Fantastik företag .ärliga ,trevliga,kunniga och proffs i sina område och inte minst mycket konkurrenskraftiga priser mycket lägre priser än andra för samma produkter och mm. Jag är väldigt nöjd kund o... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Först installation av paneler för att testa, blev bra. Nästa steg batteri som med Emalado fungerar perfekt elräkningarna hittills bättre än förväntat dvs förbrukningen under våren när solen skiner läg... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Kompetent säljare som återkopplade snabbt och var hjälpsam. Installatör som kom helt enligt avtal tid och jobbade snabbt och proffsigt. Från första möte till idriftagning av vårt batteripaket skötte... Näytä lisää
Yritys on vastannut
OveL Mycket bra kontakt med företaget från början till klar installation. Kunniga och dessutom mycket trevliga. Solcellerna m batteri installerades under mars månad och fungerar utan anmärkning, m... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Solkraft Sverige har varit i branschen sedan 2014 med huvudkontor i Mölndal utanför Göteborg. Vi har alltid levt efter våra fyra ledord som är *Kvalité *Trygghet *Långsiktighet *Kompetens Vi har över 7000 installerade solcellsanläggningar runt om i Sverige.
Ruotsi
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Bra installation. Bra support när jag fick hjälp att starta om batteri enheten.

Vastaus yritykseltä Solkraftsverige EMK AB
Beställde solceller i Juli månad, installationen skedde först i december. I 7 månader har vi haft problem med batterierna som inte fungerar. De skickar YouTube videos som hjälp och när de inser att de inte hjälper så skyller de på tredjepart elektriker som inte är tillgänglig. Väldigt dåligt bemötande. Support under all kritik.

Vastaus yritykseltä Solkraftsverige EMK AB
Fantastiskt bemötande o snabbt utfört jobb

Vastaus yritykseltä Solkraftsverige EMK AB
Installationen den 21 juni 2022 gick mycket smidigt.
40 paneler monterades på taket samtidigt som elarbetet utfördes. Den 30 juni driftsattes anläggningen och har fungerat perfekt sedan dess.
Mycket bra kontakt med Solkrafts representant under hela processen.

Vastaus yritykseltä Solkraftsverige EMK AB
Fantastiskt företag! Personalen var otroligt trevliga, kunniga och hjälpsamma genom hela processen. Allt gick smidigt och leveransen kom snabbare än förväntat. Resultatet blev grymt – verkligen toppklass från början till slut. Rekommenderas varmt!

Vastaus yritykseltä Solkraftsverige EMK AB
Håller vad dom lovar , snabba, bra kommunikation, trevliga och pålitliga

Vastaus yritykseltä Solkraftsverige EMK AB
Skulle aldrig rekommendera detta företag, oseriöst. Det är inte acceptabelt att man ska få vänta flera månader på att något ska fungera, när man har betalat för en tjänst.

Vastaus yritykseltä Solkraftsverige EMK AB
Vid installation av solceller fanns det billigare samt dyrare offerter. Lars Wikströms besök fick tillit och därför valdes Solkraft Sverige. Solceller installerades 2023 och hela processen var kanon. 2025 kompletterades med batteri via Solkraft Sverige och även detta sköttes via Lars samt att resultatet var som förväntat helt perfekt.

Vastaus yritykseltä Solkraftsverige EMK AB
Karl Weeks är alltid tillmötesgående och hjälpsam närhelst man har frågor eller funderingar. Jag har bara positiva upplevelser av företaget.

Vastaus yritykseltä Solkraftsverige EMK AB
Stay away. Absolutely Pathetic Service. They supply substandard products. And then there service is worst you can imagine. Whitin one month of installation at my place the battery stopped working and even after 100 of emails and repeated calls things still haven't been fixed for over 4 months. And on top of it they stop replying to emails and calls. And even if they do it takes weeks to get a response. And in the 4 months they have come once to check and fix it and even that didn't work out. They don't have in house service men. So they hire third party electrical suppliers to service which takes way more time if they have to visit you and fix something.
Installation av solceller gick snabbt och professionellt
Jag har även investerat i batterier leveransen kom fort efter godkännandet från energibolaget och sedan kom installationen så fort jag hade tid. Inga problem. Mycket professionellt utfört alla arbeten

Vastaus yritykseltä Solkraftsverige EMK AB
Mycket bra kontakt med alla inblandade teknikerna som varit här vid 2 tillfällen.

Vastaus yritykseltä Solkraftsverige EMK AB
Fantastiskt samarbete från start till mål! Ett engagerat och professionellt team som verkligen brinner för det de gör. Vi är otroligt nöjda med resultatet och ser fram emot fler gemensamma projekt i framtiden. Rekommenderar varmt Solkraftsverige.se

Vastaus yritykseltä Solkraftsverige EMK AB
Har stort förtroende för Solkraft sedan installationen av solcellsanläggningen för 5 år sedan och batteri installationen nu. Har tagit lite för lång tid för åtgärd vid något tillfälle vilket ger en 4 istället för en 5 i betyg.