KungSängen Sängar Arvostelua 736

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Saanut 3/5 tähteä

Jennie i Växjö gav oss en fantastisk köpupplevelse – mycket kunnig, trevlig och professionell, och förtjänar verkligen högsta betyg. Tyvärr uppstod mindre problem vid leveransen där vi möttes av... Näytä lisää

1. Sängyt
  2. Patjamyymälä

Yrityksen kirjoittama

I en värld som snurrar allt fortare är sömnen och sängen, viktigare än någonsin. I slutändan är det ju där allting börjar. De där timmarna av vila gör oss lite mer tåliga. Får oss att orka. På KungSängen tycker vi att alla förtjänar en god natts sömn och med 25 års erfarenhet av sängtillverkning vet vi en hel del vad som krävs för att lyckas. Från valet av säng och bäddmadrass, till rutinerna som kan få tankarna att sluta snurra och göra sömnen lite djupare. Idag är KungSängen Sveriges ledande sängkedja, med butiker från norr till söder finns vi alltid nära till hans för dig. Vi brinner för att hitta rätt säng för varje persons unika behov och med omtanke för dig, sömnen och livet. Vi vill inte bara hjälpa dig till en god sömn, utan även bidra till en framtid där alla kan sova gott om natten. Vi tar ansvar för din och vår miljöpåverkan genom kvalitet och kontroll i alla led. Vi tillverkar din säng på beställning, använder lokala råvaror och lagar eller byter delar hellre än att bygga nytt.

4,7

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Saanut 5/5 tähteä

Bra service och kunskap i butik.

Bra service och kunskap i butik.
Jag och frugan rekommenderades olika och i efterhand, helt korrekt val av sängar.
Smidigt ihopploxk av tillbehör och hemleverans kom helt enligt plan.

20. joulukuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Skön säng och trevlig butik

Trevligt bemötande av duktig säljare. Smidigt med hemleverans och installation.

Vi sover mycket gott på nätterna, längtar tills det är dags att gå och sova. 🛌

7. helmikuuta 2026

Snabbt och enkelt köp

Snabbt och enkelt köp. Väldigt bra kundbemötande, samt bra svar på frågor.

Sen gick det jättebra med leveransen också. Sängen kom in på bara några minuter. 😊

Har bara sovit i den i ett par veckor nu men hittils inga som helst problem.

16. huhtikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Bra bemötande och kunnig personal.

Bra bemötande och kunnig personal.
Mycket bra kvalitet.

2. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä KungSängen Sängar

Hej Jan! God produktkunskap är ett måste, anser vi, när man ska hjälpa kunder att hitta rätt säng. Så kul att höra att du är nöjd!

Saanut 5/5 tähteä

Personalen var kompetent och proffsig…

Personalen var kompetent och proffsig och gav ett tryggt och säkert intryck. Bemötandet var varmt och man kände sig speciell och omhändertagen. Sängen var super!

31. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä KungSängen Sängar

Hej Marie! Vad kul att höra att du är så nöjd med oss. Att sängen dessutom är så skön är jättekul att höra. varmt välkommen åter!

Kunnig säljare

Säljaren tog sig tid att fråga hur vi sov och var vi hade problem
Sen fick vi prova flera sängar och känna skillnad

17. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä KungSängen Sängar

Hej Anette! Att göra en ordentlig behovsanalys är så viktigt för att kunna guida kunder rätt i valet av ny säng. Tack för dina fina ord!

Saanut 5/5 tähteä

Bra och kunnigt omhändertagande vid…

Bra och kunnigt omhändertagande vid besök i affären. Leverans enligt avtal och bästa säng, som vi hittills har haft.
Blev rekommenderad Kungsängen av äldste sonen och kan bara bekräfta bedömningen och vidarebefordra den.

15. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä KungSängen Sängar

Hej Lars! Så kul att höra att vi nått vårt mål att få vara med er ända från butik och hem, utan mellanhänder. Hoppas nu i får många sköna nätter i er nya säng, välkomna in igen både ni och sonen såklart!

En bra affär

Säljare gav ett ärligt intryck, var trevlig och pushade inte för att sälja.

31. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä KungSängen Sängar

Hej Joakim! Vi känner oss trygga i att det viktigaste är att ge våra kunder tid och stöd i processen att hitta rätt säng, kul att det uppskattas. varmt välkommen in till oss igen!

Toppen upplevelse hela vägen

Toppen upplevelse hela vägen från kundservice i butik till leverans. Sängen är otroligt skön! Vi sover så mycket bättre och inget mer ryggont.

14. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä KungSängen Sängar

Hej Ida! Allra bäst är ju att höra att ni sover så mycket bättre men även att vi fick vara med från butik hem till er, utan mellanhänder. stort tack för ditt fina omdöme!

Kvalitet samt bemötande

Vi besökte Kungsängen Valbo där vi fick kunnigt och väldigt trevligt bemötande av Madicken S som hjälpte oss att prova ut både fasthet på sängarna och typ av bäddmadrasser för att passa oss optimalt. Vi är supernöjda med våra nya Stenslund/-hamn och då vi hade Kungsängen innan så vet vi även att kvaliteten är utmärkt./Danne

12. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä KungSängen Sängar

Hej Danne! Vad kul att höra att ni är så nöjda med hjälpen ni fick att hitta rätt säng. Det är mycket att tänk på och många val som ska göras och vi är så glada att just vi fick chansen att guida er rätt. Varmt välkomna in till Madicken och gänget i Valbo igen!

Jeanette i Kundservice

Väldigt trevlig och hjälpsam som guida mig rätt i mitt ärende

13. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä KungSängen Sängar

Hej Kenan! Stort tack för ditt fina omdöme, alltid kul när vår kundtjänst får beröm. Hoppas nu allt löser sig till det bästa!

Väldigt bra hjälp

Väldigt bra hjälp, smidig leverans och en bra säng.

19. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä KungSängen Sängar

Hej Adam! Tack för att du tog dig tid att skriva här. Låter som vi nått vårt mål att få vara med ända från butik och hem till dig utan mellanhänder. Välkommen tillbaka när du behöver oss!

Toppen!

Vi fick bra hjälp så fort vi gick in genom dörren. Chatarina va väldigt duktig och gav oss bra tips och råd inför köpet. Gav inget stressat intryck utan gav oss tiden att känna efter i lugn å ro. Kan varmt rekommendera Kungsängen Kungsbacka!
Utlämning och hämtning av den nya sängen gick också lätt och smidigt.

12. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä KungSängen Sängar

Hej Calle! Det är viktigt att det får ta sin tid att hitta rätt säng, kul att du uppskattade besöket i butik och att resten också gick bra. Tack för ditt fina omdöme och varmt välkommen åter!

Saanut 5/5 tähteä

Sova på moln är vad Kungsängen levererar

10. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä KungSängen Sängar

Hej Bo! Det låter som du är nöjd med din säng från oss och det är så kul att höra. tack för dina fina ord!

MKT NÖJD med Kungsängen i Valbo

Vi behövde få tag på en kortare säng på 177 cm som skulle rymmas i en mindre alkov och då hittade vi Kungsängen i Valbo. Där kan man specialbeställa sängar då alla deras sängar tillverkas i Sverige och de kan då anpassa storleken. Guld värt för mig!!! Anette som jobbar i butiken hjälpte mig att hitta ”rätt” säng med lagom fjädring. Sängen levererades på exakt datum, måttet stämde och sängen är jätteskön att sova i. Så jag är jättenöjd, blev precis som jag ville ha det!!!

10. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä KungSängen Sängar

Hej Cristina! Vilket fint omdöme, stort tack för det. Så kul att höra att allt blev så bra, ända från butik och hem till dig. Från vår egen fabrik, utan mellanhänder, precis vårt mål!

Bra service och kunniga medarbetare

Bra service och kunniga medarbetare
Bra produkter
Tack Madicken för en bra upplevelse

13. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä KungSängen Sängar

Hej Mats! Att ha god produktkunskap är ett måste, tycker vi, när man ska hjälpa kunder att hitta rätt säng. Tack för ett väldigt fint omdöme och varmt välkommen åter!

Saanut 5/5 tähteä

Vi handlar alltid vårs sängar på…

Vi handlar alltid vårs sängar på Kungssängen Valbo det är trevligt att handla där och vi har alltid blivit mycket nöjda

8. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä KungSängen Sängar

Hej Olof! Vad kul att höra att ni är så nöjda, det är alltid kul med återkommande kunder tycker vi. Tack för ditt fina omdöme!
Mvh Jeanette Kungsängen

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin