Spar Arvostelua

TrustScore 2/5 tähteä

1,8

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 1/5 tähteä

Spar Teglholmen er en lækker butik. Mange kvalitets varer, altid pænt og rent, søde medarbejdere og god stemning. Men der er ofte problemer med at priserne på skiltene ikke svarer til det,... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Stop nu med de popups på hjemmesiden, fik 3 eller 4 omkring julekørsel, som jeg skal sige nej tak til, ender med jeg ikke gider spar på grund af dette. Også når i har medlemstilbud, sikre lige jeres b... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jeg handler i spar på rørvigvej i nykøbing sjælland og har aldrig før oplevet et personale så venlige og imødekomne. De hilser altid uanset tidspunkt på døgnet. Man bliver kun glad når man kommer i b... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 88 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

88 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

UNDER LAVMÅLET

Har bestilt varer hos SPAR i Glostrup 3 gange inden for de sidste 5-6 uger, og hver gang mangler der noget.
2 varer var ikke med i posen, ingen besked om at varerne mangler, og ingen erstatnings varer, det er 3, gang at man bliver behandlet sådan, det er åbenbart almindeligt at sådan gør man bare med pensionister???? Vi leverer ikke de varer som der er bestilt???? Vi er lige glade, vi er et supermarked, der bare gør som det passer OS?????

Ja så må jeg gå 250 meter til 365COOP og hente mit juice og alt det andet, man ikke kan få leveret hos SPAR og båret til 3. sal Det er skønt at være pensionist på 76 somre, og bo på 3.sal.
Der er plads til 1 stjerne, da der ikke kan gives 0 stjerner.

9. elokuuta 2026
Saanut 3/5 tähteä

Super service de lucas pour les poulets

9. elokuuta 2026

Hi Greg,

Thank you for your kind review.

We’re very happy to hear that you had a great experience with Lucas and received excellent service.

We really appreciate your feedback! 😊

Have a nice day.

Ann-Sofie, SPAR

Igen problemer med tilbudspriser

Men der er ofte problemer med at priserne på skiltene ikke svarer til det, som man betaler for.

I dag opdager jeg det først, da jeg er kommet hjem. Og orker ikke at gå tilbage for 12 kr.

Cocio står til 6 kr. men jeg betaler 11,95 kr.

Så jeg håber, at nogle i Spar vil få butikschefen til at få styr på sine priser. For ellers kan jeg lige så godt gå over i Netto og spare penge fremfor at støtte vores eneste kvalitetssupermarked på Teglholmen.

1. elokuuta 2026

Hej René

Tak for din ærlige anmeldelse 🙏

Jeg er selvfølgelig ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse i SPAR Teglholmen i forbindelse med priserne.

Da vores butikker drives af selvstændige købmænd, har jeg sendt din anmeldelse videre til butikken.

De er rigtig kede af, at du har oplevet fejl med prisen på Cocio. De oplyser, at du er meget velkommen til at henvende dig til personalet, næste gang du besøger butikken, så du kan få den rabat, du har krav på.

Samtidig lader de hilse og sige, at de arbejder målrettet på at minimere prisfejl i fremtiden. Fejl kan desværre ske, men de vil gøre deres absolut bedste for at undgå, at det sker igen ❤️

Jeg ønsker dig en god dag!

Hi David

Thank you for your review 🙂

This is the Trustpilot page for the Danish SPAR stores, so I believe your review may unfortunately have been posted in the wrong place.

Have a great day 🙏

Kind regards
Oliver

SPAR I VINDINGE, ROSKILDE ♥️

Vi har bare støttet og brugt vores flotte SPAR I VINDINGE rigtig meget ♥️ Vi jublede da delikatessen kom til, hvor vi har købt enormt meget både privat og erhvervsmæssigt 😍 men efter gentagne dårlig service i delikatessen af den ældre dame, samt det ikke altid er frisk, så valgte vi andre serviceminded lækre butkker ☀️ hvor alt bare spiller ♥️ Men skal lige siges, at alle de andre i Spar Vindinge og specielt de unge er ALTID smilende, går en ekstra mil og yder en service i topklasse 🌟🌟🌟🌟🌟

31. heinäkuuta 2026

Hej Grethe

Det beklager jeg meget 😥

Jeg har haft fat i chefen fra butikken, og de har sendt følgende svar til dig:

"Det får jeg fulgt op på med delikatessen med det samme. Kvaliteten af varerne og servicen skal naturligvis være i orden. Mange tak for de rosende ord om medarbejderen i butikken.

Du må meget gerne skrive direkte til mig på 0303784@spar.dk, hvis du har ris/ros eller oplever ting, der ikke lever op til forventningen. Jeg beklager oplevelsen og lover, at vi gør det bedre fremover."

Rigtig god aften til dig! 🌟

Victoria, MENY Kundeservice

Saanut 1/5 tähteä

There jam donuts are not jam

I got a jam donut and let’s just say I’m
Appalled by the lack of jam in my donut they don’t have the right to label it as a jam filled donut as it was most definitely NOT filled with jam

28. heinäkuuta 2026

Hi Maia,

Thank you for your review.

We are truly sorry to hear about your experience with our jam donuts 😔 Buying a donut from us should always be a delicious treat with plenty of filling, and this is definitely not the standard we aim to deliver.

We take your feedback very seriously and would love to follow up on this 😔 Could you please let us know which specific SPAR store you bought your donut from? That way, we can get in touch with the team there and make sure this gets resolved so it doesn't happen again.

You are also more than welcome to send us an email with a few more details at kundeservice@spar.dk so we can look into it further 🙏

Rasmus, SPAR

Saanut 1/5 tähteä

Personal maleducado te cobran más de lo…

Personal maleducado te cobran más de lo que pone en el cartel se lo dices i te empiezan a gritar i a insultar una vergüenza.

26. heinäkuuta 2026

Hej Carlota

For at vi kan undersøge det, har vi dog brug for at vide, hvilken butik det drejer sig om. Du er derfor meget velkommen til at sende os en mail på service@meny.dk med en kopi af din anmeldelse.

Bedste hilsner
Gustav

Saanut 2/5 tähteä

Dommage mais depuis 4 ans que je…

Dommage mais depuis 4 ans que je fréquente le magasin, je trouve que l’accueil n’y plus aussi agréable, les rayons ne sont tjours pas achalandés même en essayant de changer fréquemment de jours , j’ y viens au moins une fois par semaine mais surtout au moins 1 fois sur 2 ,erreurs de caisse, bien sur on s’en rend compte lorsqu’on rentre chez soi car on trouve la note plutôt salee, c’est pour cela que je demande la note papier, encore ce matin, nectarines à 10 euros99 cela fait cher la nectarine cela ne correspond pas au prix affiche et 1 euro de plus sur l prix etiquette du paquet de croissant cela m’oblige à y retourner demain .De gros efforts à mettre en place!

23. heinäkuuta 2026

Hi Mireille,

Thank you for taking the time to share your feedback with us 😊

We are sorry to hear about your experience and understand your frustration regarding the service, product availability and the discrepancies you experienced at the checkout.

We would very much like to make sure your feedback reaches the right store. However, it appears that your review has been posted on our Danish Trustpilot profile.

As your review concerns a store in France, we kindly ask you to post your review on the relevant French Trustpilot profile instead. This will ensure that your feedback reaches the correct team, who will be able to look into your experience and assist you further.

Thank you for your understanding 🙏

Spar Rødovre Port

Jeg kan på ingen måde anbefale Spar Rødovre Port.

Jeg har nu haft flere dårlige oplevelser med butikken, og den seneste var dråben. Jeg kommer ikke til at handle der igen.

Første oplevelse:
Jeg bestilte dagligvarer gennem Wolt, hvor jeg blandt andet havde bestilt æg. Under erstatningsvarer havde jeg skrevet, at de gerne måtte erstattes – bare ikke med skrabeæg.

Da æggene blev markeret som udsolgt, blev de bare annulleret. Jeg ringede derfor til butikken, fordi jeg simpelthen ikke troede på, at de slet ikke havde andre æg. Medarbejderen bekræftede, at de faktisk havde flere andre typer æg på lager. Problemet var bare, at ordren allerede var blevet udleveret til buddet, så nu var det for sent at rette fejlen.

Hvis de havde kigget på mine erstatningsønsker fra starten, var problemet aldrig opstået.

Anden oplevelse:
Jeg købte en hjemmelavet gammeldags æblekage fra butikkens delikatesse.

Efter få bidder tyggede jeg pludselig på noget hårdt. Jeg tog det ud af munden og opdagede, at det var et stykke plastik. Jeg havde ovenikøbet allerede nået at sluge noget af det.

Det er fuldstændig uacceptabelt, at der kan ende plastik i hjemmelavet mad.

Den seneste oplevelse:
Jeg bestilte igen via Wolt, fordi butikken havde nogle bestemte varer, som jeg manglede. Kort efter blev flere af netop de varer markeret som udsolgt – altså hele grunden til, at jeg havde valgt denne butik.

Jeg ringede med det samme og spurgte, om ordren kunne annulleres. Jeg fik at vide, at det skulle Wolt gøre.

Derfor spurgte jeg helt specifikt, om de kunne lade være med at udlevere ordren til buddet, mens jeg kontaktede Wolt. Medarbejderen svarede, at det kunne de godt, men at jeg stadig ville skulle betale for varerne, hvis de ikke udleverede ordren.

Da jeg naturligvis ikke ønskede at betale for varer, jeg ikke ville modtage, kontaktede jeg straks Wolt.

Wolt fortalte mig bagefter, at butikken netop burde have holdt ordren tilbage, fordi de så kunne have annulleret den. I stedet udleverede butikken ordren umiddelbart efter min samtale med dem, og derfor var det for sent.

Jeg oplevede ærligt talt, at jeg blev løjet for. Den besked, jeg fik fra butikken, stemte ikke overens med det, Wolt bagefter oplyste.

Som om det ikke var nok, manglede der også to varer i min levering. Butikken nægtede at refundere dem og fastholdt, at de var leveret. Wolt valgte heldigvis at refundere mig af egen regning, fordi de troede på min forklaring, selv om butikken ikke gjorde.

Én dårlig oplevelse kan ske. To kan også ske. Men tre så alvorlige oplevelser viser efter min mening et mønster – ikke et uheld.

Jeg kommer aldrig til at handle hos Spar Rødovre Port igen, og jeg kan på ingen måde anbefale butikken.

22. heinäkuuta 2026

Hej Kia

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Jeg er ked af at læse, at du har haft flere oplevelser i butikken, som har givet dig et så negativt indtryk. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at give.

Jeg har efterfølgende gennemgået forløbene sammen med købmanden. Når en ordre bliver lagt via Wolt, er det vigtigt at understrege, at købet foretages hos Wolt, mens de i butikken står for at pakke og udlevere varerne. Derfor har de ikke mulighed for selv at annullere eller ændre en ordre – det skal håndteres gennem Wolt, da betalingen og ordren administreres af dem.

Vi er selvfølgelig kede af, hvis kommunikationen i forbindelse med din henvendelse har givet anledning til misforståelser eller frustration, og vi tager din feedback med os.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det. Selvom vi kan have forskellige opfattelser af dele af forløbet, sætter vi pris på, at du deler din oplevelse.

Anne

Saanut 5/5 tähteä

Hurtigt svar på mit spørgsmål.

13. heinäkuuta 2026

Hej René

Tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os virkelig at høre, at du fik et hurtigt svar på dit spørgsmål. Vi ved, hvor vigtigt det er at få hjælp, når man har brug for det, så det betyder meget, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi stor pris på 😊

Anne

Saanut 1/5 tähteä

Kommer ind i butikken og får fortalt at…

Kommer ind i butikken og får fortalt at der skulle komme Pepsi Maks tirsdag, selvom tilbudet galt fra fredag…. Kommer så onsdag og tænker nu er de her… men nej kommer torsdag…. Får jeg besked på… og der slutter deres tilbud🙈🙈🙈🙈 total dårlig service som altid når man besøger Spar i Helsingør

15. heinäkuuta 2026

Hej Tina

Tak for din henvendelse og din ærlige anmeldelse.

Det er vi selvfølgelig rigtig kede af at høre! Det skal altid være en god oplevelse at handle i vores butikker 🙁

Da vores butikker drives af selvstændige købmænd, har jeg sendt din anmeldelse videre til den pågældende købmand. Han beklager mange gange misforståelsen vedrørende leveringsdagen – varerne var desværre ikke på lager igen om tirsdagen, som du fik oplyst.

Købmanden nævner dog, at personalet har spottet dig i butikken om torsdagen, hvor du fik fat i et par rammer Pepsi Max. Jeg håber, det løste sig, og at du fik det med, du skulle bruge!

Du må have en rigtig dejlig dag.

Virkelig dårlig service

Kørte 10 km den anden dag for at komme til spar i karrebæk ved næstved, men min app drillede, så min søn var sød at rende ind og spørge om de måske kunne hjælpe eller gøre noget andet nu den ikk ville aktivere tilbudet…
Men der stod bare 2 sure tøzer som bare sagde at så kunne man bare ikk få tilbud på det pålægchokolade….
Forstår ikke man er så uhjælpsom…

4. heinäkuuta 2026

Hej Betina

Tusind tak, fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Øv, at du kørte 10 km efter et tilbud, men endte med en frustrerende oplevelse, fordi appen ikke ville samarbejde 😔

Jeg kan godt forstå, at det har været en skuffelse – især når du samtidig ikke følte, at der blev fundet en løsning i butikken.

Vi har været i dialog med butikken omkring din anmeldelse.

De beklager din oplevelse og fortæller, at de desværre jævnligt oplever udfordringer med mobildækningen i Karrebæksminde, hvilket kan påvirke appens funktion.

Samtidig er medarbejderne underlagt nogle faste retningslinjer og kan derfor ikke selv fratrække rabatter, hvis et tilbud ikke kan aktiveres i appen.

Når det er sagt, så er vi selvfølgelig kede af, at du gik derfra med den oplevelse 💚 Butikken vil derfor meget gerne kompensere dig næste gang, du kommer forbi.

Vi håber, at du vil give os en ny chance, så vi kan give dig en bedre oplevelse næste gang 😊

De bedste sommerhilsner

Saanut 5/5 tähteä

Vildt lækker mad og rigeligt af det til…

Vildt lækker mad og rigeligt af det til en god pris. Nem vejledning for tilberedning 😋

5. heinäkuuta 2026

Hej Brian

Mange tak for din anmeldelse.

Det gør os virkelig glade at høre, at maden levede op til forventningerne – både når det gælder smag, portioner og pris 😋

Og hvor er det dejligt, at tilberedningsvejledningen gjorde det nemt at komme i gang.

Du ønskes en dejlig dag! 😊

Ann-Sofie, SPAR Kundeservice

Frustreret

Igår bestilte jeg varer hos Spar Svendborg, der ikke havde mælk med lang holdbarhed
Spar Svendborg sagde at jeg skulle aflyse ordren og genbestille den idag, når mælken var ankommet
Han skulle nok tilbage overføres mine 302.87 og de er ikke kommet tilbage til mig og idag siger chefen i Spar Svendborg at det er Wolt der har mine kr ?

Wolt svare mig ikke på mine gentagne henvendelser og efter 90 minutters forsøg giver jeg op 😤

2. heinäkuuta 2026

Hej Kim

Det gør mig ked at læse om din oplevelse. Jeg kan godt forstå, at det er frustrerende, når en ordre bliver annulleret, og pengene lader vente på sig 😔

Ud fra det, du beskriver, lyder det dog til, at sagen vedrører din ordre gennem Wolt. Ved bestillinger via Wolt er det Wolt, der håndterer betalingen og eventuelle tilbageførsler ved annullerede ordrer. Det er derfor også dem, der har ansvaret for at behandle denne type henvendelser.

Jeg kan derfor godt forstå din frustration, men jeg vil samtidig mene, at din anmeldelse i højere grad vedrører Wolt end SPAR, da butikken desværre ikke har mulighed for at tilbageføre betalingen.

Når det er sagt, har vi selvfølgelig sendt din anmeldelse videre til butikken, så de er opmærksomme på dit forløb og den oplevelse, du har haft 💚

Jeg håber, at Wolt får besvaret din henvendelse hurtigst muligt, så sagen kan blive løst.

De bedste sommerhilsner

Beaucoup de choix

Beaucoup de choix

2. heinäkuuta 2026

Hello

Thank you for your review 😊

We are very happy to hear that you find there are many good options available. It means a lot to us!

However, I would like to inform you that you have left a review on the Danish Trustpilot and not the French one.

I would also recommend that you leave a review on the French page as well, so they can also see your kind feedback 🙏

Best regards
Diana

Saanut 1/5 tähteä

Hvordan blander jeg få oplyst at mine…

Hvordan blander jeg få oplyst at mine vare er destrueret

10. kesäkuuta 2026

Hej Torben

Jeg må indrømme, at jeg er lidt i tvivl om, hvad din anmeldelse omhandler, og derfor har jeg desværre ikke mulighed for at kommentere nærmere på sagen.

Du er meget velkommen til at kontakte os på kundeservice@spar.dk, så vi kan se nærmere på det og hjælpe dig bedst muligt.

Jeg ønsker dig en rigtig god dag.

Bedste hilsner
Rasmus

Saanut 1/5 tähteä

Tilbud der aldrig er der!

Jeg er efterhånden godt træt af Spar i Vadum. Gang på gang reklamerer I med gode tilbud, men når man kommer ned i butikken, er varerne enten udsolgt eller slet ikke til at finde. Det virker ærligt talt som om, at tilbuddene kun eksisterer på papiret.

Det er ekstremt frustrerende at planlægge sine indkøb efter jeres tilbudsaviser, for så at gå forgæves næsten hver eneste gang. Hvis I ikke kan skaffe nok varer til jeres tilbud, burde I måske overveje, om I skal reklamere med dem i første omgang.

Kundeservice hjælper heller ikke meget, og forklaringen er næsten altid den samme: "Vi er udsolgt." Det bliver bare svært at tage jeres tilbud seriøst, når det sker igen og igen.

VÅGN OP SPAR VADUM!

8. kesäkuuta 2026

Hej Kasper

Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at du skal have i SPAR Vadum, og vi forstår godt din frustration, når du flere gange går forgæves efter varer, der er annonceret i tilbudsavisen.

Vi har været i dialog med købmanden i SPAR Vadum omkring din oplevelse. Han tager din feedback meget alvorligt og vil gerne høre mere om de konkrete situationer, du har oplevet, så han kan undersøge dem nærmere og arbejde på at forbedre varetilgængeligheden og kundeoplevelsen i butikken.

Da vi ikke har adgang til dine kontaktoplysninger via Trustpilot, er det desværre ikke muligt for os at kontakte dig direkte. Hvis du har lyst, er du derfor meget velkommen til at tage kontakt til købmanden på telefon 72 33 22 62, så I sammen kan få en dialog om dine oplevelser.

Tak fordi du tog dig tid til at gøre os opmærksomme på problemet.

Simone fra kundeservice og købmand Thomas

Bliver snydt i Spar

Jeg var nede får at købe bacon på tilbud til 22 kr pakken hvis man aktiverede tilbudet i appen. Jeg aktivere tilbuddet i appen. Herefter går jeg ind og tror jeg køber tilbuddet men i stedet har de lagt nogle andre fra samme mærke i starten af butikken så jeg tog dem. Det viste at jeg i stedet kom af med 90 kr for to pakker bacon i stedet for 44 kr. Jeg går ind for at bytte dem og her bliver så snydt for anden gang. En ung mand mener kun jeg skal have en 20 kr tilbage. Så nu har jeg givet 70 kr og ikke 44 kr som de praler med. Og jeg føler mig snydt og bedraget af deres ansatte.
Jeg sætter ikke mine ben i den butik mere og jeg vil råde alle til at handle andre steder end i Spar. For de snyder deres kunder og det virker meget overvejet det her. De grinede logs lodt af mig over jeg var så dum at ryge i deres marketingfælde. Og der var jeg måske også. Men det berettiger ikke den uge medarbejder at snyde mig til sidst.
Aldrig mere “Spar”

4. kesäkuuta 2026

Hej

Tak for din anmeldelse 😥

Jeg beklager utrolig mange gange den oplevelse, du har haft med dit køb samt oplevelsen i butikken.

For at vi kan undersøge sagen, har vi dog brug for at vide, hvilken butik det drejer sig om.

Du er derfor meget velkommen til at sende os en mail på kundeservice@spar.dk med en kopi af din anmeldelse.

Så kan vi se nærmere på sagen sammen og finde en løsning.

Jeg håber at høre fra dig 🙏

Diana

Saanut 1/5 tähteä

Vi skal pante og maskinen stopper

Vi skal pante og maskinen stopper. Går ind i butikken og finder en medarbejder, går hen til medarbejderen og siger 'undskyld. Flaskeautomaten virker...' når ikke at sige mere. For den sure ældre medarbejder vender bare hovedet væk fra mig og løber nærmest ud i baglokalet.
Fortæller så til den unge kasse dame at den ikke virker. Efterfølgende står vi og venter 20 min og der kommer ingen hjælp.
Der var IKKE travlt i butikken.
Dette var spar i aakirkeby.

27. toukokuuta 2026

Hej Maiken

Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse med os.

Det er bestemt ikke den service, vi ønsker at give vores kunder, og vi er kede af at høre, at du oplevede både manglende hjælp og lang ventetid ved flaskeautomaten i Spar Aakirkeby.

Vi har været i dialog med butikken omkring din anmeldelse, og de understreger, at dette ikke er den normale oplevelse i butikken, hvor de ellers bestræber sig på at yde god kundeservice og hjælpe hurtigt, når der opstår problemer med flaskeautomaten.

Vi beklager derfor meget den oplevelse, du havde denne dag, og butikken tager naturligvis din feedback videre internt, så vi kan undgå lignende situationer fremover.

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin