Yritys on vastannut
Service på högsta nivå – vänlig, hjälpsam och professionell. Jag uppskattar verkligen möjligheten att byta madrass inom 100-dagarsgarantin. Det visade sig vara en stor fördel eftersom den första... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Till det priset för en säng ångrar jag verkligen mitt köp 1 poäng. Bäddmadrassen åker runt/glider runt i sängen så man får hålla på att dra den rätt. Fick telefonsamtal från Sova med hjälp och råd... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä SOVA - Malmö Svågertorp
Yrityksen kirjoittama
Certifierade sängexperterVåra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.
GarantierPå SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.
ServicetjänsterVi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.
Välkommen!
Sängvaruhuset SOVA
Yrityksen kirjoittama

Nornegatan 6, 215 86, Malmö, Väster, Ruotsi
- 040-12 99 40
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Oproffsiga och överprisade! Ignorerar sina kunder
Oproffsiga! Vi köpte en säng som vi initalt var väldigt nöjda med. Det var fel på leveransen, men det löste sig snabbt. Månader efter började en grop forma sig och jag gick in till butiken där jag nonchalant fick svaret att alla reklamationer görs vi hemsidan. Jag gjorde en reklamation via hemsidan och fick svaret att "det är normalt med en grop, det är så det ska vara". Det är alltså, enligt SOVA, normalt att betala 20 000 för att få en grop efter ett par månader. Det är ett skämt! Jag har överklagat detta men det har nu gått över en månad, trots flera meddelanden, utan några svar från kundservice eller butiken alls. Överprisad butik och oproffsiga.
Mitt råd; Köp inte sängar här om ni inte vill ligga i en grop.
Saattaa käyttää tekoälyn apua vastauksissaLue lisää

Del av klädsel saknades
Del av klädsel saknades. Inte levererad efter 5 veckor. Inte ens fått något leveransbesked.

Vastaus yritykseltä SOVA - Malmö Svågertorp
Väldigt trevlig säljare i butiken
Väldigt trevlig säljare i butiken. Fick hjälp med att påskynda leveransen.

Vastaus yritykseltä SOVA - Malmö Svågertorp
ni ringde inte attsängen var klar för…
ni ringde inte attsängen var klar för leverans

Vastaus yritykseltä SOVA - Malmö Svågertorp
Jag är otroligt nöjd med mitt besök på…
Jag är otroligt nöjd med mitt besök på SOVA! Jag fick testa flera olika sängar och fick hjälp genom hela processen. Sängexperten hade mycket bra koll på sortimentet och kunde svara på alla mina frågor. Jag fick dessutom jättebra råd och tips som gjorde valet enklare. Till slut blev det en Viking Birka. Kan varmt rekommendera SOVA

Vastaus yritykseltä SOVA - Malmö Svågertorp
Angelo är en fantastiskt trevlig…
Angelo är en fantastiskt trevlig säljare som gav utomordentligt stöd för att hjälpa mig hitta rätt säng.

Skönaste sängen
Väldigt bra information och sängprovning i butiken vilket ledde till inköp av drömsängen!

Vastaus yritykseltä SOVA - Malmö Svågertorp
Bra på att lyssna och presentera förslag

Vastaus yritykseltä SOVA - Malmö Svågertorp
Trevliga säljare i butiken och…
Trevliga säljare i butiken och leveranssevicen jättebra 😃

Trevligt bemötande i butiken
Trevligt bemötande i butiken! Sängen levererades smidigt under utlovad vecka. Sover nu som en prinsessa

Vastaus yritykseltä SOVA - Malmö Svågertorp
Alltid vänliga och professionella och…
Alltid vänliga och professionella och lyhörda till kundens tankar och önskningar.

Malmö Svågertorp
Service på högsta nivå – vänlig, hjälpsam och professionell.
Jag uppskattar verkligen möjligheten att byta madrass inom 100-dagarsgarantin. Det visade sig vara en stor fördel eftersom den första madrassen inte passade mig, och den var dessutom ganska dyr. Därför känns det väldigt bra att en sådan möjlighet finns.
Däremot tycker jag att presentkortet på 300 kr att handla för i butiken är ganska litet med tanke på priset på sängen. 🙂