkøbsoplevelse og en god service? I REMA 1000 arbejder vi ud fra konceptet "Discount med holdning", og det betyder, at vi har en holdning til de varer, vi sælger og omgivelserne omkring os. Se meget mere på vores hjemmeside.
Marsalle 32, 8700, Horsens, Tanska
On vastannut 90 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Normalt er jeg meget glad for at handle i Rema 1000.
Rema i Glamsbjerg får 5 stjerner herfra!
Rema i Søndersø derimod kan ikke finde ud af at skaffe fx glutenfrit brød :(
Jeg har bedt utallige medarbejdere om at give besked til den der bestiller varer og set dem skrive sedler og give elektronisk besked.
Og alligevel har jeg igen smidt en hel uges pålæg ud fordi der stadig ikke er kommet glutenfrit brød.
Det er en vare der er frossen og kan holde sig i måneder og kan bestilles stort hjem.
Jeg er begyndt at handle mere i netto nu, samt i Rema butikken nær mit arbejde pga at når jeg handler i min lokale Rema skal jeg på en længere køretur bagefter for at skaffe brød, som Rema i Glamsbjerg aldrig havde problemer med at skaffe.
Og ja, der er folk som ikke kan tåle almindeligt brød! Det er ikke bare skaberi :(

Vastaus yritykseltä REMA 1000
Rema 1000 Blangslev har gode varer , men dårlig kundeservice ! En bestemt Salgsassistent taler dårligt og nedsættende til mig , i forbindelse med selvbetjening bliver der råbt af mig ,at jeg skal vise min kvittering højt i vejret og at man ikke må tage de små vogne med ud ! For så kommer der grus ind i butikken når man går tilbage alt i alt så får man ikke lyst til at handle i REMA 100 Blangslev.

Vastaus yritykseltä REMA 1000
Jeg syntes efterhånden at rema i Bording skal tage sig lidt sammen. Der er ALTID, som i ALTID fejl og mangler i den butik. Der er så mange reoler med skrammel og ikke solgte varer, at den ligner NETTO på en god dag👇deres prisskiltning er lige til at lukke op og ..... i. Skiltne passer ikke til vare på hylden, prisen passer ikke med tilbud, og så er der altid vare i avisen som de ikke har hjemme. Jeg ved ikke hvor tit jeg selv og andre har hørt : vi får vare hjem igen på fredag. Nu har jeg så for 20 gang troet på det og er kørt afsted lørdag morgen for at købe det der skulle være kommet hjem i går, men nej det har de ikke hjemme, igen tomme løfter.. hvem holder øje med den købmand i Bording?? PS jeg ved at der er blevet klaget over forretningen før🥴👇

Vastaus yritykseltä REMA 1000
Oplevet i Skive. Det er ikke genialt at blokere for kundernes biler mens de handler hos jer. Jeg ventede 18 minutter på at en lastbil skulle blive færdig med at læsse varer af. Jeg havde egentlig bare lige 5 minutter til at handle i en pause fra job, men kom så for sent tilbage på min arbejdsplads. Respektløst over for jeres kunder

Vastaus yritykseltä REMA 1000
I Rema Fredericia Venusvej var hende i kassen meget ubehagelig. En kraftig ung kvinde med lyse øjne og brunt langt hår var meget flabet, hun var ikke service minded og gjorde nedladende kommentarer til kunderne samt hundsede med sine kollegaer som var hun bedre end dem. Der står Jim på vores bon. Men hun var på arbejde klokken 11:30 og sad i kassen den 10 april. Syntes godt i ku tage en snak med hende om hvordan man opfører sig på en arbejds plads der har med mennesker at gøre.

Vastaus yritykseltä REMA 1000
Jeg oplever desværre ofte problemer med varebestillingen i butikken i 6430 Guderup.
Frugt- og grøntafdelingen er gentagne gange meget sparsomt fyldt, og tilbudsvarer er ofte udsolgt.
Det betyder, at man som kunde sjældent kan regne med at finde de varer, man går efter – især når det gælder grøntsager og aktuelle tilbud. Det er en oplevelse, jeg har haft flere gange.
Vi oplever desværre også tit at varerne i grøntsagsafdelingen ikke er friske. Det virkede også ret varmt i butikken i dag.
Jeg håber, der kan blive fulgt op på dette, så vareudvalget bliver mere stabilt fremover.

Vastaus yritykseltä REMA 1000
Kanon god oplevelse med Rema 1000 på Forbindelses vejen 9400 Nørresundby. Pæn og ordentlig butik, med rare og hjælpsomme medarbejdere. Altid friske grønt varer samt gode tilbud på alt andet. 5/5 herfra!

Vastaus yritykseltä REMA 1000
Danmarks mest sympatiske dagligvarebutik.
De har ingen tåbelige medlemstilbud.
De har (indtil videre) rigtige mennesker ved kassen (bliv ved med det), de tager stort socialt ansvar i form a bl.a KLAP-job, og jeg kan lide priserne, go' økologi og vej-selv grøntsager.
Bare fortsæt 👌👍

Vastaus yritykseltä REMA 1000
I de Rema 1000 butikker jeg jævnligt handler i her i Århus, er jeg ikke i tvivl om at der er tale om systematisk og organiseret snyd og bedrag, efter devisen at hvis man snyder rigtig mange en lille smule...osv. både ifht. annoncerede men især med de lokale butiks skiltede tilbudsvarer. Der er forskellige kneb og tricks der bruges til prissætte forkert.
Tvivler på jeg, kl. 20.30 er den første kunde den dag, der køber Netop den tilbudsvarer 🤔? især Rema 1000, Søren fricksvej i Århus er slem. Statistik set skal man anstrenger sig virkelig meget for at være SÅ inkompetent. Når man hertil betænker at "fejlen" i 99.99% er i butikkens favør, så....

Vastaus yritykseltä REMA 1000
Jeg er meget glad for at handle i Rema. Især for det store udvalg af økologi.
Men blomsterne (ihvertfald her i Parmagade), får ikke den "pleje" og vanding de har brug for. Ofte er halvdelen af sortimentet halvvisne. Og jeg ved ikke hvad der sker med påskeliljerne? Hvert år er de visnet før de springer ud.
Jeg prøvede at tænke positivt og købte et lille bundt til 9 kr der så ud som om de var okay. Men de er desværre begyndt at visne inden de har fået lov til at springe ud! Havde ellers glædet mig til at de skulle sprede påske- og forårsstemning!
Enten køber folk halvvisne blomster i Rema 1000 i Parmagade, eller også bliver der ikke tjent penge på dem!

Vastaus yritykseltä REMA 1000
Købte 2 pakker kylling i Rema1000 Albertslund, med udløbsdato d. 4/4-2026 og d. 7/4-2026.
I dag den 3/4 endte vi så med at åbne dem begge, fordi den til den 4/4 var blevet dårlig. Det viste sig så at det var de begge. 1200g. kylling lige ud i skraldespanden.

Vastaus yritykseltä REMA 1000
Kommer ikke i jeres forretning i skovler tusind vis af kroner ind og jeres varer stiger mere og mere så skriver i tilbud på is som normalt koster 10kr, næste gang er de på tilbud så 12kr i jager jeres kunder væk handler bare i abc lavpris de har tilbud der er værd at køre efter.
Super Søde Ejere, giver bedste Kudeservice🙏Altid Flinke og Venlige⭐⭐⭐⭐⭐ & Søde, hjælpsomme medarbejdere🙏

Vastaus yritykseltä REMA 1000
Hold øje med din kvittering i Rema 1000 i Roskilde. Købte syv øl men da jeg kom hjem opdagede jeg at jeg havde betalt for otte.

Vastaus yritykseltä REMA 1000
Jeg var forbi Rema 1000 en ellers helt almindelig søndag sammen med min 4-årige søn. Vi skulle starte med at aflevere pant, inden vi handlede ind. Desværre udviklede situationen sig meget ubehageligt.
Pantautomaten stoppede gentagne gange, omkring 5-6 gange, og den kvindelige medarbejder, som håndterede automaten (og viste sig at være butikschefen), blev hurtigt tydeligt irriteret. Allerede efter anden gang påstod hun, at jeg trak flaskerne ud af automaten, efter jeg havde sat dem ind, hvilket jeg på ingen måde gjorde.
Hun insisterede på, at jeg løj, og hendes tone og kropssprog blev gradvist mere konfronterende og ubehageligt. Det påvirkede min søn, som blev ked af det over situationen.
Pludselig bad hun os om at “smutte ud af butikken”, og vi stod begge tilbage ret chokerede over forløbet. Jeg bad efterfølgende om butikschefens e-mail, da jeg fandt oplevelsen helt uacceptabel, hvortil hun svarede, at hun selv var butikschefen, og at det derfor var “nytteløst” at skrive.
Efterfølgende kontaktede jeg Rema 1000’s kundeservice i håb om, at oplevelsen ville blive taget alvorligt. Jeg modtog dog blot et svar i stil med, at “det lyder til, at I begge har haft en ærgerlig oplevelse”, samt en ønskning om en god dag. Den måde, vi blev talt til på, med en nedladende og ubehagelig tone, blev fuldstændig overset.
Det var en meget ubehagelig oplevelse, som jeg oprigtigt håber, andre – især familier med små børn – ikke kommer til at opleve.
Tilbagekald jeres nudler med kyllingesmag og få styr på produktionen. Nu er det 3. gang jeg får en pakke uden krydderipose, og jeg er træt af det. Det er i forvejen et discount-produkt på bundniveau, som jeg desværre er nødsaget til at bruge i en økonomisk presset situation. Hvor svært kan det være?

Vastaus yritykseltä REMA 1000
Jeg vil gerne klage over jeres prismærkning i butikken. Det er simpelthen for uoverskueligt og frustrerende som kunde.
Flere steder står der eksempelvis bare "Nuggets", selvom der er 3 forskellige slags nuggets i butikken. Så er det umuligt at vide, hvilken pris der hører til hvilken vare. Det samme problem gælder mange andre varer i butikken. Der står kun generelle navne, som ikke passer tydeligt til produkterne på hylden.
Det betyder, at man som kunde skal stå i flere minutter ved hver vare for at finde ud af prisen, og nogle gange må man stadig opgive. Det skaber unødig frustration og gør indkøbsoplevelsen dårlig.
Jeg blev faktisk så frustreret, da jeg var på vej ud af butikken, at det gik ud over min far, som jeg talte med i telefonen. Det burde ikke være sådan at handle ind – det skal være nemt og overskueligt.
Jeg synes ærligt talt, at det virker som om prismærkningen ikke bliver gjort ordentligt. Skal kunderne virkelig selv til at gætte sig frem eller nærmest komme og lave skilte og priser for jer?
Jeg håber, I vil tage det seriøst og sørge for:
• Klare og præcise varebeskrivelser
• Priser der matcher de rigtige varer
• Bedre og mere overskuelig skiltning
Det her gælder mange varer i butikken, ikke kun nuggets.
En frustreret kunde

Vastaus yritykseltä REMA 1000
Sindssygt at låse døren - lige foran mig - 3 minutter inden butikken officielt lukker 😳 og så bare se 3 unge damer stå og grine af mig?!?!
Rema i nykøbing sj (egebjergvej). skal altså virkelig overveje deres åbningstider, hvis det her er okay?!

Vastaus yritykseltä REMA 1000
Rema 1000 Haderslev. Man føgler sig virkelig snydt når de den ene uge sælger noget til 35kr ugen efter til 15kr også igen ugen efter igen til 35kr. Når de hæver prisen mere end 100%. Man kan godt forstå de har million overskud vis de tager sådanne overpriser. At de kan være det bekendt over for kunder er ikke til at forstå
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.