Yritys on vastannut
Jennie i Växjö gav oss en fantastisk köpupplevelse – mycket kunnig, trevlig och professionell, och förtjänar verkligen högsta betyg. Tyvärr uppstod mindre problem vid leveransen där vi möttes av... Näytä lisää
Yritys on vastannut
I en värld som snurrar allt fortare är sömnen och sängen, viktigare än någonsin. I slutändan är det ju där allting börjar. De där timmarna av vila gör oss lite mer tåliga. Får oss att orka. På KungSängen tycker vi att alla förtjänar en god natts sömn och med 25 års erfarenhet av sängtillverkning vet vi en hel del vad som krävs för att lyckas. Från valet av säng och bäddmadrass, till rutinerna som kan få tankarna att sluta snurra och göra sömnen lite djupare. Idag är KungSängen Sveriges ledande sängkedja, med butiker från norr till söder finns vi alltid nära till hans för dig. Vi brinner för att hitta rätt säng för varje persons unika behov och med omtanke för dig, sömnen och livet. Vi vill inte bara hjälpa dig till en god sömn, utan även bidra till en framtid där alla kan sova gott om natten. Vi tar ansvar för din och vår miljöpåverkan genom kvalitet och kontroll i alla led. Vi tillverkar din säng på beställning, använder lokala råvaror och lagar eller byter delar hellre än att bygga nytt.
Annelundsgatan 18D, 749 40, Enköping, Ruotsi
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Bra service och kunskap i butik.
Jag och frugan rekommenderades olika och i efterhand, helt korrekt val av sängar.
Smidigt ihopploxk av tillbehör och hemleverans kom helt enligt plan.
Trevligt bemötande av duktig säljare. Smidigt med hemleverans och installation.
Vi sover mycket gott på nätterna, längtar tills det är dags att gå och sova. 🛌
Snabbt och enkelt köp. Väldigt bra kundbemötande, samt bra svar på frågor.
Sen gick det jättebra med leveransen också. Sängen kom in på bara några minuter. 😊
Har bara sovit i den i ett par veckor nu men hittils inga som helst problem.
Vänligt bemötande i telefon och snabb åtgärd!
Bra bemötande och kunnig personal.
Mycket bra kvalitet.

Vastaus yritykseltä KungSängen Sängar
Personalen var kompetent och proffsig och gav ett tryggt och säkert intryck. Bemötandet var varmt och man kände sig speciell och omhändertagen. Sängen var super!

Vastaus yritykseltä KungSängen Sängar
Säljaren tog sig tid att fråga hur vi sov och var vi hade problem
Sen fick vi prova flera sängar och känna skillnad

Vastaus yritykseltä KungSängen Sängar
Bra service och sängen är fantastisk att sova i.

Vastaus yritykseltä KungSängen Sängar
Bra och kunnigt omhändertagande vid besök i affären. Leverans enligt avtal och bästa säng, som vi hittills har haft.
Blev rekommenderad Kungsängen av äldste sonen och kan bara bekräfta bedömningen och vidarebefordra den.

Vastaus yritykseltä KungSängen Sängar
Säljare gav ett ärligt intryck, var trevlig och pushade inte för att sälja.

Vastaus yritykseltä KungSängen Sängar
Toppen upplevelse hela vägen från kundservice i butik till leverans. Sängen är otroligt skön! Vi sover så mycket bättre och inget mer ryggont.

Vastaus yritykseltä KungSängen Sängar
Vi besökte Kungsängen Valbo där vi fick kunnigt och väldigt trevligt bemötande av Madicken S som hjälpte oss att prova ut både fasthet på sängarna och typ av bäddmadrasser för att passa oss optimalt. Vi är supernöjda med våra nya Stenslund/-hamn och då vi hade Kungsängen innan så vet vi även att kvaliteten är utmärkt./Danne

Vastaus yritykseltä KungSängen Sängar
Väldigt trevlig och hjälpsam som guida mig rätt i mitt ärende

Vastaus yritykseltä KungSängen Sängar
Väldigt bra hjälp, smidig leverans och en bra säng.

Vastaus yritykseltä KungSängen Sängar
Vi fick bra hjälp så fort vi gick in genom dörren. Chatarina va väldigt duktig och gav oss bra tips och råd inför köpet. Gav inget stressat intryck utan gav oss tiden att känna efter i lugn å ro. Kan varmt rekommendera Kungsängen Kungsbacka!
Utlämning och hämtning av den nya sängen gick också lätt och smidigt.

Vastaus yritykseltä KungSängen Sängar
Vi behövde få tag på en kortare säng på 177 cm som skulle rymmas i en mindre alkov och då hittade vi Kungsängen i Valbo. Där kan man specialbeställa sängar då alla deras sängar tillverkas i Sverige och de kan då anpassa storleken. Guld värt för mig!!! Anette som jobbar i butiken hjälpte mig att hitta ”rätt” säng med lagom fjädring. Sängen levererades på exakt datum, måttet stämde och sängen är jätteskön att sova i. Så jag är jättenöjd, blev precis som jag ville ha det!!!

Vastaus yritykseltä KungSängen Sängar
Bra service och kunniga medarbetare
Bra produkter
Tack Madicken för en bra upplevelse

Vastaus yritykseltä KungSängen Sängar
Vi handlar alltid vårs sängar på Kungssängen Valbo det är trevligt att handla där och vi har alltid blivit mycket nöjda