Sølund - Naturens eget håndværk Arvostelua 425

TrustScore 4/5 tähteä

4,2

Sølund huse havde gode tilbud på brænde forår 26. Vi fik leveret 2 brændetårne af den sødeste og mest hjælpsomme chauffør . 20.02 2026. Vi vil gerne anbefale Sølund huse for de gode priser og meget... Näytä lisää

Pavalion projekt. (den dyre model) Montage vejledning er desideret dårlig. Mål på gulv passer ikke Der mangler karme ind. Dør hul meget lav, 1,69m Tårnhul: det kan regne ind ved slag regn. Sid... Näytä lisää

Lang, men positiv proces fra tanke til handling - fra første spørgsmål til det sidste, altid hurtige og kompetente svar, som endte op i køb af Mary 8, som til fulde lever op til forventninger om... Näytä lisää

Vi modtog i sommeren 2025 et rigtig fint legehus i modellen “Lille Otto”. Vi er rigtig tilfredse med legehuset og ungerne elsker at lege i det. Eneste forlag til optimering kunne være at døren... Näytä lisää

1. Piharakennusten toimittaja
  2. Leirintämökki
  3. Mallitalonäyttely
  4. Leikkipuistolaitteiden toimittaja
  5. Vajanrakentaja

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Sølund Huse er en online og fysisk forretning med udstilling og salg af havehuse, pavilloner, garager, legehuse, redskabshuse mm. Sølund Huse har I alt over 50 huse udstillet. Alle er velkomne store som små"

4,2

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 83 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä

Flotte præsentationer af legehusene

Flotte præsentationer af legehusene - perfekte til inspiration! Og den hurtige ordrebehandling er jeg glad for :-)

23. toukokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Sølund - Naturens eget håndværk

Mange tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at vores præsentationer af legehusene har været flotte og inspirerende for dig. Det er vores mål at skabe en visuel oplevelse, der hjælper vores kunder med at finde den perfekte inspiration til deres legehus.

Vi sætter også stor pris på din ros til vores hurtige ordrebehandling. Vi stræber altid efter at levere en effektiv og pålidelig service, så vores kunder kan nyde deres produkter hurtigt.

Hvis der er noget andet, vi kan hjælpe dig med i fremtiden, er du velkommen til at kontakte os. Vi er altid klar til at bistå dig med en fantastisk oplevelse.

Ringe kundeservice

Har forsøgt at få fat i firmaet igennem flere dage fra morgen til aften. Der kommer automatisk svar på. Kan ikke anbefale dem hvis man har brug for hjælp.

22. toukokuuta 2023

Hej Mia,

Vi beklager dybt, at du har haft problemer med at få fat i vores kundeservice. Vi er bevidste om, at der har været udfordringer med vores responstid, og vi arbejder hårdt på at forbedre denne. Vi beklager ulejligheden og takker for din tålmodighed. Send os endelig en mail til info@solundhuse.dk så tager vi kontakt til dig hurtigst muligt.

Sølund Huse

God hjemmeside at bestille fra

God hjemmeside at bestille fra. Hurtig og præcis levering i haven (løftet 6 m. over hækken)

27. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Sølund - Naturens eget håndværk

Mange tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at vores hjemmeside har gjort det nemt for dig at bestille, og at leveringen var både hurtig og præcis.

Vi sætter stor værdi på at sikre en problemfri og effektiv levering, og det glæder os, at det blev leveret præcis som forventet og ønsket.

Hvis der er noget andet, vi kan gøre for at gøre din oplevelse endnu bedre, er du velkommen til at kontakte os.

Venlig Hilsen
Sølund Huse

Vi har købt det fineste legehus til…

Vi har købt det fineste legehus til vores pige på fire år forventede vi.. Men hold op hvor blev vi skuffet, huset er endnu ikke samlet og indtil videre er der 8 mangler på listen over ting der skulle være med, noget så simpelt som det bærende element til taget en bjælke på over 5 meter, små lister til udhæng, kviste m.m. Efter at have sendt en reklamation, får jeg en standart mail retur, med op til 4 dages ventetid på at Sølund kommer retur, det er simpelthen ikke godt nok! Vi står stadig med et legehus der ikke er færdig samlet og koster 15.000kr. Det har virkelig været en meget kedelig oplevelse...

Hej Ida
Tusind tak for din ærlige feedback, og vi beklager dybt at vi ikke har kunnet leve op til dine og i dette tilfælde vores forventninger.

Det er yderst beklageligt, at der manglede vigtige elementer til dit legehus. Vi forstår din frustration over den lange ventetid på vores respons og vi vil gøre alt for at fremskynde processen og finde en tilfredsstillende løsning for dig og din datter.

Vi sætter stor pris på din tålmodighed og vil gøre alt, hvad vi kan, for at rette op på situationen og sikre, at du får det legehus, du havde forventet til din datter.

Endnu engang tak for din feedback og beklager ulejligheden.

Sølund Huse

Super god service og fin kvalitet

Vastaus yritykseltä Sølund - Naturens eget håndværk

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har oplevet super god service og er tilfreds med kvaliteten af vores produkt. Din tilfredshed er vores største belønning, og vi sætter pris på din støtte.

Hvis der er noget andet, vi kan hjælpe dig med i fremtiden, er du velkommen til at kontakte os. Vi vil altid stræbe efter at levere den bedste service og kvalitet til vores kunder.

Venlig Hilsen
Sølund Huse

Fedt design, men stopper så også der

Designet på deres legehuse er rigtig godt og der er mange fede detaljer.
Desværre kan man se på flere af stykkerne at produktionen er gået hurtigt, da nogle af brædderne er savet lidt skæve eller blevet kastet ned i kassen og har fået slået en nogle stykker af.
I den vedhæftede seddel fralægger de sig også et hvert ansvar for revner i træet (store som små) eller buede stykker, da det er et naturprodukt og "dette må forventes".

Selvom vi stykkerne igennem, var det først da vi var igang med at male rækværket at vi fandt et søm som stak igennem og kunne rive børnene. Fordi vi allerede havde puttet maling på, ville de ikke være behjælpelige med andet end at vi måtte prøve selv at slå sømmet den anden vej ud.

Hvis en medarbejder fra Sølund læser det her, så er det ordrenummer 44419

Hej,

Tak for din feedback om det flotte design af vores legehuse. Vi beklager dybt, at du har oplevet udfordringer med produktionen og kvaliteten af nogle stykker. Vi ønsker at sikre høj kvalitet og vil undersøge sagen nærmere. Har du fortsat udfordringer så kontakt venligst vores kundeservice, så vi kan hjælpe dig. Vi beklager også hændelsen med sømmet og vil tage skridt til at forbedre vores service. Tak for din feedback og tålmodighed.

Skønt legehus - god betjening

Vi har købt legehus hos sølunde, og vi er så glade for det fine legehus vi valgte.
Hele processen fra at finde det rigtige legehus på hjemmesiden, til levering har været så god!
Vi havde en god oplevelse af at blive forstået i vores ønske og løbende være orienteret om levering. Legehus pakken blev placeret der hvor vi ønskede.
Som de skriver kan legehuset sættes op på 2 dage (2 mand) vi har inden da valgt at bruge en del tid på at lave et godt fundament og vi har valgt at grunde det meste af legehuset inden opsætning, så der var meget forberedelsestid.
Men nu står det færdigt og vi har ingen klager over materialer og kvalitet, som stemmer overens med vores forventninger.

Vastaus yritykseltä Sølund - Naturens eget håndværk

Hej Lonnie. Hvor dejligt med alle de stjerner og roser. Vi er glade for at det hele spillede.

Super service!

Super service!! Få timer efter bestillingen på et legehus var foretaget on-line ringes jeg op af en sød medarbejder, der har så stort kendskab til vores lokalområde, at hun anbefaler en anden leveringsmåde, end den vi selv havde tænkt på. Legehust kom til tiden, fint emballeret og lige til at male i de farver vi ønskede.

Vastaus yritykseltä Sølund - Naturens eget håndværk

Hej Marianne - tak for alle stjernerne. Vi glæder os til at kunne hjælpe jer en anden gang.
Sølund Huse

Sølund har leveret vores pigers nye…

Sølund har leveret vores pigers nye legehus ❤️ Super kvalitet og en rigtig god service og hjælp da vi havde spørgsmål før vi bestilte legehuset 🙏🏻

Tak for jer 😃

Mvh Søren Jeppesen

6. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Sølund - Naturens eget håndværk

Hej Søren. Tusind tak for de fine stjerner og roser. Vi ønsker dig og dine piger en lang, dejlig sommer i legehuset. :-)
Sølund Huse

Kvalitet og kundeservice er dårlig

Vi har købt et legehus (lille Marie). Legehuset blev leveret hurtig.
Da vi åbnede pakken var den fuld af muselort og blade, så det var ret ulækkert at stå med i haven sammen med vores små børn, og brædderne skulle vaskes.
Legehuset består af mange dele, så vi tog den øverste halvdel ud og gav grunder om formiddagen. Da vi så pakkede den sidste halvdel ud viste det sig, at 3 af de store side-fag var i stykker/flækkede og 3 af brædderne (som er ret tynde) ligeså. Legehuset kan derfor ikke samles. Sølund har ikke åbent for kundeservice i weekenderne, hvor man jo ellers typisk har tid til at arbejde med legehus. Førstkommende hverdag prøvede vi at få telefonisk kontakt med Sølund, men uden held. Vi klagede på mail og fik hurtigt svar, at nye dele ville komme, men at der kunne gå op til 14 dage før Sølund ville få delene og derefter fragte til os. Med så lang levering, har vi spildt tid og penge på at grunde (efterbehandling skal ske inden for 14 dage ifølge fagmand). Vi har ringet flere gange, men de tager ikke telefonen. På mail har vi spurgt, om de kan sende de manglende dele fra et tilsvarende legehus som de har på lager, men de svarer ikke. Vi er meget ærgerlige over, at det skal tage så lang tid. Vi havde sat 2 weekender af til at få sat legehuset op så det kunne være klar til fødselsdag. Nu har vi hele carporten fyldt med legehus-delene. Vi kan derfor ikke anbefale at købe legehus ved Sølund

4. toukokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Sølund - Naturens eget håndværk

Hej. Først vil jeg beklage at du ikke har kunnet komme igennem på telefonen. Der er meget travlt her i højsæsonen. Som jeg skrev på mail er de nye dele på vej til jer fra savværket. Vi anbefaler altid at man tjekker delene før man skal igang med at bygge så vi har tid til at hjælpe med evt. reperationer / mangler. Vi har ikke mange reklamationer på vores legehuse så har derfor heller ikke reservedele liggende klar. Vi glæder os til at kunne levere de bestilte dele så I kan blive færdige.
Sølund Huse

God oplevelse med opstilling af stort shelter

Oplevede god service ved valg af shelter og bestilling.
Fik leveret det store shelter lige før Påske som aftalt. Alt var skåret til, som det skulle og passede fint så samling og opstilling gik fint - selvom det ikke er en helt lille opgave. Havde enkelte udfordringer i forhold til den leverede vejledning, men ikke mere end vi fik det løst.
Jens

6. huhtikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Sølund - Naturens eget håndværk

Hej Jens. Tak for stjernerne. Godt at I fik problemerne løst. Ring eller skriv endelig hvis der dukker flere udfordringer op

God oplevelse med leveringen

God oplevelse med leveringen. Huset er ikke samlet endnu, det bliver det nok i Påsken.
Det er pakket ud, og det ser fint ud, og virker til at være nemt at samle. Så 5 stjerner er for levering og indpakning, samt telefon samtalen med damen, da jeg bestilte huset.

28. helmikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Sølund - Naturens eget håndværk

Hej Peter og Susanne. Tak for aller stjernerne. Vi håber I bliver glade for jeres køb.
Damen - Lisbeth :-D

God oplevelse

God oplevelse, med både en super kundeservice og et godt produkt.

27. maaliskuuta 2023

Hej Christian. Tak for anmeldelsen og roserne. Specielt dem om kundeservice :-D
Kundeservicemedarbejder

Fantastiske produkter

Fantastiske produkter. Svært ikke at købe noget.

27. helmikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Sølund - Naturens eget håndværk

Hej Karen. Tak for din roser. Vi gør hvad vi kan for at opdatere hjemmesiden og få nye produkter hele tiden.

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Vi købte en ude tøndesauna, som blev leveret før tid. Det var bare perfekt da vi glædede os til og komme igang med og samle. Da vi havde spørgsmål kunne vi bare ringe til jer og i kunne svare og hjælpe med alle spørgsmål. Mange tak for en rigtigt god oplevelse. Nu ved vi ihvertifald hvem vi tager fat i når vi skal ha købt vores vildmarksbad 🙂

1. helmikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Sølund - Naturens eget håndværk

Hej Steven. Dejligt at høre at du er glad for vores levering og generel service. Jeg lader roserne gå videre til alle berørte afdelinger.
Med venlig Hilsen

Flot legehus design

Flot legehus design. Ikke sidste gang vi har handlet hos Sølund.

15. helmikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Sølund - Naturens eget håndværk

Hej Gorm. Tak for anmeldelsen - vi glæder os til at kunne hjælpe dig igen en dag.

Super oplevelse at handle med Sølund Huse

Hurtig levering og huset (Felix4) var OK let at samle og i en god kvalitet. Fin service, hvor vi fik svar på vores spørgsmål omhandlende gulv og tag. Desværre var en af ruderne gået i stykker under transporten, men det blev også fikset super hurtigt af virksomheden.

Kan kun give Sølund huse vores bedste anbefalinger

1. syyskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Sølund - Naturens eget håndværk

Hej Lars. Mange tak for alle stjernerne og roserne :-D Vi håber du bliver rigtig glad for Felix 4.
Sølund Huse

Hurtig levering og god service

15. kesäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Sølund - Naturens eget håndværk

Hej Andy, Tak for alle stjernerne ! Det var en fornøjelse at handle med dig :-)

Legehus

Vi købte et legehus til vores søn hos Sølund. Super fint, og til en overkommelig pris. Eneste minus er dog at brugsanvisningen kunne være mere brugervenlig.

31. maaliskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Sølund - Naturens eget håndværk

Hej :-) Tusind tak for alle stjernerne. Vi er glade for at I valgte at købe et legehus ved os :-) Vi har sat gang i en proces med optimering af alle manualer. Vi ønsker jeg mange gode stunder i legehuset.

Kan varmt anbefales

Vi har købt et legehus ved Sølundhuse, og vi har været meget tilfredse med alt lige fra kundebetjening, leveringen og kvaliteten på selve produktet.
Huset kom på en palle med alt tilbehør og en samlevejledning, det var nemt og lige til at gå til.
Huset er står nu samlet på de fliser vi købte med, og børnene elsker det. Vi købte maling fra en anden forhandler, men når vi regner efter, kunne vi lige så godt have købt det med ved Sølundhuse også.
Vi kan varmt anbefale at handle her, pris og kvalitet hænger sammen.

10. kesäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Sølund - Naturens eget håndværk

Hej Kim, Tusind tak for både stjernerne og de rosende ord. Vi er glade for at I valgte et af vores legehuse og håber at I får glæde af det i mange år.