Spar Teglholmen er en lækker butik. Mange kvalitets varer, altid pænt og rent, søde medarbejdere og god stemning. Men der er ofte problemer med at priserne på skiltene ikke svarer til det,... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Stop nu med de popups på hjemmesiden, fik 3 eller 4 omkring julekørsel, som jeg skal sige nej tak til, ender med jeg ikke gider spar på grund af dette. Også når i har medlemstilbud, sikre lige jeres b... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeg handler i spar på rørvigvej i nykøbing sjælland og har aldrig før oplevet et personale så venlige og imødekomne. De hilser altid uanset tidspunkt på døgnet. Man bliver kun glad når man kommer i b... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 88 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Har bestilt varer hos SPAR i Glostrup 3 gange inden for de sidste 5-6 uger, og hver gang mangler der noget.
2 varer var ikke med i posen, ingen besked om at varerne mangler, og ingen erstatnings varer, det er 3, gang at man bliver behandlet sådan, det er åbenbart almindeligt at sådan gør man bare med pensionister???? Vi leverer ikke de varer som der er bestilt???? Vi er lige glade, vi er et supermarked, der bare gør som det passer OS?????
Ja så må jeg gå 250 meter til 365COOP og hente mit juice og alt det andet, man ikke kan få leveret hos SPAR og båret til 3. sal Det er skønt at være pensionist på 76 somre, og bo på 3.sal.
Der er plads til 1 stjerne, da der ikke kan gives 0 stjerner.

Vastaus yritykseltä Spar
I Ryslinge Spar snyder de deres kunder med andre priser end det der er sat til originalt Husk endelig at tjekke jeres kvittering de er nogle tyve... Der er ingen hjælp hente de skulle have mere styr på deres egene tilbud..
Men der er ofte problemer med at priserne på skiltene ikke svarer til det, som man betaler for.
I dag opdager jeg det først, da jeg er kommet hjem. Og orker ikke at gå tilbage for 12 kr.
Cocio står til 6 kr. men jeg betaler 11,95 kr.
Så jeg håber, at nogle i Spar vil få butikschefen til at få styr på sine priser. For ellers kan jeg lige så godt gå over i Netto og spare penge fremfor at støtte vores eneste kvalitetssupermarked på Teglholmen.

Vastaus yritykseltä Spar
A disgraceful rip off from Spar in orth

Vastaus yritykseltä Spar
Vi har bare støttet og brugt vores flotte SPAR I VINDINGE rigtig meget ♥️ Vi jublede da delikatessen kom til, hvor vi har købt enormt meget både privat og erhvervsmæssigt 😍 men efter gentagne dårlig service i delikatessen af den ældre dame, samt det ikke altid er frisk, så valgte vi andre serviceminded lækre butkker ☀️ hvor alt bare spiller ♥️ Men skal lige siges, at alle de andre i Spar Vindinge og specielt de unge er ALTID smilende, går en ekstra mil og yder en service i topklasse 🌟🌟🌟🌟🌟

Vastaus yritykseltä Spar
I got a jam donut and let’s just say I’m
Appalled by the lack of jam in my donut they don’t have the right to label it as a jam filled donut as it was most definitely NOT filled with jam

Vastaus yritykseltä Spar
Personal maleducado te cobran más de lo que pone en el cartel se lo dices i te empiezan a gritar i a insultar una vergüenza.

Vastaus yritykseltä Spar
Dommage mais depuis 4 ans que je fréquente le magasin, je trouve que l’accueil n’y plus aussi agréable, les rayons ne sont tjours pas achalandés même en essayant de changer fréquemment de jours , j’ y viens au moins une fois par semaine mais surtout au moins 1 fois sur 2 ,erreurs de caisse, bien sur on s’en rend compte lorsqu’on rentre chez soi car on trouve la note plutôt salee, c’est pour cela que je demande la note papier, encore ce matin, nectarines à 10 euros99 cela fait cher la nectarine cela ne correspond pas au prix affiche et 1 euro de plus sur l prix etiquette du paquet de croissant cela m’oblige à y retourner demain .De gros efforts à mettre en place!

Vastaus yritykseltä Spar
Jeg kan på ingen måde anbefale Spar Rødovre Port.
Jeg har nu haft flere dårlige oplevelser med butikken, og den seneste var dråben. Jeg kommer ikke til at handle der igen.
Første oplevelse:
Jeg bestilte dagligvarer gennem Wolt, hvor jeg blandt andet havde bestilt æg. Under erstatningsvarer havde jeg skrevet, at de gerne måtte erstattes – bare ikke med skrabeæg.
Da æggene blev markeret som udsolgt, blev de bare annulleret. Jeg ringede derfor til butikken, fordi jeg simpelthen ikke troede på, at de slet ikke havde andre æg. Medarbejderen bekræftede, at de faktisk havde flere andre typer æg på lager. Problemet var bare, at ordren allerede var blevet udleveret til buddet, så nu var det for sent at rette fejlen.
Hvis de havde kigget på mine erstatningsønsker fra starten, var problemet aldrig opstået.
Anden oplevelse:
Jeg købte en hjemmelavet gammeldags æblekage fra butikkens delikatesse.
Efter få bidder tyggede jeg pludselig på noget hårdt. Jeg tog det ud af munden og opdagede, at det var et stykke plastik. Jeg havde ovenikøbet allerede nået at sluge noget af det.
Det er fuldstændig uacceptabelt, at der kan ende plastik i hjemmelavet mad.
Den seneste oplevelse:
Jeg bestilte igen via Wolt, fordi butikken havde nogle bestemte varer, som jeg manglede. Kort efter blev flere af netop de varer markeret som udsolgt – altså hele grunden til, at jeg havde valgt denne butik.
Jeg ringede med det samme og spurgte, om ordren kunne annulleres. Jeg fik at vide, at det skulle Wolt gøre.
Derfor spurgte jeg helt specifikt, om de kunne lade være med at udlevere ordren til buddet, mens jeg kontaktede Wolt. Medarbejderen svarede, at det kunne de godt, men at jeg stadig ville skulle betale for varerne, hvis de ikke udleverede ordren.
Da jeg naturligvis ikke ønskede at betale for varer, jeg ikke ville modtage, kontaktede jeg straks Wolt.
Wolt fortalte mig bagefter, at butikken netop burde have holdt ordren tilbage, fordi de så kunne have annulleret den. I stedet udleverede butikken ordren umiddelbart efter min samtale med dem, og derfor var det for sent.
Jeg oplevede ærligt talt, at jeg blev løjet for. Den besked, jeg fik fra butikken, stemte ikke overens med det, Wolt bagefter oplyste.
Som om det ikke var nok, manglede der også to varer i min levering. Butikken nægtede at refundere dem og fastholdt, at de var leveret. Wolt valgte heldigvis at refundere mig af egen regning, fordi de troede på min forklaring, selv om butikken ikke gjorde.
Én dårlig oplevelse kan ske. To kan også ske. Men tre så alvorlige oplevelser viser efter min mening et mønster – ikke et uheld.
Jeg kommer aldrig til at handle hos Spar Rødovre Port igen, og jeg kan på ingen måde anbefale butikken.

Vastaus yritykseltä Spar
Kommer ind i butikken og får fortalt at der skulle komme Pepsi Maks tirsdag, selvom tilbudet galt fra fredag…. Kommer så onsdag og tænker nu er de her… men nej kommer torsdag…. Får jeg besked på… og der slutter deres tilbud🙈🙈🙈🙈 total dårlig service som altid når man besøger Spar i Helsingør

Vastaus yritykseltä Spar
Kørte 10 km den anden dag for at komme til spar i karrebæk ved næstved, men min app drillede, så min søn var sød at rende ind og spørge om de måske kunne hjælpe eller gøre noget andet nu den ikk ville aktivere tilbudet…
Men der stod bare 2 sure tøzer som bare sagde at så kunne man bare ikk få tilbud på det pålægchokolade….
Forstår ikke man er så uhjælpsom…

Vastaus yritykseltä Spar
Vildt lækker mad og rigeligt af det til en god pris. Nem vejledning for tilberedning 😋

Vastaus yritykseltä Spar
Igår bestilte jeg varer hos Spar Svendborg, der ikke havde mælk med lang holdbarhed
Spar Svendborg sagde at jeg skulle aflyse ordren og genbestille den idag, når mælken var ankommet
Han skulle nok tilbage overføres mine 302.87 og de er ikke kommet tilbage til mig og idag siger chefen i Spar Svendborg at det er Wolt der har mine kr ?
Wolt svare mig ikke på mine gentagne henvendelser og efter 90 minutters forsøg giver jeg op 😤

Vastaus yritykseltä Spar
Hvordan blander jeg få oplyst at mine vare er destrueret

Vastaus yritykseltä Spar
Jeg er efterhånden godt træt af Spar i Vadum. Gang på gang reklamerer I med gode tilbud, men når man kommer ned i butikken, er varerne enten udsolgt eller slet ikke til at finde. Det virker ærligt talt som om, at tilbuddene kun eksisterer på papiret.
Det er ekstremt frustrerende at planlægge sine indkøb efter jeres tilbudsaviser, for så at gå forgæves næsten hver eneste gang. Hvis I ikke kan skaffe nok varer til jeres tilbud, burde I måske overveje, om I skal reklamere med dem i første omgang.
Kundeservice hjælper heller ikke meget, og forklaringen er næsten altid den samme: "Vi er udsolgt." Det bliver bare svært at tage jeres tilbud seriøst, når det sker igen og igen.
VÅGN OP SPAR VADUM!

Vastaus yritykseltä Spar
Jeg var nede får at købe bacon på tilbud til 22 kr pakken hvis man aktiverede tilbudet i appen. Jeg aktivere tilbuddet i appen. Herefter går jeg ind og tror jeg køber tilbuddet men i stedet har de lagt nogle andre fra samme mærke i starten af butikken så jeg tog dem. Det viste at jeg i stedet kom af med 90 kr for to pakker bacon i stedet for 44 kr. Jeg går ind for at bytte dem og her bliver så snydt for anden gang. En ung mand mener kun jeg skal have en 20 kr tilbage. Så nu har jeg givet 70 kr og ikke 44 kr som de praler med. Og jeg føler mig snydt og bedraget af deres ansatte.
Jeg sætter ikke mine ben i den butik mere og jeg vil råde alle til at handle andre steder end i Spar. For de snyder deres kunder og det virker meget overvejet det her. De grinede logs lodt af mig over jeg var så dum at ryge i deres marketingfælde. Og der var jeg måske også. Men det berettiger ikke den uge medarbejder at snyde mig til sidst.
Aldrig mere “Spar”

Vastaus yritykseltä Spar
Vi skal pante og maskinen stopper. Går ind i butikken og finder en medarbejder, går hen til medarbejderen og siger 'undskyld. Flaskeautomaten virker...' når ikke at sige mere. For den sure ældre medarbejder vender bare hovedet væk fra mig og løber nærmest ud i baglokalet.
Fortæller så til den unge kasse dame at den ikke virker. Efterfølgende står vi og venter 20 min og der kommer ingen hjælp.
Der var IKKE travlt i butikken.
Dette var spar i aakirkeby.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.